Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как работи руската пропаганда. Mнения

Featured Replies

Цитат

Миналата седмица Москва подари елха на София по случай Коледа, и тя беше сложена в центъра на столицата ни. Почти никой в България нямаше да разбере за това, заради бруталната американска цензура по уж “българските” медии, които позволяват за Русия да се говори само лошо и нищо друго освен лошо. Благодарение на безпримерния идиотизъм на малка група софийски умнокрасиви протестъри обаче цяла България разбра за елхата.

Добре, че беше миродваесе, за да разбера за прословутата елха. Понякога идиотите са полезни.

• Отговори 413
  • Прегледи 31k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Аб е трол смотан, докога ще засираш форума с изпражнения? Аре у лево! (в игнор листата)

• Емил Костов
    Емил Костов

Както всяка една пропаганда г-н русомразец.

• Soviet Soldier
    Soviet Soldier

Това ми звучи несериозно. Ако разполагаш с някакви сериозни източници ,които доказват теорията ,че собствениците на мариците и Дънди Прешъс са руски, бих се радвал да ги видя.  Струва ми се ,че сил

Публикувани изображения

Да добавим и уточним - Наричани от посолството официално "малоумници  и олигофрени "

Нали така ? :)  https://breaking.bg/novini/руското-посолство-нарече-българи-олигофрени-и-малоумници/?fbclid=IwAR2Wkar3Wepx_SaPh9-clbLf_S4faxQw4Meu79ehlO2x3J_5Xeg_O3OLF-k

Разбира се, "умните" путинисти нямат проблем с това, защото каквото каже руското посолство , това ще е  . :laughing5:

Националнокастрираните нямат проблем, но на някои българи, както и на мен ,  обаче това не е много приятно

Не че нещо, но има ли по света подобен прецедент чуждо посолство да изразява толкова обидни квалификации към  протестиращи граждани в която държава са , независимо  от повода ?

Почти съм сигурен че това е просто продължение на активното  хибридно мероприятие "ьолка" , тестващо българското общество.

Само с елхата нищо не стана. Нямаше отзвук, такива като Тони дори не разбраха "къв е точно проблема"  и т.н.

Сега се впрегна и руското посолство за да бъде забелязано, да тества дали посланника ще бъде изгонен или ПОНЕ привикан за обяснения , каквато е нормалната практика.

на 26.12.2018 г. в 17:28, Тoни написа:

прословутата елха.

При това хибридна елха! :D

на 26.12.2018 г. в 20:04, miro20 написа:

на активното  хибридно мероприятие "ьолка"

:lol6:

Докато някои се хилят идиотски на принципа "те го плюят оно си мисли че вали" , все пак има някаква реакциая от външно министерство

Оригиналът, който рашисткото посолство  бе харесало :

Цитат

Повод за излиянията на варненския политик стана елхата, която правителството на Русия изпрати като данайски дар на София. В навечерието на Коледа пред нея се проведе граждански протест срещу руския подарък, наречен „новогодишна елха”, окичен с петолъчки и поставен само на метри от мястото, където по заповед на болшевиките бяха избити и ранени над 300 българи в началото на миналия век. „Омразата” срещу руската елха провокирала епистоларната реакция на Костадинов. От личния му блог коментарът е бил препечатан в сайта „Класа”, който според ” Алекса”, която мери рейтинга на интернет сайтове, е на 18 107 позиция от изданията в България. Въпреки това, обаче, публикацията малко по-късно се оказа достатъчно авторитетна, за да бъде споделена на официалната страница на Руското посолство в София. Така пък представителите на Кремъл у нас демонстрираха, че се солидаризират с текста на варненеца и го използват като стръв за антибългаризъм.

Историята с коментара на Костадин Костадинов е поредното доказателство, че за безродието няма почивен ден.

