Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съществуват ли извънземните или сме сами?

Извънземните форми на живот 668 гласували потребители

1. 1. Вярвате ли че съществуват или не?

• Да
      67%
      432
    • По-скоро да
      21%
      139
    • По-скоро не
      2%
      19
    • Не
      5%
      34
    • Нямам мнение по въпроса
      3%
      20

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

• Автор

GFreeman след ферманите които изписа се радвам да видя това кратко и ясно изречение. Затапване от класа. Да, всички сме чували за малките зелени човечета... по телевизията. Такива изявления за теории от времето на студенета война ме разсмиват. Надпреварваха се на кой тайната е по-голяма. Накрая се оказа, че намат такава. Това беше все едно да си мерят онази си работа. Хвърляха на масите гювеч и те плющяха като обезумели. Спомнете си и филмите излезли през този период. След атомната бомба то небяха гигантски паяци убийци, чудовища в каналите и мутирали гущери от типа на Годзила. Зрелища! Американците и руснаците... те извънземните само при тях ходят на гости. Едва ли. Нали знаеш какво се прави с плевелите. :)

Извънземните идват на гости и при нас!Аз вече писах на някоя от предните страници за местноста Мишкова нива,която се намира до Малко Търново и е силно охраняема от военни.Води се,че там има летище на извънземни,незнам доколко е вярно това,но със сигурност има нещо.

Редактирано от tommcat (преглед на промените)

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 193,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Води се,че там има летище на извънземни,незнам доколко е вярно това,но със сигурност има нещо.

??????????? Констатацията е убиец! Може да има много неща.

Редактирано от GABRIELA (преглед на промените)

по въпроса за това защо извънземните трябва да приличат на нас

чух много добри отговори ама ето едно мое разсъждение

Дори и извънземни на дали са се родили научени тоест трябвало е ако сега имат кораби и супер технология да я построят някак а аз не мога да си преставя една топка лой да строй НЛО било то чения или фунийка и btw НЛО не значи летяща чения както някой хора веднага предполагат

А относно горните два поста ето един сценарии:

Един Американски или Руски учен работещ в топ секретна база на съответната му държава но построена в България изхвъля свъх радиактивна зелена течност в контеинера (Big deal it's not my country) един циганин обаче минава вижда течността и вика "LoL някой хвърлил непит ябълков сок" пийва го на Х обаче нещо му пари и отива да пикае в тая нива ли е кво е там и после дошли военните да пазят да не иде някой твърде близо и да мутира в Doom 3 създание :speak:

Публикувано изображение:ph34r::doh::)

Прочетох всичките постове в темата и какво излиза всички очаквате извънземните да са с материални тела и с космически кораби. В това няма нищо чудно това е официалната представа на човечеството за извънземните. И така да карам по ред, всеки от вас е чувал за паранормален свят за висши светове и за енергийни разуми и същества. Та именно тези нематериалните разуми и те могат да са извънземни. Щото нали паранормалните явления стават на земята значи теьи нематериалните имат някакъв достъп до земята. И сега какво излиза ние си имаме едно присъствие на нематериални разуми на Земята (неофициално признати) а същевременно търсим официалните извънземни на светлинни години от нас и то да са в материални тела. Сега едно интересно въпросче за мисленето ви, защо така всички сте ги пропуснали така неусетно нематериалните от областта на разумността като форма на живот. Интересен въпрос нали - мога накратко да веи отговоря защо е така, ами защото явно някой има интерес да е така положението. И накрая само да вметна че ние хората всъщност сме нематериални разумчета но в биологични тела в едно цяло.

А относно горните два поста ето един сценарии:

Един Американски или Руски учен работещ в топ секретна база на съответната му държава но построена в България изхвъля свъх радиактивна зелена течност в контеинера (Big deal it's not my country) един циганин обаче минава вижда течността и вика "LoL някой хвърлил непит ябълков сок" пийва го на Х обаче нещо му пари и отива да пикае в тая нива ли е кво е там и после дошли военните да пазят да не иде някой твърде близо и да мутира в Doom 3 създание :speak:

Публикувано изображение:ph34r::doh::)

Това ми хареса, но по въпроса си мисля че вселената ако е безкрайна, то вероятноста да има извънземни е много голяма.

btw НЛО не значи летяща чения както някой хора веднага предполагат

НЛО - Неидентифициран Летящ Обект, в превод от UFO - Unidentified Flying Object, т.е. всичко дето лети и не се знае какво е.

