Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 30 минути, miro20 написа:

Представям си . Но рашистите нищо не предприеха в отговор на тези отсъпки .

"Рашистите" нямат нищо общо с неизпълнението на решението взето от украинската Върховна Рада

Пак старите лъжи за "8 години домбили Бомбас" ? :) 

Стигнах до тук и разбрах че си тотален олигофрен. Нима падна до там че да отричаш бомбенето на Донбас?!?

Изкопа още едно дъно, Насраний  :hit:

Надолу няма смисъл да те чета. Сигурно ще е пълно с отдавна развенчани опорки като оная в която пише че нямало 1000 човека , а всъщност вече е имало 40 000  :getout:

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 848,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 1 минута, ivottoshev написа:

"Рашистите" нямат нищо общо с неизпълнението на решението взето от украинската Върховна Рада

Ах дааааа... забравих новите ви смешки с макстонката... "в ЛДНР никога не е имало руски войник преди 2022 г"

:giggle1::laughing4:

преди 2 минути, ivottoshev написа:
преди 32 минути, miro20 написа:

Пак старите лъжи за "8 години домбили Бомбас" ? :) 

Стигнах до тук и разбрах че си тотален олигофрен. Нима падна до там че да отричаш бомбенето на Донбас?!?

Изкопа още едно дъно, Насраний  :hit:

Надолу няма смисъл да те чета. Сигурно ще е пълно с отдавна развенчани опорки като оная в която пише че нямало 1000 човека , а всъщност вече е имало 40 000  :getout:

Пак се правиш на неразбрал :)  Гърчи се трол.

Никога не съм отричал войната, която пак ще типовторя - започна март месец 2014 г. А е подготвяна години по рано и търсен предтекст какъвто видяха в Майдана , и развиха с подходяща масирана фейк кампания

Всички жертви СЛЕД това са изцяло по една единствен причина - руската армия  и военопрестъпника Путлю с военното си командване.

:hush:

И разбира се че е ясно кой тук е олигофрен.

:)

преди 26 минути, maxthon написа:
преди 29 минути, miro20 написа:

Как  се показва нещо което го няма ???

Е тогава покажи това, което го има. Твърдиш, че в периода 2014-февруари 2022г руснаците не са изпълнили нещо. Покажи, че това е така. И за това ли ще кажеш, че го няма?

Ако искаш да ме опонираш, покажи какво рашистите са изпълнили от минските споразумения.

Не аз да ти търся нещо което го няма :)

преди 7 минути, miro20 написа:

Ако искаш да ме опонираш, покажи какво рашистите са изпълнили от минските споразумения.

Не аз да ти търся нещо което го няма

Е търся нещо което го има или поне според теб го има. Издирва се руски войник в Донбас в периода от подписането на минските споразумения до февруари 2022г. Един да покажеш е достатъчен за да си докажеш тезата, че няма изтегляне. Наистина не искаш да търсиш нещо, което го няма.  Поради простата причина, че няма да го откриеш.

преди 28 минути, maxthon написа:

Как да покажа изтегляне на рашистките окупатори, като изтегляне НЯМА.

Показваш, че изтегляне няма както твърдиш. Ако беше толкова усърден в това да го покажеш вместо да си играеш на игра на думи, досега щеше да си ме наврял някъде. Ако можеш да покажеш, че изтегляне няма го направи. Тоест трябва да видим руска армия в Донбас в периода след подписване на Минските споразумения до февруари 2022г. Можеш ли да се справиш с тази задача?

Да покажа изтегляне на рашистите  ???  Да опонирам споря със себе си ли ? Да си фантазирам изтегляне което никога не е имало,нито някой може да го покаже ? :) 

Малоумитето ти край няма. ама вече съм ти го казвал.

А руската армия нахлу в Крим март 2014 г , анексира го със всякакви морски , пехотни, въздушни войски и служби , и ти ми говориш НЯМАЛО такива ??

Както казах, има цял филм "пътя към родината" за Крим, където не аз, а Путлю описва  поминутно как се е провела военната операция и анексия.

