Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Някой да не си въобрази, че Румен Христов ще си позволи да подпише на своя глава подобен договор? Те, агентите, имат ерархия и я спазват- без най-главния агент на москва Р.Р. няма да посмеят!

Екранна снимка 2025-07-09 141450.png

Екранна снимка 2025-07-09 141533.png

Екранна снимка 2025-07-09 141607.png

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 19,2k
  • Прегледи 789,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 7 минути, M.Николов написа:

И кво? Утре няма да е президент и ще прключат Бате и Пеевски. Този е ходещ труп

преди 3 часа, teo-glavata написа:

И кво? Утре няма да е президент и ще прключат Бате и Пеевски. 

Баце и Шиши приключват? Да. И аз съм на това мнение. Като му свърши мандатът на президент, ще направи партия и на изборите ще прегази крадливата пасмина като куцо пиле - зелен домат. Само не знаех че си "за" приключването им.

на 31.07.2025 г. в 23:52, M.Николов написа:

Жалки опити на мухльото зелен Чорап да се измъкне. 

С нищо не опровергава казаното от мен по горе  . И защо да се поддържало скъпа техника и хора, които се позлват два месеца. 

Тотално дъно ! Тотален малоумен спекулант празнословец. 

на 1.08.2025 г. в 3:33, ivottoshev написа:

Като му свърши мандатът на президент, ще направи партия и на изборите ще прегази крадливата пасмина като куцо пиле - зелен домат.

мухльото е част от крадливата пасмина, действайки в синхрон с Черепа когато вдигна юмручето .

Отделно как е проучен , предложен и със съмнителна кампания и съмнително огромно финансиране , маскирано като дарения на пенсионери и безработни . Дето дори не знаели за това. 

преди 1 час, miro20 написа:

мухльото е част от крадливата пасмина

Всички знаем Кой е част от крадливата пасмина. И той и Бочко Менискуса ще бъдат изметени от властта. Знам че не би понесъл резултатите от избори в които участва партия на Радев, но пък от друга страна ти няма от какво да се притесняваш, защото много скоро клетвата от подписа ми ще те довърши, демек няма да доживееш да го видиш 😄

преди 1 час, ivottoshev написа:

Всички знаем Кой е част от крадливата пасмина. И той и Бочко Менискуса ще бъдат изметени от властта. Знам че не би понесъл резултатите от избори в които участва партия на Радев, но пък от друга страна ти няма от какво да се притесняваш, защото много скоро клетвата от подписа ми ще те довърши, демек няма да доживееш да го видиш 😄

Човече, ти верно си в някакво дъно. 

Като кълнеш някого на болест и смърт, понеже си комплексар и няма с какво да го обориш, осъзнаваш ли колко си ниско паднал ? 

Само че да не би да се връща моето пожелание което всеки път повтарям  - подписа ти да ти се връща десетократно :)

май тебе те удря а ? :)  гърчи се комплексар. 

Преди те съжалявах, вече нямам надежда за теб да се оправиш . 

Не физически, умствено и ментално си увреден безвъзвратно . 

Ти си мислиш че живееш, но си потънал в постоянно хейтърство нападки и беззъбо злобеене . Тив ече си умрял, не го ли разбра :)

По темата отново да наблегна за мухльото

Gw8zhfQWIAACbnd?format=jpg&name=large

И малко насоки за в бъдеще кой какво с кого ... :

Мирча, понеже си прекалено тъп и много трябва да ти се обяснява, ще ти го смеля набързо:

Президента, не е против закупуването на техника, но........за такава техника се чака много години.

За това той предлага за момента да се ремонтира наличната техника в България, което ще стане по-бързо и по-евтино!

преди 6 минути, M.Николов написа:

Мирча, понеже си прекалено тъп и много трябва да ти се обяснява, ще ти го смеля набързо:

Президента, не е против закупуването на техника, но........за такава техника се чака много години.

За това той предлага за момента да се ремонтира наличната техника в България, което ще стане по-бързо и по-евтино!

преди 3 часа, miro20 написа:

С нищо не опровергава казаното от мен по горе  . И защо да се поддържало скъпа техника и хора, които се позлват два месеца. 

Личи си кой е тъпия :)

Както вече написах:

преди 8 минути, M.Николов написа:

Мирча, понеже си прекалено тъп и много трябва да ти се обяснява

преди 8 минути, M.Николов написа:

ще ти го смеля набързо:

преди 10 минути, M.Николов написа:

И къде ви е тази техника и къде да се ремонтира? Едва ли АМЕРИКАНСКА фирма, ще се навие рассийски консервни кутии. Пък от друга страна, съвсем официално, путлер ви обяви за врагове.