Ограмна част от всички открития се разработват от военните и чак след време ги разсекретяват.

Ами че то всичко се разработва за военните, за да имат надмощие над врага. А и дори първоначално нещо да се е родило в независима лаборатория, ако има евентуално военно приложение (а аз смятам че всичко има военно приложение), пак отива при тях. Най-мощният двигател на прогреса са войните.

Има една местност до Малко Търново,казва се Мишкова нива.Местноста е силно охранявана от военни и не се допускат цивилни.Води се,че там е открито нещо и според мен ще е нещо много важно.Не ви препоръчвам да ходите там,защото само да ви видят,че се обикаляте наоколо и ще ви застрелят...

Водете си изводите!

А какво ще кажете за пирамидите кой ги е построил,не може да са били египтените,тогава е нямало таква технология,как са изчислили всеки камънен блок да е равен на 1 тон и камъните са били взети от хиляди километри...

Леко баце, леко, много филми гледаш, никой няма да те утрепе. Че има военни там, има. Но от къде знаеш ТИ, че там има летище на извънземни?!? Или си хакнал някоя военна мрежа и си откраднал информация от там? Като ти гледам правописа, едва ли.

Глупости!Как ще са плод на фантазии тва само някой неорентиран или някой,който му липсва информация може да го каже Публикувано изображение

Ти да не си господ, та си най-ориентиран и разполагаш с всичката информация???

Изчел съм много книги и съм изгледал много филми на тази тематика и смятам че няма неопровержими доказателства за съществуването на извънземна цивилизация, които да са известни на обществеността. Ако има такива, някой някъде ги пази в тайна. Привържениците на тезата, че има извънземни обясняват едно доказателство по един начин, а техните опоненти по друг начин. Изчел съм всички книги на Ерих фон Деникен, гледал съм и филмите му, изчел съм всичко по тази тема, което беше достъпно в бай Тошово време и обясненията и на двете групи са достоверни. Преди около месец попаднах на един руски сайт (за съжаление не помня кой и как попаднах там, иначе щях да дам линк) и там подробно беше разкритикувана всяка снимка от първата стъпка на луната с нужните достоверно звучащи доказателства, че са измама. Та както каза някой преди това, нищо чудно това да е най-скъпият филм :angry: И да се върна на темата - според мен логиката води до извода, че има извънземни. Струва ми се малко вероятно да сме единствените във вселената. Само се замислете на нашата планета, при едни и същи условия колко форми на живот има. Имам предвид като външен вид.

Аз пък вярвам, че има. При толкова много галактики и при толкова разкази, че са видяни защо пък да няма?

Аз пък вярвам, че има. При толкова много галактики и при толкова разкази, че са видяни защо пък да няма?

За тия разкази да коментирам леко, по-назад в темата някой също беше казал за някъв хакер дето го съдили

Добре,според вас ако някой попадне на свръх секретна информация и военните видят това няма ли на другия ден в новините да пише "Човек беше сгазен от мамут" ??? Веднага ще го ликвидират.Това че още са живи тия хора значи само едно - че са въздух под налягане.

ааа ... и още нещо някой по-назад в темата беше писал че не можем да си представим безкрайността на вселената ( аз лично не мога ) ама я се опитайте да си я представите с край ( аз лично и тва не мога и дори това ми е по-трудно ) едно място където свършва нещо и не можеш да минеш по-лесно май май е да си я представим безкрайна

Редактирано от ZeW (преглед на промените)

• Автор

НЛО - Неидентифициран Летящ Обект, в превод от UFO - Unidentified Flying Object, т.е. всичко дето лети и не се знае какво е.

Ами че то всичко се разработва за военните, за да имат надмощие над врага. А и дори първоначално нещо да се е родило в независима лаборатория, ако има евентуално военно приложение (а аз смятам че всичко има военно приложение), пак отива при тях. Най-мощният двигател на прогреса са войните.

Леко баце, леко, много филми гледаш, никой няма да те утрепе. Че има военни там, има. Но от къде знаеш ТИ, че там има летище на извънземни?!? Или си хакнал някоя военна мрежа и си откраднал информация от там? Като ти гледам правописа, едва ли.

