Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 7 часа, miro20 написа:

Знаеш каква е реалността - на всички събития, включително на това от твоята снимка, Зеленски е уважаван, аплодиран и достоен лидер.  :)

Не ти е лесно да приемеш фактите. Нищо. Аз с най-голямо удоволствие пак ще ти ги навра:

преди 21 часа, ivottoshev написа:

"Спекулативната" снимка струва повече от хиляда официални клипа, щото показва отношението на останалите към Наркоман, когато си мислят че никой не ги снима. За пред камерите е ясно че няма да си позволят такова отношение. Все пак са политици и да са двулични им е част от професията, но когато си мислят че са далеч от обективите си проличава ясно кой кой е  :hit:

image.jpeg.dc40c5d1b014f7441a3efa5f05e6af3c.jpeg

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 848,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

на 12.10.2023 г. в 19:33, ivottoshev написа:

Не ти е лесно да приемеш фактите. Нищо. Аз с най-голямо удоволствие пак ще ти ги навра:

image.jpeg.dc40c5d1b014f7441a3efa5f05e6af3c.jpeg

Виждам си припявалукраинския химн на това събитие :) :)

Гърчи се копейка  комундел :)  :)  

391743579_863036945500957_38473259932593

393300917_646897387592562_12686351305711

Що така,бе Мире ??? Твоят вожд-мутрата Борисов какво прави да се мазни на Путин...Той управлява Русия вече 23 години...Нали според теб е диктатор и комуне...Откога го разбра това ???image.png.ccc61ab0aaf3bde2a5510efb3648f09a.png

преди 1 минута, Лудият Учен написа:

Що така,бе Мире ??? Твоят вожд-мутрата Борисов какво прави да се мазни на Путин...Той управлява Русия вече 23 години...Нали според теб е диктатор и комуне...Откога го разбра това ???image.png.ccc61ab0aaf3bde2a5510efb3648f09a.png

Това е отпреди 13г

Тогава Путлер не бе военопрестъпник, и всички политици и държави го смятаха за коректен и изгоден партньор.  И то реално си бе така.

Само 4 г след това Путлер нападна Украйна.

току-що, miro20 написа:

Той управлява Русия вече 23 години...Нали според теб е диктатор и комуне...

Именно !

:)

преди 3 минути, miro20 написа:

Това е отпреди 13г

Недей да лъжеш...Снимката е от 30 май 2018 г.

преди 12 минути, Лудият Учен написа:

май си заседнал в времето, знаеш ли откога е снимката:D

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

май си заседнал в времето, знаеш ли откога е снимката:D

Отгоре съм написал, овца...30 май 2018 г. И ти ли разбра внезапно като Миро преди година и половина,че Путин е диктатор ???

преди 7 минути, Лудият Учен написа:

ето тук е малко пораснал песа:D

https://www.mediapool.bg/putin-pozira-s-kucheto-podarak-ot-boiko-borisov-news205104.html

602f0d3113c902ab4cb67b14cb6624cc.jpg

току-що, Без умствен капацитет написа:

Защо сменяш темата,че Миро пак се опита да ни излъже ???

преди 4 минути, Лудият Учен написа:

защото знам къде е братчето на този пес, от същото котило и на кой го подари бойко - една подсказка от Бургас е

преди 7 часа, Лудият Учен написа:
преди 7 часа, miro20 написа:

Това е отпреди 13г

:lol6:

https://dariknews.bg/novini/liubopitno/borisov-podari-na-putin-kuchence-618937

Борисов подари на Путин кученце

13 ноември 2010 18:33

Борисов подари на Путин кученце Борисов подари на Путин кученце / снимка: Sofia Photo Agency, Юлиана Николова
преди 7 часа, Лудият Учен написа:

Много е забавно когато празни глави като теб се опитват сами да се излъжат, и още по забавно когато успяват :) :) :)  

преди 15 минути, miro20 написа:

:lol6:

https://dariknews.bg/novini/liubopitno/borisov-podari-na-putin-kuchence-618937

Борисов подари на Путин кученце

13 ноември 2010 18:33

Борисов подари на Путин кученце Борисов подари на Путин кученце / снимка: Sofia Photo Agency, Юлиана Николова

Много е забавно когато празни глави като теб се опитват сами да се излъжат, и още по забавно когато успяват :) :) :)  

Ето ти снимката от 30 май 2018...Без кученце,но отново Борисов е с диктатора Путин...Като първи дружки...image.png.1ae22d2defe6738261f509589b89b6e5.png

https://www.capital.bg/biznes/energetika/2023/08/28/4522208_iztekli_dokumenti_podarukut_na_borisov_za_putin_-/

Ето и защо Борисов се е срещал с Путин...Мутрата Бойко е подарил на Путин 3 милиарда лева наши пари за Турски поток...

