Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

Добро представяне,ще я оставя по-дълго време да я видя.

test: http://dox.bg/files/dw?a=53252a4c8b

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 250,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Добро представяне,ще я оставя по-дълго време да я видя.

test: http://dox.bg/files/dw?a=53252a4c8b

Добро?14 пропуска, предимно троянци от 20-25 линка. :help wanted4:

П.С. С коя прорама направи клипа, качеството е много добро?

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Трябваше да пуснете сканиране на файловете преди стартиране. Доколкото аз видях при мен Авира и БД в настройките имат по две отметки пред тях, което значи предполагам, че може да се избира дали да се ползват само за сканиране или и за реално времева охрана.

Втората икона горе вдясно е за разширените настройки:

Публикувано изображение

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

• Автор

Добро?14 пропуска, предимно троянци от 20-25 линка. :help wanted4:

П.С. С коя прорама направи клипа, качеството е много добро?

къде ги видя тези 14 пропуска, да не сме гледали различен клип

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Аз лично предпочитам 100 пъти повече един "безплатен" Касперски Интернет Секюрити. Със сигурност ще ме опази по-добре.

къде ги видя тези 14 пропуска, да не сме гледали различен клип

На клипа от aten

Публикувано изображение

Аз лично предпочитам 100 пъти повече един "безплатен" Касперски Интернет Секюрити. Със сигурност ще ме опази по-добре.

Виж то е ясно, че никой не би сложил този антивирус по простата причина че е неразбираем.

На китайски беше и 2010 и сега ще си остане такъв.

И ние имаме Български антивирус.Къде го забравихте?

На него помагайте...

Само как хората си държат на тяхното...

• Автор

Виж то е ясно, че никой не би сложил този антивирус по простата причина че е неразбираем.

На китайски беше и 2010 и сега ще си остане такъв.

И ние имаме Български антивирус.Къде го забравихте?

На него помагайте...

говориш за недоразумението untreath ли един път го сложих и станах пишман за 2 минути неме опази пълна бутафория е. Използва енджина на vipre. Не струва според мен

Сигурен ли си в това което казваш?

говориш за недоразумението untreath ли един път го сложих и станах пишман за 2 минути неме опази пълна бутафория е. Използва енджина на vipre. Не струва според мен

Че аз без антивирусна, мога доста по-дълго да изкарам чист. Къде толкоз се врете, момчета? :rolleyes:
  • Автор

Значи пускате и двата базови енджина на авира и битдефендър пускате ъпдейт и тест.

