Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

току-що, miro20 написа:

То се вижда кой бесней :)

Вижда се, я! Не си спрял да беснееш от началото на СВО.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

току-що, ivottoshev написа:

Боли, нали?  :giggle1:

съчувствам ти .... :) 

Рано или късно такива фанатизирани загубеняци стигате до тази фаза....

Нали те пратих при останалите ми фенове в раздел Психология . Реви си там :) 

преди 5 минути, miro20 написа:

съчувствам ти .... :) 

Рано или късно такива фанатизирани загубеняци стигате до тази фаза....

Нали те пратих при останалите ми фенове в раздел Психология . Реви си там :) 

Е-е-е-ех, как ти се иска да съм в някой друг раздел :giggle1:

Няма как, Лоботомиран. Та ти си главният смешник на форума и си в този раздел. Няма да се лиша от ежедневната порция смях, която ми образуваш :cool:

преди 1 час, ivottoshev написа:

Е-е-е-ех, как ти се иска да съм в някой друг раздел :giggle1:

Няма как, Лоботомиран. Та ти си главният смешник на форума и си в този раздел. Няма да се лиша от ежедневната порция смях, която ми образуваш :cool:

Не бе, рпосто да намериш помощ и разбиране :) 

Никой не го интересуват твоите емоционални болнави психо-изблици  :)

Ето ти за десерт по темата , да се развълнуваш още повече :

6 ч.  ·

Президентът атакува пред Конституционния съд спирането на концесията на "Росенец".
Президентът на Република България обслужва интересите на Руската федерация.
Президентът, който е по-нисък от Путин на официалните снимки.
Президентът, който ходи на русофилски сборища, снима се със съветски знамена, облизваше московския патриарх и Путин.
Президентът, който саботира всякаква помощ за Украйна повече от година след началото на войната.
Президентът, който беше избран от руските матрьошки, с помощта на специално създадени за целта партии и коалиции.
Президентът, който управлява две години еднолично страната и я вкара в невиждана криза.
Президентът, който утре заран би подписал указ да станем 16-та република, ако можеше.
Президентът, който вдигна юмрук срещу собственото си правителство.
Същият този президент, с когото някои от вас бяха, на когото някои от вас се кланяха, чиито идеали и трапези някои от вас споделяха.
Президентът, който се опита да унищожи държавата чрез лъжи, корупция и офицери от ДС, които да му нагласят схемите.
Президентът, който приватизира митническите мрежи, създадени от предишните лукови глави since 1997.
Да си знаете.

преди 35 минути, miro20 написа:

Ето ти за десерт по темата , да се развълнуваш още повече :

6 ч.  ·

Именно заради постове като този съм тук. Как човек да не се посмее на полюциите на поредния болен мозък и на Лоботомирания фейкомет, който копае дъно след дъно представяйки ни ги. :cool:

преди 6 часа, miro20 написа:

Първо - бъркаш президентска с парламентарна република. гласувалите за мухльото са го избрали за президент, не за премиер. Президента не управлява изпълнителната власт.

Нито го пише в конституцията както лъжеш .

Виждам че много ви се иска мухльото да е едноличен владетел, но за радост, все още не сме нито сев.Корея, нито Рашистан които толкова харесвате.

Второ - служебното правителство не е длъжно да е роб на президента.

Никъде не пише /включително това което цитираш/   че при управлението на изпълнителната власт, премиера трябва да изпълнява заръките/заповедите  на президента който го е назначил . Или да изпълнява неговите желания едно към едно .

Това комунетата сте толкова празноглави че чак не се усещате какви глупости ръсите .

:hush:

А дали си безкрайно тъпо парче?

:giggle1:

Нищо не бъркам!

Гласувалите за Президента гласували за Президент, а не за премиер.

Че кой твърди нещо друго?

Президента си е президент, но при определени условия назначава премиер.

Президента не управлявал изпълнителната власт.

Е ми, всъщност в определени моменти я управлява!

Назначава служебно правителство.

Ясно и четливо го пише в Конституцията!

Какво ни се иска на нас ти няма как да знаеш!

Естествено, че служебното правителство не е роб на Президента.

Реално аз до сега не съм видял случай, в който Президента да се е месил в работата на служебните премиери, който е избрал.

Изключително тъпо парче!

