Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 8 часа, г-н Велев написа:

Въпреки това Русия няма да ни нападне.

защото сме в нато - от началото русия повтаря че воюва с нато - а не смее да посегне с ракета срещу НАТО

преди 6 часа, г-н Велев написа:

Това явно вече е задължително. Просто няма друг изход. Някои болести не се лекуват с хапчета, а със скалпел.

да лекуват се с пропаганда - това кой номер профил ти е:D

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 850,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 4 часа, N1K17Y написа:

На въпроса :giggle1:

Отговориха ти няколко пъти, но на теб просто не ти изнася отговора и се правиш на неразбрал.

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

защото сме в нато - от началото русия повтаря че воюва с нато - а не смее да посегне с ракета срещу НАТО

Овца, една ракета ще доведе до размяна на много ракети и резултата може да бъде унищожението на голяма част от човечеството.

Ти това ли искаш?

преди 5 минути, M.Николов написа:

Отговориха ти няколко пъти, но на теб просто не ти изнася отговора и се правиш на неразбрал.

Овца, една ракета ще доведе до размяна на много ракети и резултата може да бъде унищожението на голяма част от човечеството.

Ти това ли искаш?

Прочети няколко пъти въпроса, може и да забележиш, че отговорът е на друг въпрос, който никой не е питал. Абе, що сте всичките такива страхливци, на едно хипотетично въпросче не могат да отговорят, че на всичкото отгоре и наглеят. 

преди 9 минути, M.Николов написа:

Ти това ли искаш?

да продължавай да оправдаваш страха на Путин - още в началото на войната, казаха че путин издава страх от срещите с НАТО - дори преди войната го пвърдяха по новините  - действията му

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Прочети няколко пъти въпроса, може и да забележиш, че отговорът е на друг въпрос, който никой не е питал. Абе, що сте всичките такива страхливци, на едно хипотетично въпросче не могат да отговорят, че на всичкото отгоре и наглеят. 

Сигурно защото на тъпи въпроси не се отговаря.

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

да продължавай да оправдаваш страха на Путин

Това е страха на всеки що-годе нормален човек.

преди 3 минути, M.Николов написа:

Това е страха на всеки що-годе нормален човек.

но никой не го е страх да дава оръжия да се трепат руснаци

преди 8 минути, M.Николов написа:

Сигурно защото на тъпи въпроси не се отговаря.

Ма нали беше отговорено вече ? :giggle1:

Или пък не отговаря, щото ще ви лъсне лицемерния гъз, 

Беше ти отговорено, защо това, за което питаш не може да се осъществи и защо въпросът ти е неправилен.

Все една аз да питам какво ще стане, когато ти поумнееш.

:D

преди 5 часа, N1K17Y написа:

На въпроса :giggle1:

Въпросът ти е от типа ''защо на Путин сестрата е ку*рва?'', и аз ти отговорих че той изобщо няма сестра. 

Разбирам че отговорът не ти изнася, ама това си е твой проблем 

преди 1 час, M.Николов написа:

Беше ти отговорено, защо това, за което питаш не може да се осъществи и защо въпросът ти е неправилен.

Все една аз да питам какво ще стане, когато ти поумнееш.

:D

Ще спра да си губя времето да ти отговарям. 

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Въпросът ти е от типа ''защо на Путин сестрата е ку*рва?'', и аз ти отговорих че той изобщо няма сестра. 

Разбирам че отговорът не ти изнася, ама това си е твой проблем 

И аз ви разбрах, спокойно, всички ви разбират :) 

преди 16 часа, ivottoshev написа:

Във Варна населението да не би да е над 90% рускоговорящо а ние да сме го бомбили в продължение на осем години?

фейкомете насран, колко пъти ще повтаряте тези лъжи за 8 години бомбили Донбас ? :) 

Ще ми посочиш ли поне един пример за рускоопределяща се жертва, за убит или притесняван цивилен от украинците в Крим и Донбас ПРЕДИ рашистите да нахлуят на тези територии ??

Преди март 2014 г ?

Или поне един пример от едногодишните протеси на МАйдана от 2013 г  , на които да е имало лозунги или призиви за репресии и убийства в Донбас и Крим ?

Поне един пример ? Въпроса е и към другите малоумни рашисти с еднаквите ви опорки .

:hush:

преди 17 часа, ivottoshev написа:

Колкото по-бързо се спре подклаждането на военните действия чрез безмислената доставка на оръжия на укрите, толкова по-бързо ще престане избиването на хора там.

Видя се какво се случва на окупираните от рашистите територии . Геноцид и терор над местното население.

И сринати със земята градове и села.

Военната помощ която оказва цивилизования свят предотврати това да се слчуи на цялата територия на Украйна.

Как пък един път не призовахте Рашистан да спре терора и да си изтегли войските ?

