Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Прецакан след попупка от нета

Featured Replies

• Автор

другия път няма да пазаря от базара дрехи а направо или от магазин или от други сайтове на търговци защото там пише , че стоката може да се върне ако не отговаря на изискванията . Има време до пролетта до тогава ще пуснат на пазара още по хубави .

• Отговори 101
  • Прегледи 4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 час, adersa написа:

Не пазарувам за първи път от базара на скоро си купих от там конзолата и няма никакви проблеми а миналата година си купих маратонки също без грешка ми ги пратиха с точния номер който нося , но тази се изкара голяма мошеничка .

Защо да е мошеничка? Нали сам писа, че в обявата е размер L с дължина на ръкава 61см. :wink12:

Хайде сега намери табличката с дължината на ръкава 61см..

Малко ще ти помогна- Почти в долния край на страницата, колонка с име Детски размери Spyder  Почти влиза в размер XL

http://www.esport.bg/rw/pages/19-tablica-s-razmeri/

преди 34 минути, adersa написа:

абе защо аз да си я избирам бе видях в бележката , че пишеше той трябваше да ми предложи да пробвам както правят в другите магазини за дрехи .

Защото ти си купувача и ти си потърпешия. Нали знаеш болния търси доктора, а не обратното.

преди 27 минути, velislavvasilev написа:

Болен, болен, ама чак толкова да е болен.. Все си мислех, че всичко е с някакви граници. Медицината все още няма лек за такива болести.

Примера го дадох, не за подигравка или че Adersa е болен. Просто целта е да се научи и да внимава какво прави. Всяка една грешка или недомисляне на нещо се заплаща. Надявам се да го е разбрал. Ако не го е разбрал действието ще се повтаря докато се научи.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 2 часа, Кумчо вълчооо написа:

Следващия път ще да си доста по - внимателен!

А дано, ама надали.

преди 12 минути, adersa написа:

Аз по телефона предложих да ми донесе XL ИЛИ xxl размери но пак отказа .

Ти обаче си железен. Жената те е измамила и ти продължваш да упорстваш. Между другото за какви пари е била сделката?

Следващия път преди да платиш провери поръчаната стока.

Якето става за подарък за дете. 

• Автор

На скоро майка ми купи тези обувки пак  базара https://bazar.bg/обява-16002510 всичко беше точно а тук с якето защо се объркаха нещата незнам . Можеш ли да си представиш веднага ме попита мога още днес да ви го пратя .

преди 4 минути, adersa написа:

.

Редактирано от adersa (преглед на промените)

Ти си ... уникат!!!!!!!!!!
Майка ти не е купувала от продавача, който е продал на теб, нали?

Все едно на пазара с тарабите като купиш от рибаря хубава стока да очакваш, че и от зеленчукаджията ще получиш същото качество. Нали всички са на пазара, я!

преди 39 минути, adersa написа:

не от друг продавач но казвам , че нямаше проблеми явно жените се извъдиха по големи мошенички от мъжете ,

От какъв пол е продавача няма значение. 

Между другото, аз предлагам темата да се заключи, понеже всичко след 1-та страница е само спам.

преди 1 час, niki292002 написа:

От какъв пол е продавача няма значение. 

Между другото, аз предлагам темата да се заключи, понеже всичко след 1-та страница е само спам.

Просто спрете да му отговаряте едно и също и той ще пусне тема в друг форум, където ще се надява да срещне разбиране и подкрепа, а тази тема ще остане в златния фонд на Калдата.

преди 7 минути, Stoichev написа:

Докато има балъци, ще има и тарикати.:ph34r:

До тук разбрахме, че автора на темата иска да е тариката.
А балъка кой е?

преди 1 час, algor написа:

А балъка кой е?

Нищо не си разбрал.
Докато има такива продавачи(тарикати), ще има и такива балъци(купувачи).
Работата е там, че ако мине номера. Както в случая, той плаща и край. Набутват му малък размер. И това е.

Редактирано от Stoichev (преглед на промените)

преди 11 часа, ExaFlop написа:

ти голямо теле ще дойдеш.

Като му гледам аватара, това не ме учудва. За 33 години нито веднъж не съм видял футболен фен с акъл...

преди 5 часа, algor написа:

А балъка кой е?

Този с желанията...

на 2/11/2017 в 6:48, velislavvasilev написа:

В случая, базар.бг развива търговска дейсност с цялата принадлежаща отговорност. В ЕС всяка стока може да бъде върната без обяснение за причините до двуседмичен срок. А това, че лицето е часно, изобщо не уневинява базар.бг И по-добре се посъветвай с тях как да си получиш парите обратно.

Не знам дали детската наивност, или плачевният правопис е по-смешен.

Ако продавачът е юридическо лице, имаш право да върнеш покупката в седемдневен срок, понеже е купувана онлайн. Ако продавачът е частно лице, може да пиеш една студена вода и следващия път да мислиш преди да действаш. Базар.бг, олх и подобните са просто едни стени, на които хората си лепят листчета с обяви. Те нямат никакво отношение към осъществената сделка. Цивилизованите стени за обяви имат рейтинг на хората, които публикуват, което е поне някаква минимална защита. Всеки ще предпочете да закупи даден продукт от човек, който има висок рейтинг, вместо да го вземе от такъв с нисък рейтинг. Затова на търговците в ebay им е толкова важен рейтинга и лесно връщат пари. За съжаление тук сме треторазрядна дива индия и нямаме такива екстри. Затова при пазаруване от такива стени за обяви, трябва да се застраховаме, за да намалим до минимум вредите за нас. Каквото и да купуваме, задължително първо се преглежда при куриера, а в някои случаи трябва и да се тества. Така ако не ни удовлетворява стоката, ще се набутаме единствено с куриерските разходи. Най-лошият вариант е когато някои измамници разчитат, че като пратят някакъв боклук на близка стойност до тази за куриерските разходи, отсрещната страна ще прежали разликата и ще купи боклука, за да не плати куриера напразно. Срещу това няма стопроцентова застраховка, но помага да ако се изискват възможно най-много снимки на предмета на сделката. Съществува и обратният вариант - продаваш нещо, изпращаш го на потенциалния купувач, но той не отива до куриера да си вземе пратката и така се набутваш за куриерски разходи. За съжаление в България онлайн пазаруването все още си е риск.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.