Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Gmail акаунт.

Featured Replies

преди 3 минути, mikrotik написа:

има DOX директория за ъплоуд на файлове

Що, google няма ли Google Drive?
abv едно, че е много лесно хакваем при по-слаба парола, друго, че поддръжката им е смехотворна.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Отговори 57
  • Прегледи 6,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 10 часа, ExaFlop написа:

Не става. Това е старият начин за възстановяване на парола. Сегашните стъпки не са същите.

преди 10 часа, exwol написа:

Емайл за възстановяване (различен от основния) не си ли въвеждал в Google акаунта? По принцип те  подканват при регистрацията . Ако си въвеждал и на него ли не помниш паролата?

Може и да съм въвеждал, но никъде не ме пита за подобен мейл, когато се опитвам да си възстановя паролата.

преди 9 часа, Пaчo написа:

Оплетох се в отговорите ти затова питам направо - имаш ли достъп на някое устройство до пощата в гмаил? Ако да, провери за най-стария си имеил, нищо чудно да е там welkome имейла.

Прес телефона си имам достъп. Най-старият мейл е от 30.08.2007. Изпратен е на същия или на следващия ден след регистрацията на пощата. Welcome имейла обаче го няма.

преди 8 часа, Емил Костов написа:

Пак за пореден път ще попитам какво се иска от нас, след като нищо не знаеш и си забравил??? Интересно ми е ако това беше банкова сметка със 100000 лева дали така щеше да постъпиш? 

Представи си, че някой знае как да си видя запазените пароли в телефона.

преди 6 часа, Gangosa написа:

Аз току що се направих на забравил паролата си и не спира да ми звъни телефона.

Пробвайте с набиране по телефона.

Опитах се да възстановя профила ви ,но иска тези работи .Давам снинмка.

Тоест или с тел. номер ще стане или с имейл.

http://i.imgur.com/WJYkRPL.jpg

При мен не се показва подобно нещо. След като избера, че съм си забравил паролата следва:

1- въведете последната парола, която помните

2- Отговорете на тайният съпрос

3- Посочете кога е създаден акунта. Обаче днес и това не ме пита. Спира на т.2.

Можеш да пробваш с:

[email protected] като мейл за възстановяване. Също така [email protected].

преди 5 часа, Ивайло Костов написа:

Забрави го тоя имейл, прави нов и си добави телефона + алтернативен имейл + включи 2FA

Мейлът не ми е необходим. Обаче каналът в youtube ми трябва.

С първата регистрация  трябва да си получил един доста дълъг оторизационен код! С неги и молба дсо съпората и си готов. Ако и него не помниш - нов акаунт!

• Автор
преди 5 минути, Кумчо вълчооо написа:

С първата регистрация  трябва да си получил един доста дълъг оторизационен код! С неги и молба дсо съпората и си готов. Ако и него не помниш - нов акаунт!

Съпорта не ги е еня за обикновените потребители. Трябва да си регистриран в g suite, за да ти обърнат внимание.

преди 23 минути, mikrotik написа:

Стана грешка, както описах малко по-горе. Мнението е за един друг подобен e-mail client. ABV може и да е мазаляк, но има DOX директория за ъплоуд на файлове - лесно и удобно - остаряла практика, но работи. Относно сигурността - АБВ е не чак толкова труден за разбиване, което е голям недостатък, но и аз съм един от многото му привърженици. И-мейл акаунтите по принцип не са сложни за хакване. А и откакто пуснаха безплатните облаци Dox-a имможе и да фалира, но това е друга тема :) 

Пишеш глупости.DOX има 3GB, OneDrive има 5.Освен това срещу 4 лева имаш 50GB.Аз нямам никакъв проблем да дам 4 кинта за 50 гигабайта.Имам OneDrive и на телефона.Всичките ми песни и снимки са там.Когато ми потрябват са на разположение и не се притеснявам от загубата им в следствие на преинсталация.В google drive имам още 15 гигабайта.На мен това ми е предостатъчно за да си накичуля цялата музика.Практиката с облаците съвсем не е остаряла, отново си в грешка.А за разбиването нямам никаква идея за какво изобщо се спори.И да ми влезе някой в пощата, ще ми хване дедовия.Вътре няма нищо интересно.Единствените места от където съм влизал са телефона и личния ми компютър.И двете устройства имат пароли.Тая на телефона е по-скоро да не го отключвам по погрешка.Компютъра само аз го ползвам.А ако телефона ми го бара някой без разрешение, съответно после си носи последствията.Грам не обичам да ми се пипат лични вещи.Паролите са ми от повече от 10 години и шанса да ги забравя е сведен до нулата.Докс-а е повече да си качиш там някой файл временно, не да го ползваш за онлайн сторидж.