С Путлю ли спориш че 'нямало нито един руски войник" ??? :) 

Същите след Крим после бяха пратени в Донбас да цепят недорепубликите. Казвам го не аз, а техния командир, и после военен министър нанедорепубликите - Игор Стрелков.

И имаш наглостта още да питаш  "има ли руска армия в Донбас" ???

Да не би да мина на отдавна  опроверганите глупости ' ихтамнет" ??

хехехе

преди 1 минута, maxthon написа:

Е търся нещо което го има или поне според теб го има. Издирва се руски войник в Донбас в периода от подписането на минските споразумения до февруари 2022г. Един да покажеш е достатъчен за да си докажеш тезата, че няма изтегляне.

Всички с които се бие ВСУ от 2014 г след започване на АТО са кадрови рашистки войски пратени в Донбас.

Пак да повторя - глупостите за "опълченци" които извадили от шахтите стотици танкове , и пред децата не върви ... :)  А че няма доброволци опълченци" пак го каза военние ви министър на ДНР  в  пространственото си интервю дето ревеше как от 4.5 млн население не може да намери 1000 доброволци.

преди 8 минути, miro20 написа:

Да покажа изтегляне на рашистите  ???  Да опонирам споря със себе си ли ? Да си фантазирам изтегляне което никога не е имало,нито някой може да го покаже ?

Ти си фантазираш, че не се е случило. Иначе досега да си показал един човек в руска униформа, който доказано е останал като част от руската армия в Донбас за периода между Минските споразумения и февруари 2022г.

А руската армия нахлу в Крим март 2014 г , анексира го със всякакви морски , пехотни, въздушни войски и служби , и ти ми говориш НЯМАЛО такива ??

Между минските споразумения и 2022г/ Крим изобщо не е обект на обсъждане в Минските споразумения.

И имаш наглостта още да питаш  "има ли руска армия в Донбас" ???

Имам наглостта да питам за Минските споразумения и като условие по тях изтягляне на армия. Ти твърдиш, че това не се е случило и не можеш да докажеш това. Сега ще имам и наглостта да напиша, че си идиот и в момента ми говориш за неща, които са се случили преди подписване на на споразуменията. Продължавам да съм нагъл  и да продължавам да пиша, че си идиот защото мислиш, че по този начин ще си докажеш тезата. Пак да ти напомня понеже бързо забравяш, че се издирват руски войници след подписването на Миниските споразумения, а не преди това.

преди 8 часа, maxthon написа:

Имам наглостта да питам за Минските споразумения и като условие по тях изтягляне на армия. Ти твърдиш, че това не се е случило и не можеш да докажеш това. Сега ще имам и наглостта да напиша, че си идиот и в момента ми говориш за неща, които са се случили преди подписване на на споразуменията. Продължавам да съм нагъл  и да продължавам да пиша, че си идиот защото мислиш, че по този начин ще си докажеш тезата. Пак да ти напомня понеже бързо забравяш, че се издирват руски войници след подписването на Миниските споразумения, а не преди това.

През целия период , включително 2022 г , в ЛДНР на фронтовата линия са кадрови рашистки войски . Разбира се, в течение на окупацията, вече няма "доброволна покана " както отначало Игор Стрелков, министъра на ДНР търсеше от 4.5 млн население и не можеше да намери дори 1000 човека, та... отдавна всичко годно даноси оръжие са мобилизирани , като сме свидетели на многобройните клипчета цитирани и тук също на ревящи жени и майки на чмобиките как са необучавани, недоукомплектовани, без муниции, оръжие и хвърляни за пушечно месо .

преди 8 часа, maxthon написа:

Имам наглостта да питам за Минските споразумения и като условие по тях изтягляне на армия. Ти твърдиш, че това не се е случило и не можеш да докажеш това.

И няма какво да доказвам. Няма как да доказвам нещо което го няма. Нистина не разбирам малоумите ти въпроси .

