Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 7 часа, Panzer 4 написа:

Във времето на интернет да мислиш , че нещо може да остане скрито, значи си съвсем задръстен ( и ти се струва, че и другите са като теб). 

https://pik.bg/скандални-разкрития-кгб-генерал-натиснал-копчето-на-радев-за-референдума-news1280917.html

Викаш друго си е да четеш вестник ШОК / ПИК  😆 Пляк, пляк ... 

Абе явно нещо те тресе ама ти си знайШ 😆 Глей си там магните бури.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Отговори 19,2k
  • Прегледи 789,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 11 часа, nikssi написа:

Викаш друго си е да четеш вестник ШОК / ПИК  😆 Пляк, пляк ... 

Абе явно нещо те тресе ама ти си знайШ 😆 Глей си там магните бури.

Ако прочетеш началото на темата, цитирани са многократно както Коритаров, така и интрвютата на Решетников. И това не е шок, пик , пляк и т.н.

Разбира се, спекулациите и омаловажаването с подигравателни простотии , си е за ваша сметка.

преди 4 часа, miro20 написа:

Ако прочетеш началото на темата, цитирани са многократно както Коритаров, така и интрвютата на Решетников. И това не е шок, пик , пляк и т.н.

Разбира се, спекулациите и омаловажаването с подигравателни простотии , си е за ваша сметка.

Не гледаш ли, че цялата съветска кохорта не може да измисли нищо свястно за отговор, само глупости и обиди без основание. Сигурно са длъжни да харесат само в. Правда. Или още не са им спуснали какво да пишат. Жалка работа...

Сега, когато и в Румъния им биха шута, са за боклука всичките, начело с главния агент от президентството. Браво на румънците, усетиха заплахата, мобилизираха се и не допуснаха съветско мекере за президент. Като романска нация, винаги са били по-на запад от нас, по-свързани с евроцивилизацията. Даже едно време и комунистическия диктатор Чаушеску не беше съветска подлога и правеше независима политика. 

преди 40 минути, Panzer 4 написа:

Не гледаш ли, че цялата съветска кохорта не може да измисли нищо свястно за отговор, само глупости и обиди без основание. Сигурно са длъжни да харесат само в. Правда. Или още не са им спуснали какво да пишат. Жалка работа...

Явно само ти от целият форум не си разбрал че на фейковете на Лоботомиро20 и за Решетников, и за Коритаров и за Радев и тн., и тн. е отговаряно многократно.

Само да ти кажа, че горкият фейкомет беше стигнал до там че в опит да се измъкне, написа: "тези думи не са мои" за фейк който лично беше пуснал в негов пост. Сметай, баце :getout:

преди 3 часа, Panzer 4 написа:

Сега, когато и в Румъния им биха шута, са за боклука всичките, начело с главния агент от президентството. Браво на румънците, усетиха заплахата, мобилизираха се и не допуснаха съветско мекере за президент. Като романска нация, винаги са били по-на запад от нас, по-свързани с евроцивилизацията.

Имаш право. Само не разбрах, какво стана с Джорджеску? Що не се яви на изборите? 

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Явно само ти от целият форум не си разбрал че на фейковете на Лоботомиро20 и за Решетников, и за Коритаров и за Радев и тн., и тн. е отговаряно многократно.

Само да ти кажа, че горкият фейкомет беше стигнал до там че в опит да се измъкне, написа: "тези думи не са мои" за фейк който лично беше пуснал в негов пост. Сметай, баце :getout:

Нищо подобно. От години спекулираш с тази ТВОя, не моя глупост , на базата че КОРЕКТНО отговорих чий цитат цитирам. Затова и израза "тези думи не са мои" са заради коректното ми цитиране на КОГО се позовавам, което е именно спазване на правилата на форума, където пише да се позоваваме на източниците които цитираме.

Така че колкото и да повтаряш тази твоя излагация, освен излагация и елементарни опитри за тролене, друго не е.

Всъщност, ти не си тук за нещо друго , освен за тролене, спекулиране и лъжене.

