Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Паметник на Роналд Рейгън в Южния парк

Featured Replies

преди 8 минути, _Alex&Vanko_ написа:

То щот се надпреварват за нещо Русия и САЩ а това дали Асад да управлява или не за един час се решава!

Само ако някой отстъпи. Ама руснаците май си научиха урока относно отстъпките... Втори Горбачов скоро няма да има, по- вероятно втори Сталин...

• Отговори 140
  • Прегледи 8,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 8 минути, язе написа:

Само ако някой отстъпи. Ама руснаците май си научиха урока относно отстъпките... Втори Горбачов скоро няма да има, по- вероятно втори Сталин...

Неразбрах на кой Роналд имаме паметник? Незнам и защо мавзолея с Димитров трябваше да бутнат. Това е част от историята или трябва да заличиме всичко неудобно? Ся празно място и евентуално някой бирфест там лятото.

Редактирано от _Alex&Vanko_ (преглед на промените)

преди 9 минути, язе написа:

И това добре ли е според теб защото според мен ще е катастрофа за света като цяло с днешните налични оръжия.

преди 11 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Неразбрах на кой Роналд имаме паметник?

Ми турил съм ти снимка на паметника даже.

преди 10 минути, lsmurf написа:

И това добре ли е според теб защото според мен ще е катастрофа за света като цяло с днешните налични оръжия.

Не е добре, но е по- добре- поне ще умрем бързо.  :)

преди 2 часа, BMW Маниак написа:

Предполагам кога "пребоядисаха" паметника на незнания войн също си бил токова обективен и възмутен както и си нарекъл авторите на деянието гамени.
Защото ако не е била такава реакцията ти нямаш право да говориш за обективизъм и подобни алабалистики характерни в изказа ти с които са те закърмили още по време кога си би десидент по соца.

Мнението си го казах малко по назад , и сравних "интелектуалното" ниво на оскверненяващите. Показах и снимка.

Кое не ти е ясно ?

преди 1 час, Мойра написа:

Горбачов се огъна под натиска на САЩ и сега не крие, че много, много съжалява.

Подведоха го.

Какво са го подвели бре. Както съм казвал, много добре познавам и имам преки впечатления от срива на СССР , купонната система, инфлацията, няколкото девлавации на рублата, и т.н.

Соца фалира, а Горби бе просто в неподходящия момент в който да избира как да управлява една сриваща се ИКОНОМИЧЕСКА ЛАВИНА , плюс наследена партийна върхушка от пенсионери която самостоятелно връзките на обуъвките не може да си върже, камо ли да разбира от реформи и промени / те и не са искали таквиа де/ .

А лавина не се управлява, можеш евентуало леко да я насочиш в някаква посока...

Разликата с нас и с други бивши соц страни също съм я казвал - РФ в момента има огромен суровинен ресурс, който образно казано  "държи мъртвеца изправен " .

Затова там в момента разликата между кремълската олигрхия и нереформирани фашизоидни репресивни служби , и обикновенния човек, от година на година става все по голяма.

преди 14 минути, lsmurf написа:

Именно че в момента разликата между  РФ разполагаща с ядрени оръжия, и ИД разполагаща с ядрени оръжия.... почти няма....

Забравих да си кажа мисълта, че там трябва да има паметник на Людмила Живкова. Поне аз незнам. Като създателка, да Тато и е осигурил парите но тя и НДК-то направи ама го прекръстиха удобно.

Нямаше начин да не се появи Миро, да си изтропа...заключенията.

Spoiler

Коментирам и отговарям по темата. Въобще не ме интересува например "язе"  къде се заяжда, къде се е изакал и оспамил за пореден път, нали ? :)

преди 16 минути, miro20 написа:

Именно че в момента разликата между  РФ разполагаща с ядрени оръжия, и ИД разполагаща с ядрени оръжия.... почти няма....

Мисля че тук за радост на всички не си прав. Разлика има разбира се и дано да се запази и занапред.

преди 18 минути, miro20 написа:

Путин и Русия са християни все пак. Не ги сравнявай с арабите!

Не знам дали е за "радост".... беззаконието и узурпираната власт в РФ е даже легитимна, въпреки симулатвно деклариране на "демократични принципи".

Затова и дадох сравнение с ИД. Колкото едни безумци имат в ръце ядрен арсенал, файдата е същата както и при другите....

Дргуата разликата е че ИД няма бъдеще разбира се.

преди 4 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Путин и Русия са християни все пак. Не ги сравнявай с арабите!

Разликата е другаде- Путин и Русия не са продукт на ЦРУ и МОСАД. Не че са християни...

преди 5 минути, miro20 написа:

Затова и дадох сравнение с ИД. Колкото едни безумци имат в ръце ядрен арсенал, файдата е същата както и при другите....

Да. И в цялата човешка история, само едни безумци употребиха ядрено оръжие. ИД пък си е тяхно отроче, та не е трудно да се досети човек, откъде дебне змията...

Путин не е Сталин, Хрушчов, Брежнев, Кастро, Саддам, Кадафи и т.н. Лудите по лицето си личат. Според мен е миролюбив Путин!

преди 8 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Путин не е Сталин, Хрушчов, Брежнев, Кастро, Саддам, Кадафи и т.н. Лудите по лицето си личат. Според мен е миролюбив Путин!

Peacemaker!  :)

Виж НАТО притиска Русия и незнам защо, след като аз опасност от Москва не виждам! Никакви ракети няма да полетят към Европа или САЩ!!! Опасността евентуално ще дойде от арабския свят!

Редактирано от _Alex&Vanko_ (преглед на промените)

преди 7 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Опасността евентуално ще дойде от арабския свят!

Близо си, но само географски. :)

преди 11 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Ти нали си по недомлъвките. Аз пак не разбрах и да го гледам на снимката тоз.

Toз е Роналд Падавона ака Дио (Бог). Американец с паметник в България. Човек, който наистина е дал нещо на Света.

Що не я питаш?

Едно време се помещаваше зад БНБ полоството на ул.Съборна и сигурно щеше да е там. Ся е в Южния парк и затова.

на 21.05.2017 г. в 19:41, _Alex&Vanko_ написа:

Незнам и защо мавзолея с Димитров трябваше да бутнат.

заради онова,което беше под мавзолея,следите бяха заличени!първо беше убииството на младите войници до суходол,които неволно,по заповед бяха съучастници,след това и убийството на разследващия прокурор...........!

преди 30 минути, glen написа:

заради онова,което беше под мавзолея,следите бяха заличени!първо беше убииството на младите войници до суходол,които неволно,по заповед бяха съучастници,след това и убийството на разследващия прокурор...........!

Това е интересно. Дай някво инфо, ако може.

преди 3 часа, karadzha написа:

Това е интересно. Дай някво инфо, ако може.

Злато. Войниците са го натоварили, после са ги премахнали. А къде е златото никой не казва. Ако греша нека да ме поправят.

преди 16 минути, A.com написа:

Злато. Войниците са го натоварили, после са ги премахнали. А къде е златото никой не казва. Ако греша нека да ме поправят.

Наистина е интересно. Жалко, че няма повече информация по тоя случай. То СДС гръмна мавзолея, значи те са замесени.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.