Какви сте таквиа "миротворци" , искайки жертвата да не се съпротивлява ?

преди 14 часа, ivottoshev написа:

където по заповед на краварите се бомбеха в продължение на осем години рускоговорящи?

Айде пак повторение на лъжите и фейковете.

:) 

ама наистина сте някакви автоматизирани ботове гьонсурати, които са зациклили на едно положение.

преди 16 часа, г-н Велев написа:

Въпреки това Русия няма да ни нападне. Защото ни обича. Тя знае че народа ни е с Русия.

Ти нещо от историята на България знаеш ли ? Освен пропаганда за шарани ? :) 

на 17.07.2023 г. в 0:29, ivottoshev написа:

Според теб как ще завърши всичко? Русия ще отстъпи Крим (а вече и ЛДНР)?!? Само на някой лунатик, вярващ също така и в Дядо Коледа и плоската земя може да му мине през чутурата мисълта за такава развръзка, а ти досега не си ми правил впечатление на такъв. Независимо дали ни харесва или не, тази война може да приключи само по един начин и колкото по-бързо това се случи - толкова по-малко жертви ще има.

Доста "лунатични" предположения се случиха вече, и предполагам ще се случват още много :) 

Дето никак няма да ви харесват.

Единствения начин да приключи войната е рашистите да се изтеглят от окупираните от тях, територии.

Може още утре да стане.  И познай.. ще спрат и доставките на оръжие и никой няма да бомбардира нито донбас нито нищо .

Ама не искате. Защото сте рашистонацисти жадни за кръв и война.

преди 14 часа, WhiteHart написа:

Когато населението масово е оглупяло, винаги се намират подобни популисти, които да го манипулират и да се възползват от него. За съжаление зеленият чорап Радеф е само симптом на провала ни като нация. Зле образовани, с лоша здравна култура, бедни, вярващи на всякакви сензационни и конспиратвини теории, изпитващи силна носталгия по "едно време" и "братска Русия". Над 30 години "преход", воден от червените ченгета и техните лакеи, до това доведе. 

Заедно с Гоце са пример за загубени 20 години за България.

Уви, така е. Убедил съм се и аз че народа е с изключително ниска обща култура и познания.

А иначе Денков отново зашлеви мухльото Зелен Чорап и го постави на мястото му .

https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/premierut-denkov-smumri-bryuksel-prezidenta-radev

Заедно с Тагарев са ми все по симпатични :) 

359817425_6362945057132978_3491722204020

преди 1 час, miro20 написа:

Какви сте таквиа "миротворци" , искайки жертвата да не се съпротивлява ?

Мисленето не ти се отдава.  Казаците се съпротивляват още от Майдана.    Някои хора полудяват - щом мислят, че с касетъчни боеприпаси ще намалят жертвите и ще се завиши сигурността в Европа.   Радев не е като Вас.  Пряко избран от народа с мандат до 2026 година.  Никой не знае още колко служебни правителства ще подрежда.  Ще съм изненадан, ако псевдоевроатлантиците въобще стигнат до ротация.  Няма начин да не се изпокарат заради корупция.  

преди 5 часа, miro20 написа:

фейкомете насран, колко пъти ще повтаряте тези лъжи за 8 години бомбили Донбас ? :) 

Мдаааа, сигурно съм се объркал че "Алеята на ангелите" е паметник на убитите от бандеровци деца по време на тези бомбардировки дето уж ги няма.

Това сигурно е някаква арт инсталация на някой щастлив местен творец? 

преди 18 часа, attj написа:

Ще съм изненадан, ако псевдоевроатлантиците въобще стигнат до ротация.

Ква ротация бе? Тия се канят да векуват. На Боко жа му теглят един с 200 нали го изпраха и се гушнаха с ДПС то ....

преди 18 часа, attj написа:

Няма начин да не се изпокарат заради корупция.

Ще се скарат заради порциите. Вече почнаха да си ги поделят. 

загубиха много електорат, на дали ще им стиска за едни нови избори.

на 18.07.2023 г. в 8:04, attj написа:

Мисленето не ти се отдава.  Казаците се съпротивляват още от Майдана. 

Добре де, хайде да мислим. Колко пъти ви питам рашистките фейкомети, да ми покажете поне един пример от Майдана , да са имали искания , репресии или намеци за рускоезичните в Крим или Донбас ?

Поне един пример на убит, репресиран рускоезичен от Крим и донбас ПРЕДИ рашистката инвазия февруари-март 2014 г ?

Мълчите като г..зове. Зашото знаете че НЯМА такива примери . А всичко е в резултат на войната започната от рашистките тежковоръжени уроди с георгиевски лентички,които Путлер призна че са руски спецназ и подразделения на всякакви служби и войски .

преди 21 часа, ivottoshev написа:

Мдаааа, сигурно съм се объркал че "Алеята на ангелите" е паметник на убитите от бандеровци деца по време на тези бомбардировки дето уж ги няма.