Ти да не си господ, та си най-ориентиран и разполагаш с всичката информация???

Изчел съм много книги и съм изгледал много филми на тази тематика и смятам че няма неопровержими доказателства за съществуването на извънземна цивилизация, които да са известни на обществеността. Ако има такива, някой някъде ги пази в тайна. Привържениците на тезата, че има извънземни обясняват едно доказателство по един начин, а техните опоненти по друг начин. Изчел съм всички книги на Ерих фон Деникен, гледал съм и филмите му, изчел съм всичко по тази тема, което беше достъпно в бай Тошово време и обясненията и на двете групи са достоверни. Преди около месец попаднах на един руски сайт (за съжаление не помня кой и как попаднах там, иначе щях да дам линк) и там подробно беше разкритикувана всяка снимка от първата стъпка на луната с нужните достоверно звучащи доказателства, че са измама. Та както каза някой преди това, нищо чудно това да е най-скъпият филм :P И да се върна на темата - според мен логиката води до извода, че има извънземни. Струва ми се малко вероятно да сме единствените във вселената. Само се замислете на нашата планета, при едни и същи условия колко форми на живот има. Имам предвид като външен вид.

Ти ако отидеш до Мишкова нива няма да можеж да стигнеш жив до оградата,това е все едно да отидеш до Зона 51 и да се върнеш жив.И въобще не обръщам внимание на филмите Публикувано изображение ,имам познати в Малко Търново,а и много се интересувам от такива работи,и не съм казал ,че съм най-ориентиран,но този който мисли,че сме сами със сигурност е неориентиран в тази област.

Ти ако отидеш до Мишкова нива няма да можеж да стигнеш жив до оградата,това е все едно да отидеш до Зона 51 и да се върнеш жив.И въобще не обръщам внимание на филмите Публикувано изображение ,имам познати в Малко Търново,а и много се интересувам от такива работи,и не съм казал ,че съм най-ориентиран,но този който мисли,че сме сами със сигурност е неориентиран в тази област.

пич не се излагай

то ако става въпрос и в къщата на нарко бос може да не влезеш жив значи ли тва че там има извънземни ?

• Автор

пич не се излагай

то ако става въпрос и в къщата на нарко бос може да не влезеш жив значи ли тва че там има извънземни ?

Ама за Мишкова нива се знае,че е свързана с извънземни.Ако не вярваш поразпитай някой,който се интересува от такива неща и ще видиш.

ся трябва ли да ти казвам "се знае" колко е недостоверно Отиди там снимай и ми покажи извънземните иначе просто само си говориш и ставаш леко смешен с тая Мишова нива като ония от "Женени с деца " дето търсеха умрелия Елвис в потта на Ал Бънди Имало една нива на нея един принц до него една жаба принцесата целунала принца той станал на жаба после объркала жабите целунала грешната тя станала жена жената била лесбийка и така заживали щастливо

Ама за Мишкова нива се знае,че е свързана с извънземни.Ако не вярваш поразпитай някой,който се интересува от такива неща и ще видиш.

Момче, върви се прегледай!

Хем голяма тайна и така я пазят тази тайна, че са готови да те разстрелят, хем половината град "дето са ориентираните" знаят. Как става тая работа?

П.П. Съвет: недей така казва, че знаеш какво има там на публични места като тоя форум, щото ще те проследят по IP адреса и ще те резстрелят като едното нищо! Ще те накарат да мълчиш! :)

• Автор

Момче, върви се прегледай!

Хем голяма тайна и така я пазят тази тайна, че са готови да те разстрелят, хем половината град "дето са ориентираните" знаят. Как става тая работа?

П.П. Съвет: недей така казва, че знаеш какво има там на публични места като тоя форум, щото ще те проследят по IP адреса и ще те резстрелят като едното нищо! Ще те накарат да мълчиш! :)

Няма нужда да се преглеждам,аз съм си добре!

Никой от жителите на Малко Търново не знае точно какво точно има в Мишков нива,но със сигурно се знае ,че е свързано с извънземни.Аз само да ви кажа за информация,а пък Вие каквото искате си мислете.Щом от тия работи дето съм ги казал до сега си мислите,че не съм добре,значи по добре,че не съм казал и някой други неща.