:)

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Сега е момента да цитираш кое е фейк от цитираното от началото на темата за интервютата при Коритаров, казаното от Решетников и т.н.

Само че позоваване, аргументиране от теб няма :) 

Защото  проблема ви е че всичко казано за мухльото рашистка подлога, заемаща поста Президент от началото на темата  се потвърждава вече кристално ясно . Ако преди е имало съмнения за "ролята на мухльото за излизане на България от НАТО и ЕС" , те отдавна отпаднаха :hush:

Понеже мухльото е в Япония.. резонен въпрос :)

GrStk_KWwAAEqLi?format=jpg&name=900x900

GrUsjgtXUAACxPT?format=jpg&name=900x900

преди 14 часа, miro20 написа:

Нищо подобно. От години спекулираш с тази ТВОя, не моя глупост , на базата че КОРЕКТНО отговорих чий цитат цитирам. Затова и израза "тези думи не са мои" са заради коректното ми цитиране на КОГО се позовавам, което е именно спазване на правилата на форума, където пише да се позоваваме на източниците които цитираме.

:lol6:Насраний, нали съм ти казвал, че опитите ти да замажеш положението са също толкова комични, колкото и самото "тези думи не са мои" :laughing5:

Я пак ни кажи дали беше съгласен с написаното в поста ти? Наистина ли искаше тогава спешна, веобхватна и задълбочена проверка за лоялност на... Бочко Менискуса и неговото МО?

пп: Я да те питам сега и за едни други думи. Тези твои ли са? Този път заставаш ли зад написаното в собственият си пост:

на 1.05.2025 г. в 21:28, miro20 написа:

Иван Анчев, дипломат, експерт по сигурност,  съпредседател на Атлантически съвет на България:

Този инцидент СИЛНО МИРИШЕ на РУСКА СЛЕДА! Русоробска, или руска, но е с посока Кремъл. Въпросите, които трябва да зададем са следните

1. Как така самолетът прелетя 9000 км и нямаше проблеми и "отклонения" и когато кацна в България се появиха "проблемите?

преди 7 минути, ivottoshev написа:

пп: Я да те питам сега и за едни други думи. Тези твои ли са? Този път заставаш ли зад написаното в собственият си пост:

В крайна сметка замириса силно на атлантически л..на след като нищо от това, което се опитаха да раздухат се оказа истина. А сега Мирко просто няма да отговори. Иначе директно би се разпознал сам като част от миризмата. А тази миризма не е особено приятна...

преди 7 часа, maxthon написа:

В крайна сметка замириса силно на атлантически л..на след като нищо от това, което се опитаха да раздухат се оказа истина. А сега Мирко просто няма да отговори. Иначе директно би се разпознал сам като част от миризмата. А тази миризма не е особено приятна...

Разбира се че отдавна съм ви отговорил . мухльото сам раздуха  и даде храна за спекулации. Други въпроси ? :)

Разбира се че отдавна съм ви отговорил . мухльото сам раздуха  и даде храна за спекулации. Други въпроси ? [emoji4]

Кога се случи това раздухване? То излезе от устата на Бойко Борисов. И след това вероятно имаше поне един журналист(от тези предполагаемите, на които е било подшушнато), който да потвърди думите му и да покаже, че това не е една проста лъжа. Сега ще се наложи и да споделиш поне едно име на журналист потвърдил думите на Борисов. Иначе добре, че спомена думата спекулации. Сега това ли се оказва позицията на Атлантическия съвет? Такава беше и на един генерал, който народният хумор го увековечи с това да се качва по предната гума на колесника на Ф16 докато Щирлиц краде платката и да свали софтуера. А толкова беше възмутен и убеден, че има "руска" връзка.... Сега всичко се оказва спекулация.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 3 часа, miro20 написа:

Разбира се че отдавна съм ви отговорил . мухльото сам раздуха  и даде храна за спекулации. Други въпроси ? :)

Да, имам въпрос: Ти ли пусна тук фейка че "този инцидент СИЛНО МИРИШЕ на РУСКА СЛЕДА! Русоробска, или руска, но е с посока Кремъл. Как така самолетът прелетя 9000 км и нямаше проблеми и "отклонения" и когато кацна в България се появиха "проблемите?", или тея от Атлантически съвет отново ти хакнаха профила и го написаха вместо теб?