Със същия успех можеш да микажеш  - Покажи ми руски войски които ги няма в космоса . Не можеш да ги покажеш ? значи не можеш да докажеш че руски восйки в космоса няма.

Малоууумиииеееее :) 

Ако искаш ще ти пратя снимка на празно поле , и ще ти кажа - ето , няма изтеглящи се войски . Защото те си стоят в ЛДНР.  Става ли ? :) 

Предполагам си чувала вица за "Ленин в Польше" ....  :) 

преди 9 минути, miro20 написа:

И няма какво да доказвам. Няма как да доказвам нещо което го няма. Нистина не разбирам малоумите ти въпроси .

Твърдиш, че няма изнасяне от Донбас и разбира се трябва да го покажеш, че го няма. Това може да стане само като покажеш войник, който е останал в Донбас. Един, единствен стига. Не е трудно.

преди 11 минути, miro20 написа:

Защото те си стоят в ЛДНР. 

Покажи ги, че са останали там.....

преди 10 часа, miro20 написа:

интервю дето ревеше как от 4.5 млн население не може да намери 1000 доброволци.

Имало е 40 000 доброволци, Фейкомет Насраний. Ако не вярваш на мен - питай чичо Гугъл.

А ако не ти харесва какво пише в Гугъл:

311863857_167215935966969_608613332190687284_n.jpg.e50399c54f5b62f866c31beb73368222.jpg

Имало е 40 000 доброволци, Фейкомет Насраний. Ако не вярваш на мен - питай чичо Гугъл.

А ако не ти харесва какво пише в Гугъл:

311863857_167215935966969_608613332190687284_n.jpg.e50399c54f5b62f866c31beb73368222.jpg

Не му предлагай такива неща, че като нищо ще вземе да го направи. Независимо от претенциите, че е бил с фуражка/кепе едно време.

преди 24 минути, ivottoshev написа:
преди 10 часа, miro20 написа:

интервю дето ревеше как от 4.5 млн население не може да намери 1000 доброволци.

Оппаааа :)  Имаме си нова гугълена  :) :)

Добре.да видим.

Ами в гугъл ми показва .... :

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=7.05.14+Гиркин-Стрелков+жалуется%2C+что+добровольцы+не+идут+защищать+Донецкую+республику

:giggle1:

Няма 40 хил доброволци бре ... Не го казвам аз... а назначения терорист и военен  министър на ДНР  Игор Стрелков !

Ами я виж откровенията на шефа на най професионалната рашистка армия - вагнеровците :

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=Пригожина%3A+"Пока+искали+нацистов%2C+наколбасили+всех%2C+кого+можем"

:) Леле пак няма да ви хареса

рашистките тролченца пак се обосрахте..  :) 

преди 1 час, maxthon написа:

Твърдиш, че няма изнасяне от Донбас и разбира се трябва да го покажеш, че го няма. Това може да стане само като покажеш войник, който е останал в Донбас. Един, единствен стига. Не е трудно.

Покажи ги, че са останали там.....

Тотални гьонсурати .

Какво да ти показвам???

С кого воюва ВСУ до 2022г и след това ????

Ето ти един богааааат материал :

https://www.radiosvoboda.org/a/russia-war-in-ukraine-investigations/31212089.html

Не един войник. Цели подразделения .

Сигуренсъм че дори в Рашистан да кажеш че е нямало нито единрускивойник преди 2022 г в ЛДНР ще ти се изсмее и заплюе :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 минути, miro20 написа:

До 2022г. с милициите на ДНР и ЛНР. След това няма значение за Минските споразумения след като Украйна призна, че са били за тупане на топката или казано иначе споразумението беше официално денонсирано от тях. Разните гаранти по него като Меркел и Оланд също тупаха топката. Изрично те попитах къде са в периода от подписване на Минските споразумения до февруари 2022г. тези, които твърдиш, че не са се изнесли? И  следва да ги покажеш къде точно и кога са били в Донбас тези, които не са се изнесли съгласно споразуменията. Пак да напомня да прочетеш (ако трябва и 1001 пъти) какъв времевия период.

