Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Кво бъдеще бе :)

Ти се ебаваш с интелекта на редовия българин.

Ако имаше бъдеще щяха ли да заминават за чужбина бе :)

• Отговори 19,2k
  • Прегледи 789,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 11 минути, Panzer 4 написа:

Неговото обучение на времето в СССР е било 30% за летец и 70% в КГБ.

Цитат

Основното и средното си образование Радев получава в Хасково.[1] През 1982 г. завършва със златен медал Природо-математическата гимназия „Акад. Боян Петканчин“ в града. По-късно завършва ВНВВУ „Георги Бенковски“, Долна Митрополия през 1987 г., като първенец на випуска. По време на обучението си за офицер е приет в БКП, което тогава е задължително условие. Остава в партията до деполитизацията на Въоръжените сили през 1990 г. През 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база „Максуел“, Монтгомъри, Алабама, САЩ. От 1994 до 1996 г. е слушател в командно-щабен профил във Военна академия „Г. С. Раковски“, където завършва като първенец на випуска. Доктор по военни науки, като защитава дисертация на тема „Създаване и използване на системи за тактическа подготовка на авиационните екипажи и подразделения“ през 2000 г.[3] През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, като магистър по „Стратегически проучвания“.[2]

Къв СССР бе?

Инструкциите са всичко да се руши, народът да е беден и разединен, държавата слаба и безперспективна. Стара комунистическа максима- колкото по-зле, по-добре! Някога Джек Лондон чрез своя герой Ситка Чарли написа-най-добрият индианец е застреляният! Сами се досещайте!

И ако такива, дето за да изпълзят по стълбата, без да имат качества за това, са готови да продадат и майка си, нещастни са децата им, дето са родени , израснали и възпитани в идиотска среда и са белязани за цял живот! Те не знаят и не могат да разберат какво е да е свободен човек, само усещат, че вътрешно са дефектни и не са в крак с времето и с нормалните хора. 

Екранна снимка 2025-05-17 140037.png

преди 40 минути, nikssi написа:

през 1987 г., като първенец на випуска. По време на обучението си за офицер е приет в БКП,

Макар и по-рано, и аз бях там , само че в ШЗО за свързочник радист малка мощност, чудесно знам какви бяха хавите тогава, кой къде влизаше, какъв ставаше и пр. Долна митрополия беше до Плевен и контактувахме с хората там, те бяха срали на клетвата и ни казваха всичко, но ти не го знаеш, нали? А и не ти отърва да го знаеш, защото знанието ще осуети възможността да се назоваваш "никакъв", а това много ти отива... 

преди 6 минути, Panzer 4 написа:

Макар и по-рано, и аз бях там , само че в ШЗО за свързочник радист малка мощност, чудесно знам какви бяха хавите тогава, кой къде влизаше, какъв ставаше и пр. Долна митрополия беше до Плевен и контактувахме с хората там, те бяха срали на клетвата и ни казваха всичко, но ти не го знаеш, нали?

Верно ли си вярваш , без да знаеш къде живея? 

преди 1 минута, nikssi написа:

без да знаеш

и не ме интересува, стига да не ми се мотаеш в краката, няма и да се сетя за теб-паралаксът ти клони към една дъгова секунда...

преди 14 минути, Panzer 4 написа:

и не ме интересува, стига да не ми се мотаеш в краката, няма и да се сетя за теб-паралаксът ти клони към една дъгова секунда...

Блокираш ме и не ме четеш. 

преди 57 минути, Panzer 4 написа:

Макар и по-рано, и аз бях там , само че в ШЗО за свързочник радист малка мощност, чудесно знам какви бяха хавите тогава, кой къде влизаше, какъв ставаше и пр. Долна митрополия беше до Плевен и контактувахме с хората там, те бяха срали на клетвата и ни казваха всичко, но ти не го знаеш, нали? А и не ти отърва да го знаеш, защото знанието ще осуети възможността да се назоваваш "никакъв", а това много ти отива... 

Ха така ... изпил си една панорама бром и си вардил дисципа - клоаката на БНА ( Болшевишка Народна Армия ). Зандана за  "изпаднали германци" с един пагон и без колан, нали? Само че, най-големия титан в тази епоха беше майор Деянов. По-нисък от джуджето - 162см. Редовно ми крещеше в ухото, че радистите са женски репродуктивен орган. Отзад, на сухо, с чистите якички, цъкащи "щъ-щъдъ".