Malwarebytes Anti-Malware 1.65.0.1400 www.malwarebytes.org Версия на базата от данни: v2012.09.23.02 Windows 7 Service Pack 1 x86 NTFS Internet Explorer 8.0.7601.17514 stefanV :: STEFANV-PC [администратор] 23.9.2012 г. 14:41:53 ч. mbam-log-2012-09-23 (14-41-53).txt Тип сканиране: Бързо сканиране Включени опции за сканиране: Памет | Автоматично зареждане | Системен регистър | Файлова система | Евристики/Допълнителни | Евристики/Shuriken | PUP | PUM Изключени опции за сканиране: P2P Сканирани обекти: 175399 Изминало време: 6 минута(и), 39 секунда(и) Открити процеси в паметта: 0 (Не бяха открити зловредни обекти) Открити модули в паметта: 0 (Не бяха открити зловредни обекти) Открити ключове в системния регистър: 8 HKCRAppID{7C3D497D-F1D3-4E2C-A3C1-613D598C7B65} (Adware.KorAd) -> Поставен под карантина и изтрит успешно. HKCRCLSID{3E5EF872-03E2-4CE0-94DF-CA8A5004ECFD} (Adware.K.AdvTop) -> Поставен под карантина и изтрит успешно. HKCRTCHelper.AdvTCCtrl.1 (Adware.K.AdvTop) -> Поставен под карантина и изтрит успешно. HKCRTCHelper.AdvTCCtrl (Adware.K.AdvTop) -> Поставен под карантина и изтрит успешно. HKLMSOFTWAREMicrosoftInternet ExplorerLow RightsElevationPolicy{9FFF5A03-2C66-462e-A2AE-19CA87E20DBE} (Adware.KorAd) -> Поставен под карантина и изтрит успешно. HKLMSOFTWAREMicrosoftInternet ExplorerLow RightsElevationPolicy{C0748ADA-0334-4bcd-B2A9-F12E4C754AEC} (Adware.KorAd) -> Поставен под карантина и изтрит успешно. HKLMSOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstallAdvenced TopCli (Adware.K.AdvTop) -> Поставен под карантина и изтрит успешно. HKCUSOFTWAREAdvTopC (Adware.K.AdvTop) -> Поставен под карантина и изтрит успешно. Открити стойности в системния регистър: 0 (Не бяха открити зловредни обекти) Открити информационни обекти в системния регистър: 0 (Не бяха открити зловредни обекти) Открити папки: 1 C:Program FilesAdvTopC (Adware.K.AdvTop) -> Поставен под карантина и изтрит успешно. Открити файлове: 6 C:Program FilesAdvTopCTCHelper.dll (Adware.K.AdvTop) -> Поставен под карантина и изтрит успешно. C:UsersstefanVAppDataRoamingExzomyip.exe (Trojan.Zbot) -> Поставен под карантина и изтрит успешно. C:Program FilesAdvTopCAdvTCApp.tlb (Adware.K.AdvTop) -> Поставен под карантина и изтрит успешно. C:Program FilesAdvTopCAdvTCApp.exe (Adware.K.AdvTop) -> Поставен под карантина и изтрит успешно. C:Program FilesAdvTopCtcse.dat (Adware.K.AdvTop) -> Поставен под карантина и изтрит успешно. C:Program FilesAdvTopCTCUnins.exe (Adware.K.AdvTop) -> Поставен под карантина и изтрит успешно. (край)

Ето и лога на МБАМ от моя тест, за да не съм съвсем голословен и аз:

• Автор

Malwarebytes Anti-Malware 1.65.0.1400

www.malwarebytes.org

Версия на базата от данни: v2012.09.23.02

Windows 7 Service Pack 1 x86 NTFS

Internet Explorer 8.0.7601.17514

stefanV :: STEFANV-PC [администратор]

23.9.2012 г. 14:41:53 ч.

mbam-log-2012-09-23 (14-41-53).txt

Тип сканиране: Бързо сканиране

Включени опции за сканиране: Памет | Автоматично зареждане | Системен регистър | Файлова система | Евристики/Допълнителни | Евристики/Shuriken | PUP | PUM

Изключени опции за сканиране: P2P

Сканирани обекти: 175399

Изминало време: 6 минута(и), 39 секунда(и)

Открити процеси в паметта: 0

(Не бяха открити зловредни обекти)

Открити модули в паметта: 0

Открити ключове в системния регистър: 8

HKCRAppID{7C3D497D-F1D3-4E2C-A3C1-613D598C7B65} (Adware.KorAd) -> Поставен под карантина и изтрит успешно.

HKCRCLSID{3E5EF872-03E2-4CE0-94DF-CA8A5004ECFD} (Adware.K.AdvTop) -> Поставен под карантина и изтрит успешно.

HKCRTCHelper.AdvTCCtrl.1 (Adware.K.AdvTop) -> Поставен под карантина и изтрит успешно.

HKCRTCHelper.AdvTCCtrl (Adware.K.AdvTop) -> Поставен под карантина и изтрит успешно.

HKLMSOFTWAREMicrosoftInternet ExplorerLow RightsElevationPolicy{9FFF5A03-2C66-462e-A2AE-19CA87E20DBE} (Adware.KorAd) -> Поставен под карантина и изтрит успешно.

HKLMSOFTWAREMicrosoftInternet ExplorerLow RightsElevationPolicy{C0748ADA-0334-4bcd-B2A9-F12E4C754AEC} (Adware.KorAd) -> Поставен под карантина и изтрит успешно.

HKLMSOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstallAdvenced TopCli (Adware.K.AdvTop) -> Поставен под карантина и изтрит успешно.

HKCUSOFTWAREAdvTopC (Adware.K.AdvTop) -> Поставен под карантина и изтрит успешно.

