Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българският парламент

Featured Replies

преди 11 минути, dedidi написа:

Абе посерко,

Зиг хайл, другарю  !  слушай и изпълнявай !

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 71,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само да допълня, че шишакът над мен е типичният пример за подривна дейност. Той ще дойде да ви обяснява, че въпросният американски селяк е толкова трогнат от страданието ви, че решава ей така да задел

• Депутатите отхвърлиха ветото на президента върху антикорупционния закон Има ли учудени или все още невярващи, че ни управлява мафия?  

• Емил Костов
    Емил Костов

Е нали се сещаш, че това е просто трик. Нито БСП, нито ГЕРБ ще си замразяват заплатите. Че и 82 въздържали се. За какво се въздържат.  А това, че в параламентя нямат срам се вижда отдавна. Депутатите

Публикувани изображения

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Какво стана с ГЕРБ ? Нали бяха спечелили изборите? Нали за тях са гласували най-много хора? И к'ва стана сега работата?  Гледам те са "против", но никой не ги бръсне за слива? Май на практика се оказва, че ГЕРБ не са съвсем печеливши, а? 

преди 7 часа, ivottoshev написа:

Колкото и да се гърчиш и да се опитваш да носиш от девет кладенеца вода, видя се кой е реалният победител от изборите. Още на първото гласуване ГЕРБ са наакани и се срамуват в ъгъла :lol6: 

Този сценарии веднъж вече е разиграван 2013 г. /всички срещу ГЕРБ/. И познай какво стана? Бат Бойко се върна на бял кон.

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Какво стана с ГЕРБ ? Нали бяха спечелили изборите? Нали за тях са гласували най-много хора? И к'ва стана сега работата?  Гледам те са "против", но никой не ги бръсне за слива? Май на практика се оказва, че ГЕРБ не са съвсем печеливши, а? 

преди 7 часа, ivottoshev написа:

Колкото и да се гърчиш и да се опитваш да носиш от девет кладенеца вода, видя се кой е реалният победител от изборите. Още на първото гласуване ГЕРБ са наакани и се срамуват в ъгъла :lol6: 

Този сценарии веднъж вече е разиграван 2013 г. /всички срещу ГЕРБ/. И познай какво стана? Бат Бойко се върна на бял кон.

Нашата конституция е най-добрата в Централна и Източна Европа. Промяната в нея няма да доведе до нищо добро. Това заяви пред БНТ професорът по конституционно право и бивш служебен премиер Георги Близнашки.

„Защо е този ужас от прокуратурата? Сега на прицел е прокуратурата, който и да стане прокурор, ще бъде подложен на критика. Ако се въведе политически контрол над главния прокурор, то значи намеса на политиката в прокурорската и съдебната система“, коментира той предложенията на част от новите партии в НС.

„Всички много бързаха вчера в парламента, но още нямат мнозинство. Вчера бе сбъркана и процедурата – първо трябваше да се избере председател на НС, а те пуснаха речите“, разкри проф. Близнашки и допълни:

„Знам, че този парламент ще бъде гротеска, но се радвам, че го има. Мечтата на задкулисието е президентска държава. Това искаха да се случи след протестите от лятото на изминалата година“.

„В този парламент ще наблюдаваме такива грозни сцени, но е по-добре да го има този орган. Ще има и правителство – няма да пропуснат, все пак са влезли в политиката по странно стечение на обстоятелствата“, каза преподавателят по конституционно право.

„Нали са десни и реформатори? Сега е време да изчезна комунизмът завинаги. Но няма да стане – зад тях стоят и други хора“, категоричен бе бившият служебен премиер.

Когато Христо Иванов бе в моето правителство, за чиято кандидатура нямах избор заради отхвърлени няколко предложения, беше просто адвокат с прекратени права, съобщи Близнашки.

„Много добри впечатления имам от работата на Даниел Митов“

https://breaking.bg/novini/bliznashki-kogato-hristo-ivanov-stana-ministar-v-moeto-pravitelstvo-beshe-advokat-sas-spreni-prava-no-nyamah-izbor/?fbclid=IwAR1a6mGoKjfMET4V54e9ggWR5ig26y8aqtsojIwX_-hTqwZSAjZLGUbA_N8

пп

Абе тая новата председателка на НС голямо кречетало ще излезе... доста нервно води.

