Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Държи омерта.

Ако не беше оплетен с Прасето и Тиквата като свински черва, щеше да зададе на Желязков въпрос за хотела му. В смисъл да използва телевизионно време, което не може да му бъде отказано и в пряк ефир, в най гледаното време да разгласи историята и публично да зададе отворен въпрос към премиера.

Ама сега Прасето, Тиквата и премиерчето от лошите ли са? Нали дават оръжие за Укрия?

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 3 часа, communismatic написа:

за Ф16-ките, ми той каква вина има за тях, след като беше за Грипен

Ми не. Като професионален летец бе за Ф16. После стана политик-женски полов орган.

преди 4 часа, communismatic написа:

Другият намеси и "Боташ"? Ама той договора си е от полза за България, въпроса е, че ние не се възползваме от него.

Вижда се че хал хабер си нямаш. Гугълни преди да се излагаш.

преди 4 часа, communismatic написа:

освен да раздава ордени и да ни бъде главнокомандващ, ако Путин ни нападне

Да, пръв ще посреща рашистите с хляб и сол. До момента няма нито едно изказване с критика към путлю

преди 3 минути, miro20 написа:

Ми не. Като професионален летец бе за Ф16. После стана политик-женски полов орган.

Тъй, де. Я ми кажи един президент в парламентарна република, как по-точно би договорил самолети? И къде е казвал, че иска да договорим точно скъпите Ф16-ки? Ама точно искам да ми обясниш...

Вижда се че хал хабер си нямаш. Гугълни преди да се излагаш.

Ми, ти като имаш... Може ли да ми кажеш, откъде да взимаме евтин газ? Искам конкретна държава, да ми посочиш.

Да, пръв ще посреща рашистите с хляб и сол. До момента няма нито едно изказване с критика към путлю

Т.е. за теб един български президент, трябва да бъде американска подлога като Росен Плевнелиев? Единственият безполов президент в историята.

И ако обичаш, недей да казваш повече, че си от Русе. Само срамиш града ми.

преди 2 минути, communismatic написа:

Ми, ти като имаш...

Е той като президент на парламентарна република вероятно е договорил и газ.

преди 1 минута, communismatic написа:

Тъй, де. Я ми кажи един президент в парламентарна република, как по-точно би договорил самолети?

На президента /особено такъФ, като твоя/ не му е работа да договаря каквото и да е! Има цена, има комисионни и т.н. Фатмака не е в тази игра

преди 3 минути, communismatic написа:

Ми, ти като имаш... Може ли да ми кажеш, откъде да взимаме евтин газ? Искам конкретна държава, да ми посочиш.

Какво е ефтин? Има ли - има! Цената си е цена и тя няма значение

преди 4 минути, communismatic написа:

Т.е. за теб един български президент, трябва да бъде американска подлога като Росен Плевнелиев? Единственият безполов президент в историята.

Ама и най-богатия, нали

На бакшиша няма ли да му спре интернета най-накрая, че ми писна, да му чета тъпите постове във всяка тема. Аман от тоталната му неадекватност във всички теми.

преди 15 минути, teo-glavata написа:

Ама и най-богатия, нали

Гладна кокошка - просо сънува :D

Който няма парички... в постовете му само за пари става дума :giggle1:

преди 16 часа, Реджеп Иведик написа:

Държи омерта.

Ако не беше оплетен с Прасето и Тиквата като свински черва, щеше да зададе на Желязков въпрос за хотела му. В смисъл да използва телевизионно време, което не може да му бъде отказано и в пряк ефир, в най гледаното време да разгласи историята и публично да зададе отворен въпрос към премиера.

Това не е работа на Президента.

Въпросът отдавна е зададен в медийното пространство, вече има и отговор.

Премиерът Росен Желязков проговори пред БНТ за хотела с водопадите

Доколко отговаря на истината е въпрос на проверка на фактите.

преди 2 часа, M.Николов написа:

Това не е работа на Президента.

Въпросът отдавна е зададен в медийното пространство, вече има и отговор.

Премиерът Росен Желязков проговори пред БНТ за хотела с водопадите

Доколко отговаря на истината е въпрос на проверка на фактите.

Фактите са хотел с водопад по време на водна криза. За 60 милиона лева. 

Пир по време на чума.

Да не говорим, че водната криза се дължи на безхаберието и корумпираността на всички власти, включително и президентската институция.

А цената на водата ? Нормално ли е 6 лева на кубик ? И сички си мълчат, значи сички са навързани като свински черва.

Водата е от Бога. Те земат луди пари. За 6 лева на кубик и не могат да поддържат водопреносната мрежа в изправно състояние ли ? Ай **ктир

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Да не говорим, че водната криза се дължи на безхаберието и корумпираността на всички власти, включително и президентската институция.

Ъхъм, главни виновници са Радев и най-вече Путин. Той за всико е виновен 😁

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Фактите са хотел с водопад по време на водна криза. За 60 милиона лева. 

Пир по време на чума.

А цената на водата ? Нормално ли е 6 лева на кубик ? И сички си мълчат, значи сички са навързани като свински черва.

