Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как попаднахте на kaldata.com ?

Featured Replies

Как попаднахте на kaldata.com ?

Най-добрия ми приятел ми каза за този форум...

Имах пробем с търсенето на една песен и реших да се регна тук- трябваше ми спешно, но ми я падариха чак след 1 година самата песен и по-точно инструментала...

После имах нужда от помощ за C++...И така се задържах тук...

За мен самото ми прибиваване тук е случайност...понеже нямах никакво намерение да се задържам...

А, ето че преди месец бях активен потребител тук...но вече нямам такова време за писане и рядко пиша...

Благодаря на всички приятели които намерих тук, за сърцата и душите които имате... Благодаря Ви... :)

Без вас нямаше да съм тази, която станах сега...

Вие ме направихте част от живота си за това Благодаря, Благодаря за подадената ръка в трудния момент, Благодаря и на тези които ми дадоха да се докосна до живота им и да мога и аз да подам ръка в труден момент, когато някой е имал нужда от помощ...

Дано тези на които съм причинила неудобство или притеснение или съм раздразнила някой понеже не мислим по един и същи начин дано ми простят ...не съм направила или правила нищо поротив никой и не бих причинила никому зло...Защото каквото прави човек на другите същото нещо му се връща и на него...

Вярвам в това, че: ако правя на другите това, което искам и те да ми правят, значи съм живяла и съм била човек...дори и за кратко...ако давам от себе си и съм успяла да помогна значи съм живяла та както съм искала..

Живота тук на тази земя е прекалено кратък, за да мога да мразя или завиждам или наранявам умишлено някой...Така, че времето е малко...и доброто, което може да се прави също е малко...иска ми се да има повече добро около Всички нас от колкото зло...ако можех бих дала на всички това, което би ги направило щастливи...

Калдата беше за мен място на много плач и на много радост, тук успях дори да се влюбя макар, че любовта не беше трайна, но пак съм преживяла нещо, което никога не е излишно...уроците които ни дава живота са много, важното е да знаем, че никога не губим каквото и да се случи, то е за наше добро...

Пожелавам на всички тук Повече усмивки и повече сбъднати желания и мечти... :)

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

• Отговори 145
  • Прегледи 24,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Съвсем случайно. Търсих една програма и този сайт ми показа GOOGLE, но повече не влязах.

След време търсих тема по БЕЛ и отново попаднах тук. Тогава по-подробно разгледах сайта и много ми хареса. От тогава когато имам време влизам, но за жалост това не е тъй често както ми се иска. Нали знаете училище, вкъщи после пак училище.... cool.gif

• 4 седмици по-късно...

И аз като повечето съфорумци чрез google. Търсех нещо за доставчика ми на интернет и хоп- в раздела "интернет и локална мрежа". Първоначално само там влизах ,а после започнах да ровя почти навсякъде. А също мога да кажа,че срещнах доста интересни и интелигентни хора тук и им благодаря за помощта, която оказват на всеки. Впечатление ми направи първоначално, за разлика от други форуми, тук не гъмжи от мърморковци и недоволни от живота хора :yanim:

От много време дърпам програми от този сайт и съм изключително доволен и един ден забелязах, че има форум и реших да се регна в него и ето ме при вас biggrin.gif

Всъщност първо попаднах на форума преди година,когато търсех бг тема за NFS Carbon.После попаднах и на сайта и се убедих,че сте номер едно.Продължавайте в същия дух ;)

Редактирано от saber123 (преглед на промените)

E, то беше толкова отдавна... :beer:

Може би четири години вече. Много преди да се регистрирам следях редовно сайта и форума.

И поне средно 3 пъти седмично го посещавам. ;)

• 2 седмици по-късно...
Споделете как попаднахте във форума на kaldata.

Откъде или от кого разбрахте за него ?

Каква беше причината ?

Аз търсех песни на Илия Ангелов и така се озовах тук ;)

Аз търсех в Starware(полезна търчка,която е по-добра от Google),но вече се привърна в изчадие.Бълва вируси,адуер,кейуер,троянци и други.

Та там ми изкара Kaldata и реших да пробвам.Търсех нов браузер на нета...и го намерих!

И ЛИЧНО ПОЗДРАВЯВАМ МОДЕРАТОРИТЕ И АДМИНИСТРАТОРА НА САЙТА,ЗА ДЕТО Е НАПРАВИЛ САЙТА БЕЗ POP-UP,SPYWARE,TROJAN,ВИРУСИ И ТАКИВА,ЧЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА И СЕ ГРИЖАТ САЙТА ДА Е НА НИВО!