Недай Боже, мълва, че ще идва Джуров и цял месец лупене на асфалта като китайски робот хуманоид. И циклене с стъкълце на паркета в класните. Имбецилизъм на главния мозък на 100% . Не школа, а инкубатор на universal-ни мъже!!! На кой му превърти съчмата крадеше АК-47 и в лозята към Долна Митрополия и тук цъфтеше майорчето. Ахтунг на батальона, мятане в избушени праги и люта потеря след беглеца. Преди старта на Прагите задължително им подгряваха картерите с вестници "Народна армия" - официалният гъз–папир на школата. 100% КПД - четеш и търкаш Панамския канал.

Тримата от запаса пасти да ядат в сладкарницата на леля Тотка с адските буфери!

Профрут на колко си години драги мой

80 ?

Жалка картинка си.

1980 и някоя  вече се говореше за опита от Ливан, истински тренировки за пво, симулатор на масирани нападения (с компютър) имаше вече АСУ . Релейки на СВЧ .

Джуров каза на летците да си налягат парцалите (пред мен) и че ще купят само една ескадрила 29-ки. И купи с300 напълно автоматизиран. С много ракети.

Получения с200 беше обявен за пръчка.

Пп

Реализъм брат. Социалистически.

Опитите да се изкарат че в тия времена всички са били идиоти са жалки.

преди 5 минути, Киро Н. написа:

Профрут на колко си години драги мой

Когато умът му вече не му служи, няма значение на колко е.

Малко е исфирясал - но го разбирам. Получил е гадното от соц-а. Лош късмет.

За лош наш късмет това което се оформи след 1985 беше съсипано.

Но такива като него винаги търсят далаверката - сега ще духа супата в Тел авив.

Щото голямото оживление в Газа ще завърши с една яка инфлация.

Може би си мисли че ще има цъфтеж след голямото трепане :) оптимист :)

Нито тука нито там ще има весел пенсионер.

Гарантирано от usa 

Fuck usa forevaaaa

Не е важно на колко съм. Важно е, че съм две години по-млад от белгиеца, а той след четири се пенсионира. 😎
Леля Велка, да си лапа консервите, сухарите и липовия чай. Миналата година специално му купих на Мало Конаре дини от Любимец, без нитрати. 10 годишна гроздова ракия от Царацово в придатък. Покана, да се срещнем на сгляда на ул. "Победа". Даже място му запазих на тежка свадба в кв."Тракия". Супер сватба, супер кум. По 1000лв на булката и 1000лв младоженеца подарък дадох.

От сърце, но не ще Велка, параноид се оказа и сега ме плюе!!! И дей го тогава "Комуняката е длъжен да провери" !!!

преди 2 минути, Profruit написа:

Не е важно на колко съм. Важно е, че съм две години по-млад от белгиеца, а той след четири се пенсионира. 😎

Той може да се пенсионира на 20 години по болест - ако го прегледа психиатър!!!

преди 48 минути, Profruit написа:

Даже място му запазих на тежка свадба в кв."Тракия". Супер сватба, супер кум. По 1000лв на булката и 1000лв младоженеца подарък дадох.

Нали това отстрани на Технополис?

Щях да идвам, ама като гледам тук как се палиш и си викам, че ако ти кажа нещо дето не ти харесва и ще вземе да ме набиеш. Та затова не дойдох.

преди 2 часа, В. Велев написа:

Нали това отстрани на Технополис?

Щях да идвам, ама като гледам тук как се палиш и си викам, че ако ти кажа нещо дето не ти харесва и ще вземе да ме набиеш. Та затова не дойдох.

Не съм майнa и Пловдив за мен е "Тримонциум", Марица, панаира, ж.п. и автогара, тютюнева фабрика, ларгото, парка с Альоша.
На ул. "Победа" живеят два директора учители в Пловдив и техните колективи са ми клиенти за летния сезон. Жената е проф-председател или каквото там му казват. Настояха да стана кум на дъщеря им, която се завърна завинаги от САЩ. Дърта ергенка на 30. Помня, че ме заведоха в някакъв огромен мол с многоетажен паркинг, с балони и ластици за деца, и от там си купих тузарски ризи, елегантен панталон и кожени калеври. В България изборът е богат на достъпни цени.

