Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българският парламент

Featured Replies

преди 1 час, M.Николов написа:

Пак не разбра, ИТН не са се отказали от мажоритарния вот и ще го предложат когато са сигурни, че ще се приеме техния вариант.

Николоффф, ти не си разбрал, ама се надявай - Ще ти купят колело , ама друг път :hush::lol6:

С Герб няма какво да дебатират по въпроса.Герб ако искаха да приемат мажоритарния вот имаха 5 години на разположение и не го приеха.

И тази ваша опорка издъхна и каза "пуук,, пльок" :giggle1:

Предложението на Герб имаше за цел единствено да вкара ИНТ в капан, но не стана.

Напоротив, СТАНА и още как :) 

Помниш ли как ББ затапи всички демагози и популисти начело с пРезилдента  с проекта за Конституция ??

Случая е същия, хода бе перфектен и главанаците се хванаха.

Тогава всички , и отровни, и неотровни , и леви и всякакви , включително и пРезилдента дадоха заден ход. Всичките им глупости за Конституция увиснаха и се оттеглиха, а както бях споменал, "отровните" дори написаха НОВИ точки и искания, между които нямаше ВЕЧЕ искане за нова Конституция.

Тотален шах и мат им направи ББ.

Сега Слави му увиснаха лъжите по същия начин и принцип.

ГЕРБ каза  - хайде да ви видим за мажоритарния , и чалгарите дадоха заден ход с оправданието което ти казах по горе " ще ти купят колело , ама друг път" .

:)

Перфектен ход на ГЕРБ и ББ. Шах и мат за популистите и демагозите.

:hush:

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 69,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само да допълня, че шишакът над мен е типичният пример за подривна дейност. Той ще дойде да ви обяснява, че въпросният американски селяк е толкова трогнат от страданието ви, че решава ей така да задел

• Депутатите отхвърлиха ветото на президента върху антикорупционния закон Има ли учудени или все още невярващи, че ни управлява мафия?  

• Емил Костов
    Емил Костов

Е нали се сещаш, че това е просто трик. Нито БСП, нито ГЕРБ ще си замразяват заплатите. Че и 82 въздържали се. За какво се въздържат.  А това, че в параламентя нямат срам се вижда отдавна. Депутатите

Публикувани изображения

преди 9 часа, miro20 написа:

Радвам се че съм реално погледнато образец за теб.  :giggle1: Пожелавам ти и на теб някой да ти чете толквоа внимателно коментарите и мнението.

За съжаление не си дорасъл още и няма как да прокопсаш докато си на принципа " не знам не съм чувал не съм чел, но да си кажа"  , но се учи от мен, няма да сбъркаш :) 

Кое в моя пост те наведе на мисълта, че си образец за мен, или че искам да се уча от теб? Пак те заврях там, където ти е мястото, ама този път май пораженията са по-големи от друг път, защото си почнал и да халюцинираш. 

Единственото което съм научил от теб е, че щом мъжки проститу*ки, (по-познати като тролове, продаващи си мнението за жълти стотинки), започнат да плюят по някой, значи има много голяма вероятност този "някой" да е качествен човек.   

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Кое в моя пост те наведе на мисълта, че си образец за мен, или че искам да се уча от теб?

Единственото което съм научил от теб е....

:cantbelieve: чак пък толкова да нямаш собствено мнение, че да чакаш на троловете, за да се ориентираш - лоша работа.

преди 1 минута, sound написа:

:cantbelieve: чак пък толкова да нямаш собствено мнение, че да чакаш на троловете, за да се ориентираш - лоша работа.

Сигурен съм, че името на Ива Митева болшинството от хората нито са чували, нито знаят нещо за нея, но щом от тролската централа са се впрегнали да я оплюват, значи притежава качества от които ги е страх. Това ми е достатъчно.

• Автор

Ген. Атанас Атанасов с позиция за поведението на ГЕРБ в пленарна зала

Цитат
Агресивното поведение на Парламентарната група на ГЕРБ, граничещо с хулиганство, по време на вчерашното заседание на Народното събрание, имаше за основна цел да не бъде допуснато изслушването на министъра на финансите относно състоянието на държавната хазна.