преди 9 минути, miro20 написа:

Какво да ти показвам???

Покажи, че може да прочетеш един въпрос и да отговориш конкретно на него. Въпроса е горе.

преди 7 минути, maxthon написа:

До 2022г. с милициите на ДНР и ЛНР. След това няма значение за Минските споразумения след като Украйна призна, че са били за тупане на топката или казано иначе споразумението беше официално денонсирано от тях. Разните гаранти по него като Меркел и Оланд също тупаха топката. Изрично те попитах къде са в периода от подписване на Минските споразумения до февруари 2022г. тези, които твърдиш, че не са се изнесли? И  следва да ги покажеш къде точно и кога са били в Донбас тези, които не са се изнесли съгласно споразуменията. Пак да напомня да прочетеш (ако трябва и 1001 пъти) какъв времевия период.

Лъжкиня. Тоталнала лъжкиня.

Интересно, за кого се стараеш толкова с тези наивни  простотии и отричания ?

Дори най малоумния рашист в България  / тук са най големите , дето дори в РФ няма толкова прости/  би ти се изсмял :)

преди 7 минути, maxthon написа:
преди 16 минути, miro20 написа:

До 2022г. с милициите на ДНР и ЛНР.

Какви супермени са тия милиции ... отстояват серщу цели подразделения на ВСУ ! !

И вадят най модерно руско оборудване от миньорските шахти .  :) 

А някои са със странно дръпнати очи, дето не знам защо "предават привет Читааа Якутияяяяя "  :) 

ама всеки шахтьор може да си предава привет на който си иска , нали ... разбира се ...

Виж, тези наивни простотии и дискусии съм ги водил 2014 г , защо се върнахте към старите опорки , които са опровергани тотално и категорично не знам... Дори потвърдени от самия Путлю ,когато си призна че маскираните тежковъоръжени уроди с георгиевски лентички са били руски спецназ.

Що спориш с него ?

преди 5 минути, miro20 написа:

Интересно, за кого се стараеш толкова с тези наивни  простотии и отричания ?

В момента ти отричаш това, което съм написал и си нямаш и най-малка представа защо го правиш. Ако беше обратното да беше показал къде са въпросните хора неизнесли се от Донбас. Отговора би трябвало да е някъде в Донбас, но пък си нямаш и на идея къде точно може да са били. Нека ти подскажа. В Русия са.....

току-що, maxthon написа:

В момента ти отричаш това, което съм написал и си нямаш и най-малка представа защо го правиш. Ако беше обратното да беше показал къде са въпросните хора неизнесли се от Донбас. Отговора би трябвало да е някъде в Донбас, но пък си нямаш и на идея къде точно може да са били. Нека ти подскажа. В Русия са.....

Отново :

https://www.radiosvoboda.org/a/russia-war-in-ukraine-investigations/31212089.html

Не един войник. Цели подразделения .

Сигуренсъм че дори в Рашистан да кажеш че е нямало нито единрускивойник преди 2022 г в ЛДНР ще ти се изсмее и заплюе :) 

преди 1 минута, maxthon написа:

Нека ти подскажа. В Русия са.....

Ах да.... относно това... нали обичаш да броиш гробове.

Е ,почвай да броиш . Имаше и сега си има постоянен поток на груз-200 къмРФ от 2014 до деншни дни .

преди 6 минути, miro20 написа:

Още първото "разследване" е статия от есента на 2015г., но се описват събития от преди подписване на Минск 2. Да продължавам ли със следващите? Вероятно и там ще намеря нещо подобно. За не толкова голямо учудване все пак проверих и нататък и се сблъсквам със същото. Статии от 2015г. и по-нови и описващи събития от преди подписването на Минск 2. Та би ли обяснил какво целиш с показването на този линк? Да ми покажеш как някой има задължение по споразумение когато то все още не е подписано?

преди 1 час, miro20 написа:

Няма 40 хил доброволци бре ... Не го казвам аз... а назначения терорист и военен  министър на ДНР  Игор Стрелков !