преди 12 минути, M.Николов написа:

Както вече написах:

преди 21 минути, M.Николов написа:

Мирча, понеже си прекалено тъп и много трябва да ти се обяснява

преди 21 минути, M.Николов написа:

ще ти го смеля набързо:

преди 3 часа, miro20 написа:

ми кух си бе. Дори не вдяваш за какво говоря. и че едното няма нищо общо с поредната излагация на мухльото пРезилден зелен Чорап. Че първо говори как нямало смисъл да се поддържа скъпа техника и оборудване което ще се позлвало само 2 месеца, и критиките след година че ама защо не сме закупили вече тази техника. 

Дъно !

преди 7 минути, teo-glavata написа:

И къде ви е тази техника и къде да се ремонтира? Едва ли АМЕРИКАНСКА фирма, ще се навие рассийски консервни кутии. Пък от друга страна, съвсем официално, путлер ви обяви за врагове.

За мунчо това няма никакво значение. Родината му е "матушката" , а кого тя е определила за вражеска него не му пука. Постоянните му антибългарски действия показват че въобще не му пука за България. 

Тотален продажник 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 8 минути, teo-glavata написа:

Дреме ми за американските фирми!

"Кугър" къде се ремонтират?

преди 7 минути, miro20 написа:

За мунчо това няма никакво значение. Родината му е "матушката" , а кого тя е определила за вражеска него не му пука. Постоянните му антибългарски действия показват че въобще не му пука за България. 

Тотален продажник 

Тоя пак изпуши.:giggle1:

И към теб същия въпрос.

преди 11 минути, miro20 написа:

Че първо говори как нямало смисъл да се поддържа скъпа техника и оборудване което ще се позлвало само 2 месеца, и критиките след година че ама защо не сме закупили вече тази техника. 

Е той преди година е казал, че средствата трябва да се използват ефективно или точните думи " Затова апелирам за държавнически подход за изразходването на всеки един лев“, каза Радев по повод идеята да бъдат купени самолети за гасене на пожари.". А това да купиш техниката за МВР и да се налага тепърва да обучаваш персонал, който да я пилотира и обслужва е много далече от думата ефективност. А в крайна сметка хората, от които зависи да се закупи такава техника се намират на първо място в Парламента и на второ място в Министерски съвет. И след като все още няма закупена техника или ремонтирана такава (ремонта пак зависи от същите) към кого трябва да бъде отправена критиката за това? 

мухльото зелен чорап пак сере с опорките си :

То бива такъв мухъл , ама направо вони тоя мизерабъл :getout:

на 2.08.2025 г. в 22:22, maxthon написа:

Е той преди година е казал, че средствата трябва да се използват ефективно или точните думи " Затова апелирам за държавнически подход за изразходването на всеки един лев“, каза Радев по повод идеята да бъдат купени самолети за гасене на пожари.". А това да купиш техниката за МВР и да се налага тепърва да обучаваш персонал, който да я пилотира и обслужва е много далече от думата ефективност. А в крайна сметка хората, от които зависи да се закупи такава техника се намират на първо място в Парламента и на второ място в Министерски съвет. И след като все още няма закупена техника или ремонтирана такава (ремонта пак зависи от същите) към кого трябва да бъде отправена критиката за това? 

Не ме четеш

"Че първо говори как нямало смисъл да се поддържа скъпа техника и оборудване което ще се позлвало само 2 месеца, и критиките след година че ама защо не сме закупили вече тази техника.  "

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Не ме четеш : 
"Че първо говори как нямало смисъл да се поддържа скъпа техника и оборудване което ще се позлвало само 2 месеца, и критиките след година че ама защо не сме закупили вече тази техника.  "

Не четеш де. Той казва да се употребяват средствата ефективно. Предложението за тази техника да е към МВР не говори изобщо за ефективност.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Абе сменете се тролвоете зад ника. Тая на смяна български не разбира :)

Хем съм почервенил и удебелил 

Абе сменете се тролвоете зад ника. Тая на смяна български не разбира [emoji4]
Хем съм почервенил и удебелил 

И какво общо има червеното и дебелото с призива да се ползват средствата ефективно? Ефективно ли е все още да не си закупил техника? Ефективно ли е да се наложи тепърва да обучаваш хора да работят с нея? В момента ефективно явно е да се плюе по човека, който има най-малко отношение по това да имаме противопожарна техника по въздух.

на 11.08.2025 г. в 12:04, maxthon написа:

И какво общо има червеното и дебелото с призива да се ползват средствата ефективно? Ефективно ли е все още да не си закупил техника? Ефективно ли е да се наложи тепърва да обучаваш хора да работят с нея? В момента ефективно явно е да се плюе по човека, който има най-малко отношение по това да имаме противопожарна техника по въздух.

Не ме четеш : 

преди 1 час, miro20 написа:

Не ме четеш : 

Няма първо, няма второ. Всичкото това е казано в едно интервю е един общ контекст.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.