Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как попаднахте на kaldata.com ?

Featured Replies

Споделете как попаднахте във форума на kaldata.

Откъде или от кого разбрахте за него ?

Каква беше причината ?

Аз търсех песни на Илия Ангелов и така се озовах тук :P

• Отговори 145
  • Прегледи 24,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Когато дойдох вече беше много известен и сички знаеха за него. Нямаше как да не се присъединя. :P

Имаше някъде подобна тема,явно потънала.Иначе аз попаднах тук търсейки програма.Сайта го ползвах като алтернатива на Даунлоад.бг ама впоследствие ми стана любим.

Разпитвах постоянно един познат за всичко, свързано с компютрите.Незнаех дори какво е рестарт.Толкова съм досаждала на горкия човечец, че накрая ми даде линка на калдата и...се оттърва от мен.:P))))

И оттогава все съм тук.

И аз като dragozow търсех програма или нещо беше ,тпитах чичо Гугъл и той ми каза тук.И от тогава съм на това място в подходящото време.

Хех , доста отдавна беше. Мисля един приятел ме накара да се регистрирам Pitona който доста рядко вече посещава форума. Като се замисля съм един от най-старите активни потребители , като изключим разбира се админите и някой модератор ..... Ех като се замисля колко яко беше тогава , шепа хора, като семейство бяхме :baby: Тогава даже Калин взимаше участие в темите :speak:

Не се сещам вече,май видях реклама на Калдата в някакъв бг сайт...И веднага се зарибих,защото е яко-говориш си с толкова много готини хора на всякакви теми, наистина е много интересно и е добър начин да убиваш времето. Това е единствения такъв форум,в който участвам. Е,модератор съм в едни други форуми,но те са изцяло на футболна тематика, докато тук е много по-интересно... :speak:

Ами търсех нещо в Google и там попаднах на тема от този форум. Тогава ме подхвана любопитството и когато взех да разглеждам форума направо бях във възторг - веднага се регнах.

Имах проблем с компютъра, не знаех как да се оправя, защото бях прекалено ново в компютърния свят и търсих изхода из Гугъл. Попаднах на сайта и в последстие форума. Регистрирах се, четях, образовах се и след това започнах по-активно участие :speak:

Ами видях един линк към дискусията Windows срещу Linux в linux-bg.org, поогледах сайта, стана ми интересно и вече съм тук :speak:

ОхХх преди година беше,точно не си спомням ама от един друг форум разбрах за калдата!Първо бях регистриран с друго име ама нали си бях още неопитно в форума и репотацията ми се срийна от лекомисленни грешки!А сега тая репотация от -4 е благодарение на братовчед ми за жалост,но не мисля да си меня ника!!!Ае живи и здрави да сте Калдата.ком и лека работа в хубавия информационен сайт :rolleyes:

Редактирано от POWERHORSE (преглед на промените)

едно момиче което се бе регнало преди мен ме покани .... пък аз както не умея да отказвам biggrin.gif

Преди доста време, когато имахме пререкания с екипа на ДАТА.бг , група хора решихме да се пренасочим и се озовахме тук. Едно прекрасно място.

И аз като dragozow търсех програма или нещо беше ,тпитах чичо Гугъл и той ми каза тук.И от тогава съм на това място в подходящото време.
И аз преди месец търсих една програмка, а google я намери тук :clap:. Аз пък открих тук форума Веселба, допадна ми и основно заради него се регнах в kaldata biggrin.gif.

И аз си търсех нови програмки и все ми изкарваше kaldata, реших да си направя рег и 1 месец не влизах, но след това като започнах... сега не мога да се спра :clap: хареса ми, че отговорни хора се грижат сайта да е на ниво и че винаги може да получи ш помощ, когато ти потрябва. Успех на форума (отдавна не го бях пожелавал) и много нови лица...

п.п. а и скорошна среща, че нещо традицията е замряла sad.gif

Като никога четях IT новините в дата.бг .Направи ми впечатление че на почти всяка новина пишеше "източник калдата.ком".

Фифа е виновен :eek: .

Брат ми(iani1981) ме светна в далаверата kaldata.com

На мене ми е чуднo как Калин е попаднал в kaldata.com biggrin.gif

Някой му е дал линк :bye1:

Фифа е виновен :bye1: .

Това да се чува ;)

На мене ми е чуднo как Калин е попаднал в kaldata.com biggrin.gif

Случайно... след като е регнал домейна и е пуснал хостинга ;)

Аз пък бях редиректван от kal.data.bg още преди 2 години, след 1 година само четене реших, че мога да помогна за развиването на сайта. Още си спомням като писах на kal в ICQ-то, че аз съм еди кой си и искам да помагам и той вика 'да, знам те... ето ти права да пишеш' biggrin.gif

Мдам и мен фифа ме зараби (всъшнсот напи ме и ме накара се логна ама.... ) още когато пишехме новини в дата.бг и то от само себе си стана да влизам всеки ден тук :bye1:

Както повечето от вас и аз започнах от data.bg -там се мъдреше едно kal.data.bg и каквото и да стенеше се kal това,kal.data онова и си рекох я да го видя кой е тоя kal и за какъв се мисли biggrin.gif и така вече 2 години 1 месец и 2 дена biggrin.gif

Ами може и по миналата година да беше - търсех кои сайтове излъчват RSS feed на български и така попаднах на калдата-та

Четях един коментар за някоя си програма (вече не помня коя) в Аренабг и за повече инфо беше даден имено този сайт. От тогава съм тук всеки божи ден. Поздрави!

P.S. Нищо чудно Fifa да е написал онзи коментар. biggrin.gif

И аз като една голяма част от вас, попаднах тук от линк към новините в data.bg. Мисля че посещавам сайта не много след създаването му. Време е за някое събиране, според мен ;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.