Явно има страх от разкриване на злоупотреби с финансови средства. Убеден съм, че новосформираната Комисия по бюджет и финанси под ръководството на Георги Ганев ще разкрие колко е празна хазната!

Зам.-председателят на парламента от ДБ ген. Атанас Атанасов, Фейсбук

преди 3 минути, ivottoshev написа:

... да я оплюват...

Туй пък къде?

преди 6 минути, sound написа:

Туй пък къде?

на 16.04.2021 г. в 11:43, miro20 написа:

Абе тая новата председателка на НС голямо кречетало ще излезе... доста нервно води.

на 16.04.2021 г. в 12:07, miro20 написа:

А сигурен ли си как и викат на тази симпатяга която се е занимавала с деловодство и разнасяне на папки по кабинетите ? :)

Мога само да предполагам на фона как по принцип се говори и се "окачествяват" секретарките :lol6:

За сега толкова, просто още нямат друго.

• Автор

Ненков с опорката на ГЕРБ - привикват Борисов в НС, за да го унижат

Боко достатъчно се е унизил чрез делата и думите си, така че е напълно излишно някой да го унижава.

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Едно "кречетало" - голямо оплюване. 🙄 

преди 19 минути, sound написа:

Едно "кречетало" - голямо оплюване. 🙄 

Другият цитат предполагам че не си видял. Нищо пак ще ти го покажа:

на 16.04.2021 г. в 12:07, miro20 написа:

А сигурен ли си как и викат на тази симпатяга която се е занимавала с деловодство и разнасяне на папки по кабинетите ? :)

Мога само да предполагам на фона как по принцип се говори и се "окачествяват" секретарките :lol6:

Само че няма да видим/чуем компрометиращ запис как я наричат в кулоарите . Записи излизат само ако ще са срещу ББ и ГЕРБ

Както казах:

преди 34 минути, ivottoshev написа:

преди 2 часа, miro20 написа:

Ти наистина ли си такъв наивник да си мислиш, че Герб са искали да приемат закона, но другите не са ги подкрепили(особено коалиционните им партньори):giggle1:

преди 2 часа, miro20 написа:

Напоротив, СТАНА и още как :) 

Помниш ли как ББ затапи всички демагози и популисти начело с пРезилдента  с проекта за Конституция ??

Случая е същия, хода бе перфектен и главанаците се хванаха.

Тогава всички , и отровни, и неотровни , и леви и всякакви , включително и пРезилдента дадоха заден ход. Всичките им глупости за Конституция увиснаха и се оттеглиха, а както бях споменал, "отровните" дори написаха НОВИ точки и искания, между които нямаше ВЕЧЕ искане за нова Конституция.

Тотален шах и мат им направи ББ.

Сега Слави му увиснаха лъжите по същия начин и принцип.

ГЕРБ каза  - хайде да ви видим за мажоритарния , и чалгарите дадоха заден ход с оправданието което ти казах по горе " ще ти купят колело , ама друг път" .

:)

Перфектен ход на ГЕРБ и ББ. Шах и мат за популистите и демагозите.

:hush:

Нищо не стана!

И съвсем ще ви умре опита в момента, в който ИТН вкарат своето предложение за мажоритарен вот.:hush:

преди 20 минути, ivottoshev написа:

Другият цитат предполагам че не си видял.

В другия цитат трябва баят да се надрусам, за да открия оплюване.

преди 1 час, Мойра написа:

https://www.facebook.com/1382515388635745/videos/2854017384845966?__cft__[0]=AZU9yNK-JfphRaNuCDSYyVNURs9-QU3MatH5odAcnRpt17kTd5KTGz_ZHsm1rYe-t20PqMeHj6ydow5C358bEfvD4ftkdX-psNTUsZ-XDNJ8RMTUiMxyPrI40b3D-SXCq8-UiF-ACLj-bruYVUKsboU5

Цитат

За тези, които са гласували за Политическа Партия ГЕРБ: Харесва ли ви, вашите избранници да се държат като избягали от джунглата маймуни? С виковете “мутри вън” от ГЕРБ ситуацията е крадецът вика дръжте крадеца.. 