Това сигурно е някаква арт инсталация на някой щастлив местен творец? 

И кога е паметника "алеята на Ангелите"  ?  колко пъти те питам и теб - виж къде са убити и от кого тези деца ?

СЛЕД началото на войната от рашистите, и от взаимните обстрели по линията на фронта.

За които взаимни престрелки  цитирах от ТВОЯ линк и източник че ако украинците и да са имали 170 обстрела, рашистите са имали няколко пъти повече.

Защо не си вярваш на източниците които цитираш ? ?

Защо никъде другаде на неокупираната от рашистите част на Донбас, която е украинска, няма нито едно убито дете ?

А ?

А на останалите убити украински деца от рашистката офанзива миналата гоедина, и от рашистките  удари из цяла Украйна, които са документирани хиляда вече ,а вероятно са мнгоо повече,  паметник ще има ли ?

https://news.un.org/ru/story/2022/08/1430052

Те едни опорки си знаят и това е. Въпреки, че многократно са опровергани. Като оная глупост за "българския инженер Иван Милев", изгорен жив от злите укронацисти. Няма смисъл да се спори с копейки и путлерофили. Не приемат. 

Неутралните хора сме чели за идеите на Дмитрий Ярош за ласкава украинизация в Донбас. АТО започнаха заради тези идеи и стана гражданска война.  Миро щял да се пробва да мисли.  Без да си неутрален, си много заблуден, Миро.  Ето го националиста  http://skandalno.net/дмитрий-ярош-от-десен-сектор-украйна-168603/

преди 2 минути, attj написа:

Неутралните хора сме чели за идеите на Дмитрий Ярош за ласкава украинизация в Донбас. АТО започнаха заради тези идеи и стана гражданска война.  Миро щял да се пробва да мисли.  Без да си неутрален, си много заблуден, Миро.  Ето го националиста  http://skandalno.net/дмитрий-ярош-от-десен-сектор-украйна-168603/

Да цитирам от източника ти -  световната медийна агенция "скандално нет"  :

Цитат

Той иска да се въоръжат малки групи от ветерани и да бъдат пратени в Русия да отмъщават за откъснатите територии и пролятата кръв.

Въпроса ми, отново да ти напомня , бе да дадеш примери 

..... ПРЕДИ рашистката инвазия февруари-март 2014 г ...

?

Миро, вече десета година си като бандеровски папагал.   Как не ти омръзна?  Навремето ти казвах добронамерено - поне една украинка да си беше взел за съпруга.  Като Маруся от Донецк, която роди две деца на мой братовчед от Варна.  Те са българи.    Майка им е рускиня, казачка.  

И аз съм ти казвал много пъти - ходил съм и с украинки и рускини, нямат никаква разлика. :)  И че основния ти проблем е че си зациклила нейде преди 9 години и папагалиш ти едни и същи отдавна опровергани рашистки лъжи .

"Искам да използвам случая да призова управляващата коалиция най-сетне да се заеме с българския дневен ред и с проблемите на българите, защото темата Украйна се експлоатира от управляващите като спасителен пояс, с който да отдалечим вниманието на хората от това, че те нямат визия, програма и реални действия пред проблемите на страната", заяви Румен Радев. 

Сега  това "криене зад Украйна" може да работи известно време, но проблемите се трупат, а гражданите чакат отговори и решения. 

"Проблемът е, че криейки се зад Украйна, управляващата коалиция отстъпва от редица важни европейски ценности като върховенството на правото, а не неговото погазване, борбата с корупцията, а не закрилата ѝ, прозрачност, а не задкулисие, свобода на словото, а не цензура, повишаване на качеството на живот на хората, а не тяхното ограбване", обяви президентът.

В Бургас той присъства на възпоменателната церемония , с която  се отбелязва единадесетата годишнината от бомбения атентат на бургаското летище в кв."Сарафово".

Зеленият чорап не пропуска възможност да се подмаже на кремълските си господари. Където и да е, по какъвто и повод да се изказва, все гледа да си заработи копейките. Похвално. Ще спечели наградата "Копейка на месеца".

преди 2 минути, WhiteHart написа:

Зеленият чорап не пропуска възможност да се подмаже на кремълските си господари. Където и да е, по какъвто и повод да се изказва, все гледа да си заработи копейките. Похвално. Ще спечели наградата "Копейка на месеца".

Не ме учудва прорашистката му позиция, учудва ме силата с която са го "активирали" .

Очевидно войната на лобисткия и информационен фронт / който дори е по важен от физически бойни действия/  а рашистите не върви добре.

Затова са включили на по висока предавка всички свои подлоги у нас.

И не само у нас де... Просто тук нашите правят впечатление. И копейките са на по високи обороти, и пРезилдента включи вентилатора.... :) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.