Костадинов стана известен като общинския съветник, бит от лидера на „Воля” Веселин Марешки. По-късно водачът на „Възраждане” лъсна на протестен митинг до лидера на БСП Корнелия Нинова и заедно поискаха оставката на правителството на Борисов. Костадинов се изявява и като заклет русофил, и върл противник на САЩ, ЕС и НАТО. В друга държава, след подобни обиди срещу гражданите й, такъв човек го очаква политическа и обществена "смърт", но у нас скоро Костадинов може да се окаже новият любимец на Руското посолство и поредното удобно оръжие на Кремъл срещу българското достойнството и национални интереси.

https://www.faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/liderat-na-vazrazhdane-kostadin-kostadinov-e-avtor-na-teksta-narichasht-balgarite-oligofreni-maloumnitsi-i-pasmina?fbclid=IwAR0ouiYaebXXubNlC6SAO_7PLYvJB6Ok6aHPsZZE2K8s6YS8Ltwa923E76U

И аз не бих го казал по добре, затова директно ти копирам отговор, писан ама едно към едно за такива като теб

https://terminal3.bg/ne-e-v-elhata-problemat-glupako/?fbclid=IwAR0Wr3d-v4vDk9zUzQ-uEUQiFbYVBRndpEhHikKL0P7HcjsSl4Smm3ZFmns

Цитат

Не в елхата е проблемът, глупако!

Проблемът е в червените петолъчки с бял кант, които са символ на СССР и съветската армия, с които е обсипана елхата. На нормалните елхи има една червена звезда на върха. А тук случаят е друг.

Проблемът е в мястото, където е извършен най-големият атентат в историята ни, финансиран от Москва.

Проблемът е в Дед Мороз и Снегурочка, които май не знаят, че Дядо Мраз умря отдавна и си имаме Дядо Коледа.

А най-същественият проблем е, че няма посолство, което да нарича протестиращи граждани на държава, в която се намира – олигофрени и малоумници, независимо дали протестът им е справедлив или не.

А сега се подгответе за най-големия проблем. А той е, че има български граждани, които се радват, че руски граждани обиждат техни съграждани. Тези наши съграждани са склонни да оправдаят всяка кремълска свинщина с цената на унизителното си поведение спрямо сънародниците си. Те са по руснаци от руснаците и са тези, които ще ги чакат с цветя на Орлов мост. И после “Народен съд”, лагери, бой и сръбска музика за всички. Сещате ли се, не беше толкова отдавна?

И не, не в елхата е проблемът, глупако!

преди 5 минути, miro20 написа:

И аз не бих го казал по добре, затова директно ти копирам отговор, писан ама едно към едно за такива като теб

Проблема е,че такива като тебе вместо да гледат хората в очите, да и се усмихнат , да и помогнат търсят разни петолъчки. Смешно е! 

Напротив. Аз съм един от най позитивните хора тук

Но пак да перефразирам  - когато ме плюят, не мисля да се заблуждавам като теб, че това е дъжд.  :)

Лошото в политически план е , че откъм руска срана нещата не са се променили нито на йота от посещението и хокането на кгб-ста патриарх Гундяев.

Цитат

преди 1 час, miro20 написа:

Но пак да перефразирам  - когато ме плюят, не мисля да се заблуждавам като теб, че това е дъжд.  :)

Ми плюят те понеже така си се поставил, хората те мислят за плювалник. Иначе на мене лично изобщо не ми дреме има ли или няма петолъчки , какви са тия петолъчки - интересува ме само и единствено атмосферата , ако искаш коледния дух. Ще тръгна да броя звездите и да мисля хибридни ли са или кви...ама ти верно ли? :biggrin: излезте от тоя филм навреме. 

преди 7 часа, nikssi написа:

Ми плюят те понеже така си се поставил, хората те мислят за плювалник.

Говоря за държавата бре :) И че тези които сте се поставили като плювалници сте вие.Те ви плюят, вие се правите че вали . Не аз. Ти.

И нямате нищо против това, не виждайки грам проблем.

Ма ти верно не осмисляш грам какво говоря , нали :)

Цитат

преди 7 часа, nikssi написа:

Ще тръгна да броя звездите и да мисля

Помисли защо едно посолство нарича рпотестиращи граждани в чужда държава  малоумници и олигофрени.