преди 12 часа, Лудият Учен написа:

Ето ти снимката от 30 май 2018...Без кученце,но отново Борисов е с диктатора Путин...Като първи дружки...image.png.1ae22d2defe6738261f509589b89b6e5.png

https://www.capital.bg/biznes/energetika/2023/08/28/4522208_iztekli_dokumenti_podarukut_na_borisov_za_putin_-/

Ето и защо Борисов се е срещал с Путин...Мутрата Бойко е подарил на Путин 3 милиарда лева наши пари за Турски поток...

Лукойл продава рафинерията в Бургас

Цитат

Натискът на българското правителство върху руските енергийни активи в България е накарал „Лукойл Нефтохим“ да започне процес на продажба на най-голямата си рафинерия в Югоизточна Европа – тази в Бургас. Това заяви министърът на финансите Асен Василев

Правителството не участва в продажбата на рафинерията

преди 16 часа, Лудият Учен написа:

опппааа

И защо смени снимката ? Щото се изложи с лъжите си ?

И това е от посещението на ББ в Москва. Където никакви резултати нямаше.

И не, не е подарено нищо .

Путлю се нацупи че не стана с изнудваческия им проект ЮП по техни правила, а Брюксел им отряза мераците като защити ЕС правилата , и рашистите нацупени  направиха ТП, който влезе в Европа ПАК по правилата които ЕС имаше и към ЮП . 

Само дето Путлю зарови няколко милиарда подготвени трасета от тяхна страна, и заобиколи през Турция.

Въртя сука, и пак влезе на същите условия. Абсолютен тъпак . !

Сега дискусията е въпросните 20 лв които правителството въведе като нова такса за транзита.

Сега разбирате ли всички защитници на ЮП защо не трябваше да бъде реализиран ? - защото тогава ние никога нямаше даимаме думата, а щяхме да сме просто придатък на руската тръба.

Сега трасето си е наша собственост.

Та, дето казваш "подарени " 3 млрд, не са подарени, а изгодна БЪЛГАРСКА инвестиция.

Сметките показват че за една година ще си върнем тези 3 млрд инвестиция.  За разлика от проектирания ЮП , където никога нямаше да помиришем печалба.

Какво по хубаво от това ?  Само за една година !   Копейките като вас се гърчат , защото това е в полза на България.

Понеже не съм юрист, с интерес ще следя претенциите на рашистките подлоги Унгария и Сърбия срещу България .

Знам че такива като теб ще се скъсат да плюят нашия интерес, и ще защитавате рашисткия.

Ах да, и разбира се, мухльото пРезилдент рашистка подлога , вместо да изчака и да се посъветва с юристи и с правителството да работят в една посока, за българския интерес,  мухъла мизерабъл амеба побърза да се изкаже като адвокат на рашистите

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 8 минути, miro20 написа:

защо смени снимката ? Щоо се изложи с лъжите си ?

И какво съм излъгал ??? С това,че съм объркал датите на двете снимки... Недоглеждане,това е всичко...Я кажи как и защо мутрата Бойко Борисов хариза 3 милиарда на Путин,защото това вече си е истинска,нагла лъжа от твоя страна,а не грешна информация за датите на снимките...А мутрата Борисов тъй или иначе ходеше да лази пред диктатора Путин...Щом на първата снимка съм сгрешил датата,то на втората не съм...Все тая,и двете са позорни за нагаждача Бойко...

преди 8 минути, miro20 написа:

Знам че такива като теб ще се скъсат да плюят нашия интерес, и ще защитавате рашисткия.

Какъв рашистки интерес защитавам ,бе лъжецо ?! Нали твоят мутренски вожд Борисов построи тръба на Путин...

преди 4 минути, Лудият Учен написа:

И какво съм излъгал ??? С това,че съм объркал датите на двете снимки... Недоглеждане,това е всичко...Я кажи как и защо мутрата Бойко Борисов хариза 3 милиарда на Путин,защото това вече си е истинска,нагла лъжа от твоя страна,а не грешна информация за датите на снимките...А мутрата Борисов тъй или иначе ходеше да лази пред диктатора Путин...Щом на първата снимка съм сгрешил датата,то на втората не съм...Все тая,и двете са позорни за нагаждача Бойко...

