Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как работи руската пропаганда. Mнения

Featured Replies

преди 8 часа, nikssi написа:

Баси нъл бяха други сега ново пет

Не знам кой е твърдял това, но англичаните от самото начало казваха че тези хора са влезли с неистинските си имена.

Лека полека се изяснява кои са точно,  а руснаците сами затъват в лъжите си и версиите-пируети :)

От последните новини - оказва се че е имало и трети участник , който е проучвал района и др логистика

https://offnews.bg/sviat/britanskite-sluzhbi-razkriha-treti-agent-na-gru-po-sluchaia-skripal-688891.html

https://www.bbc.com/russian/features-45674606?ocid=socialflow_twitter

• Отговори 413
  • Прегледи 31k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Аб е трол смотан, докога ще засираш форума с изпражнения? Аре у лево! (в игнор листата)

• Емил Костов
    Емил Костов

Както всяка една пропаганда г-н русомразец.

• Soviet Soldier
    Soviet Soldier

Това ми звучи несериозно. Ако разполагаш с някакви сериозни източници ,които доказват теорията ,че собствениците на мариците и Дънди Прешъс са руски, бих се радвал да ги видя.  Струва ми се ,че сил

Публикувани изображения

Защо се чудим на операциите като отравянето на Скрипал , като това нито е новост, а си е практика на някои служби

преди 7 часа, miro20 написа:

.....като това нито е новост, а си е практика на някои служби.....

На светлинни години си от тези служби ! Твърде много криминалета и фантастики гледаш....  :lol6:

.....Днес естествено са актуални тези с режисьор г-жа Т.Мей . Тери Пратчет - трева да пасе ! :lol6:

Шоуто трябва да върви ! 

преди 5 часа, by_chechi написа:

На светлинни години си от тези служби !

Да, но ако аз съм на светлинни, ти си на хиляди светлинни от реалността. Ко стана, почна ли да си гледаш клиповете, или се ограничаваш само на заглавията? .

Дето са извадени сякаш от пеевски жълт "телеграф"  - "ШОК УЖАС САМО СЕГА ВИЖ "

Недей така бе човек, ставаш за смях. :)

преди 4 часа, miro20 написа:

Да, но ако аз съм на светлинни, ти си на хиляди светлинни от реалността. Ко стана, почна ли да си гледаш клиповете, или се ограничаваш само на заглавията? .

Дето са извадени сякаш от пеевски жълт "телеграф"  - "ШОК УЖАС САМО СЕГА ВИЖ "

Недей така бе човек, ставаш за смях. :)

Заглавията ги пишат такива за тъпаци като теб да се святнат ......При теб и това не помага .:lol6:

Съдържанието - само хора с акъла си разбират . Ти , очевидно го нямаш ....даже със заглавията не се справяш .:nono:

Кво се пениш бре... :) Не виждаш ли че само аз ти обръщам внимание на глупостите които цитираш, и че клиповете /понеже именно че ги гледам/ нямат нищо общо със заглавията.

И още по малко с нещата които ти говориш. Всъщност.. ти нищо и не казваш. Само стандартното /и обобщаващо валидно дори за кулинарен клип/   - че "теб не ти ед адено да мислиш.. само който може да мисли" .. бла бла бла  :)

Смешник :laughing5:

• 2 седмици по-късно...

Вече и втория ГРУшник  стана известен - другаря Мишкин, по квалификация - военен лекар

Дискусия по темата и защо нивото на ГРУ толкова падна.

https://www.svoboda.org/a/29534202.html

Разследването на Белингкат :

https://www.bellingcat.com/news/uk-and-europe/2018/10/08/second-skripal-poisoning-suspect-identified-as-dr-alexander-mishkin/

пп

И трусове в ГРУ за нещата които "никога не са се случили и с които те нямат нищо общо "  :) :)  

https://www.faktor.bg/bg/articles/petak-13/v-rusiya-lov-na-veshtitsi-razkriha-vinovnika-za-provalite-na-gru

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Ти да видиш !

Поредна тема удобна за разединяване на Европа,  експлоатирана / и финансирана/ от рашистката пропаганда и служби

https://www.economic.bg/bg/news/4/Rusiya-finansirala-s-82-mln-antishistovite-protesti-v-Evropa.html?fbclid=IwAR06-rrSFNjzQItOFppvpIwJCzHVqzEZdVkw-vHiO5QGO0mjYdthEc8rx4g

Работят си хората.. никога не са и спирали де. А някои си правят илюзии

• 3 седмици по-късно...

Пряко за пропагандата и основните фигури в рсуките медии . Странно защо, те предпочитат живот и почивка  в злия загниващ Запад, който всяка вечер плюят по змобоящика и промиват мозъците .

Не че е изненада, но ... просто красноречив  пример как.. :"вранье и воровство"  са безкрайни.

