Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как попаднахте на kaldata.com ?

Featured Replies

Kакво значение има кой от къде е, след като всички сме от матрицата :)

• Отговори 145
  • Прегледи 24,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• 1 месец по-късно...

Аз разбрах случайно.. Исках да направя нещо по компютъра, а вече бях посещавал hardware.bg и като написах въпроса си в гугъл, ми излезе

kaldata.com- софтуер и хардуер

Викам си-това е за мен, от тук ще мога да търся помощ и да следя новини от IT областта.. 3-4 месеца не се регистрирах, защото не виждах смисъл, не влизах и във форума. После обаче разбрах, че регистрацията е безплатна, не затрупва пощата и реших да се присъединя към kaldata, за което не съжалявам. От тук научих доста неща, тъй като сайта е специализиран в IT областта..

П.П. Вече доста време няма нови статии Хардуер :P

• 2 седмици по-късно...

По-интересно е кака(самон) как попадна тук, защото аз за калдата научих от нея. Ама така и не ми обясни някои остновни неща, но се оправих...

• 3 месеца по-късно...
Разпитвах постоянно един познат за всичко, свързано с компютрите.Незнаех дори какво е рестарт.Толкова съм досаждала на горкия човечец, че накрая ми даде линка на калдата и...се оттърва от мен.:)))))

Подобна ситуация :wub:

:speak:

В DATA.BG имаше един панел с полезни линкове със сайтове за IT новини (apps-bg,setcom и т.н.)и един ден (някъде към 2003) щракнах на линка и цъфнах тук.Оттогава редовно посещавах KALDATA и четях форума...а се регистрирах чак към края на 2005 година и то защото някакъв коментар ме беше извадил от релси (вече не помня за каква тематика ставаше въпрос) и реших да се включа и да оспоря поста с аргументи и се привързах към форумчето...Не е ли ирония научих от data.bg за този сайт а не съм посещавал първоизточника от ДОСТА време (единствено ако ми потрябва търсачката им за нещо и то се случва в доста редки случаи)... cool.gif

• 2 седмици по-късно...

ем аз сайта си го знаех то много време, просто все ме мързеше да си правя рег, а от де съм го научил не мога да ви кажа.. cool.gif (по простата причина, че не помня xD)

Ам един колега си търсеше нещо за телефона, кат видях хардуерен форум се регнах и аз и така вече 1 година... май...

Редактирано от psycho_666 (преглед на промените)

Разпитвах постоянно един познат за всичко, свързано с компютрите.Незнаех дори какво е рестарт.Толкова съм досаждала на горкия човечец, че накрая ми даде линка на калдата и...се оттърва от мен.smile.gif

---------------------------------------------------------------->само ,че аз постоянно притеснявах племенника ми.И веднъж ми се случи една много голяма повреда по компютъра/за която всички се съмняваха,че аз съм виновна/а то се оказа вътрешна повреда/смениха ми оптичния кабел,записвачката и харда,поне така ми казаха "майсторите" и всичко се оправи,но от тогава това ми е любимото място,защото всички ми помагат,когато срещна затруднения.За което много ви благодаря.112843.gif
Ами търсех нещо в Google и там попаднах на тема от този форум. Тогава ме подхвана любопитството и когато взех да разглеждам форума направо бях във възторг - веднага се регнах.

и аз така

Един приятел ме насочи преди година и половина. Имах проблем - намерих решение. От тогава ми е любим форум!

Аз отдавна съм изпаднал тук, ма помня ли как :question: Форумът според мен е най-добрият и многопрофилен в БГ пространството!

:nono::question:

Един приятел ме насочи преди година и половина. Имах проблем - намерих решение. От тогава ми е любим форум!

Да! Любим ти е... личи си .. спамът ти се лее като река НИЛ в раздела за хардуер. И заради такива като теб всезнайковци избягаха от форума доста разбиращи хора...

myd

Shuurfak rai Shedler

Conroe

iovi

tzavti

Филипов

Profruit

и да не ти ги изброявам всичките...

Форумът хардуер си остана с двама трима човека, които знаят какво пишат и отива към залез!

Не се научихте, че не трябва да сте на всяко гърне мерудия...

Аз отдавна съм изпаднал тук, ма помня ли как :sobbing: Форумът според мен е най-добрият и многопрофилен в БГ пространството!

:sobbing::sobbing:

Да! Любим ти е... личи си .. спамът ти се лее като река НИЛ в раздела за хардуер. И заради такива като теб всезнайковци избягаха от форума доста разбиращи хора...

myd

Shuurfak rai Shedler

Conroe

iovi

tzavti

Филипов

Profruit

и да не ти ги изброявам всичките...

Форумът хардуер си остана с двама трима човека, които знаят какво пишат и отива към залез!

Не се научихте, че не трябва да сте на всяко гърне мерудия...

Подкрепям думите ти за спама в специализираните раздели. Вероятно той е причината някои ценни потребители да изчезнат, но аз не съм сред тях. При мен проблемът е, че фирмата ми се разви светкавично бързо и от работа не ми остава време да пиша. Влизам редовно и модерирам, но нямам възможност да чета новостите, да се информирам и съответно да помагам. Мога да кажа съшото и зa Conroe, само че той е зает с учене.

Да! Любим ти е... личи си .. спамът ти се лее като река НИЛ в раздела за хардуер.

biggrin.gif Радвам се, че си забелязал. Но ... посочи ми един човек, само един, на който да съм казал нещо и да съм излъгал или да е останал недоволен. И понеже на хората освен всичко останало им писва да пишат по форумите или си имат работа не значи, че са изгонени от някой. Лично аз като почнах редовно да влизам във форума Септември миналата година, вече бяха спрели да пишат изброените от теб потребители. iovi пише от време на време, и до скоро myd пишеше.

Не съм спорил с никой открито (освен с bildera_, но той се оказа доста тънкоубиден и спря да пише)! Пиша каквото знам и си давам мненето. Както виждаш редовно пускам теми за да питам разни неща. Ако толкова много ми се лееше чистия СПАМ щях да съм наказан доста отдавна (като някой други, които бяха отстранени за 2 седмици по едно време).

ПП: Дори не съм получил забележка от модератор. Не се познавам с нито един от тях, но общо взето се държат приятелски и ако имаше нещо, щяха да кажат.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Еми един ден питах брадчет си от къде мога да науча нещо повече за компютрите и той ми препоръча този сайт и сега сам му много благодарен :wors:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.