Но пък има сладко произношение на Рл.... :lol6:

преди 4 минути, miro20 написа:

пп

Абе тая новата председателка на НС голямо кречетало ще излезе... доста нервно води.

Но пък има сладко произношение на Рл.... :lol6:

По-добре говорен дефект, отколкото проста кърджалийска пу*ка, която се радва да ѝ викат така.

преди 13 минути, N1K17Y написа:

По-добре говорен дефект, отколкото проста кърджалийска пу*ка, която се радва да ѝ викат така.

А сигурен ли си как и викат на тази симпатяга която се е занимавала с деловодство и разнасяне на папки по кабинетите ? :)

Мога само да предполагам на фона как по принцип се говори и се "окачествяват" секретарките :lol6:

Само че няма да видим/чуем компрометиращ запис как я наричат в кулоарите . Записи излизат само ако ще са срещу ББ и ГЕРБ

преди 5 минути, miro20 написа:

А сигурен ли си как и викат на тази симпатяга която се е занимавала с деловодство и разнасяне на папки по кабинетите ? :)

Мога само да предполагам на фона как по принцип се говори и се "окачествяват" секретарките :lol6:

Само че няма да видим/чуем компрометиращ запис как я наричат в кулоарите . Записи излизат само ако ще са срещу ББ и ГЕРБ

Като разбереш, ела кажи. Дреме му на някой за предположенията ти. Същия ПКП си, всяка простотия ще скочиш да защитиш. То е ясно, че нямате срам от нищо, нормален човек не би могъл да погледне семейството си, след като ходи да целува задници на хора наричащи ги прости пу*ки

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Като разбереш, ела кажи. Дреме му на някой за предположенията ти. Същия ПКП си, всяка простотия ще скочиш да защитиш. То е ясно, че нямате срам от нищо, нормален човек не би могъл да погледне семейството си, след като ходи да целува задници на хора наричащи ги прости пу*ки

Ау какъв светия си бил. И никога между приятели и компания или в какъвто и да е личен разговр не си употребявал нецензурна дума.

Ааалелуя...  :lol6:

Цял живот в МП и НС, а чалгите си вярват, че е паднала от небето - чалги, кво да ги правиш. Утре баш същите ще ругаят и по нея, такива им принципите - безпринципни.

преди 8 часа, miro20 написа:

Може да са ѝ викали, а може и да не са ѝ викали, но само на една от двете се подиграва цяла България.

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Може да са ѝ викали, а може и да не са ѝ викали, но само на една от двете се подиграва цяла България.

Благодарение на компроматите среу ГЕРБ и ББ.

Защо ли нямаше и сега няма таквиа срещу т.нар. "опозиция" ?

А властта беше и дори все още е , в ГЕРБ и ББ

Странна работа  а ?

Да ви го кажа по конкретно че виждам все не схващате - Мутроолигархията , фейкометите и гладните комунисти водят война с държавата.

От нас зависи до колко ще им се вържем.

Вас ви промиха мозъците, но все пак имам надежда на тези хора които биха фейкометите с 9-10% преднина на изборите.

За съжаление, вече споменах че победата не е както в спорта. Достатъчно е последните лузъри да се обединят и да съборят първенеца и да подменят вота на народа .

Мафия.

пп

Когато си мислиш че микрофоните са изключени :)

https://www.facebook.com/PPGERB/posts/10158216780531984

7ч.  ·
"Демократите" от Има такъв народ и Изправи се мутри вън се готвят да отменят Личното обяснение, като парламентарна процедура в новия Правилник за работата на Народното събрание. Записани са случайно. Подобно намерение не се е случвало в последните 30 години на демократичен живот в България. Надявам се останалите партии в парламента да не участват в тази договорка, която ще бъде силен удар върху парламентаризма и демокрацията.

И още малко мнения за днешния тотален цирк в парламента :)

1310098641_.png.606bc07bde561f33a4a44507885ac081.png

870441417_.png.a34b4fb0f45e5d4e31ddc061ff881cd9.png

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 9 минути, miro20 написа:

Ахаааа, значи не е виновен този, който се е издънил, а този който го е хванал в издънка. Ясно. 