преди 22 минути, sound написа:

В другия цитат трябва баят да се надрусам, за да открия оплюване.

Не бре. Комплимент ѝ прави...

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Не бре. Комплимент ѝ прави...

Надрусан ли си или верно толкова си можеш?

преди 1 минута, M.Николов написа:

А ти?

А ти и толкова не можеш. 😂😂

Ти наистина ли си такъв наивник да си мислиш, че Герб са искали да приемат закона, но другите не са ги подкрепили(особено коалиционните им партньори):giggle1:

Нищо не стана!

И съвсем ще ви умре опита в момента, в който ИТН вкарат своето предложение за мажоритарен вот.:hush:

Ще ще :giggle1:

- Ще ми купи колело ама друг път . Сега няма пари .

- Ама си купи кола

- Обаче ЛАда !!!  с жълти фарове....

Култово... особено  за темата.... :lol6:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 33 минути, sound написа:

Надрусан ли си или верно толкова си можеш?

Ти май си "купи фабрика на 9ти септември". Нищо ти нямаше толкова време и изведнъж точно преди Боко да се сгромоляса, почна да го защитаваш по всички възможни начини. Късно е. Мирко от години прибира парички за тази своя дейност, а ти я припечелиш нещичко за тези два-три месеца, които остават до края на ГЕРБ, я не. Дано поне ставаш и за нещо друго, щото ако си прост като твоя колега Троло20, ще трябва и ти за някоя по- хубава кофа за боклук да се оглеждаш. 

преди 34 минути, M.Николов написа:

Именно, само времето ще покаже.

Матросовче, вече дори Иво Сиромахов се гаври с предателството на чалгарите

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=886099121953686&id=100016608186134

:) :)  :) 

преди 36 минути, ivottoshev написа:

....

Не стига, че клевети, ами и глупави клевети - защитавал съм бил Боко и то по всички възможни начини. 🤣🤣

преди 12 минути, miro20 написа:

Матросовче, вече дори Иво Сиромахов се гаври с предателството на чалгарите

Много бързате вие със Сиромахов, чул ли си поговорката "Бързата кучка слепи ги ражда"?

преди 16 минути, JKirilov написа:

...  Трябва да се забрани гласуването в чужбина!

Всеки български гражданин има право да гласува.

Какво да направим, че българите вече са на седем континента, а не на три морета ... :)

п.п. Ако над два милиона (някъде мернах това число) са извън България, то в нея май остават пет милиона и като знаем колко са малцинството в България излиза, че май повечето истински българи (имащи право да гласуват) не са в България ... :) 

За какво ни е държава, след като имаме света?! :)

От тук на сетне ще е така: Има такъв народ без държава ... :) Така както има дърво без корен. ;)

преди 5 часа, dioib написа:

Всеки български гражданин има право да гласува.

Какво да направим, че българите вече са на седем континента, а не на три морета ... :)

п.п. Ако над два милиона (някъде мернах това число) са извън България, то в нея май остават пет милиона и като знаем колко са малцинството в България излиза, че май повечето истински българи (имащи право да гласуват) не са в България ... :) 

За какво ни е държава, след като имаме света?! :)

От тук на сетне ще е така: Има такъв народ без държава ... :) Така както има дърво без корен. ;)

Всеки български гражданин има право да гласува обаче нашите мафиоти ги спъват по всякакъв възможен начин. Първо комунистите изгониха мюсюлманите с насилственото сменяване на имената. Сега им правят всякакви пречки да гласуват. Изгониха и хората които не могат да търпят да се подиграват с тях и да гледат как държавата се превзема ос някаква полумафиотска прослойка. Сега и те не могат да гласуват . А нещата са много лесни вместо да се правим че вършим нещо с това машинно гласуване трябва да разрешим електронното гласуване ама политиците се правят на ударени за него и все едно не забелязват че това е начина да осигурят наистина право на глас на всички български граждани. Така че ако дадат истинско право на глас на споменатите от теб 2 милиона а според мен са даже повече може и да започне да става истинска държава засега сме само територия.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.