Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Нищо не знаеш защото си изфирясал празна кратуно 362102849_238755672314050_77348889939479

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 1 час, Coco1 написа:

Само глава без тяло ли са ти изработили.Защо те търси ГРУ

Питат ме за теб - кога най-после Кокич щял да завърши поне основно образование.   

преди 31 минути, Coco1 написа:

Защо сама се питаш 

ГРУ казаха, че когато те хванат ще ти оскубят перушината.  Не знаят, че все си в Мосейково.  Показвай още снимки -за да се издадеш къде си.

преди 47 минути, attj написа:

ГРУ казаха, че когато те хванат ще ти оскубят перушината.  Не знаят, че все си в Мосейково.  Показвай още снимки -за да се издадеш къде си.

След като те посетят от ГРУ няма и да чуеме повече за тебе мекере

преди 53 минути, Coco1 написа:

След като те посетят от ГРУ няма и да чуеме повече за тебе мекере

Така ли?   Ами, ако например съм им сътрудник на ГРУ още от времената на СССР ?   Щом Радев бил кадър на Решетников, на мен какво ми пречи също да съм такъв агент?   

преди 18 минути, attj написа:

Така ли?   Ами, ако например съм им сътрудник на ГРУ още от времената на СССР ?   Щом Радев бил кадър на Решетников, на мен какво ми пречи също да съм такъв агент?   

Мекере си. Капиш бабо

преди 2 часа, Coco1 написа:

Мекере си. Капиш бабо

А ти си папагал с жълта книжка :)

преди 1 минута, Coco1 написа:

Защо всеки ден си признаваш

Защото си проZт

преди 11 часа, WhiteHart написа:

Толкова вреден за страната президент не сме имали. Дори Гоце е цвете в сравнение с този тепегьоз. Дори Плевньо е титан, сравнен с Мунчо Зеления Чорап. Обаче е страшен популист и знае как да играе по тая струна. Ясно му е, че голяма част от населението, особено по провинцията, е съставено от соц носталгици, русофилистици и шкембе патриоти и си четка тая аудитория, говори глупости, а те му се радват, че мислел за народа. Всъщност е наистина много прозрачен, обаче се иска малко акъл, за да го видиш. А той в тази страна е дефицит...

Така и не отговори дали си "за" демокрацията, или си "против" :)

преди 37 минути, ivottoshev написа:

Много сложно го  питаш - все едно да ти отговори дали харесва Лъжливият Кирчо повече от Лудото Кики.  Радев си е виновен за този канадски главен герой.

преди 14 часа, miro20 написа:

В нормалните държави не само биха го изритали , но и биха видели основания за поне няколко импийчмънта.

Само невежи, тъпаци и пълни галфони в материята на правото виждат подобни основания.

Нормално е и ти да виждаш такива.

:D

Всъщност, правителството си работи и по всички български проблеми.

А именно зеления чорап фокусира и постоянно намесва даването на оръжие за Украйна в изказванията си .

Именно това са му спуснатите опорки , именно затова е активиран.

И кой проблем на българските граждани точно решиха?

Как така се оказа, че няма пари за пострадалите от природни бедствия?

Кога ще приемат законите необходими за да получим парите от ЕС?

Сега напада, пищи и реве за Росенец.

Щото ще вземат от господарите му в Москва основната база за руска контрабанда.

:) 

Колко стандартно, колко прозрачно... тотален мухльо и продажник .

Договора за концесия е подписан за 35 години от твоя началник - Бойко Борисов!

Та в случая крадеца, вика дръжте крадеца!

Да не говорим, че ако не бъде направено по-правилния начин има опасност да ни осъдят за неустойки, както стана с реакторите!

:hush:

Направо съм възмутена от мега наглото поведение на Усрайна и посланичката и. Изключително долно, цинично и отвратително!!!!! Дотам са стигнали в наглостта си, че да поръчат убийството на наш бивш президент!

Тая измислена държава си проси абсолютно всичко, което и се случва! Русия просто трябва да заличи цялата нацистка сган от лицето на Земята! Цялата тази измислена страна не трябва да я има повече!!!!!

Ще заплашват и поръчват българи, така ли? Дотук беше с нашето гостоприемство! Да си стягат парцалите и да се махат от страната ни всички до един!!!!!!  Не ни трябват тези долни и гнусни изроди!!!!!! Сигурно и аз съм в списъка. Нещастници!

преди 5 часа, M.Николов написа:

Кога ще приемат законите необходими за да получим парите от ЕС?

Кви пари бе? Тия имат да дават , дават ... 

Цитат

Тази година България няма да получи компенсация за материалните средства, които е предоставила на Украйна по решението от декември 2022 г. Това каза министърът на отбраната Тодор Тагарев пред журналисти преди изслушването си в парламентарната комисия по отбрана. 

Министърът посочи, че се надява другата година страната ни да получи компенсация. Очакваме компенсация от около 55% на оценката, която е направена на средствата, предоставени на Украйна. Средствата, които са събрани във фонда на Европейския механизъм за мир, са изразходвани, обясни министърът.

преди 4 часа, Anneliese написа:

Сигурно и аз съм в списъка. Нещастници!