преди 10 минути, miro20 написа:

А властта беше и дори все още е , в ГЕРБ и ББ

Странна работа  а ?

Да ви го кажа по конкретно че виждам все не схващате - Мутроолигархията , фейкометите и гладните комунисти водят война с държавата.

От нас зависи до колко ще им се вържем.

Вас ви промиха мозъците, но все пак имам надежда на тези хора които биха фейкометите с 9-10% преднина на изборите.

За съжаление, вече споменах че победата не е както в спорта. Достатъчно е последните лузъри да се обединят и да съборят първенеца и да подменят вота на народа .

Мафия.

пп

Когато си мислиш че микрофоните са изключени :)

https://www.facebook.com/PPGERB/posts/10158216780531984

7ч.  ·
"Демократите" от Има такъв народ и Изправи се мутри вън се готвят да отменят Личното обяснение, като парламентарна процедура в новия Правилник за работата на Народното събрание. Записани са случайно. Подобно намерение не се е случвало в последните 30 години на демократичен живот в България. Надявам се останалите партии в парламента да не участват в тази договорка, която ще бъде силен удар върху парламентаризма и демокрацията.

И още малко мнения за днешния тотален цирк в парламента :)

1310098641_.png.606bc07bde561f33a4a44507885ac081.png

870441417_.png.a34b4fb0f45e5d4e31ddc061ff881cd9.png

ПКП-то се радва, че ѝ викат ПКП, щото тая "атака" идва от мафията :lol6: Някакви шифозфренична нова опорка е това, не бях я чувал досега. Копай, копай, делириумите ти са стахотно шоу.

току-що, ivottoshev написа:

Ахаааа, значи не е виновен този, който се е издънил, а този който го е хванал в издънка. Ясно. 

Ми то не е издънка. Човека си говори по телефона и си отпуска емоциите и лексиката. Както го прави всеки нормален човек в дома си .

Има ли опозиционер който да е записан толкова задкулисно и от "тоалетната" или от "спалнята" ??  Дай пример ?

Както е записван и подслушван ББ ? Който видиш ли , е диктатор наложил режим , репресии , бла бла бла ??? Как става тоя номер ? Е г'ти каръка диктатор... всичко дето е репресии и компромати е ... срещу него ...

Малко акъл вкарвате ли в тези неща ?

преди 6 минути, miro20 написа:

Ми то не е издънка. Човека си говори по телефона и си отпуска емоциите и лексиката. Както го прави всеки нормален човек в дома си .

Има ли опозиционер който да е записан толкова задкулисно и от "тоалетната" или от "спалнята" ??  Дай пример ?

Както е записван и подслушван ББ ? Който видиш ли , е диктатор наложил режим , репресии , бла бла бла ??? Как става тоя номер ? Е г'ти каръка диктатор... всичко дето е репресии и компромати е ... срещу него ...

преди 11 минути, ivottoshev написа:

току-що, ivottoshev написа:

преди 17 минути, miro20 написа:

То първо трябва да го имат, инак да - и малко да е, пак ще стигне.

преди 6 часа, sound написа:

То първо трябва да го имат, инак да - и малко да е, пак ще стигне.

Цяла България се подиграва на ПКПто - това не било издънка, щото тоя който го записал, не бил записал и политическите Му опоненти:getout:

Цяла България се подиграва на журналистите наричайки ги "мисирки" - това не било издънка, а било лаф и виновни са тези, които се подиграват, а не този който е пуснал неуместния лаф:doh:

За "Ало Ваньо" сигурно пак не е виновен - злите му опоненти са наели учени от КГБ да сложат чрез от хипноза от разстояние тези думи в устата Му :lol6:

Това не е издънка. Някой е направил видео монтаж с тялото и гласът Му за да му сложи псувни в устата:

Въобще от където и да го погледнеш, все другите са виновни, а свети Боко Непогрешимий е по-светец и от папата.

Да, ама НЕ!!! Боко си е издънка, и колкото и да заставате на амбразурата за да го защитавате, банкянският селянин си остава банкянски селянин.

А колкото до Ива Митева - не съм я чувал, не съм я виждал, не знам нищо за нея, но като знам какво работи в момента Троло20 по-познат като "бъдещия клошар" и като виждам как я напада - значи жената става за този пост. Изумително е колко правилни изводи могат да се направят по косвени показатели.

