Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

на 28.09.2025 г. в 9:21, M.Николов написа:

Да си чувал нещо за протокол?

Не съм запознат с протокола. Просветли ме какво пише по протокол кой ТРЯБВА да придружава пРезилдента и на какви мероприятия/посещения/визити.

Благодаря предварително .

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 2 часа, Zolin написа:

Текста не е писан от човек а от неграмотен- комунист, съвсем правилно, другарю. 

Цоцко, Цоцкооо, Цоценцеее, ясно е че се опита да блеснеш генерирайки този фалшив текст, ма нивото на умственото ти развитие не позволи на опорката ти да мине. Мисли повече следващият път.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Цоцко, Цоцкооо, Цоценцеее, ясно е че се опита да блеснеш генерирайки този фалшив текст, ма нивото на умственото ти развитие не позволи на опорката ти да мине. Мисли повече следващият път.

ТъпоТошеф знам ти капацитета. Какво друго да кажеш освен да се посмеем. 

• 2 седмици по-късно...

Браво!

Румен Радев ще кара френска кола за 3300 лв., ако се откаже от НСО | dnes.dir.bg

Който го е страх да ползва НСО или частни охранители! 

Въпреки, че някои ползват и частна охрана + НСО като Делян Пеевски. ;) 

• 2 седмици по-късно...

,,Румен Радев е персона нон грата за Брюксел, Берлин, Вашингтон и Москва. Няма възможност и за кариера в НАТО. Защото Рюте го ненавижда. Радев не може да стане премиер, защото пари от ЕС, за негов кабинет, няма да има. Той го знае! Затова си даде задника на МИ6 и МИТ. Гълъб Донев е посочен от тях като бъдещ кандидат-премиер, а Радев е безгласна буква. "Боташ" е само началото от турско-британската стратегия по овладяването на България. В момента, голямата "тайна" на Радев, е тази, че си прави партията - изцяло чрез масонските ложи и структури в България! Какво мислят избирателите му по този въпрос?"

преди 2 часа, parmobil написа:

А, вече не е "Възраждане", а Радев?

Това винаги е било. В момента, в който Радев се появи на парламентарни избори, протестният вот срещу Бочко, Шиши и останалата пасмина ще се пренасочи в негова подкрепа. За Копейкин ще останат да гласуват само идиотите (не казвам че те ще са малко).

Ти обаче това го знаеш, и също така знаеш че ако изборите са наистина честни, процентите на Радев ще са приблизително толкова, колкото са на графиката. Що обаче се правиш на луд - това не го разбирам  :speak:

Жълтопаветната сган нарича Радев "руска подлога"... но причината е повече от забавна... щото искал народа да се пита за влизането в еврозоната. 😆

преди 43 минути, communismatic написа:

Жълтопаветната сган нарича Радев "руска подлога"... но причината е повече от забавна... щото искал народа да се пита за влизането в еврозоната. 😆

Мен тук са ме обявявали за "русороб", само защото съм показвал снимка от "Свободна Европа", на която се вижда как се призовава да премахнем "Аз съм българче" от учебниците, за да не дразним децата на мигрантите. Щом съм се изказал за подкрепата на може би най-емблематичното БЪЛГАРСКО стихотворение, значи съм русороб :doh: Неведоми са пътищата тролололски...

417426039_7059947734070526_2699258437781721278_n.jpg.dd7010481de966f1b1d0fbc9d6bcd35e.jpg

на 30.10.2025 г. в 22:57, _nib_ написа:

,,Румен Радев е персона нон грата за Брюксел, Берлин, Вашингтон и Москва. Няма възможност и за кариера в НАТО. Защото Рюте го ненавижда. Радев не може да стане премиер, защото пари от ЕС, за негов кабинет, няма да има. Той го знае! Затова си даде задника на МИ6 и МИТ. Гълъб Донев е посочен от тях като бъдещ кандидат-премиер, а Радев е безгласна буква. "Боташ" е само началото от турско-британската стратегия по овладяването на България. В момента, голямата "тайна" на Радев, е тази, че си прави партията - изцяло чрез масонските ложи и структури в България! Какво мислят избирателите му по този въпрос?"

Кокич, ти ли си?:giggle1:

Или някой дебил от Възраждане?

преди 8 часа, parmobil написа:

А, вече не е "Възраждане", а Радев?

Будем считать.