По добре късно отколкото никога :)

https://clubz.bg/76597-pyrvi_kanal_na_ruskata_tv_snima_v_opasna_blizost_do_britanskata_77_ma_brigada?fbclid=IwAR1ap-Uqa7QPSo-lhG4oDm2KxItJlIUzF0jYnobYNhOj6z25xnUVj4iqY-E

Отдавна е ясно че това не са журналисти, а просто придатък и служители на рашистките служби и разузнаване.

И че когато отиват някъде, това не е да правят журналистика, а да събират материал за пропаганда.

преди 23 минути, miro20 написа:

По добре късно отколкото никога :)

Цитат

В момента няколко групи военни с такъв профил са в Украйна, за да проведат обучение как да се защитават компютърни системи от кибератаки. 

Шефчетата те изкомандваха и веднага мирко дращи. Я кажи тролче ненагледно къде беше през времето от регистрацията ти във форума до първото мнение тук? Нещо спяща клетка май а?

Виждам няма какво да опонираш.  Аз само бих добавил всеизвестния факт как Путлер награди 300 журналисти " за правилното отразяване на събитията в Крим" , което си бе чиста служебна награда за фейк-пропагандата.

А че беше  фейк пропаганда не аз, а точно след година  Путлер сам опроверга същите тези журналисти, признавайки в прав текст че "маскираните нбеобозначени тежковъоръжени уроди с георгиевски лентички" бяха руски спецназ. И описа почасово как военните са превземали Крим. Филма го има в ютюба. Никой от 300-т не е върнал медала си обаче  :

А ако ти имаш "шефчета" за мисловната си дейност, то аз нямам. Сори :)

тъй тъй .. чакай... брой минути.. записвай, докладвай.... :laughing5: После кой  бил трол :)

преди 3 часа, miro20 написа:

Отдавна е ясно че това не са журналисти, а просто придатък и служители на рашистките служби и разузнаване.

И че когато отиват някъде, това не е да правят журналистика, а да събират материал за пропаганда. 

И кой го казва това?

При други обстоятелства може да ти се обърне внимание и да получиш контрааргументи... Но при тези, слушай си приказката и си скуби косите! Козовете вече си ги изигра на фатмаци. "Никой не вярва на лъжец, дори когато той казва истината."

преди 6 часа, Lumberman написа:

При други обстоятелства може да ти се обърне внимание и да получиш контрааргументи... Но при тези,

"при тези" нямаш нито контрааргументи, а и знаеш че съм прав за всичко цитирано и казано :)

Аз знам достатъчно за тебе, че да не си губя времето. А ти с твоя пропилян живот какво ще правиш? Кой кисне тука по цял ден всеки ден и няма грам напредък? Един ден може да съжалиш, но ще бъде късно... А ако останеш без работа по някаква причина, тогава ще те подритват като бездомно куче просто защото не можеш нищо реално и полезно. Лъгането и мазането може да са професия в съвременна България, но в един свят, където човек си изхранва прехраната на база на реални добродетели - ти си аут!

преди 3 часа, Lumberman написа:

Аз знам достатъчно за тебе, че да не си губя времето. А ти с твоя пропилян живот какво ще правиш? Кой кисне тука по цял ден всеки ден и няма грам напредък? Един ден може да съжалиш, но ще бъде късно... А ако останеш без работа по някаква причина, тогава ще те подритват като бездомно куче просто защото не можеш нищо реално и полезно. Лъгането и мазането може да са професия в съвременна България, но в един свят, където човек си изхранва прехраната на база на реални добродетели - ти си аут!

Да не се повтарям, виж ми отговора от съседната тема. ако не ти е достатъчно, заповядай в специално създадената от мен тема за  взаимна психопомощ на такива обсебени као теб . Друго няма какво да добавя. :)

преди 23 минути, miro20 написа:

Друго няма какво да добавя.

И аз. Прав ти път!

на 3.12.2018 г. в 15:03, Lumberman написа:

И аз. Прав ти път!

Помни си обещанието ! :)  Не за пръв път го нарушаваш :)

А те фейковете от раша-пропаганда си вървятли вървят ... планово , прагматично и целенасочено

https://euvsdisinfo.eu/russias-long-term-disinformation-plan-for-the-azov-sea/

И овцете пасат ли паат... шараните лапат ли лапат въдичките...

Неслучайно от ЕС  констатират за кой ли път че :

https://www.faktor.bg/bg/articles/ek-rusiya-e-osnovniyat-iztochnik-na-dezinformatsiya?fbclid=IwAR2GWDxhlg_GjX0i5ddQldfket2UosDzOGdLOD8DReJBQdoXiEe8hwWriVs

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

https://www.mediapool.bg/ruskoto-posolstvo-publikuva-komentar-che-protestirashti-balgari-sa-oligofreni-i-maloumnitsi-news287947.html?fbclid=IwAR2XERKytbPCH1HCeWHcJ0jXu6Axs2eKwuK5-zgodeXiTHLMHlwIYUufEnU

Протестиращите били олигофрени и малоумници.

Това от официалното руско посолство.

Слагам го тук защото е показателно как работи рашистката пропаганда.

Същото като хокането на кгб-ста Гундяев, и много други провокации към България.

Това е недопустимо.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.