В списъка на белите престилки от 4 км си хихи

преди 12 часа, ivottoshev написа:

За демокрацията съм, ама коя? В България все още такова животно не е имало, ние си живеем в едно посткомунистическо настояще, което е доста далеч от истинска демокрация.

преди 11 минути, WhiteHart написа:

За демокрацията съм, ама коя? 

Ами нормалната демокрация, при която волята на мнозинството е закон.

Ти обаче май не си ''за'' нея, а си ''за'' строй, при която ако волята на това мнозинство не съвпада с вижданията ти - то тази воля не трябва да се зачита. 

Това твоето май май не е точно демокрация, а нещо съвсем различно.

преди 7 часа, Anneliese написа:

Дотам са стигнали в наглостта си, че да поръчат убийството на наш бивш президент!

убийство на кой президент и къде било поръчано  ? ?

Тая измислена държава си проси абсолютно всичко, което и се случва! Русия просто трябва да заличи цялата нацистка сган от лицето на Земята! Цялата тази измислена страна не трябва да я има повече!!!!!

класика.

нацистката Поли в целия си блясък. Наистина, пиеш ли си хапчетата или пропускаш ? :)

Ще заплашват и поръчват българи, така ли? Дотук беше с нашето гостоприемство! Да си стягат парцалите и да се махат от страната ни всички до един!!!!!!  Не ни трябват тези долни и гнусни изроди!!!!!! Сигурно и аз съм в списъка. Нещастници!

кой е бил "поръчан" ??

Ако говориш за сайта миротворец, аз съм изключително доволен че съществува такъв информационен ресурс, обединяваш по нагледно всичките продажни небългари , служещи на чужда фашистка държава и режим от военопрестъпници начело с Путлю .

:)

Нека има повече такива ресурси . !

Украйна вероятно е взела пример от Израел, които никога не забравят "приноса" на враговете на нацията им от ВСВ .

преди 12 часа, M.Николов написа:

Договора за концесия е подписан за 35 години от твоя началник - Бойко Борисов!

Та в случая крадеца, вика дръжте крадеца!

Да не говорим, че ако не бъде направено по-правилния начин има опасност да ни осъдят за неустойки, както стана с реакторите!

:hush:

Аз началници и вождове нямам Казвал съм ви го 1001 пъти.

Винаги съм казвал че няма "вълшебник" който с магическа пръчка да премахне всички зависимости и вкоренените рашистки интереси , проникнали през всички служби, политици, парти и т.н.

А вие , комунетата, сте в някакъв когнитивен дисонанс.

Хемплюете че друг е виновен за рашистката зависимост, хем никога не сте против нея.

т.е. винаги сте на принципа " друг ми сра в гащите" . :)

Същото е и с пРезилдента мухльо . Същата "тактика" . Вместо да апелира за начини за справяне с рашистката копнтрабанда и зависимости, той плюе че "винаги други са виновни " . Без обаче дума да обелва  против рашистките интереси.

И плюе и разединява нашето вътрешно политическо пространство. Тактика на разединение и скарване на хората, т.е. изцяло което желае и за което работи Рашистан.

Така плюехте и газопроводите да припомня.

Че Тиквата ви бил виновен за Балкански поток.

Само ще напомня, че преди години, когато не се знаеше с какви адни цели се подготвяха монополните рашистки зависимости, всички държави се стрелмяха да правят такива проекти и да не са "излоирани" за в бъдеще от евентуални ползи . Защото никой не очакваше такава мащабна война ,която рашистите са подготвяли много отдавна, и много отдавна са работели за геополитическите лостове с енергийните проекти.

Забравихте ли и Германия и др страни колко натискаха и се радваха на Сев. Потоци ? ?

само че там никой не реве - ау .. тия предишните са виновни .

Хората се хванаха и направиха еднакамара газови терминали , и реално от най голям вносител на руска газ, я ограничиха до тотален минимум .

А тук още ревете за ЦД-та и как ББ бил започнал еди какво си :) 

Схващаш ли рзликата ?

преди 1 час, ivottoshev написа:

Ами нормалната демокрация, при която волята на мнозинството е закон.

Ти обаче май не си ''за'' нея, а си ''за'' строй, при която ако волята на това мнозинство не съвпада с вижданията ти - то тази воля не трябва да се зачита. 

Това твоето май май не е точно демокрация, а нещо съвсем различно.

Мислиш, че копейковците сте мнозинство ли? Не, не сте. Просто сте много шумни и кресливи и се създава впечатлението, че сте много. Нормалните хора в голямата си част са отвратени от политиката и не гласуват, точно поради което подобни псевдо патриотични и русофилски партийки влизат в парламента и се репчат. И дори и така, пак никога няма да сте мнозинство и да управлявате. 

Сега ще видим кой е мнозинство. Заплашете ни сегашният президент и ще видите вие едно мнозинство! И то такова, че скорострелно ще си стегнете багажчето за САЩ!!!!!

преди 1 минута, Anneliese написа:

Сега ще видим кой е мнозинство. Заплашете ни сегашният президент и ще видите вие едно мнозинство! И то такова, че скорострелно ще си стегнете багажчето за САЩ!!!!!

Зеления чорап какво да го заплашваш, няма смисъл. Те от Кремъл достатъчно са го заплашили, горкият даже не смее да произнесе името Русия. Куче на верига е по-свободно от този руски чехъл...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 3

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.