Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Джошуа размаза Кличко - какво мислите по темата

Featured Replies

преди 7 минути, Glenarvan написа:

Размазана ти е твоята тиква. Размаза го като куче! Би го на поразия. Не знам с какво качество си гледал мача, но на Влад окото му беше отворено.

И заради това ли до 11-тия рунд Кличко водече по точки? Хаха, типични български високопарни изказвания. 

Не знам защо толкова хейт се изсипва за Кличко - постигнал е толкова много и се държа 10 пъти по-спортсменски от Пулев по време на и след края на срещата. Джошуа спечели с невероятния си ъперкът.

• Отговори 77
  • Прегледи 6,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 час, Sydie написа:

И заради това ли до 11-тия рунд Кличко водече по точки? Хаха, типични български високопарни изказвания. 

Не знам защо толкова хейт се изсипва за Кличко - постигнал е толкова много и се държа 10 пъти по-спортсменски от Пулев по време на и след края на срещата. Джошуа спечели с невероятния си ъперкът.

Все пак е на 41 години колко да издържи ония е по бърз във всяко отношение.

Редактирано от The-Walk!nG-Dead (преглед на промените)

преди 3 часа, ExaFlop написа:

А да знаете къде може да се гледа запис на мача?

p2pbg го има. Снощи почти веднага след мача го качиха и го закачих на канелката да се точи. Преди малко пак го изгледах вече с коментар на български. От Sport+ е записван.

От къде накъде само един мач решава кой е по-добрия? Ако ги пуснат втори дуел дали Кличко няма да го натупа? Да ги пуснат десет мача и тогава ще видите кон боб яде ли? :D

Кво сегааа? Някой да не мислят че след загубата на селяка украинец ще пропадне и ЕС или просто така им е втълпено! Да подкрепим "братята украйнци"

Тоя е една пренавита пружина, която започна да сеу къса! След година ниикой няма и да се сеща за някакъв си Кличко!

Джошуа, ако не подобри издръжливостта си, ще бере големи ядове за напред. След неуспешния напън да приключи мача в 5-ия рунд, до такава степен грохна, че Кличко може много да съжалява, направо късмета си го покри Джошуа, той изпитваше трудност да върви. Трябваше да си почива до 11-ия рунд докато се осифери. Явно и на Кличко не му достигнаха силите да го натисне в 6-ия рунд. Мачът си беше в ръцете на Кличко в този момент и прекалената му пасивност(не се опита категорично да го нокаутира) и го остави да си почива до 11-рунд, въпреки че имаше предимство и в този момент беше обърнал мача в своя полза, явно си помисли, че може да го бие по точки, но тази тактика се оказа грешна. Разбира се мачът можеше да свърши и в 5-рунд, определено Джошуа беше по-добър в началото.

За смазване обаче не може да се говори, можеше да го смаже, но това необяснимо изразходване на силите в 5-ия рунд, замлко да му коства и загубата

преди 9 минути, spielberg написа:

За смазване обаче не може да се говори, можеше да го смаже, но това необяснимо изразходване на силите в 5-ия рунд, замлко да му коства и загубата

Бе кат гледах видеото - баш си го смаза като за десерт!

преди 17 минути, Кумчо вълчооо написа:

Бе кат гледах видеото - баш си го смаза като за десерт!

Гледай пак внимателно 5 и 6 рунд, заглавията можеха и да са обратни, факт, според мен, е Джошуа е по-добрият в момента в по-добра форма, но допусна тактическа грешка, почти фатална грешка и този мач си го взе благодарение на пасивността на Кличко след въпросната грешка. Сега кой кого харесва, и аз не го харесвам Кличко особено, е друг въпрос.

Дано Джошуа си е взел поука, защото за напред в такава ситуация и по-свеж противник, резултатът ще е друг.

Редактирано от spielberg (преглед на промените)

преди 12 часа, BMW Маниак написа:

Макар че бокса понякога е само един удар ...
До бой с нашия ако се стигне аз лично бих се учудил ама и да се проведе нашия да залита и пада в първия рунд, да прибира парата и да си ги харчи по живи по здраво че ако се направи отново на щраус има вероятност да ги пръсне по лечение после.

Понякога,макар и много рядко,съм съгласен с теб!:)

преди 2 часа, Sydie написа:

Джошуа спечели с невероятния си ъперкът.

Абсолютно!!! Това беше...''началото на края''.Много точен и плътен ''cut''.Трудно нервната с-ма възтановява равновесието и координацията,след подобен срив в нея.Ако този удар беше попаднал в черния дроб,гаранция ''КО''...и двубоя приключва.