Сватбата бе вечерна, след 19.00ч и ме возеха като ВИП персона. Бариера и вътре три отделни заведения по периферия, а в средата паркинг. Свадбата бе в нещо като тържествена зала с обособена за сватбена церемония. Две каки в триколоьр набърза ръка изпяха репертуара и бягайте да папате.
Това "уважаеми кумове, родители и гости, събрали сме се днес ... нова клетка на обществото" прозвуча по друг начин. Предъвкано според тренда на времето.

Залата бе огромна, светла. Келнерките по-пъргави от златните момичета на Нешка Робева. Ди Джей, който преиграваше, но го помолих без чалги и азисщина, а само  народни хора. 100лв на челото залепих и пичът удържа на думата. Ритане на менчета и прочие "българи от старо време". Супер беше, до 03.00ч през нощта. После по GPS-a пенсионерската и ни една кука не разбра, че съм дръпнал смукача и нямам БГ шофьорска книжка.

рак

Не знам, защо реши, че при треската на такова събитие ще прелетя от майната си, за да дойда и се бия с тебе! Лятото два месеца редовно пътувам от София до Поморие през Пловдив и реших, да те изненадам. Това е истината. Бе август, +42'С на сянка, но това ми е любимата температура и не ми пукаше, пък и климатиците работеха. 

Аз също не съм в възторг от ЕС, но в едно можеш да ми вярваш. Там където съм обикалял на запад из съюза кенеф за третия пол все още не съм мяркал. Иначе имам отделна фотосесия ( ние докторите документираме активация в WC обектите) и няма "Равенство и Справедливост". Не съм в възторг, защото миналото лято ЕС ме глоби 200лв. Притежавам имоти с огромни дворове и реших да изгоря вехториите, в противен случай някакво подобие на контейнер срещу 300лв, а ми трябваха поне пет контейнера. Мога да гледам безкрайно как гори огъня. Всяка сутрин в 05.00ч, преди тружениците, да се изнесат на работа, в средата на двора палих старата енергия и се вдигна пламък над 4м. Лаг ба Омер пасти да яде. Обаче спътник фиксирал координатите, изчислил парцела и кметицата ме ожъна. Някои неща извадих на тротоара и кой каквото си хареса негово. Но съседа ме предупреди, че станало много опасно с домашната ракия. Не знаех. Имам запаси от преди 20г, достатъчни за 100 сватби. Преди 2004г бях дилър на Жан Клод ван Дам с крушова и сливова на пазара в Красно село, в подземните гаражи на военните. И ето на, ЕС не разрешавал повече от 5л да къташ, че и аксизи следва да платиш, в противен случай качулките ще те оплетят. Да се хванат за петите! Имах натрупани огромни бали и камари с люцерна. Бях отдал двора на Ноно Налъма, да не избуи бурен, докато ме няма, но ЕС ограничил домашните животни. Егаси! Купих си от Пловдив машина за дробене на клони, пънове - за 2700лв май и всичко превърнах в трици, а тях изсипах по двора. След първата глоба се отказах отново да паля Райхстага и майната му на ЕС. Брой ме в кюпа! Какви битки, какви кориди, нямам време за глупости.

С здраве!

преди 37 минути, Profruit написа:

Не съм майнa и Пловдив за мен е "Тримонциум", Марица, панаира, ж.п. и автогара, тютюнева фабрика, ларгото, парка с Альоша.
На ул. "Победа" живеят два директора учители в Пловдив и техните колективи са ми клиенти за летния сезон. Жената е проф-председател или каквото там му казват. Настояха да стана кум на дъщеря им, която се завърна завинаги от САЩ. Дърта ергенка на 30. Помня, че ме заведоха в някакъв огромен мол с многоетажен паркинг, с балони и ластици за деца, и от там си купих тузарски ризи, елегантен панталон и кожени калеври. В България изборът е богат на достъпни цени.

Сватбата бе вечерна, след 19.00ч и ме возеха като ВИП персона. Бариера и вътре три отделни заведения по периферия, а в средата паркинг. Свадбата бе в нещо като тържествена зала с обособена за сватбена церемония. Две каки в триколоьр набърза ръка изпяха репертуара и бягайте да папате.
Това "уважаеми кумове, родители и гости, събрали сме се днес ... нова клетка на обществото" прозвуча по друг начин. Предъвкано според тренда на времето.