• Автор
преди 41 минути, Gangosa написа:

Сега щом от телефона влизате ще ви помоля да зададете имейл за възстановяване и телефон.

Само  така ще се управи.

Когато съм влязъл в профила си, през телефона, и се опитам да задам мейл за възстановяване или телефон, пак трябва да въведа паролата, която съм забравил. Всеки път, когато се променят тези настройки(смяна на парола, въвеждане/промяна на телефон и мейл за възстановяване се изисква да се впише паролата още веднъж)/

преди 1 час, A.com написа:

Може и да съм въвеждал, но никъде не ме пита за подобен мейл, когато се опитвам да си възстановя паролата.

Пита,но трябва да кликаш по "try a different question",докато ти предложи да дадеш спасителен мейл.Това е с твоето име,което даде в поста.Дано го помниш!screenshot_5.thumb.png.412ed75ed47f536d8a6e0a92910f6b28.png

преди 1 час, ExaFlop написа:

Що, google няма ли Google Drive?
abv едно, че е много лесно хакваем при по-слаба парола, друго, че поддръжката им е смехотворна.

Напълно съм съгласен с теб , но до този момент съм запълнил Dox-a на абв-то , а в Google имам регистрация, но Drive все още не съм го използвал :) 

• Автор
преди 1 час, Воробянинов написа:

Пита,но трябва да кликаш по "try a different question",докато ти предложи да дадеш спасителен мейл.Това е с твоето име,което даде в поста.Дано го помниш!screenshot_5.thumb.png.412ed75ed47f536d8a6e0a92910f6b28.png

До тази стъпка достигам. Въвеждам мейл, изпраща ми код и линк, където да го въведа. Въвеждам изпратения код и gmail ми казва, че не може да удостовери, че аз съм собственик на акаунта.

преди 56 минути, Gangosa написа:

За съжаление се отказвам тогава оставяте без акаунти поради ваша си грешка.

Грешката си е моя. Това не го отричам. В краен случай ще взема да изтегля всички видеа от стария youtube акаунт и да ги кача в новия. Тези, които ме следват ще трябва да се преориентират.

Но този път му дайте телефона си (на Google).

https://support.google.com/accounts/answer/2733203?hl=bg

Между другото странно: ако си променя паролата от дектопа, и се опитам да си вляза през Андроид тела ми, ми иска да се вписвам...

И още нещо... в пощата ви трябваше да има писмо от рода на: 29336ea7ce86df9b.png

Вижте също какво ми попадна: http://www.ibtimes.co.uk/gmail-down-google-users-reporting-issues-account-login-2-step-verification-1608358

От вчера:

Цитат

If you are having problems getting into your Gmail account, you're not alone.

https://support.google.com/googleplay/?hl=en#topic=3364260

Цитат

During routine maintenance, a number of users were signed-out from their Google accounts. If you were affected, please sign back in using your usual username and password at https://accounts.google.com. If you can’t remember your password or can’t sign in for another reason, recover your account password here. For security reasons, our support agents are unable to assist with password issues.

Отпреди ден.

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

преди 8 часа, A.com написа:

До тази стъпка достигам. Въвеждам мейл, изпраща ми код и линк, където да го въведа. Въвеждам изпратения код и gmail ми казва, че не може да удостовери, че аз съм собственик на акаунта.

А сигурен ли си, че въвеждаш правилния мейл за възстановяване който си посочил в акаунта?

преди 6 часа, Методи Дамянов написа:

Отпреди ден.

Това е друго. Имаше си проблем онази вечер и разлогна от акаунтите, аз поне на телефона го забелязах, но след 15-20 мин го отстраниха и след login всичко беше наред.

• Автор
преди 2 часа, exwol написа:

А сигурен ли си, че въвеждаш правилния мейл за възстановяване който си посочил в акаунта?

Не.

преди 14 минути, A.com написа:

Не.

Ами въведи го него де, иначе няма да може да те удостовери. Не можеш ли да видиш кой адрес си задал за възстановяване през телефона от където имаш достъп до акаунта?

преди 14 часа, A.com написа:

Прес телефона си имам достъп. Най-старият мейл е от 30.08.2007. Изпратен е на същия или на следващия ден след регистрацията на пощата. Welcome имейла обаче го няма.

Значи тогава ти е създаден акаунта, напиши тази дата като отговор на въпроса кога си създал пощата си. Можеш да сбъркаш до един месец, ще се приеме.