Болднатите думи твои ли са, или пак ще се измъкнеш с "тези думи не са мои"? :cool:

преди 9 часа, communismatic написа:

Аз лично се срамувам, че човек с капацитета на Миро ми е съгражданин... Честно.

и аз изпитвам същото към теб

Вече е всеизвестно, че нападките срещу новия самолет Ф-16 се инспирират от агента на москва и предводител на диаспората Миг-29 Румен Радев. Но какво представлява прехваления Миг-29- като се поразрови човек, се вижда ясно, че това е копие на американския Ф-15, няколко години преписан и пресъздаден в Русия (тогава Съв. съюз). Така е с много неща, за които явно не е имало мозък при ребятата. Това на снимката е Ф-15.

22.png

Екранна снимка 2025-05-25 123123.png

Екранна снимка 2025-05-25 123252.png

на 21.05.2025 г. в 21:40, Без умствен капацитет написа:

и аз изпитвам същото към теб

Ми аз не съм от Бургас, ама карай... 😆

Много трудна е дискусията с "Без умствен капацитет". Жената е на много тежки медикаменти! 😆

преди 5 часа, communismatic написа:

Жената е на много тежки медикаменти! 😆

а тез медикаменти ТЕБ те карат да се чувстваш лек като перце и да се рееш из облаците😁

на 20.05.2025 г. в 18:35, maxthon написа:

Кога се случи това раздухване? То излезе от устата на Бойко Борисов. И след това вероятно имаше поне един журналист(от тези предполагаемите, на които е било подшушнато), който да потвърди думите му и да покаже, че това не е една проста лъжа. Сега ще се наложи и да споделиш поне едно име на журналист потвърдил думите на Борисов. Иначе добре, че спомена думата спекулации. Сега това ли се оказва позицията на Атлантическия съвет? Такава беше и на един генерал, който народният хумор го увековечи с това да се качва по предната гума на колесника на Ф16 докато Щирлиц краде платката и да свали софтуера. А толкова беше възмутен и убеден, че има "руска" връзка.... Сега всичко се оказва спекулация.

Както и по рано ви наврях дето кучето се облизва, именно това е проблема. Че на Борисов бе зададен въпрос от журналисти за повредения , "счупен" Ф16, и той затова РЕАГИРА толкова рязко .

Именно защото на журналистите бе подсказано за проблема и че "самолета е счупен"  от презилдента мухльо .

Който да повторя и акцентирам , НЕ ОТРЕЧЕ , а дори засили спекулациите !

Никой преди това - нито летеца, нито от авиобазата, нито от военослужещите не е изтекла информация, но след като докладите са дошли до мухльото, именно той раздуха скандала и даде повод за спекулации .

Така че не Борисов, а мухльото е първоизточника .

Като пределно е ясно че на Борисов никой не му докладва за точния проблем, нито какво точно е станало . Още от началото именно мухльото е знаел какъв е проблема, но умишлено спестява за да нагнети СПЕКУЛАЦИИТЕ че самолета е "счупен" .

на 20.05.2025 г. в 22:07, ivottoshev написа:
на 20.05.2025 г. в 18:20, miro20 написа:

Да, имам въпрос: Ти ли пусна тук фейка че "този инцидент СИЛНО МИРИШЕ на РУСКА СЛЕДА! Русоробска, или руска, но е с посока Кремъл. Как така самолетът прелетя 9000 км и нямаше проблеми и "отклонения" и когато кацна в България се появиха "проблемите?", или тея от Атлантически съвет отново ти хакнаха профила и го написаха вместо теб?

Болднатите думи твои ли са, или пак ще се измъкнеш с "тези думи не са мои"? :cool:

Колкото и да задаваш тъпи въпроси, те ще си останат тъпи докато не осмислиш отговорите които съм дал. Включително и сега !