Водата е от Бога. Те земат луди пари. За 6 лева на кубик и не могат да поддържат водопреносната мрежа в изправно състояние ли ? Ай **ктир

Всеки народ си заслужава управниците!

Българите отдавна са загубили правото да се наричат народ, нация, няма никакво общество. Не съществува никаква национална цел или кауза, която да е способна да обедини това племе по какъвто и да е начин. За протести забравете - ако има, те са краткотрайни, малобройни и не постигат нищо.

Навсякъде все едно бомба е паднала: инфраструктура, градове, села, сгради, тротоари, градинки  - амортизирани, захабени, занемарени, над 300 000 души без вода.

Корупцията е извън всякакви класации, цялата държава е завладяна от Тулупа и Шиши. И не крадат само от данъците на българския данъкоплатец, защото не им стигат, а теглят заеми като за световно. След тях потоп!

Българите нямат воля за нищо, разделението е тотално и за всичко!

преди 15 минути, Flashback написа:

Тулупа и Шиши

Ама той Тулупа (Бойко) е виновен сега Пеевски и Радев да са на власт. Единия президент, другия цар в сянка. Без Бойко отдавна да се бяхме освободили от комунистите. 

Ся ми е кеф да гледам как Радев и Пеевски ще унищожат Бойко, щот нямат акъл. Режат клона на който седят.

преди 16 минути, Реджеп Иведик написа:

Ама той Тулупа (Бойко) е виновен сега Пеевски и Радев да са на власт. Единия президент, другия цар в сянка. Ама без Бойко отдавна да се бяхме освободили от комунистите. 

Ся ми е кеф да гледам как Радев и Пеевски ще унищожат Бойко, щот нямат акъл. Режат клона на който седят.

Стига си плещил глупости!

България е парламентарна република, следователно правомощията на Радев са силно ограничени и предимно формални.

Не Радев, а правителството определя как ще се събира и харчи бюджетът, от който се краде като за последно. 

Ти по-скоро се притеснявай не дали сивият кардинал Шиши ще унищожи Бойко, а дали няма да унищожи цялата държава както направи с "Булгартабак", КТБ и "Лафка". 

преди 2 минути, Flashback написа:

България е парламентарна република, следователно правомощията на Радев са силно ограничени и предимно формални.

Правомощията на Пеевски какви са, рашистки манипулаторе ?

Не е ли той обикновен депутат, а, рашисте ?

Формално Радев има повече власт от Пеевски.

Истинската власт на Радев и Пеевски е в сенчестите структури.

Формално, манипулаторе, най много власт има Бойко, щото е председател на най голямата парламентарна група. Тъй че не се опитвай да ни манипулираш. Не сме вчерашни.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Правомощията на Пеевски какви са, рашистки манипулаторе ?

Не е ли той обикновен депутат, а, рашисте ?

Формално Радев има повече власт от Пеевски.

Истинската власт на Радев и Пеевски е в сенчестите структури.

Формално, манипулаторе, най много власт има Бойко, щото е председател на най голямата парламентарна група. Тъй че не се опитвай да ни манипулираш. Не сме вчерашни.

Реджепчо пак започна с вицовете, то бива наивност!

Шиши бил "обикновен депутат без правомощия" 🤣🤣🤣, докато и децата в детската градина вече разбраха, че той контролира всички силови структури, съд, прокуратура и т.н. Сивият кардинал Шиши вече е завладял цялата държава, затова всички му козируват, вкл. Баце. 

преди 12 минути, Flashback написа:

Реджепчо пак започна с вицовете, то бива наивност!

Шиши бил "обикновен депутат без правомощия" 🤣🤣🤣, докато и децата в детската градина вече разбраха, че той контролира всички силови структури, съд, прокуратура и т.н. Сивият кардинал Шиши вече е завладял цялата държава, затова всички му козируват, вкл. Баце. 

Ама не може да се извърташ като Тошев. Тошев го знаем, че е прост и не знае руски.

Ти се опита да извъртиш нещата, като се позова на формалната власт. Формалната власт на Пеевски е да е председател на четвъртата по големина парламентарна група.

Сега твърдиш, че съм казал, че Пеевски няма фактическа власт. А цитирай да видим къде съм казал това.

Властта на Радев и Пеевски е голяма. И на Бойко също. 

Властта на Радев, Бойко и Пеевски е много по голяма от формалната им власт. Те са оплетени като свински черва.

Най голяма неформална власт има Пеевски. Той е цар в сянка, това написах. Бе само един пост мина и пак се опитваш да излъжеш какво съм написал и да олигавиш сичко.

Радев и Пеевски не могат да управляват без Бойко. Щот са некадърни. Ся като унищожат Бойко и ще гризнат дръвцето и те.

Властта на целия посткомунистически елит в момента се крепи на мощните рамене и големия тулуп на Тиквата. Дотам се докараха. Няма да плачем за тях я.

преди 20 минути, Реджеп Иведик написа:

Ама не може да се извърташ като Тошев. Тошев го знаем, че е прост и не знае руски.