преди 3 часа, miro20 написа:
6 ч.  ·

Президентът атакува пред Конституционния съд спирането на концесията на "Росенец".
Президентът на Република България обслужва интересите на Руската федерация.
Президентът, който е по-нисък от Путин на официалните снимки.
Президентът, който ходи на русофилски сборища, снима се със съветски знамена, облизваше московския патриарх и Путин.
Президентът, който саботира всякаква помощ за Украйна повече от година след началото на войната.
Президентът, който беше избран от руските матрьошки, с помощта на специално създадени за целта партии и коалиции.
Президентът, който управлява две години еднолично страната и я вкара в невиждана криза.
Президентът, който утре заран би подписал указ да станем 16-та република, ако можеше.
Президентът, който вдигна юмрук срещу собственото си правителство.
Същият този президент, с когото някои от вас бяха, на когото някои от вас се кланяха, чиито идеали и трапези някои от вас споделяха.
Президентът, който се опита да унищожи държавата чрез лъжи, корупция и офицери от ДС, които да му нагласят схемите.
Президентът, който приватизира митническите мрежи, създадени от предишните лукови глави since 1997.
Да си знаете.

С този се борите за приза "Дебил на десетилетието".

:giggle1:

преди 11 часа, M.Николов написа:

новини и аз гледам.

Важното е дали ги осмисляш.

А матросовците рашисти комунета акъл нямате. Доказано.

В нета е писано и коментирано много за поредната излагация на прорашисткия ни мухльо, аз само ще добавя няколко щриха които почти не съм срещал

- Единствено Лукойл и рашистите се обалгодетелстват от дерогацията и монополното положение, което те дълги години си отработваха у нас, и не само у нас с цел монопол и геополитическо изнудване.

- Благодарение на дерогацията България е на едно от водещите места  в целия свят по внос на руска нефт.

Не съм видял някой да цитира това :

https://oilcapital.ru/news/2023-02-10/bolgariya-krupneyshiy-pokupatel-nefti-rf-v-evrope-i-tretiy-v-mire-2659429

Задминали сме дори Турция !

и сме на трето място след Индия и Китай.

С което реално сме вратичка за заобикаляне на санкциите

Сега , мурзилки , направете малко напън, различен от тоалетния - кдъде и как се реализират и обемите и печалбите от този внос ?

Малка България, пък на трето място !!!!!

Та, впредвид войната , много от тези договори и задължения могт да се преразгледат.

Все едно през ВСВ , и след нападението '41-ва руска фирма да иска "дерогация" и  да си продължи износа за Германия , както са правели преди '41-ва докато си воюват  :)

И как да стане?

А ние както знаете , също сме  официално "вражеска държава" за Рашистан в момента

Факт е че някои държави вече почнха да конфискуват руски активи и фирми.

преди 9 минути, miro20 написа:

осмисляш

О, я Мирка о с мисъл подхождал .... :) Мирка що лъжеш??? Ти подхождаш със пристрастия!!! Особено към комунистите .... :) ДС и прочие ... :) 

Мирка можел да мисли .... :) и О с някакъв смисъл, който другите не знаели, а той О, знаел ..... :) 

Когато не знаеш какво е, то си признай, че не знаеш какво е, а не убеждавай, че твоя смисъл е истина!!! Примерно за комунизма. :) Или за какво са комунистите или пък какво е държавна сигурност. :) 

преди 2 минути, Holy Diver написа:

О, я Мирка о с мисъл подхождал .... :) Мирка що лъжеш??? Ти подхождаш със пристрастия!!! Особено към комунистите .... :) ДС и прочие ... :) 

Мирка можел да мисли .... :) и О с някакъв смисъл, който другите не знаели, а той О, знаел ..... :) 

Когато не знаеш какво е, то си признай, че не знаеш какво е, а не убеждавай, че твоя смисъл е истина!!! Примерно за комунизма. :) Или за какво са комунистите или пък какво е държавна сигурност. :) 

Много сложно му говориш Той нищо не разбра от това дето му каза. Така че ще си остане пак проЗД

преди 26 минути, Holy Diver написа:

Мирка що лъжеш???

За кое ?

преди 26 минути, Holy Diver написа:

Когато не знаеш какво е, то си признай, че не знаеш какво е, а не убеждавай, че твоя смисъл е истина!!! Примерно за комунизма.

Какво не ти е ясно за идеологията на комунизма в България,т.е. НРБ ,която е обявена официално за престъпна с декларация на НС ?? :) 

преди 24 минути, г-н Велев написа:

Много сложно му говориш Той нищо не разбра от това дето му каза. Така че ще си остане пак проЗД

Имам едни подозрения че вие бъкел не хващате какво ви се говори.... ама и няма значение.... :getout:

Някои много обичат да си хейтят ей така за спорта като вас :) 

И особенно се дразнят когто срещнат нечие доста по компетентно мнение.

И се почва.. Абе ти къв си бееее.... кво знаеш ти беееее .... :) 

преди 31 минути, miro20 написа:

За кое ?

