Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Gmail акаунт.

Featured Replies

Здравейте!

Случи ми се следната случка. Една сутрин, около 06:30 получих имейл от гугъл, че някой ми използва пощата неправомерно и съвет да си сменя паролата. Използвах телефона си и си смених паролата.  В Windows Phone има вградени мейл клиенти(Settings -> email + accounts), които ми докладват при получаване на ново писмо. Паролата я смених и в този клиент. Няколко дни не използвах компютъра си и днес установих, че не си спомням каква парола съм задал. Сега, от телефона влизам в gmail, youtube, но от компютъра не мога. Пробвах да възстановя паролата си, но нито си спомням отговора на тайния въпрос, нито си спомням кога(месец и година) съм създал акаунта. Цял ден се ровя за решение на проблема - ама такова не намирам. Не мога да намеря и имейл за връзка с поддръжката на гугъл. Синхронизирах телефона и компютъра, но излизат всички пароли, освен тази за gmail.

Ще съм благодарен за всякаква информация, която ще ми помогне да се свържа с някого в гугъл, или да си видя паролите в телефона.

• Отговори 57
  • Прегледи 6,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 22 минути, A.com написа:

Здравейте!

Случи ми се следната случка. Една сутрин, около 06:30 получих имейл от гугъл, че някой ми използва пощата неправомерно и съвет да си сменя паролата. Използвах телефона си и си смених паролата.  В Windows Phone има вградени мейл клиенти(Settings -> email + accounts), които ми докладват при получаване на ново писмо. Паролата я смених и в този клиент. Няколко дни не използвах компютъра си и днес установих, че не си спомням каква парола съм задал. Сега, от телефона влизам в gmail, youtube, но от компютъра не мога. Пробвах да възстановя паролата си, но нито си спомням отговора на тайния въпрос, нито си спомням кога(месец и година) съм създал акаунта. Цял ден се ровя за решение на проблема - ама такова не намирам. Не мога да намеря и имейл за връзка с поддръжката на гугъл. Синхронизирах телефона и компютъра, но излизат всички пароли, освен тази за gmail.

Ще съм благодарен за всякаква информация, която ще ми помогне да се свържа с някого в гугъл, или да си видя паролите в телефона.

При тези положения не се позволяваш да забравяш парола.

преди 6 минути, A.com написа:

...получих имейл от гугъл, че някой ми използва пощата неправомерно и съвет да си сменя паролата.

Не знаеш ли,че когато някой изпрати по имейл,покана за смяна на парола,това е начинът да ти откраднат паролата?Пароли никога повече не сменявай от линкове получени по електронна поща.Сега остава да я смениш от телефона,с който все още влизаш в  gmail.След като си влязъл в акаунта,търсиш опциите за смяната.

Въпросът е къде е компрометиран акаунта - мобилно или стационарно.

• Автор
преди 18 минути, Емил Костов написа:

При тези положения не се позволяваш да забравяш парола.

След 24 часова смяна лесно се забравят неща. За втори път ми се случва да си мисля, че ще запомня дадена парола и после....

преди 17 минути, Димитър 59 написа:

Не знаеш ли,че когато някой изпрати по имейл,покана за смяна на парола,това е начинът да ти откраднат паролата?Пароли никога повече не сменявай от линкове получени по електронна поща.Сега остава да я смениш от телефона,с който все още влизаш в  gmail.След като си влязъл в акаунта,търсиш опциите за смяната.

Това го знам. Обаче, винаги проверявам от кого е ймейлът. Няма да ти казвам колко писма получавам в абв пощата си, които ме убеждават да си сменя Paypal паролата, twiter паролата, а такива регистрации нямам. :)

В случая ймейлът си беше от гъгъл. Не съм кликвал върху линк, та да си сменя паролата. Напраивх го както трябва - през настройките на самата поща.

От телефона не мога да я смяна, защото за промяна на парола се изисква въвеждане на текущата парола, която аз не помня.

Шантава работа. Ама сам съм си виновен.

преди 2 минути, ExaFlop написа:

Въпросът е къде е компрометиран акаунта - мобилно или стационарно.

Стационарно нямам никакъв достъп. Мобилно - имам всякакъв достъп.

Влез през мобилния, промени си паролата, добави си двустъпково удостоверяване.

преди 8 минути, A.com написа:

След 24 часова смяна лесно се забравят неща. За втори път ми се случва да си мисля, че ще запомня дадена парола и после....

Това го знам. Обаче, винаги проверявам от кого е ймейлът. Няма да ти казвам колко писма получавам в абв пощата си, които ме убеждават да си сменя Paypal паролата, twiter паролата, а такива регистрации нямам. :)

В случая ймейлът си беше от гъгъл. Не съм кликвал върху линк, та да си сменя паролата. Напраивх го както трябва - през настройките на самата поща.

От телефона не мога да я смяна, защото за промяна на парола се изисква въвеждане на текущата парола, която аз не помня.

Шантава работа. Ама сам съм си виновен.

Стационарно нямам никакъв достъп. Мобилно - имам всякакъв достъп.

Тук няма забравяне иначе се получава точно това! Сега как искаш да ти помогнем???

Трябва да има начин да се свържеш със поддръжката на гугъл и да им обясниш за какво става дума.Не вярвам да не могат да помогнат.А относно забравянето на паролата, винаги можеш да я шлапнеш в една бележка на телефона.Дори и някаква част колкото да се подсетиш.Аз поне така правя.Ако някой се осмели да барне лична вещ кина глави.Все пак не всеки може да помни различни пароли за различни неща.