Не можеш да се спреш,а?....Накрая ще стигнеш до: " Абе,що целия форум ти се подиграва?"...

на 31.10.2025 г. в 22:27, Joss Bomon написа:

Може да бъде изображение с текст, който гласи '50,4% 17,1% 9,5% 9,5%9,3% 9,3% PAAEB rEP6 Bb3PAKAAHE AnC ALPHA RESEARCH'

на 1.11.2025 г. в 0:52, ivottoshev написа:

Това винаги е било. В момента, в който Радев се появи на парламентарни избори, протестният вот срещу Бочко, Шиши и останалата пасмина ще се пренасочи в негова подкрепа. За Копейкин ще останат да гласуват само идиотите (не казвам че те ще са малко).

Ти обаче това го знаеш, и също така знаеш че ако изборите са наистина честни, процентите на Радев ще са приблизително толкова, колкото са на графиката. Що обаче се правиш на луд - това не го разбирам  :speak:

на 1.11.2025 г. в 7:30, Proshark написа:

Не можеш да се спреш,а?....Накрая ще стигнеш до: " Абе,що целия форум ти се подиграва?"...

Уж сте сериозни и информирани хора. 

https://alpharesearch.bg/post/1041-vnimanie-falshiva-novina.html

Поне някой ще напише ли че е сбъркал без извинения?

преди 23 минути, parmobil написа:

Поне някой ще напише ли че е сбъркал без извинения?

Не знам що си ме цитирал,но имайки предвид рейтинга на Президента картинката не е далеч от истината....ще видим...

преди 5 минути, Proshark написа:

Не знам що си ме цитирал,но имайки предвид рейтинга на Президента картинката не е далеч от истината....ще видим...

Цитирам те, защото си дал "like" на картинката. Сега да се подигравам ли на лековерието ви и как автоматично приемате всичко за истина?

edit Имайки предвид нагласите и анкетите в този форум - защо Възраждане не са с кабинет и премиер?

преди 2 минути, parmobil написа:

Цитирам те, защото си дал "like" на картинката. Сега да се подигравам ли на лековерието ви и как автоматично приемате всичко за истина?

Лайкнал съм картинката,защото Радев ,без да е направил партия ,ги пердаши по авторитет и одобрение...въпреки опитите да го очернят,включително и такива като теб...Освен една картинка,аз лично не виждам нищо друго...Да видя някъде препратка!?Да видя някакъв коментар ,освен твоя? Въпреки това налапахте кукичката,на която даже и червейче няма....А,ако не ви е страх що се възпалявате?

Айде,приключих с теб...Казах ти,че не можеш да се спреш и на края ще стигнеш до...що целия форум ти се подиграва...а уж се имаш за ....

преди 19 минути, Proshark написа:

Лайкнал съм картинката,защото Радев ,без да е направил партия ,ги пердаши по авторитет и одобрение...въпреки опитите да го очернят,включително и такива като теб...Освен една картинка,аз лично не виждам нищо друго...Да видя някъде препратка!?Да видя някакъв коментар ,освен твоя? Въпреки това налапахте кукичката,на която даже и червейче няма....А,ако не ви е страх що се възпалявате?

Айде,приключих с теб...Казах ти,че не можеш да се спреш и на края ще стигнеш до...що целия форум ти се подиграва...а уж се имаш за ....

Къде съм коментирал изобщо Радев? Та даже и очернял? Само посочих как автоматично вярвате на всяка картинка. Не знам за какво се имам, но определено съм с по-добро критично възприемане на картинки и текстове от някои хора тук.

преди 1 час, parmobil написа:

Къде съм коментирал изобщо Радев? Та даже и очернял? Само посочих как автоматично вярвате на всяка картинка. Не знам за какво се имам, но определено съм с по-добро критично възприемане на картинки и текстове от някои хора тук.

Очакваната реакция не закъсня. Естествено, че картинката е фейк, но само защото никой няма да изкара подобно проучване. Умирате си от ужас, че реалните нагласи са даже по-фрапиращи в полза на Радев. Поне се засрамете, че се крепите единствено на поддръжката на "господин Пеевски", срещу когото подскачахте преди изборите. 

преди 2 часа, parmobil написа:

Имайки предвид нагласите и анкетите в този форум - защо Възраждане не са с кабинет и премиер?

Поредния неадекватен въпрос - опорка.