Сегашният парламент лесно ще се "управлява" отново от ГЕРБ. Достатъчно е да внасят нещо, за да се отхвърля. 

Нека да видим сега до колко сформираното мнозинство ще генерира креативност или ще ползва единствено отрицание на миналото. :)

Към момента не виждам иновации по отношение на управлението, а само модела "против ГЕРБ".

В основата нека всеки от нас помисли по кой по-общ принцип би помогнал на България. Моделите са американски, руски, еуропейски, азиатски или да няма такъв народ. :)

Инициативата е в ръцете на хората от ИТН. До момента не видях политическа сериозност в тях. Разчитат единствено на подкрепа от това, че всички са против ГЕРБ. Което определено ни отдалечава от Европа. На къде сме?! България е в Европа и не би следвало българи в чужбина да ни управляват, защото не знаем кои интереси обслужват. Те за българския народ ли са?! Какво реално предлагат, за да се подобри социалното статукво на обикновените българи?!

Каква отговорност търсят от ГЕРБ, след като не желаят да поемат отговорност, а само да търсят вина в миналото?!

Мен не ме интересува социалното статукво на българите извън България, а начина за подобряване на социалното статукво на българите в България.

Замислете се: Дали привържениците на ГЕРБ (граждани на еропейско развитие на България) са врагът в сянка?! Бойко Борисов вече е в миналото. Да, той е партийния им лидер, но трябва ли да се занимаваме с техните партийни проблеми?! Нима не са българи?!

Все пак мислете повече за бъдещето на България, а не за миналото на Бойко Борисов. Той сам си е избрал тази съдба, да е "черната овца".

преди 1 час, dioib написа:

Нека да видим сега до колко сформираното мнозинство ще генерира креативност или ще ползва единствено отрицание на миналото. :)

Към момента не виждам иновации по отношение на управлението, а само модела "против ГЕРБ".

Това е най грозното . Чалгарите отрязоха единственото смислено нещо върху което да се дебатира, и за което привлякоха толкова хора - мажоритарния избор.

Отрязаха си оная работа само за да са на криво на ГЕРБ.

Иначе новото ОФ го крепи единствено насъбраната омраза и желание за реваншизъм и тричленки. Никаква креативност, само омраза и хейт. Първото което избраха и туриха най гламавия фейкомет - МаяМата за комисия за ревизия на предишното управление :)

Очаквам Държавен вестник да се смени с бабикянския "информиран.нет" , или "оновини"

Доказаха това което се видя и на псевдопротестите , инспирирани от юмручета и Черепи - "оставка а какво после - не знаем после ще видим"

и "стани аз да седна" , и защото "както съм чувал и чел у фейбукъ , то много се крадялу тука и искам и аз" :lol6:

преди 1 час, dioib написа:

Мен не ме интересува социалното статукво на българите извън България, а начина за подобряване на социалното статукво на българите в България.

Замислете се: Дали привържениците на ГЕРБ (граждани на еропейско развитие на България) са врагът в сянка?! Бойко Борисов вече е в миналото. Да, той е партийния им лидер, но трябва ли да се занимаваме с техните партийни проблеми?! Нима не са българи?!

Все пак мислете повече за бъдещето на България, а не за миналото на Бойко Борисов. Той сам си е избрал тази съдба, да е "черната овца".

По принцип си прав, но не мисля че е минало. Рано го отписахте ББ. За два дена  цирк в парламента някои хора много литнаха нависоко, ама от високо по болезнено се пада :) 

И другото което усещам понеже си стар комуняга, искаш по същия начин да "не се пипа и БКП"  . Усетих аз подлия ти намек :) 

"ребята давайте жить дружно" :) 

преди 2 часа, ivottoshev написа:

А колкото до Ива Митева - не съм я чувал, не съм я виждал, не знам нищо за нея, но като знам какво работи в момента Троло20 по-познат като "бъдещия клошар" и като виждам как я напада - значи жената става за този пост. Изумително е колко правилни изводи могат да се направят по косвени показатели.

Радвам се че съм реално погледнато образец за теб.  :giggle1: Пожелавам ти и на теб някой да ти чете толквоа внимателно коментарите и мнението.