Открити стойности в системния регистър: 0

Открити информационни обекти в системния регистър: 0

Открити папки: 1

C:Program FilesAdvTopC (Adware.K.AdvTop) -> Поставен под карантина и изтрит успешно.

Открити файлове: 6

C:Program FilesAdvTopCTCHelper.dll (Adware.K.AdvTop) -> Поставен под карантина и изтрит успешно.

C:UsersstefanVAppDataRoamingExzomyip.exe (Trojan.Zbot) -> Поставен под карантина и изтрит успешно.

C:Program FilesAdvTopCAdvTCApp.tlb (Adware.K.AdvTop) -> Поставен под карантина и изтрит успешно.

C:Program FilesAdvTopCAdvTCApp.exe (Adware.K.AdvTop) -> Поставен под карантина и изтрит успешно.

C:Program FilesAdvTopCtcse.dat (Adware.K.AdvTop) -> Поставен под карантина и изтрит успешно.

C:Program FilesAdvTopCTCUnins.exe (Adware.K.AdvTop) -> Поставен под карантина и изтрит успешно.

(край)

Ето и лога на МБАМ от моя тест, за да не съм съвсем голословен и аз:

При настройките също има отметка за руткит незнам някой дали я сложи аз я слагам

Ами как да струва след такова изказване?

Я и ние да направим един Български облак и ще видим.

И не е недоразумение.Колко клипа искаш с това да я пробия тая антивирусна?

:offtopic_s:

При настройките също има отметка за руткит незнам някой дали я сложи аз я слагам

Покажи шот!

Сигурен ли си в това което казваш?

На 100%!

Покажи шот!

Може би е това:

Публикувано изображение

:offtopic_s: Налучквайте пък може да откриете нещо, за което и китайците не знаят... :D
  • Автор

Дайте едни тестове с настройки на макс и последни ъпдейти да видим аджеба за какво иде реч!

Дайте едни тестове с настройки на макс и последни ъпдейти да видим аджеба за какво иде реч!

Я ми кажи как да ти го докажа?

Щом пропусне...

Браво!Ето и от мен малко инфо взето от Wiki:

Qihoo 360 Technology Co. Ltd. или Qihoo 360 е китайска софтуерна компания, основана през Август 2006-та от Hongyi Zhou and Xiangdong Qi.Към Март 2012-та активните потребители на Qihoo няброяват над 411 милиона.Компанията се фокусира само над Китайския пазар.http://en.wikipedia.org/wiki/Qihoo

А аз се съмнявам сериозно за тези 411 000 000 и това си е разбираемо... Колко ли са въобще домашните компютри в Китай? Как пък всички са избрали точно тази програма? Това според мен е една голяма лъжа. Нормално е това програмче да не е близо до водещите китайски програми -засега аз считам за необосновано рано да го пробвам. Въздържам се от други коментари.

Редактирано от NEY (преглед на промените)

А аз се съмнявам сериозно за тези 411 000 000 и това си е разбираемо... Колко ли са въобще домашните компютри в Китай? Как пък всички са избрали точно тази програма? Това според мен е една голяма лъжа. Нормално е това програмче да не е близо до водещите китайски програми -засега аз считам за необосновано рано да го пробвам. Въздържам се от други каментари.

Когато сравня информацията от няколко източника, при мен обикновено съмненията отпадат:

Qihoo 360 Technology Co. Ltd. (Qihoo 360) is a leading Internet platform company in China as measured by active user base. At the end of March 2012, we had about 411 million monthly active Internet users, according to iResearch.

http://ir.360.cn/pho...rol-homeprofile

П.С.iResearch e водеща организация, фокусираща се върху задълбочени изследвания на китайската индустрия...

Как да нямам съмнения - вероятно всичките домашни компютри в Китай са около толкова... Гарантирам - повечето от тях, за Qihoo 360 е възможно и изобщо нищо още да не са чували.... Нормално е.

Редактирано от NEY (преглед на промените)

Постовете са ти спам, но погледнати от друг ъгъл провокират дебати, които в редки случаи са полезни на останалите потребители. :) Лека вечер!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.