Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как работи руската пропаганда. Mнения

Featured Replies

Вашингтон Пост с подробности как работят руските служби

https://www.faktor.bg/bg/articles/petak-13/razsledvane-na-the-washington-post-putin-e-gotov-da-riskuva-i-gru-otgovarya-na-negovite-mechti-parva-chast

https://www.faktor.bg/bg/articles/petak-13/razsledvane-na-the-washington-post-tayniyat-gravitatsionen-tsentar-vtora-chast

в две части

• Отговори 413
  • Прегледи 31k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Аб е трол смотан, докога ще засираш форума с изпражнения? Аре у лево! (в игнор листата)

• Емил Костов
    Емил Костов

Както всяка една пропаганда г-н русомразец.

• Soviet Soldier
    Soviet Soldier

Това ми звучи несериозно. Ако разполагаш с някакви сериозни източници ,които доказват теорията ,че собствениците на мариците и Дънди Прешъс са руски, бих се радвал да ги видя.  Струва ми се ,че сил

Публикувани изображения

Koментари - 0. Споделяния - 0. Добре, че са на издръжка на на Сорос завалиите, иначе умират от глад с този успех и тази популярност.

Коментирай нещо за фейковете де ?

Споко .. знам че няма какво да кажеш. То си е очевидно :)

Какво да коментирам този умрял сайт? Вчера цитираше разни КОЧ и други такива. Те ми се виждат по-достоверни и без милионите на разни фондации.

преди 13 минути, Тoни написа:

Вчера цитираше разни КОЧ и други такива

Да, като пример за фейк новини. В съответната тема за любмите ви фейкове :)

Очевидно ти не правиш разлика между сайтове разобличаващи фейкове, и тиражиращи такива :)

преди 13 минути, Тoни написа:

Те ми се виждат по-достоверни и без милионите на разни фондации.

Именно де. За такива като теб са по достоверни. :)  Колко ви трябва човек да ви бутне по баира... и да ви гледа сеира... :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Е аз точно сеира ти гледам. Барем се регистрирай там и почни да спиш в топфейк, за да живне малко. Иначе май май разобличава пред теб и още двама човека.

Коментирай нещо за фейковете де ? За разобличените фейкове. Сипвани на килограм всеки ден  от рашистите .

Не смееш а ? :)

Много хора нямат и завършено основно образование . И те и ти си плямпате без да четете на какво отговаряте. Няма проблем  :) Така сами се излагате.

Не си сам ! 

Искам някой тук да се включи, да ми каже, че чете топфейк и тогава дори ще се абонирам за сайтчето. Без продажника @lsmurf той е готов да се завърти навсякъде. Покажи ми един, който е останал впечатлен от "оборването". Само да вметна, че другите ти регистрации не се броят.

Нямм регистрации. И с това се гордея. Инач е да. Много сте. Не си сам. Признал съм ви :)

Мен пак ми е интересно нещо толкова простичко - защо толкова мразите разобличаването на лъжи и дезинформация ?

Защо толкова комплексирано реагирате  ? Все едно някой ви взема сладката тортичка от устата, с която се залъгвате в мечтани илюзии.... и рееееевввв.... :laughing5:

преди 3 часа, Тoни написа:

Искам някой тук да се включи, да ми каже, че чете топфейк и тогава дори ще се абонирам за сайтчето. Без продажника @lsmurf той е готов да се завърти навсякъде. Покажи ми един, който е останал впечатлен от "оборването". Само да вметна, че другите ти регистрации не се броят.

Абе наглец Нали не съм си продал душичката като теб да пиша платено по форумите. Пък и пропагандира за чужда държава а друг бил предател. Не знам как ти плащат за глупостите дето бръщолевиш ама колкото и малко да е пак ти е много- да знаеш.

преди 18 часа, miro20 написа:

Отново класацийка топ 10 рашистки фейкове за 2018 :)

https://theins.ru/antifake/134489

Да не пропуснете и :

https://www.stopfake.org/bg/naj-zabelezhitelnite-fejkove-na-2018/

Това ли е твоята религия? Не им вярвай.