Мире, ти мъртъв ли си, че желаеш повече внимание??? 

Бог да ти прости волните и неволни грехове. Амин

преди 35 минути, miro20 написа:

Имам едни подозрения че вие бъкел не хващате какво ви се говори

Че ако имаха нещо различно кой ще ги пусне в партията

току-що, Coco1 написа:
преди 37 минути, miro20 написа:

Имам едни подозрения че вие бъкел не хващате какво ви се говори

Че ако имаха нещо различно кой ще ги пусне в партията

преди 37 минути, miro20 написа:

И особенно се дразнят когто срещнат нечие доста по компетентно мнение.

https://streamable.com/acblng

преди 3 часа, Holy Diver написа:
преди 4 часа, miro20 написа:

За кое ?

Мире, ти мъртъв ли си, че желаеш повече внимание??? 

Бог да ти прости волните и неволни грехове. Амин

Очевидно е много труден въпроса за кое съм лъгал :) 

Да, така е за вас. :) 

преди 8 часа, miro20 написа:

- Единствено Лукойл и рашистите се обалгодетелстват от дерогацията и монополното положение, което те дълги години си отработваха у нас, и не само у нас с цел монопол и геополитическо изнудване. 

Факт е че някои държави вече почнха да конфискуват руски активи и фирми.

А бре, а кой беше партньор на белот с Вальо Златев и що никой не предприе мерки срещу "монополното положение, което те дълги години си отработваха у нас"? За един приятел питам :cool:

Ако е факт - покажи линк от достоверен източник. В противен случай си долен ЛЪЖЕЦ и ФЕЙКОМЕТ

Само да покажа:

ЕС няма да конфискува, а временно ще ползва руски активи за 200 млрд. евро

преди 7 часа, miro20 написа:

Имам едни подозрения че вие бъкел не хващате какво ви се говори.... ама и няма значение.... :getout:

Що бре? Вече никой не ти се вързва на опорките ли :laughing4:

... ама няма значение, ти нали си прибираш жълтите стотинчици от централата, нищо че всеки ти се смее :)

преди 9 часа, miro20 написа:

новини и аз гледам.

Важното е дали ги осмисляш.

Ооо, ще ги осмислиш!

Когато цените на горивата се вдигнат и ни осъдят да изплатим компенсации, ще ги осмислиш, но и тогава едва ли ще се извиниш за това, че си глупав, че не си преценил правилно нещата и едни политици са те подвели.

Лошото е, че всички ще страдаме заради глупостта ти.

на 5.08.2023 г. в 21:58, M.Николов написа:

Ооо, ще ги осмислиш!

Когато цените на горивата се вдигнат и ни осъдят да изплатим компенсации, ще ги осмислиш, но и тогава едва ли ще се извиниш за това, че си глупав, че не си преценил правилно нещата и едни политици са те подвели.

Лошото е, че всички ще страдаме заради глупостта ти.

Всички вече страдаме заради глупостта на огромното влияние на ватенките у нас. И на такива кухи комунета като теб.

И не става въпрос само за Лукойл , а за целия т.нар. "преход" .

преди 22 минути, miro20 написа:

Всички вече страдаме заради глупостта на огромното влияние на ватенките у нас. И на такива кухи комунета като теб.

И не става въпрос само за Лукойл , а за целия т.нар. "преход" .

Какво за Лукойл? Нали твоят идол - Бочко Менискуса беше партньор на белот с В. Златев и не правеше нищо по въпроса за данъците на рафинерията. Защо чак сега се сети да лаеш?

преди 1 час, miro20 написа:

Аз ще ти отговоря.
Нито съм ватенка, нито съм комуне.
Аз съм българин, имам поглед какво се случва в момента в България и безупречна логика защо, и ясно различавам  кои го предизвикват -  американците и соросоидните боклуци, към които се числиш и ти!

преди 4 часа, MZ/X написа:

Аз ще ти отговоря.
Нито съм ватенка, нито съм комуне.
Аз съм българин, имам поглед какво се случва в момента в България и безупречна логика защо, и ясно различавам  кои го предизвикват -  американците и соросоидните боклуци, към които се числиш и ти!

И да допълня - много ги отпуснахме тия американски соросоидни боклуци да си разиграват коня в България. Лошото е че в цялата ни история България си е патила само от предатели и чуждеещи се елементи, които са я предавали на враговете ни. 

Ето и тук е показателно колко такива елементи има. От платени предатели, до такива, които си признават че не обичат нищо българско и милеят само за чужбина. Защото там имало повече келепир.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.