Редактирано от Pamlea (преглед на промените)

преди 9 минути, A.com написа:

Стационарно нямам никакъв достъп

През кой браузър/кое приложение? Пробвай друг браузър.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 2 минути, mikrotik написа:

Изключително недоволен съм от услугите на този сайт. Труден за употреба дизайн, от екипа не отговарят в следствие на запитвания, част от съобщенията не мога да ги изпратя на получателите, лесен и опростен начин за хакване по отношение на потребителските акаунти, най-вече с паролите.

Ти чуваш ли се кви ги трескаш?Gmail e eдин от най-добре защитените сайтове, ако не и най-безопасния.Никога не съм имал проблеми.Докато в абв-то беше мазаляк

• Автор
преди 8 минути, ExaFlop написа:

Влез през мобилния, промени си паролата, добави си двустъпково удостоверяване.

През мобилния влизам, ама за да променя паролата или да добавя двустъпково удостоверение се изисква да знам текущата парола.

преди 5 минути, Емил Костов написа:

Тук няма забравяне иначе се получава точно това! Сега как искаш да ти помогнем???

Прав си. Идеята ми беше като се прибера то работа да я сменя и в компютъра, ама легнах да спя и.... отиде работата. Ако знаеш, как да си видя запазените пароли в телефона(Windows Phone 8.1),ама директно в телефона, ще ми помогнеш. :)

преди 3 минути, Pamlea написа:

Трябва да има начин да се свържеш със поддръжката на гугъл и да им обясниш за какво става дума.Не вярвам да не могат да помогнат.А относно забравянето на паролата, винаги можеш да я шлапнеш в една бележка на телефона.Дори и някаква част колкото да се подсетиш

Не намерих такъв начин с използване на имейл. Имат някакъв номер, ама за имейл поддръжка искат  G Suite акаунт/поща или нещо такова. Каква е тази поддръжка не ми е ясно.

През кой браузър/кое приложение?

В телефона - Settings -> Email+accounts. S bраузър Internet Expolrer 11.

преди 1 минута, mikrotik написа:

Изключително недоволен съм от услугите на този сайт. Труден за употреба дизайн, от екипа не отговарят в следствие на запитвания, част от съобщенията не мога да ги изпратя на получателите, лесен и опростен начин за хакване по отношение на потребителските акаунти, най-вече с паролите.

Аз и от yahoo mail не съм доволен, ама като го използвам от години и имам други неща, свързани с тези пощи, ми се налага да ги ползвам, колкото и да не ми харесва.

преди 2 минути, A.com написа:

През мобилния влизам, ама за да променя паролата или да добавя двустъпково удостоверение се изисква да знам текущата парола.

В такъв случай на стаца направи възстановяване на праолата. И после ще я прехвърлиш на мибилния.

• Автор

В такъв случай на стаца направи възстановяване на праолата. И после ще я прехвърлиш на мибилния.

Не мога да направя подобно нещо на стационарния. Кога съм си създал акаунта, и отговорът на тайния въпрос не ги помня. Паролата от преди 2 дни не помня, камо ли тези подробности. :)

преди 14 минути, A.com написа:

Не мога да направя подобно нещо на стационарния. Кога съм си създал акаунта, и отговорът на тайния въпрос не ги помня. Паролата от преди 2 дни не помня, камо ли тези подробности. :)

Няма повече какво да кажа!!! Безмълвен съм!

• Автор
преди 10 минути, ExaFlop написа:

Днес се опитах поне 20 пъти да си възстановя паролата по описаните в линовете начини. Никакъв успех.

Ако някой има желание, може да пробва:

email: [email protected]

стара парола: applecar289

Емайл за възстановяване (различен от основния) не си ли въвеждал в Google акаунта? По принцип те  подканват при регистрацията . Ако си въвеждал и на него ли не помниш паролата?

Оплетох се в отговорите ти затова питам направо - имаш ли достъп на някое устройство до пощата в гмаил? Ако да, провери за най-стария си имеил, нищо чудно да е там welkome имейла.

Пак за пореден път ще попитам какво се иска от нас, след като нищо не знаеш и си забравил??? Интересно ми е ако това беше банкова сметка със 100000 лева дали така щеше да постъпиш? 

Аз току що се направих на забравил паролата си и не спира да ми звъни телефона.

Пробвайте с набиране по телефона.

Опитах се да възстановя профила ви ,но иска тези работи .Давам снинмка.

Тоест или с тел. номер ще стане или с имейл.

http://i.imgur.com/WJYkRPL.jpg

Редактирано от Gangosa
няколко грешки (преглед на промените)

Забрави го тоя имейл, прави нов и си добави телефона + алтернативен имейл + включи 2FA

преди 4 часа, Ивайло Костов написа:

Забрави го тоя имейл, прави нов и си добави телефона + алтернативен имейл + включи 2FA

+1 . При мен се случи обратното - смених паролата на акаунта на латопа, но на телефона тая гад си помнеше и въвеждаше старата парола и не ми предлагаше да въведа новата. И от това непрекъснато извеждаше съобщение за грешка "Грешка при входа, влезте отново в акаунта". След седмица мъки - всичко наново , както предлага

Ивайло Костов

преди 10 часа, Pamlea написа:

Ти чуваш ли се кви ги трескаш?Gmail e eдин от най-добре защитените сайтове, ако не и най-безопасния.Никога не съм имал проблеми.Докато в абв-то беше мазаляк

Стана грешка, както описах малко по-горе. Мнението е за един друг подобен e-mail client. ABV може и да е мазаляк, но има DOX директория за ъплоуд на файлове - лесно и удобно - остаряла практика, но работи. Относно сигурността - АБВ е не чак толкова труден за разбиване, което е голям недостатък, но и аз съм един от многото му привърженици. И-мейл акаунтите по принцип не са сложни за хакване. А и откакто пуснаха безплатните облаци Dox-a имможе и да фалира, но това е друга тема :) 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.