Какъв рашистки интерес защитавам ,бе лъжецо ?! Нали твоят мутренски вожд Борисов построи тръба на Путин...

Отговорил съм

Какво съм ти виновен че първо - сам се оплете с лъжите си за снимките и ги смени, и второ , не четеш отговора защо няма нищо подарено ?

Както казах ...

преди 43 минути, M.Николов написа:

Да де. Гениален "икономист" :) :)

Ти като почнеш да получаваш допълнителни доходи - наем, повишена заплата и т.н. , фалираш ли ?

:) :)

Просто мухльото пРезилдент е  открит лобист на антибългарските рашистки интереси .

преди 3 минути, miro20 написа:

Ти като почнеш да получаваш допълнителни доходи - наем, повишена заплата и т.н. , фалираш ли ?

Ама тя рибата (с доходите) още е в морето. Допълнителен доход  ще получим в размер на нула лева и нула стотинки.

преди 27 минути, miro20 написа:

Да де. Гениален "икономист" :) :)

:) :)

Просто мухльото пРезилдент е  открит лобист на антибългарските рашистки интереси .

Нищо няма да получим бре!

Именно в това е разковничето, сега по този закон Булгаргаз е задължен да ги плаща тези такси на държавата, независимо от това дали ги получава от Сърбия, Унгария и т.н. или не.

А те(Сърбия, Унгария и Австрия) със сигурност ще направят всичко възможно да не ги плащат, първо ще ни заведат дела в арбитражен съд, второ почти целия наш износ и внос за Европа минава през Сърбия и отчасти Унгария, ако тази такса остане, сигурен съм те ще си измислят подобни такси за нашия износ и внос към Европа, чрез които ще направят нашия износ неконкурентоспособен.И трето ще ни ритат при всеки повод, който им падне.

Това можеше да мине, но не по този хамалски начин, трябваше да го направят с предизвестие примерно от 6 месеца и таксата да е много по-ниска, за да е приемлива, примерно 2,5 долара.

Така бихме могли да си осигурим около 1 млрд. допълнително на година, без да се опитваме да избием зъбите на партньорите ни.

Но тези са абсолютни глупаци, те не се опитват да правят нещо за България, а се опитват да правят нещо против РФ.

Но понеже са глупави действат грубо и недодялано и резултата ще е точно обратен на това, което са искали да постигнат.

преди 4 часа, M.Николов написа:

Нищо няма да получим бре!

Именно в това е разковничето, сега по този закон Булгаргаз е задължен да ги плаща тези такси на държавата, независимо от това дали ги получава от Сърбия, Унгария и т.н. или не.

А те(Сърбия, Унгария и Австрия) със сигурност ще направят всичко възможно да не ги плащат, първо ще ни заведат дела в арбитражен съд, второ почти целия наш износ и внос за Европа минава през Сърбия и отчасти Унгария, ако тази такса остане, сигурен съм те ще си измислят подобни такси за нашия износ и внос към Европа, чрез които ще направят нашия износ неконкурентоспособен.И трето ще ни ритат при всеки повод, който им падне.

Това можеше да мине, но не по този хамалски начин, трябваше да го направят с предизвестие примерно от 6 месеца и таксата да е много по-ниска, за да е приемлива, примерно 2,5 долара.

Така бихме могли да си осигурим около 1 млрд. допълнително на година, без да се опитваме да избием зъбите на партньорите ни.

Но тези са абсолютни глупаци, те не се опитват да правят нещо за България, а се опитват да правят нещо против РФ.

Но понеже са глупави действат грубо и недодялано и резултата ще е точно обратен на това, което са искали да постигнат.

Според същите източници, Газпром вече трябваше да ни е осъдил, че "сме спрели да им купуваме газта". 

преди 5 часа, M.Николов написа:

Аха, ако взимаме по-високи такси ще фалираме ! Направо предлагам да ги премахнем таксите, би трябвало да забогатеем, нали?

Аха, ако взимаме по-високи такси ще фалираме ! Направо предлагам да ги премахнем таксите, би трябвало да забогатеем, нали?
Ако взимаме.... Проблема е, че няма да видим и стотинка.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 2 минути, maxthon написа:

Ако взимаме.... Проблема е, че няма да видим и стотинка.

Сега взимаме ли стотинка?

Сега взимаме ли стотинка?

Взимаме това, което се договаря като при всеки друг вид пренос на газ. Тоест на междудържавна договорка. Новата такса е е едностранно въведена и начисто политически принцип като за това няма да получим и стотинка от нея. Единственото нещо, което може да се случи е тя да бъде покрита от населението през цената на газа.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.