Ти се опита да извъртиш нещата, като се позова на формалната власт. Формалната власт на Пеевски е да е председател на четвъртата по големина парламентарна група.

Сега твърдиш, че съм казал, че Пеевски няма фактическа власт. А цитирай да видим къде съм казал това.

Властта на Радев и Пеевски е голяма. И на Бойко също. 

Властта на Радев, Бойко и Пеевски е много по голяма от формалната им власт. Те са оплетени като свински черва.

Най голяма неформална власт има Пеевски. Той е цар в сянка, това написах. Бе само един пост мина и пак се опитваш да излъжеш какво съм написал и да олигавиш сичко.

Радев и Пеевски не могат да управляват без Бойко. Щот са некадърни. Ся като унищожат Бойко и ще гризнат дръвцето и те.

Властта на целия посткомунистически елит в момента се крепи на мощните рамене и големия тулуп на Тиквата. Дотам се докараха. Няма да плачем за тях я.

Реджепчо, преливаш от пусто в празно!

Президентските избори наближават и тогава със сигурност ще се отървем от Радев, защото няма право на повече мандати. 

Както казват мъдрите люде "Радев е бял кахър".

Въпросът е, че няма как да се отървем от корумпето Шиши, който е овладял цялата държава. Никой за нищо не е в състояние да му търси сметка, всички силови структури са под негов контрол. С тях Шиши държи и Баце като заложник, който онзи ден се изпусна, че си "бил дал партията (ГЕРБ) под наем". 

Аз се сещам само за един начин как ще се "спасим" от Шиши - ще краде още няколко годинки, докато не фалира държавата и не я загроби с непосилни дългове, както направи с "Булгартабак", КТБ и "Лафка". Тогава ще си бие камшика на някой остров, а след него потоп! И тогава никакъв Радев няма да ни е виновен!

преди 34 минути, Реджеп Иведик написа:

Ама не може да се извърташ като Тошев.

Радев бил имал власт?!? Е, що тогава допусна да му орежат конституционните правомощия? Що т'ва за референдума даже не мина през Парламента, а Киселова в нарушение на закона дори и не го допусна до гласуване?

Що като неще да подпише за Сарафов, той въпреки това е вече година Главен Прокурор (уж само и.д). Що не мина ветото му за онея 4000 имота? Що искат да забранят на НСО да го вози? И още, и още, и още...

Нещо да е поискал да направи в ущърб на Бочко и Шиши и то да е станало? Освен общи приказки, ще кажеш ли конкретно в какво се изразява властта му?

Като се заговорихме за увъртане: "За" ли си да дойде на власт някой български Орбан или Фицо, който да ореже драстично помощта за Киев, или си "за" на власт да си останат Баце и Шиши, щото дават всичко за Укрия?  

преди 23 минути, Flashback написа:

и тогава със сигурност ще се отървем от Радев

Ми да кажем на модераторите да закрият темата.

Жалки сте.

преди 23 минути, Flashback написа:

Въпросът е, че няма как да се отървем от корумпето Шиши, който е овладял цялата държава.

Овладял е властта с помощта на Бойко Борисов и Румен Радев. 

Щото Шиши формално е никой. Чак ли си ?

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Ми да кажем на модераторите да закрият темата.

Жалки сте.

Мда, ние сме жалките, че не смятаме Радев за най-голямото зло, докато едно нагло дебело прасе овладява цялата държава. 

Ще се повторя, но всеки народ си заслужава управниците.

преди 1 минута, Flashback написа:

Мда, ние сме жалките, че не смятаме Радев за най-голямото зло, докато едно нагло дебело прасе овладява цялата държава. 

Ще се повторя, но всеки народ си заслужава управниците.

Бойко Борисов е най голямото зло. След него са Шиши и Радев. Това казах, не ми извъртай думите.

Без Бойко, Шиши и Радев не могат да удържат властта, а в момента са толкова прости, че си мислят, че Бойко вече не им е полезен.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Бойко Борисов е най голямото зло. След него са Шиши и Радев. Това казах, не ми извъртай думите.

Без Бойко, Шиши и Радев не могат да удържат властта, а в момента са толкова прости, че си мислят, че Бойко вече не им е полезен.

Ти си малоумен!

Мандатът на Радев приключва след по-малко от година и той няма да има повече никаква власт. Не разбирам защо продължаваш да се опитваш да внушаваш, че Радев е в един кюп с Баце и Шиши. Нито по мандати, нито по правомощия, нито по власт могат да се сравняват. 

преди 8 минути, Flashback написа:

Не разбирам защо продължаваш да се опитваш да внушаваш, че Радев е в един кюп с Баце и Шиши.

Кой е президент на България ?

Кой е шеф на най голямата парламентарна група ?

Е как може Шиши, без да е оплетен с Бойко Борисов и Румен Радев, да има каквато и да било власт ?

Бойко Борисов и Румен Радев формално разполагат с почти цялата власт и би следвало да могат да смачкат Шиши, ако поискат.

Въпросът е защо не искат, след като Шиши е голямото зло.

Или те искат, ама нямат желание, така ли да те разбирам ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.