Залата бе огромна, светла. Келнерките по-пъргави от златните момичета на Нешка Робева. Ди Джей, който преиграваше, но го помолих без чалги и азисщина, а само  народни хора. 100лв на челото залепих и пичът удържа на думата. Ритане на менчета и прочие "българи от старо време". Супер беше, до 03.00ч през нощта. После по GPS-a пенсионерската и ни една кука не разбра, че съм дръпнал смукача и нямам БГ шофьорска книжка.

рак

Не знам, защо реши, че при треската на такова събитие ще прелетя от майната си, за да дойда и се бия с тебе! Лятото два месеца редовно пътувам от София до Поморие през Пловдив и реших, да те изненадам. Това е истината. Бе август, +42'С на сянка, но това ми е любимата температура и не ми пукаше, пък и климатиците работеха. 

Аз също не съм в възторг от ЕС, но в едно можеш да ми вярваш. Там където съм обикалял на запад из съюза кенеф за третия пол все още не съм мяркал. Иначе имам отделна фотосесия ( ние докторите документираме активация в WC обектите) и няма "Равенство и Справедливост". Не съм в възторг, защото миналото лято ЕС ме глоби 200лв. Притежавам имоти с огромни дворове и реших да изгоря вехториите, в противен случай някакво подобие на контейнер срещу 300лв, а ми трябваха поне пет контейнера. Мога да гледам безкрайно как гори огъня. Всяка сутрин в 05.00ч, преди тружениците, да се изнесат на работа, в средата на двора палих старата енергия и се вдигна пламък над 4м. Лаг ба Омер пасти да яде. Обаче спътник фиксирал координатите, изчислил парцела и кметицата ме ожъна. Някои неща извадих на тротоара и кой каквото си хареса негово. Но съседа ме предупреди, че станало много опасно с домашната ракия. Не знаех. Имам запаси от преди 20г, достатъчни за 100 сватби. Преди 2004г бях дилър на Жан Клод ван Дам с крушова и сливова на пазара в Красно село, в подземните гаражи на военните. И ето на, ЕС не разрешавал повече от 5л да къташ, че и аксизи следва да платиш, в противен случай качулките ще те оплетят. Да се хванат за петите! Имах натрупани огромни бали и камари с люцерна. Бях отдал двора на Ноно Налъма, да не избуи бурен, докато ме няма, но ЕС ограничил домашните животни. Егаси! Купих си от Пловдив машина за дробене на клони, пънове - за 2700лв май и всичко превърнах в трици, а тях изсипах по двора. След първата глоба се отказах отново да паля Райхстага и майната му на ЕС. Брой ме в кюпа! Какви битки, какви кориди, нямам време за глупости.

С здраве!

Браво! Радвам се че си богат и успял човек.

Този форум явно е велико нещо! Успява да привлече богати и успели хора да пишат тук и да търпят плебеи и бедняци да им се подиграват криейки се зад клавиатурата.

Ти си втория богаташ, който пише тук. Освен ако не сте едно и също лице.

Жив и здрав да си, ама не си губи тук времето...

преди 22 часа, Profruit написа:

щъ-щъдъ".

__ __.__   __ __.__    __..       

Бунаците дали знаят какво е това?

на 17.05.2025 г. в 13:56, nikssi написа:

Къв СССР бе?

Във времето на интернет да мислиш , че нещо може да остане скрито, значи си съвсем задръстен ( и ти се струва, че и другите са като теб). 

https://pik.bg/скандални-разкрития-кгб-генерал-натиснал-копчето-на-радев-за-референдума-news1280917.html

22.PNG

23.PNG

24.PNG

на 17.05.2025 г. в 13:42, Panzer 4 написа:

Неговото обучение на времето в СССР е било 30% за летец и 70% в КГБ.

Не е лесно да си тъп.

Радев никога не е учил в СССР, за разлика от много сегашни "антикомунисти"!

преди 1 час, Panzer 4 написа:

Във времето на интернет да мислиш , че нещо може да остане скрито, значи си съвсем задръстен ( и ти се струва, че и другите са като теб). 

https://pik.bg/скандални-разкрития-кгб-генерал-натиснал-копчето-на-радев-за-референдума-news1280917.html

Най-малоумните могат да се позовават за ПИК.

преди 39 минути, В. Велев написа:

Най-малоумните могат да се позовават за ПИК.

а умните се позовават на кристални топки😁 наистина си "умен"

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.