Ако изборите бяха наистина честни и неманипулирани, резултатите нямаше да са каквито са, а нагласите и одобрението за Радев е несравнимо да се сравняват с тези на Възраждане. И да, много вероятно е след обявяването на партията му, да има голям отлив от съществуващите политически партии и несравнима с досегашната избирателна активност на следващи избори.  Друг е въпроса кога ще са...

:drunk:

Може да бъде изображение с един или повече хора, руса коса и текстово съобщение

преди 55 минути, Joss Bomon написа:

Очакваната реакция не закъсня. Естествено, че картинката е фейк, но само защото никой няма да изкара подобно проучване. Умирате си от ужас, че реалните нагласи са даже по-фрапиращи в полза на Радев. Поне се засрамете, че се крепите единствено на поддръжката на "господин Пеевски", срещу когото подскачахте преди изборите. 

Поредния неадекватен въпрос - опорка.

Ако изборите бяха наистина честни и неманипулирани, резултатите нямаше да са каквито са, а нагласите и одобрението за Радев е несравнимо да се сравняват с тези на Възраждане. И да, много вероятно е след обявяването на партията му, да има голям отлив от съществуващите политически партии и несравнима с досегашната избирателна активност на следващи избори.  Друг е въпроса кога ще са...

Коя реакция? Или сега ще кажеш, че е било провокация, за видиш нагласите? И как така стана естествено, че е фейк, след като трима внушавате точно това? Включително и в поста, който цитирам.  Когато я пусна, алфа рисърч бяха ли казали, че е фейк? Не, нали? И сега да те питам ли кой манипулира? Или си бил подведен?

преди 4 минути, parmobil написа:

Когато я пусна, алфа рисърч бяха ли казали, че е фейк? Не, нали? И сега да те питам ли кой манипулира? Или си бил подведен?

Да, качих я за да видя реакцията на очевадното, което до последния момент ще отричате. Дори и не съм си помислял да проверявам на сайта им, защото вече ти казах, че такова проучване няма да направят, а и да го направят, ще е изманипулирано. Вече никой не вярва на тези агенции, както и на съд, и на прокуратура, и на полиция, и на цялата корумпирана държавна администрация.

А ти що си манипулируем и се подвеждаш? 

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Да, качих я за да видя реакцията на очевадното, което до последния момент ще отричате. Дори и не съм си помислял да проверявам на сайта им, защото вече ти казах, че такова проучване няма да направят, а и да го направят, ще е изманипулирано. Вече никой не вярва на тези агенции, както и на съд, и на прокуратура, и на полиция, и на цялата корумпирана държавна администрация.

А ти що си манипулируем и се подвеждаш? 

Къде съм се подвел? Напротив, пиша, че е лъжа, която сега ти се опитваш да сметеш. Защото поне можеше да провериш в агенцията дали е правено такова проучване, а ти просто плякаш някаква картинка с графика и проценти, която си мернал незнайно къде.

И аз видях реакции на глупости.

На президентските избори няма да има по-голямо нещастие за България, ако не спечели кандидат на демократичните сили.  А и на парламентарни избори, ако има партия на съветския шпионин , ще трябва да си съвсем идиот, за да гласуваш за нея. Просто правило-гласуваш тъпо, после живееш тъпо. 

Проф. Близнашки РАЗКРИ СТРАШЕН СЦЕНАРИИ: Паралелната държава се опитва да влезе в политиката като ядрото на бъдещата партия на Радев - Информационна агенция ПИК

Екранна снимка 2025-11-02 143210.png

преди 34 минути, Panzer 4 написа:

На президентските избори няма да има по-голямо нещастие за България, ако не спечели кандидат на демократичните сили.  А и на парламентарни избори, ако има партия на съветския шпионин , ще трябва да си съвсем идиот, за да гласуваш за нея. Просто правило-гласуваш тъпо, после живееш тъпо. 

Проф. Близнашки РАЗКРИ СТРАШЕН СЦЕНАРИИ: Паралелната държава се опитва да влезе в политиката като ядрото на бъдещата партия на Радев - Информационна агенция ПИК

Екранна снимка 2025-11-02 143210.png

Пфффф...Даваш информация и анализи на ПИК ??? Една от купените "медии" на мафиотите  Борисов и Пеевски...Баш тези двете мутри са овладели държавата...Ама,ти спазваш поговорката "Крадецът вика-дръжте крадеца"...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.