Я да видим така ли неглиже ще си , ако хамериканското посолство  нарекат протестиращи срещу ЕС и НАТО тук олигофрени и малоумници ?

49172826_328589931329190_616364364878630

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

на 28.12.2018 г. в 0:58, miro20 написа:

Я да видим така ли неглиже ще си , ако хамериканското посолство  нарекат протестиращи срещу ЕС и НАТО тук олигофрени и малоумници ?

Цитат

"Нека ЕС да върви на майната си", казва Нюланд на събеседника си. Гласът й е ясно разпознаваем. Събеседникът й е мъж, чийто глас отговаря на този на посланика на САЩ в Украйна Джефри Паят. Двамата дипломати обсъждат в разговора как да се уреди украинската политическа криза. Разговорът както изглежда е записан, без двамата да знаят за това. 

Бе те псуват като хамали ти за ехички ми говориш... я кажи , махнахте ли петолъчките от тая хибридна елха?! :D 

Не разбрах... къде и кога някой е наричал протестиращи срещу ЕС или НАТО  олигофрени и малоумници ? от американското посолство ?

Относно петолъчките ... няма как да се махнат. Непокътнати са. Все пак се охраняват.

Преброихте ли ги колко са ?

А дъжд вали ли ? Сигурен ли си дъжд ли е ? :)

преди 2 часа, miro20 написа:

Относно петолъчките ... няма как да се махнат. Непокътнати са. Все пак се охраняват.

Преброихте ли ги колко са ?

Брой ги бе, брой ги. Аз ще си пия виното. Бе верно сте се вкарали в някакви филми. Някакви протестиращи укропи около подарена от руснаците елха , други броят звезди..трети са в реалния живот и не броят ни звезди ни дращят кой плюе и къде вали ... просто имат други ценности. Вали ли мента , вали ли? Броиш ли още звезди? А , сваляш ли ги поне като ги броиш! Ще ме умориш от смях ей... на Коледа , на Нова година все хибридни акции баси ... 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 11 часа, nikssi написа:

Вали ли мента , вали ли?

Е тъй де. За такива като теб е приказката " те го плюят, то си мисли че вали" .

Вече за 4-5 път потвърждаваш тази поговорка.

По наблюдателни отбелязват че ьолката не била подарок , а съвместен проект :) :) :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Какво става с елхата? Растат ли и нови петолъчки?

Изпратено от моят LYA-L29 с помощта на Tapatalk

преди 38 минути, Тoни написа:

Какво става с елхата? Растат ли и нови петолъчки?

Предположително не, понеже "умните и красивите " проевропейски атлантици на соросова хранилка спряха нещо да пискат по въпроса из медиите ( дори тролите им явно се умориха и видяха че каузата е загубена ) . А навярно са се усетили че все пак са и празнични дни ....

Може би се усетих, че са смешни за останалите.

преди 20 часа, nikssi написа:

Ще ме умориш от смях ей... на Коледа , на Нова година все хибридни акции баси ... 

По празниците харчовете са по-големи и трябва да се заработва! Не се умориха тия копелета, ама то им е в ДНК-то, к'во да правиш!? Няма нищо по-свято от негово величество Долара и ламтежа на нищожеството за величие и охолен живот. Миро, да пукнете от пресищане дано! Всичките на шорошовата хранилка! Нали сега е сезонът на пожеланията... Няма да ми липсвате ако един ден ви няма и ви надживея, даже хич...

Лошото е, че ви множат кат' зайци...

преди 23 минути, Sinbad_ написа:

Предположително не, понеже "умните и красивите " проевропейски атлантици на соросова хранилка спряха нещо да пискат по въпроса из медиите ( дори тролите им явно се умориха и видяха че каузата е загубена ) . А навярно са се усетили че все пак са и празнични дни ....

Ако нямаше елха - защо няма, ако има защо има и защо така е украсена. Соросопитеците се събрали около елхата, вбесили хората и почнали да дращят из социалните медии и форумите , да проповядват соросоидните им простотии на обикновените хора заети с работа и подготовка за празниците.

Звезди броят  ... хаховци! 