преди 13 часа, ivottoshev написа:

една и съща плоча с едни и същи лъжи ...  защо го правиш ?

След като ВЕЧЕ е имало е 40 000 доброволци, е било трудно веднага да се намерят още 1000. Кое тук е чудното, че даже и си го впрегнал в опорка, която да повтаряш до припадък?

преди 11 часа, ivottoshev написа:

Цитираш ме , ане четеш че е НЯМАЛО никакви 40 хил, нито 27 хил както говори във видеото не аз, а военния министър на терористите :

Колко пъти ще се правите наударени с мокър парцал и ще си пеете лъжите за някакви митични 40 000 доброволци ??

преди 3 часа, miro20 написа:

Цитираш ме , ане четеш че е НЯМАЛО никакви 40 хил, нито 27 хил както говори във видеото не аз, а военния министър на терористите 

Накрая ме накара  наистина да го пусна и да го изгледам този прословут клип.

Е, стигнах до около втората минута и с моят не дотам добър руски чух нещо от сорта че на гвардееца му били нужен половин ден път с кола за да стигне до там. Явно става дума за някакво конкретно място. Казах ти че ВЕЧЕ е имало 40 000 и за това е било трудно веднага да се намерят още 1 000 

на 7.07.2023 г. в 9:58, ivottoshev написа:

една и съща плоча с едни и същи лъжи ...  защо го правиш ?

След като ВЕЧЕ е имало е 40 000 доброволци, е било трудно веднага да се намерят още 1000. Кое тук е чудното, че даже и си го впрегнал в опорка, която да повтаряш до припадък?

Е, какви са тези гвардейци, след като "няма 40 000 доброволци"? Те сигурно не са доброволци, а са паднали от Марс?

ПП: Има ли изобщо твоя опорка, която човек да изгледа и да не те хване в лъжа?

Ще пуснеш ли пак онова клипче с Путин, дето УЖ казва че щели да се крият зад цивилните :D

на 8.07.2023 г. в 14:26, ivottoshev написа:

Накрая ме накара  наистина да го пусна и да го изгледам този прословут клип.

Е, стигнах до около втората минута и с моят не дотам добър руски чух нещо от сорта че на гвардееца му били нужен половин ден път с кола за да стигне до там. Явно става дума за някакво конкретно място. Казах ти че ВЕЧЕ е имало 40 000 и за това е било трудно веднага да се намерят още 1 000 

Човече, безброй пъти съм цитирал клипа, а ти чак сега го гледаш ???

Не, нямало е ВЕЧЕ 40 000 , а дори 27 000 които Гиркин казва че писали медиите, а той въобще не ги е виждал " пред вратите му да се записват"

И че тези малкото /говори за 20-30 / които се записват , дава конкретни примери как после бягат и се отказват.

Кривия ти "превод" и тълкования въобще няма нищо общо с реалността

Както си знаех, путлювистите бъкел руски не разбирате,обаче  по матросовски спорите и отричате. Плюс плямпане на фейкове и лъжи .

Благодаря ти за това признание.

Не съм ви виновен аз че нивото ви е под всякаква критика ,освен езиковите познания.

Празноглави плямпащи тролове . "безплатните идиоти" . Чукча не читатель чукча писатель....

ПП: Има ли изобщо твоя опорка, която човек да изгледа и да не те хване в лъжа?

Има ли пример когато да не съм те навирал в на кучето дето се облизва, посран и унижен ? Всеки път ! :) 

Ще си позволя да повтоя спрямо темата и последните срамни изказвания на мухльото ,който все по откровенно и безочливо повтаря руски опорки , емблемтичното интервю на Коритаров :

Ще пуснеш ли пак онова клипче с Путин, дето УЖ казва че щели да се крият зад цивилните :D

С удоволствие.

Но не знам има ли смисъл след като ти бъкел руски не разбираш.

преди 3 часа, miro20 написа:

Остави руския. Има ли език на Земята, където фразата "Аз заставам зад гърба ти" означава това, за което си мислиш?