Малко извън темата: На нашето момче Кобрата, винаги са му липсвали два много важни компонента от бокса: въпросния ъпрекът,отклоните.....и донякъде играта с крака(правилния тайминг,за водене на двубоя).Само с ''предна лява ръка напред'',като ветропоказател......не става:no-no:Дистанцията е важна(сподед противника),но липсата на разнообразни комбинации....и точно''момента на изненадата'' за задължителни при тежките категории.

Двубоят Джошуа–Кличко беше зрелищен и предполагам,че феновете на бокса са останали доволни!:)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 12 часа, eminem_vr написа:

.. простата причина, че той би бил сравнително по-лесен противник за Кобрата.

Пульо да бие Джошуа ?? Може ,но ще се наложи да се качи на ринга заедно с брат си ...

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

преди 2 часа, KiriL Cox написа:

Пульо да бие Джошуа ?? Може ,но ще се наложи да се качи на ринга заедно с брат си ...

И пак не е сигурно!

Страхотен мач! Много равностоен. Кличко, колкото и да не го харесвам, чест му прави изказването му след мача! Показаха класа и двамата. А на Джошуа трябва да му видите тренировките! Кличко имаше реални шансове, но все пак е 14 години по-възрастен

Колкото до нашата кобра... Той няма нищо общо, ама нищо общо с класата на тези двамата. Дори като поведение. Камо ли като сила, бързина и техника. Все едно тренира нещо друго, но не и това, което Кличко и Джошуа. Разбира се, мач м/у Пулев и Джошуа едва ли някога ще видим, просто защото такъв мач на никой няма да му е интересен, а резултата е предизвестен. Това да не ви е състезание по слушане на чалга?... Пулев може да бие Джошуа само ако на Джошуа ръцете са му вързани зад гърба, но пак не е сигурно. Просто вижте за каква машина става дума:

При повече късмет, следващата година може и да гледаме втори двубой между двамата.

преди 1 час, A.com написа:

При повече късмет, следващата година може и да гледаме втори двубой между двамата.

Ми, май няма! фуКличко ще се оттегля като че ли! Това по непотвърдена  информация от новинарски репортаж. Джошуа пък тотално неглижира Кобрата т.е. няма го за нищо! Това от същия този репортаж по наша телевизия!

преди 5 часа, Кумчо вълчооо написа:

Ми, май няма! фуКличко ще се оттегля като че ли! Това по непотвърдена  информация от новинарски репортаж. Джошуа пък тотално неглижира Кобрата т.е. няма го за нищо! Това от същия този репортаж по наша телевизия!

При интерес и солидни печалби ще направят реванш. Този спорт е толкова обвързан с пари и корумпиран, че...

• 3 месеца по-късно...
преди 3 часа, skalata_73 написа:

cqs1501772813q.png

източник

Пулев да зарязва фустата на Андреа и кръчмите и да набляга на залата, че...

Какво ли не правят фустите, хаха. Или пък нашия си е намерил хората, дето да откажат и Кличко и оня другия. Бъзикам се, ама така нещата се наредиха прекрасно, та чак се породиха съмнения. 

Джошуа ще отвее Кобрата като бръмбар сламка

преди 6 минути, bildera_ написа:

А аз твърдя обратното. 

Дано да излезеш прав

преди 24 минути, bildera_ написа:

Казах го, колкото да става лаф. Даже и аз не си вярвам ;)

Ти да не почнеш да подкрепяш и черните в бокса, че....:emoji_smiley-01:

По принцип Кличко ми е фаворит, ама щом го няма съм за Кубрат със сигурност. Тия шушлеци Джошуа и другия нека са си шампиони, ама са пълни убитаци. И тоя и другия, дето има 40 победи и се боксира само в Щатите срещу някакви не особено подготвени. Няма как да се разкарват с анцузи и слушалки Бийтс и да супер шампиони. Това от моя гледна точка нали. А чичо Кличко си е добър шампион, уважава си съперниците и може да служи за пример. Тия не ги виждам.

Иначе теоретично Тайсън Фюри може да ги натупа тия вероятно, но той се занимари и се отказа и той нубара. Иначе е тежък, висок и ръцете са дълги като на Кличко.

Джошуа бил убитак и щото се разкарвал с анцуг и слушалки Бийтс не можел да е шампион. Ша умръ от смях...

Пулев да са радва да излезе жив от ринга-само това  му пожелавам.

преди 12 минути, skalata_73 написа:

Джошуа бил убитак и щото се разкарвал с анцуг и слушалки Бийтс не можел да е шампион. Ша умръ от смях...

Пулев да са радва да излезе жив от ринга-само това  му пожелавам.

Нашия държи на бой ама в бокса трябва и да се удря.

Нашия само на тренировките на ''момчето със слушалките'' не може да издържи. Дано не се прави пак на щъркел, ми да са направи  на контузен ли, кво ли (като опонента му в последни мач), да взима парата и да бяга с 200, че после нема да има кой да прави на Андреа циците.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.