преди 22 минути, Lumberman написа:

Не се множат ама са кресливи! Кресливи лумпени!

преди 1 час, Lumberman написа:

По празниците харчовете са по-големи и трябва да се заработва! Не се умориха тия копелета, ама то им е в ДНК-то, к'во да правиш!? Няма нищо по-свято от негово величество Долара и ламтежа на нищожеството за величие и охолен живот. Миро, да пукнете от пресищане дано! Всичките на шорошовата хранилка! Нали сега е сезонът на пожеланията... Няма да ми липсвате ако един ден ви няма и ви надживея, даже хич... 

преди 53 минути, nikssi написа:

Ако нямаше елха - защо няма, ако има защо има и защо така е украсена. Соросопитеците се събрали около елхата, вбесили хората и почнали да дращят из социалните медии и форумите , да проповядват соросоидните им простотии на обикновените хора заети с работа и подготовка за празниците.

Звезди броят  ... хаховци! 

Не се множат ама са кресливи! Кресливи лумпени!

Аз пък ви желая да сте живи и здрави, и все така ентусиазирани да посрещате още много Нови Години. :)

1  2

Аз пък никъде не я видях тази елха.
Изпуснал си това страшно, хибридно дръвче. Не на коледните украси, не на елхите!

на 26.12.2018 г. в 17:28, Тoни написа:

Добре, че беше миродваесе, за да разбера за прословутата елха. Понякога идиотите са полезни.

Нему трябва да връчат специално награда за безценен принос към подобряването на братските отношения между българи и руснаци. Толкова помия излива ежедневно по адрес на Русия, без да му става неудобно, и хората не могат да търпят и руснаците им стават по-симпатични. А пък за това колко приятели е направил на американците в нашето интернет пространство, затова те да си го награждават...

Жалки сте, Миро - не го ли разбирате - жалки и гнусни! И колкото повече се оправдавате, толкова по-голямо е падението ви, и погнусата, с която ви гледам! Но вие съзнателно сте направили своя избор, не сте заблудени души или полезни идиоти, и за такива милост не трябва да има... да не искаш такава като му дойде времето. Сега ти е шансът да се скриеш вдън земя и да се надяваш да бъдеш забравен... А пък снимката, пустата му снимка... ще ти изяде и главата, и гушката, и то не заради това как изглеждаш, а заради това, което си натворил и натровил.

преди 7 минути, Lumberman написа:

Нему трябва да връчат специално награда за безценен принос към подобряването на братските отношения между българи и руснаци. Толкова помия излива ежедневно по адрес на Русия, без да му става неудобно, и хората не могат да търпят и руснаците им стават по-симпатични. А пък за това колко приятели е направил на американците в нашето интернет пространство, затова те да си го награждават...

Жалки сте, Миро - не го ли разбирате - жалки и гнусни! И колкото повече се оправдавате, толкова по-голямо е падението ви, и погнусата, с която ви гледам! Но вие съзнателно сте направили своя избор, не сте заблудени души или полезни идиоти, и за такива милост не трябва да има... да не искаш такава като му дойде времето. Сега ти е шансът да се скриеш вдън земя и да се надяваш да бъдеш забравен... А пък снимката, пустата му снимка... ще ти изяде и главата, и гушката, и то не заради това как изглеждаш, а заради това, което си натворил и натровил.

По си зле и от "бденков"  :laughing5:

Както казах - жив и здрав да си . Защото човек не бива да пожелава нищо което не би искал да му се случи на самия него.

А ти имай малко страх Божий като кълнеш така, приятелю :)  Прегледай по горе темите за "обсебването от форуми" и " за вътрешния баланс" ... С нищо друго не мога да ти помогна .И на другите комплексирани също .

Нищо няма да му връчат, защото е много некадърен. За няколко години стабилен тролаж не успя да убеди никой в правотата си и не намери нито един съмишленик. Виж му репутацията . Спи тука и пише денонощно, а ефект никакъв. Като го гледам как е приеман все едно е прокажен и е нарицателно за лъжа, имам някаква надежда за човечеството. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.