преди 59 минути, maxthon написа:

Остави руския. Има ли език на Земята, където фразата "Аз заставам зад гърба ти" означава това, за което си мислиш?

Аууууу макстонката не разбира ли руски ????  Та единственото за теб в което не се съмнявах е това че знаеш перфектно руски , тъй като сте си екип кремлеботове зад ника :)

Или се правиш на  неразбрала.

Ами точния израз с няколко пъти повторени думи не е което казваш  ,а  е ... "ние ще стоим не пред , а зад жените и децата, пък нека посмеят да стрелят в тях" .

Кой "пази" жени и деца, стоейки и криейки се зад " а не пред тях, очаквайки противника да не стреля в тях сложени за прикритие ?

Какво означава... мисля е пределно ясно .

И тук се сетих за едно междинно въпросче - А какво стана с простотията от оня ден която повтаряше " в ЛДНР няма нито един руски войник" ??

:giggle1:

Спориш с Путлю ли ? :) 

Гърчете се колкото си искате, за мен е напълно очаквано да викате на черното бяло . Нагли гьонсурати фейкомети които не им пука колко ще се изложат, важното е да пазат г''за на рашисткия новофюрер и геноцида му в Украйна.

преди 4 часа, miro20 написа:

Човече, безброй пъти съм цитирал клипа, а ти чак сега го гледаш ???

Кривия ти "превод" и тълкования въобще няма нищо общо с реалността

Що си мислиш че някой ти гледа клиповете? Всички те знаят че си фейкомет и не ти обръщат внимание. Ако го бяха гледали, и други хора отдааааааавна щяха да са те навряли под на кучето опашката и по повод тази опорка.

Преведи ти де. За какви гвардейци говори, след като според теб не е имало такива? Опорката ти е за кофата, г-н Вечно Насраний :hit:

преди 4 часа, miro20 написа:

Колкото да го разбера че казва че ще застанат зад тях и ще ги защитават, познанията ми по руски са достатъчни.

Десетнайсет пъти съм те питал, и десетнайсет пъти мълчиш като пукел, но пак ще те питам, щото ме кефи да те гледам колко си осран. Та за пореден път: "ти като защитаваш боклукчивите герберасти, зад тях ли заставаш, или пред тях?" :lol6:

току-що, ivottoshev написа:

Що си мислиш че някой ти гледа клиповете? Всички те знаят че си фейкомет и не ти обръщат внимание. Ако го бяха гледали, и други хора отдааааааавна щяха да са те навряли под на кучето опашката и по повод тази опорка.

Преведи ти де. За какви гвардейци говори, след като според теб не е имало такива? Опорката ти е за кофата, г-н Вечно Насраний :hit:

Колкото да го разбера че казва че ще застанат зад тях и ще ги защитават, познанията ми по руски са достатъчни.

Десетнайсет пъти съм те питал, и десетнайсет пъти мълчиш като пукел, но пак ще те питам, щото ме кефи да те гледам колко си осран. Та за пореден път: "ти като защитаваш боклукчивите герберасти, зад тях ли заставаш, или пред тях?" :lol6:

Осрал си се осрал, не си разбрал нищо,не си , що се мацаш с фекалиите си още и още ?

Далеч не са. :hush:

По горе обясних .

преди 4 минути, miro20 написа:

Аууууу макстонката не разбира ли руски ????  Та единственото за теб в което не се съмнявах е това че знаеш перфектно руски , тъй като сте си екип кремлеботове зад ника :)

Айде пак тоз не разбирал и онзи не разбирал. "Аз заставам зад гърба ти." Кажи на кой език това има значението, което визираш?  Защото няма език на Земята, който този израз да не означава - подкрепа, защита и т.н.

току-що, maxthon написа:

Айде пак тоз не разбирал и онзи не разбирал. "Аз заставам зад гърба ти." Кажи на кой език това има значението, което визираш?  Защото няма език на Земята, който този израз да не означава - подкрепа, защита и т.н.

Е доцитирайми целия пост де.

Отговорено ти е :) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.