• Автор
преди 7 часа, exwol написа:

Ами въведи го него де, иначе няма да може да те удостовери. Не можеш ли да видиш кой адрес си задал за възстановяване през телефона от където имаш достъп до акаунта?

Не мога. За да стигна до тези настройки трябва да въведа текущата си парола.

преди 6 часа, Пaчo написа:

Значи тогава ти е създаден акаунта, напиши тази дата като отговор на въпроса кога си създал пощата си. Можеш да сбъркаш до един месец, ще се приеме.

Написах го - никакъв ефект.

преди 27 минути, A.com написа:

Не мога. За да стигна до тези настройки трябва да въведа текущата си парола.

Е как да не можеш, странно. Нали през телефона имаш достъп до Google акаунта, просто отвори Вход и сигурност и виж какъв мейл си въвел за възстановяване, след което правиш това, аз нали именно за това те питах по-напред за този мейл. Ти сега реално нищо не въвеждаш или променяш, просто отваряш акаунта виждаш мейла, който си посочил за възстановяване и него го посочваш, за да ти пратят кода за удостоверяване на този мейл, иначе ако посочиш какъвто и да е няма да може да те удостоверят.

п.п. Всъщност ти май спомена, че си с Windows phone, не знам там как се управлява акаунта, но от Андроид телефон този мейл може да го видиш, стига да си логнат в акаунта, но ти си щом казваш, че имаш достъп.

Редактирано от exwol (преглед на промените)

преди 5 часа, exwol написа:

Е как да не можеш, странно. Нали през телефона имаш достъп до Google акаунта, просто отвори Вход и сигурност и виж какъв мейл си въвел за възстановяване, след което правиш това, аз нали именно за това те питах по-напред за този мейл. Ти сега реално нищо не въвеждаш или променяш, просто отваряш акаунта виждаш мейла, който си посочил за възстановяване и него го посочваш, за да ти пратят кода за удостоверяване на този мейл, иначе ако посочиш какъвто и да е няма да може да те удостоверят.

п.п. Всъщност ти май спомена, че си с Windows phone, не знам там как се управлява акаунта, но от Андроид телефон този мейл може да го видиш, стига да си логнат в акаунта, но ти си щом казваш, че имаш достъп.

Стига си писал тъпотии, аман от теоретици! 

Ограничавайте се да пишете по теми в който грам не сте компетентни.

преди 4 часа, Ивайло Костов написа:

Стига си писал тъпотии, аман от теоретици! 

Ограничавайте се да пишете по теми в който грам не сте компетентни.

Дур бе палячо. Къде си тръгнал точно пък ти да ми обясняваш за компетентност. Свали си леко самочувствието и недей да се изживяваш като някакъв коректив, защото си ми доста смешен и не виждам на какво точно се дължи вирната ти празна кратуна. Кое мое мнение е тъпотия, м? Щот като гледам твоите и си ми ясен... След като не знаеш на коя планета се намираш или ако си болен с главата си има специализирани заведения, ходи да се лекуваш. Форума не е място за избиване на комплекси и отдушник за жалкия ти животец. Отдавна съм се отказал да се занимавам с такива като теб, така че не си прави труда, дори не си ми забавен. Ако беше щях да се посмея още малко с теб.

Редактирано от exwol (преглед на промените)

преди 46 минути, exwol написа:

Дур бе палячо. Къде си тръгнал точно пък ти да ми обясняваш за компетентност. Свали си леко самочувствието и недей да се изживяваш като някакъв коректив, защото си ми доста смешен и не виждам на какво точно се дължи вирната ти празна кратуна. Кое мое мнение е тъпотия, м? Щот като гледам твоите и си ми ясен... След като не знаеш на коя планета се намираш или ако си болен с главата си има специализирани заведения, ходи да се лекуваш. Форума не е място за избиване на комплекси и отдушник за жалкия ти животец. Отдавна съм се отказал да се занимавам с такива като теб, така че не си прави труда, дори не си ми забавен. Ако беше щях да се посмея още малко с теб.

Свали твърде ниско нивото, жал ми е за теб.

преди 31 минути, Ивайло Костов написа:

Свали твърде ниско нивото, жал ми е за теб.

Ако знаеш решение на проблема в темата,сподели го.Така и ние ще научим нещо добро.

• Автор
преди 15 часа, exwol написа:

С Windows Phone съм. Използвам Internet Explorer. Когато си пусна ИЕ, пиша gmail.com в адресната лента и директно ми се зарежда профила в gmail. Не ме пита за име и парола. Когато съм влязъл в профила си и отворя Вход и сигурност и избера да видя/променя имейла за възстановяване се изисква да въведа отново паролата си. Явно в андроид нещата стоят по по-различен начин.