За съжаление не си дорасъл още и няма как да прокопсаш докато си на принципа " не знам не съм чувал не съм чел, но да си кажа"  , но се учи от мен, няма да сбъркаш :) 

преди 3 часа, dioib написа:

Сегашният парламент лесно ще се "управлява" отново от ГЕРБ. Достатъчно е да внасят нещо, за да се отхвърля. 

В основата нека всеки от нас помисли по кой по-общ принцип би помогнал на България. Моделите са американски, руски, еуропейски, азиатски или да няма такъв народ. :)

Инициативата е в ръцете на хората от ИТН. До момента не видях политическа сериозност в тях. Разчитат единствено на подкрепа от това, че всички са против ГЕРБ. Което определено ни отдалечава от Европа. На къде сме?! България е в Европа и не би следвало българи в чужбина да ни управляват, защото не знаем кои интереси обслужват. Те за българския народ ли са?! Какво реално предлагат, за да се подобри социалното статукво на обикновените българи?!

Каква отговорност търсят от ГЕРБ, след като не желаят да поемат отговорност, а само да търсят вина в миналото?!

Какви иновации, ти нормален ли си, Борсиов 3 буквлано е разпуснато вчера, било вече време да гледаме напред :lol6: 

Тиквата 10 години, все комунистите му срали в гащите, сега троловете ще искате за 2 месеца да се изкачим във всички класации по развитие, че даже и без да е сформирано правителство :D 

преди 1 час, miro20 написа:

Усетих аз подлия ти намек :) 

:)

Мире, до кога българския народ ще търси виновниците в миналото?!

Това е все едно да върви со гз напред ... с втренчен поглед назад и все някои да го изненадват от зад, щото това виждат, а то е апетитно ... :) Усетих аз подлия ти намек  

Ако "старите моми" чекат някои да ги о прави, ОК, но това ли е България? "На завой"?! =  Препоръчвам тази книга на Димитър Талев ... че иначе май ще се окажем еквивалента на завой произнесено по италиански ... :)

За мая: Нека се вре де си иска .... определено не ще я огреят ... мда ... те, старите моми това им е останало само .... злоба ... а чрез нея определено не се напредва, защото миришат на мъртво, а не на младост ... :)

На БСП им липсват млади. С Корнелия, то определено не ще се повиши социалния статус на българина, а уж са социалисти ...

За Комунистите ни е все тая ... само където вече не ще обслужваме гражданите, а селяните, че земеделската буржоазия се е възгордяла и потрива поминъка на трудолюбивите ... а милите нямат партия ... :) (До миналата година надницата бе 10 лв ...) ...

На столичани в повечко им желая успех, но определено не ще станат граждани, защото, за да си такъв не е важно какво имаш, а какво правиш. Думи човек не храни. О, да, някои с многословия в парламента печелят = но и се облажват с партийни пари идващи от държавата.

Ха сега да видим коя партия не ще се облажи от 8лв. на гласувал за въпросната. Интереса ми е да видя ония между 1% и 3.99% къде ще похарчат получените им пари по закон, та Мая да не се занимава с глупости в миналото, а да прави одит в сегашното и в бъдеще, на всички партийни средства получени от държавата, а не само на ГЕРБ. ;) 

преди 11 минути, N1K17Y написа:

троловете ще искате за 2 месеца

В голяма грешка си .... троловете, който и да е на власт, то знаят, че изхвърлени неща (непотребни) пак ще има, т.е. не очаквам нищо. Определено "нашата" партия, на "мързелите", нараства ... :)

п.п. Самото ти изявление е опит за насаждане на ксенофобия. Прозира ти злобата миличък ... :)

преди 6 часа, miro20 написа:

Това е най грозното . Чалгарите отрязоха единственото смислено нещо върху което да се дебатира, и за което привлякоха толкова хора - мажоритарния избор.

Пак не разбра, ИТН не са се отказали от мажоритарния вот и ще го предложат когато са сигурни, че ще се приеме техния вариант.

С Герб няма какво да дебатират по въпроса.Герб ако искаха да приемат мажоритарния вот имаха 5 години на разположение и не го приеха.

Предложението на Герб имаше за цел единствено да вкара ИНТ в капан, но не стана.

:hush:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.