Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гейминг конфигурация до 6000 лева

Featured Replies

Добре , да приемем че сте прави , не разбирам въпросния колега как може да му предлага по ниския клас видео карта при положение ,че нито 1070 нито дори 1080 се доближават до пълните възможностите на 1080ti. Аз от това , което той написа разбирам ,че иска да каже ,че с процесор rayzen 1800Х и gtx 1070(или 1080)  за видео  може да изкара повече фрамове от райзен 1600/1700  с 1080ti ! Ами без да се заяждам и да претендирам ,че съм някакъв капацитет , не мисля че е възможно.  Аз и по горе му написах ,че 1700/Х е напълно достъчен според мен за целите , които гони. Но защо да се ограничава с 1070 или 1080 за видео карта? И то при супер бюджета , с който разполага. Ами извинявайте колеги , но да намаля графики , ефекти , текстури , резолюция не го разбирам. А с 1070 ще го прави гарантирано. Project cars  имах възможността да я тествам вече , ами със сегашното видео съм далеч от истината за съжаление. Ще се радвам ако успея да набарам някоя 1080Ti да развъртя някой тест , с удоволствие ще го споделя с вас.

• Отговори 102
  • Прегледи 8,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ае и аз съм намислил да вземам ново видео , но май най-разумното нещо сега е да се изчака VEGA все пак.1080 Ti може да купи по-всяко време.

Не сте се разбрали и той говореше по принцип.При 1600/1700/1800/Х няма да види разлика ако ги сложиш на една честота и с еднаква рам.Освен в BF1 може би.Обаче ако отидеш в другия лагер и видиш какво се взима за 400 лева, определено има значение кой е процесора.В случая Райзъните не са особенно подходящи ако се търси само и единствено 144+ кадъра на всяка цена.Там 7700К с макс овърклок се доближава най-много, но пак спонтанно ми идват поне 5 игри в които и той ще хване 144 кадъра кога пръдне гущер...

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.