Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

• Автор

Нещо става с Бай ни Кихчо пак бричи ъпдейт!

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 250,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

• Автор

И при мен се ъпдейтва много време. Сега е така.

Публикувано изображение

Днеска сравнително добре с ъпдейта да видим нататък как ще бъде

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Тестче:

Имам едно питане, със Windows 8 съм и в така наречения Работен център ми излиза съобщение, че защита от вируси има, нали 360 antivirus действа, но нямам програма за защита от шпионски софтуер, сега дали да включа Windows Defender, дали ще си пречат със 360 или да търся друга програма, с която да подсиля 360?

Благодаря.

Публикувано изображение

Нищо допълнително недей включва и с нищо допълнително не я подсилвай,само с 360 си е напълно достатъчно,ако не цъкаш където ти падне.Накачулванията са лош навик. :ph34r:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Кихо лови и шпионски софтуер!! Пък и аз ровя дето ми падне ма нямам проблеми засега, все пак позачестиха ъпдейтите!!!

И аз мислех да не слагам нищо, така ще карам и последен въпрос колкото и да  е странно как е точното име на програмата, Кихио или нещо друго? :)

• Автор

И аз мислех да не слагам нищо, така ще карам и последен въпрос колкото и да  е странно как е точното име на програмата, Кихио или нещо друго? :)

Кихо беше китайската версия, сега тази е 360 интернет секюрити, ама ние си и викаме Бай Кихчо!!! ;) 

Бит дифендър, облак и евристичен QVMII, та са три общо взето!!

До тук е един,който казваш на Бит Дефендър,а другия

Публикувано изображение

Редактирано от lost in... (преглед на промените)

• Автор

До тук е един,който казваш на Бит Дефендър,а другия
Публикувано изображение

Казах, че са три два скениращи и облак!!! Чети внимателно това, което съм написал. Инсталирай си програмата разгледай я.

Айде за теб специално ще дам снимков материал:

Публикувано изображение

Ето ги Енджините показани нагледно. Вижда се, че както казах са три!!!

• Автор

Аз чета,но явно ти голям го вадиш,мерси все пак не мисля да коментирам повече тук в твоята тема!

Добре, защо се ядосваш? Ти задаваш въпрос, аз ти отговарям, след което следва втори въпрос, показвам ти на снимка настройките на програмата, където са описани енджините, а ти се обиди. Темата е на всички не е моя, аз само съм я пуснал, защото счетох че е добре да се популяризира програмата в България, тъй като според скромното ми мнение е доста качествена и не напоследно място безплатна!!

Ами друже питах те кои са енджините,не те питам колко са? Ти казваш че не чета?! Мерси все пак, горното мнение ще го забърша!

• Автор

Ами друже питах те кои са енджините,не те питам колко са? Ти казваш че не чета?! Мерси все пак, горното мнение ще го забърша!

Е аз отговорих. Погледни пост 212.

Публикувано изображение Публикувано изображение

Нали сама се обновяваше ? Само при мен ли да е така ?

П.С: След теглене на новата версия и ръчен ъпдейт, версията пак си е тази :)

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

• Автор

Публикувано изображение Публикувано изображение

Нали сама се обновяваше ? Само при мен ли да е така ?

не само при теб препоръчвам ползването на китайската версия тя е с една класа горе!!!

Китайския ми е слаб ;)

Чакам аз да видя какво ново са направили в Norton 21.0 като промени, имам и лиценз от услужлив другар, за да видя струва ли си да я слагам, ако има пак само козметика...

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Китайския ми е слаб ;)

Чакам аз да видя какво ново са направили в Norton 21.0 като промени, имам и лиценз от услужлив другар, за да видя струва ли си да я слагам, ако има пак само козметика...

то няма нужда да ти е силен, китайката е пълен автомат, всичко сама прави :ph34r:

не само при теб препоръчвам ползването на китайската версия тя е с една класа горе!!!

Нищо и няма на 360 IS,екстра си е.Във момента постоянно си правя тестове и се представя много добре.

• Автор

Не може да се пренебрегне с лека ръка факта, че притежава 2 енджина повече. Класата е по-висока. Китайския Кихо няма кой да му се опре по детект

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.