Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Gmail акаунт.

Featured Replies

преди 3 минути, Ивайло Костов написа:

Ми тъй де, като не знаеш си замълчи.

Ех, душичката ми той сладка. Вече съм убеден, че си много ама много кух и за такива като тебе няма лек. Трогателно, но вече ти казах, че дори не си забавен. Не съм аз човека, който може да ти помогне и излекува, за това избягвай да ме цитираш, да ми даваш оценки и определения, и да ми казваш какво да правя. Ако имаш нещо смислено да кажеш по темата, моля заповядай.

• Отговори 57
  • Прегледи 6,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 21 часа, exwol написа:

Ми човече не знам. Ти каза, че имаш достъп до профила си в Google през телефона и за това ти предложих да видиш кой мейл за възстановяване си задал през него и да го посочиш. Нямам IE и няма как да пробвам, но аз силно се съмнявам да е така както казваш. Именно това имах предвид по-горе, когато се логваш през браузър в профила в Google, за да видиш просто кой мейл си посочил за възстановяване не е необходимо да въвеждаш парола. Защо на IE казваш, че иска парола, за да ги видиш тези неща аз лично не си обяснявам и ми е трудно да повярвам, ти реално работиш с мобилната платформа и ако Google са ограничили по някакъв начин IE това е друга тема, но пак казвам не ми се вярва и за това те моля да качиш няколко снимки от телефона, защото имам чувството, че пропускаш нещо и търсиш не където трябва. С Мозила и Chrome такива неща няма и достъп до тази информация имаш без да въвеждаш парола.  И всъщност не пиши gmail.com, a като напишеш в браузъра google.com горе в дясно показва ли ти, че си логнат в акаунта?  

Ами, иска ми парола, защото нямам възможност да променя телефонен номер и имейл за възстановяване. Явно не съм ги задал преди 10 години.

За Андорида и послеписа, който направих по-горе го остави на страна. Само казах, че от Андроид устройство не е нужно да се логваш през браузър в профила, за да видиш този мейл, а може директно да управляваш профила от телефона, но при WP не знам как е и го казах ако случайно също има такава възможност да погледнеш.

Останалите неща ги разбрах, но пак казвам идеята ми е през браузъра да видиш мейла, който си задал за възстановяване.

От вчера и през браузъра на телефона си нямам достъп до пощата. Ще изгубя няколко дни в теглене и качване на клиповете от youtube, ама сам съм си виновен.

Благоадря на всички, които се опитаха да помогнат.

на 24.02.2017 г. в 23:23, Pamlea написа:

Ти чуваш ли се кви ги трескаш?Gmail e eдин от най-добре защитените сайтове, ако не и най-безопасния.Никога не съм имал проблеми.Докато в абв-то беше мазаляк

Грешиш! В ABV-то все още е МАЗАЛЯК ;)

преди 15 часа, A.com написа:

От вчера и през браузъра на телефона си нямам достъп до пощата. Ще изгубя няколко дни в теглене и качване на клиповете от youtube, ама сам съм си виновен.

Благоадря на всички, които се опитаха да помогнат.

Ако е само това, майната му.

• Автор
преди 7 часа, Ивайло Костов написа:

Ако е само това, майната му.

Само това е проблем. Останаха още 150 клипа за теглене, но - когато му дойде времето. :)

преди 24 минути, A.com написа:

Само това е проблем. Останаха още 150 клипа за теглене, но - когато му дойде времето. :)

Надявам се не ги теглиш един по един?

https://www.google.bg/search?q=mass+youtube+downloader

• Автор
преди 14 минути, Ивайло Костов написа:

Надявам се не ги теглиш един по един?

https://www.google.bg/search?q=mass+youtube+downloader

Един по един ги тегля, защото трябва да копирам и текста под видеата. И за да не се чудя кой текст за кое видео беше, си ги тегля един по един.

• 3 седмици по-късно...

Добър повод да посъветвам да ползвате пасс менаджери

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.