:) ПОЗДРАВИ :yanim:

Ами търсех нещо в Google-то и няколко пъти попаднах на този форум и...накрая реших да се регистрирам

:wors: Изобщо не си спомням. Май беше някаква супер случайност.

Помня, че в началото влизах само в Музика, Филми и Книги. Помня, че в раздел Празни приказки попаднах едва няколко месеца след регистрирването ми :) Голям образ бях, хич не схванах системата, че даже тогава имаше и система за репутация и аз гледах, че от време на време числото се променяше и едва когато стигна до 14 кликнах върху него и видях за какво иде реч :wors:

И backata на няколко пъти ми направи лека забележчица за темите - всичко де що беше за кино го пусках в раздел "Филми", а то не всичко било за там, та той ги изпращаше в "Празни приказки" - е...научих се вече, тука след месец чуквам годинката, откакто вирея в Калдата biggrin.gif

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

Аз търсех инфо за това защо не иска да ми тръгне инсталацията на WinXP на един лаптоп със SATA диск.Един колега ме светна,че в този форум мога да намеря решението на проблема.Решението беше да се забрани райд контролера и стана.Оттогава съм тук,а и открих доста хора с които се сприятелих :offtopic_s:

Връщайки се в България от други страни,имах огромното желание да си пообщувам с българи...тъй като повечето ми приятели заминали за чужбина без да знам :rolleyes: Реших да се включа в български форуми....и така ето ме и мен!!! biggrin.gif

• 1 месец по-късно...

Ха, здравейте! Тъй като съм нов потребител реших да постна първо тук. Вашият добре познат Aragorn(Elesar) много дълго ми е разправял за вашия форум и сайт, тъй че реших да го навестя. cool.gif

• 4 седмици по-късно...

Аз се озовах тук като търсех инфо за направата на картинг!!! :)

Така и не оспях защото моета преводачка превежда "да да да да" защото не знае думите!!! :P

И аз като голяма част от съфорумците от батко Гугъл. Много често търсейки програми той ми даваше линкове към калдата и след месеци следене на форума без регистрация реших че е време да се регна.

ами доколкото си спомням търсих нещо в google.bg и един от резултатите беще тук в калдата.дотогава не бях посещавал никакви форуми.и сега не посещам.единствено съм тук в калдата.просто е удоволствие да пишеш и споделяш! :)

ами доколкото си спомням търсих нещо в google.bg и един от резултатите беще тук в калдата.дотогава не бях посещавал никакви форуми.и сега не посещам.единствено съм тук в калдата.просто е удоволствие да пишеш и споделяш! :wors:

Да, единствено в Калдейта чакаш малко време, за да ти отговорят на заяждането ;) Но дори и тук, посещаемоста не е на ниво. Май пак ще трябва да се върна към IRC, че нещо скуката голяма вече! Иначе как попаднах ли? Ами просто реших да правя куркапан на bildera_ Смених си ника, опитах се да заблудя модераторите, но ме разпознаха по миризмата на чорапите и така! Ся няма се цепя от колектива я! Сигурно рекорд поставих! Две години и три месеца в Калдейта, хиляди постове, а нито думичка за модератор :PPPPP Ей тфа се казва тъпоглавие. Абе поне един бан да ми бяхте дали ве :wors: На всичко отгоре, всички постове и теми, отнасящи се до шпиони и тем подобни се затриват или затварят! Вече наистина взех да си мисля, че това е шпионски сайт, обслужващ нечии интереси! Сега ще си направя един шот на мнението си, та да не си помисли някой МОДЕРАТОР да ми го затрие! А ако не ми го затрие, значи наистина ме следят и не само мен! Търсят си риби, no намират само таранка :wors:

Вече наистина взех да си мисля, че това е шпионски сайт, обслужващ нечии интереси!

Мдааа,аз съм от МОСАД.А пък Стенли го подозирам че е от ФСБ и чакам само да се издъни за да го натопя на американците :no-no:

Мдааа,аз съм от МОСАД.А пък Стенли го подозирам че е от ФСБ и чакам само да се издъни за да го натопя на американците :doh:

Сигурен ли си, че Стенли не е от БТР или Щурците? :)

Мдааа,аз съм от МОСАД.А пък Стенли го подозирам че е от ФСБ и чакам само да се издъни за да го натопя на американците :speak:

Сигурен ли си, че Стенли не е от БТР или Щурците? ;)

Аааа, не казвам от кои съм... В Русия съм, в Русия съм! :help:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.