Именно че не вярвам.

А вие така и нямате отговор на въпроса - защо толкова мразите  разобличаването на фейковете и дезинформацията ??

Просто сайт с един читател ни е малко съмнителен. Нещо не го бива много в разобличаването.

преди 36 минути, miro20 написа:

Именно че не вярвам.

А вие така и нямате отговор на въпроса - защо толкова мразите  разобличаването на фейковете и дезинформацията ??

Истината искам.Къде да я намеря.

преди 4 минути, hristo58 написа:

Истината искам.Къде да я намеря.

Определено в доказани измишльотини, спекулации, и откровенни деизнформации , няма да намериш .

Не  е ли по логично човек да прави "фактчекинг" поне до колкото информационното пространство позволява  ? Защо тази нормална, човешка практика е толкова мразена при вас ?

на 8.01.2019 г. в 15:20, miro20 написа:

Определено в доказани измишльотини, спекулации, и откровенни деизнформации , няма да намериш .

Не  е ли по логично човек да прави "фактчекинг" поне до колкото информационното пространство позволява  ? Защо тази нормална, човешка практика е толкова мразена при вас ?

Ахам, любимите ти доказващи уж  укропосорсоидни сайтчета нали :)))) Те точно са последната дума на истината :))))))

току-що, Sinbad_ написа:

Те точно са последната дума на истината :))))))

Къде съм казал "последна дума на истината" ??? :laughing5:

Питам нещо толкова простичко - защо мразите сайтове и регирате толкова бясно на ресурси опровергаващи лъжи и дезнформация ?

И че е хубаво човек да си прави елементарен "фактчекинг" на нещата които чете, и да пресява до колкото може пропагандните спекулативни и дезинформационни фейкомети от що годе обективно представяна информация.

Ау колко съм лош че питтам такива неща а  ? :)

току-що, miro20 написа:

Къде съм казал "последна дума на истината" ??? :laughing5:

Питам нещо толкова простичко - защо мразите сайтове и регирате толкова бясно на ресурси опровергаващи лъжи и дезнформация ?

И че е хубаво човек да си прави елементарен "фактчекинг" на нещата които чете, и да пресява до колкото може пропагандните спекулативни и дезинформационни фейкомети от що годе обективно представяна информация.

Ау колко съм лош че питтам такива неща а  ? :)

Ние мразим сайтове хахахах,. в грешка си драги, ние просто сме определили доколко са достоверни твоите уж достоверни сайтове... просто и лаконично ;) И ниукаква дезинформация те не опровергават, а са основен генератор на такава, ползващи такива платени сорсоидопитецки бандеролюбители като теб за разпространение на същата....

П.С Ти си просто ужасно нагъл.. Лош може само да си мечтаеш да станеш... Дебел и нагъл лъжец си просто драги, досаден като глупостите с които твоите уж достоверни сайтове се мъчат да пълнят главите на хората... за тяхно съжаление и твое, неуспешно ;)

преди 13 минути, Sinbad_ написа:

И ниукаква дезинформация те не опровергават, а са основен генератор на такава,

Например ? :)

Аз мога до утре да ти цитирам от тези сайтове опровергавани лъжи на вашите любими рашистки медии най вече, докато ти неможеш нито едно нещо да цитираш което невярно са казали тези сйтове  .

:)

Позабравих още един ресурс :

https://twitter.com/firstdraftnews

• 1 месец по-късно...

Няма такъв човек

https://www.mediapool.bg/rusiya-zalichava-vsichki-sledi-kam-agenta-fedotov-sergeev-news290237.html?fbclid=IwAR3D2qDDbJudBcX6bWIBEQyWYgxI2PMh_GoTxMVx-4_j1pgADIEIlEcvUkc

Странно как се изпариха и фитнес инструкторите-гейове Петров и Боширов :) :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.