Отговорено е, кух. :) 

Прочети отново болднатото , опитай се да осмислиш нишката на събитията, и заповядай после пак да задаваш тъпи въпороси ! 

на 21.05.2025 г. в 11:57, communismatic написа:

Аз лично се срамувам, че човек с капацитета на Миро ми е съгражданин... Честно.

И аз се срамувам че толкова неграмотни, нискоинтелигентни, и откровенно тъпи съграждани имам.

Но, човек не си избира Родината. Принуден съм да живея с антибългари, с фейкомети , с откровенни комундели, рашисти, ксенофоби, шовинисти и непознаващи род и история, като вас.

По темата отново добре синтезирано за мухльото :

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 12 минути, miro20 написа:

Именно защото на журналистите бе подсказано за проблема и че "самолета е счупен"  от презилдента мухльо .

И кога се е случило това? Поне един журналист потвърдил ли е, че му е подсказано и от кого? А подсказването се е случило понеже върховния повелител на истината Борисов го каза? След това по същия раздухан от него скандал се оказа, че получаваме по DHL резервни части за бойни самолети. Че този човек не е спрял да ръси лъжи.

преди 10 часа, communismatic написа:

Много трудна е дискусията с "Без умствен капацитет". Жената е на много тежки медикаменти! 😆

А в действителност не е и жена всъщност.😄

преди 7 минути, maxthon написа:

А подсказването се е случило понеже върховния повелител на истината Борисов го каза?

Още един с ментрални проблеми . Ехооо... Борисов РЕАГИРА изненадан на тези въпроси, и отговора му можеш да го прочетеш !

Затова и заговори АКО е вярно , за оставки и т.н.

Нормална реакция на човек който не знае за какъв проблем точно става въпрос, а го питат за "счупен самолет" .

А и мухльото не отрече нищо !

Ти болднатото по горе четеш ли въобще че ме караш да се повтарям ??? :hit:

преди 10 часа, Panzer 4 написа:

Вече е всеизвестно, че нападките срещу новия самолет Ф-16 се инспирират от агента на москва и предводител на диаспората Миг-29 Румен Радев. Но какво представлява прехваления Миг-29- като се поразрови човек, се вижда ясно, че това е копие на американския Ф-15, няколко години преписан и пресъздаден в Русия (тогава Съв. съюз). Така е с много неща, за които явно не е имало мозък при ребятата. Това на снимката е Ф-15.

Сигурно не ти е лесно.

Все пак да не можеш да разбереш смисъла, дори на това, което цитираш, си е сериозен проблем.😄

Екранна снимка 2025-05-25 123123.png

преди 13 минути, maxthon написа:

След това по същия раздухан от него скандал се оказа, че получаваме по DHL резервни части за бойни самолети. Че този човек не е спрял да ръси лъжи.

Не, не е от него , а от мухльото пРезилдент.

Борисов нито е знаел за каква част става въпрос, докато подозирам мухльото му е докладвано точно и ясно какво трябва да се смени и по кой куриер фирмата ще прати . Но умишлено  говори за "счупен самолет" .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Още един с ментрални проблеми . Ехооо... Борисов РЕАГИРА изненадан на тези въпроси, и отговора му можеш да го прочетеш !
Затова и заговори АКО е вярно , за оставки и т.н.
Нормална реакция на човек който не знае за какъв проблем точно става въпрос, а го питат за "счупен самолет" .
А и мухльото не отрече нищо !

Ти болднатото по горе четеш ли въобще че ме караш да се повтарям ??? default_hit.gif
Е така де.... Типичната му реакция - Аз не съм виновен за нищо. Аз този не го познавам. И все пак нито един журналист не успя да потвърди думи (подсказване) на Радев защото такива не е имало. Както вече се отбеляза титана на лъжата Борисов не е критерий....

Не, не е от него , а от мухльото пРезилдент.
Борисов нито е знаел за каква част става въпрос, докато подозирам мухльото му е докладвано точно и ясно какво трябва да се смени и по кой куриер фирмата ще прати .

Кога се е случило? Нямаше друг "потвърдил" това освен вожда Винету-ту.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.