В настройките на телефона има Email+Accounts, където може да се добавят нови акаунти. Там си избираш gmail, вкарваш си името и паролата и на екрана ти се показва икона, от която директно влизаш в пощата си, и телефона автоматично проверява за нови писма през определен интервал от време. Подобно нещо може да се направи и за yahoo, outlook и други имейл провайдъри. Като вляза в Settings-Email+Accounts и избера Yahoo Mail, мога да си видя името и паролата, но под формата на звездички. Това пак е улеснение, защото човек може да види от колко знака се състои паролата му. Обаче Settings-Email+Accounts-gmail показва единствено името. Никъде няма поле за въвеждане на парола.

Като оставим проблема на страна ми е интересно следното: изисква се допълнителен имейл за възстановяване. Ами ако ползвам само имейл в гугъл, нямам друг и не искам да имам друг какво правим? Ако не искам да си дам телефонният номер, за да го изпозлвам за възстановяване на забравена парола? Как да помня какъв таен въпрос съм изпрал преди 10 години, когато съм си регистрирал пощата и какво съм отговорил?

преди 32 минути, A.com написа:

С Windows Phone съм. Използвам Internet Explorer. Когато си пусна ИЕ, пиша gmail.com в адресната лента и директно ми се зарежда профила в gmail. Не ме пита за име и парола. Когато съм влязъл в профила си и отворя Вход и сигурност и избера да видя/променя имейла за възстановяване се изисква да въведа отново паролата си. Явно в андроид нещата стоят по по-различен начин.

Ми човече не знам. Ти каза, че имаш достъп до профила си в Google през телефона и за това ти предложих да видиш кой мейл за възстановяване си задал през него и да го посочиш. Нямам IE и няма как да пробвам, но аз силно се съмнявам да е така както казваш. Именно това имах предвид по-горе, когато се логваш през браузър в профила в Google, за да видиш просто кой мейл си посочил за възстановяване не е необходимо да въвеждаш парола. Защо на IE казваш, че иска парола, за да ги видиш тези неща аз лично не си обяснявам и ми е трудно да повярвам, ти реално работиш с мобилната платформа и ако Google са ограничили по някакъв начин IE това е друга тема, но пак казвам не ми се вярва и за това те моля да качиш няколко снимки от телефона, защото имам чувството, че пропускаш нещо и търсиш не където трябва. С Мозила и Chrome такива неща няма и достъп до тази информация имаш без да въвеждаш парола.  И всъщност не пиши gmail.com, a като напишеш в браузъра google.com горе в дясно показва ли ти, че си логнат в акаунта?  

За Андорида и послеписа, който направих по-горе го остави на страна. Само казах, че от Андроид устройство не е нужно да се логваш през браузър в профила, за да видиш този мейл, а може директно да управляваш профила от телефона, но при WP не знам как е и го казах ако случайно също има такава възможност да погледнеш.

Останалите неща ги разбрах, но пак казвам идеята ми е през браузъра да видиш мейла, който си задал за възстановяване.

преди 24 минути, exwol написа:

Ми човече не знам. Ти каза, че имаш достъп до профила си в Google през телефона и за това ти предложих да видиш кой мейл за възстановяване си задал през него и да го посочиш. Нямам IE и няма как да пробвам, но аз силно се съмнявам да е така както казваш. Именно това имах предвид по-горе, когато се логваш през браузър в профила в Google, за да видиш просто кой мейл си посочил за възстановяване не е необходимо да въвеждаш парола. Защо на IE казваш, че иска парола, за да ги видиш тези неща аз лично не си обяснявам и ми е трудно да повярвам, ти реално работиш с мобилната платформа и ако Google са ограничили по някакъв начин IE това е друга тема, но пак казвам не ми се вярва и за това те моля да качиш няколко снимки от телефона, защото имам чувството, че пропускаш нещо и търсиш не където трябва. С Мозила и Chrome такива неща няма и достъп до тази информация имаш без да въвеждаш парола.  И всъщност не пиши gmail.com, a като напишеш в браузъра google.com горе в дясно показва ли ти, че си логнат в акаунта?  

За Андорида и послеписа, който направих по-горе го остави на страна. Само казах, че от Андроид устройство не е нужно да се логваш през браузър в профила, за да видиш този мейл, а може директно да управляваш профила от телефона, но при WP не знам как е и го казах ако случайно също има такава възможност да погледнеш.

Останалите неща ги разбрах, но пак казвам идеята ми е през браузъра да видиш мейла, който си задал за възстановяване.

Ми тъй де, като не знаеш си замълчи.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.