Разгледайте този сайт http://boblazar.com/

Така накратко да обясня този човек Боб Лазар твърди, че е работил в супер секретната Area 51 и в една база наречена S4 в близост до въпросната Зона 51. В сайта човека е обяснил абсолютно всичко свързано

с извънземни и неговата работа. Също така твърди, че там има напълно функциониращи летящи чинии 9 на брой. По Discovery са давали документален филм за този човек.

• Автор

Разгледайте този сайт http://boblazar.com/

Така накратко да обясня този човек Боб Лазар твърди, че е работил в супер секретната Area 51 и в една база наречена S4 в близост до въпросната Зона 51. В сайта човека е обяснил абсолютно всичко свързано

с извънземни и неговата работа. Също така твърди, че там има напълно функциониращи летящи чинии 9 на брой. По Discovery са давали документален филм за този човек.

Като вляза в сайта и като кликна върху "ENTER" и ми иска парола.Иначе звучи интересно :speak:

Като вляза в сайта и като кликна върху "ENTER" и ми иска парола.Иначе звучи интересно :speak:

username и password си ги пише на самия сайт но ще ги напиша и тук :

Username: papoose

Password: sector

Редактирано от Hustler (преглед на промените)

• Автор

username и password си ги пише на самия сайт но ще ги напиша и тук :

Username: papoose

Password: sector

А да е ;) Не съм ги видял ;)

Някой работи не мога да си ги преведа,ама до колкото си преведах е адски интересно :speak:

Ха.. доста интересно а и темата е доста интересна :yanim: това за прекриването е истинската истина сигорно човечеството е остановило контакт със изванземна форма на живот още преди десилетия но правителствотвата криат а може пък и вообще да не знаят.С това се занимават само военните.Аз смятам че не сме сами просто е невазможно в безкраиния космус да няма поне 1на цивилизация освен нашата.Открити са милиони галактики няма начин да няма поне 1 форма на живот непозната на човечеството а относно технологиите според мене поне според мене например ТВ плазмите са военно дело смисал са излезли от употреба и защо да не се пуснат на пазара и ади същото е със GSM със 3G.Така че ние обикновените хора си мислим бах мамаму смятаи каква технология а то ко .. :yanim:;)

Само искам да ти приипомня че и интернета е военно дело Публикувано изображение

а по въпроса дали има извънземни вярвам че има

Редактирано от yuks (преглед на промените)

тая тема зе да става все по-безинтересна и тъпа защото се опитвате да докажете че някой има доказателства за извънземни което е "абсурт" вместо да изразите мнението си и да кажете защо е такова Някой предни постове много са интересни например тоя за библията И ако тоя сайт е наистина на някой работил в Зона 51 ..... абе няма смисъл даже да довър.....

Абе то има и твърдения,че водим война с тях,съдейки по видео запис от сателит на който се вижда бързо движеща се светеща точка,която сменя посоката си светкавично,и в същото време към нея се насочват 2-3 "ракети",като тази точка за части от секундата изчезва от обсега на камерата.Аз нямам никакви доказателства,че наистина съществуват,но наистина искам да има.Според мен е напълно невъзможно в този колосален космос,чийто размери са необятни за нашия мозък,да няма друга форма на живот.Ние кфи сме,богове ли ?

Интеерсен въпрос! По-скоро ние понякога сме извънземни не само със своето поведение, но и с постъпките си.

А бе стига глупости бе?!?!!? Големи хора сте, или поне поевчето от вас. Извънземни допускам да има, ама летящи "чинии" и тем подобни простотии?!?!

Я си представете, че сте един да речем главнокомандващ на извънземна нация и пратите летящи чинии на кило да изследват Земята, а те не се върнат, щото САЩ са ги хванали... Няма ли да бъдете леко раздразнен и да дойдете с цялата флотилия от летящи пирамиди и сапуни и да смачкате нахалните земляни... Публикувано изображение

То филми , книги и сайтове има много, все пак трябва да се яде;)

Ама летящи чинии, некви зони дето се стреля в БГ, сега разбирам го tommcat, момчето го тресе хормона (нищо лично) ама ще порасне малко и ще му мине.

Не ща да бъда криво разбран и да засегна никого, ама я се стегнете малко:)

И да изпием по една бира за Италия, пък колкото са си го заслужили...

П.С. А това че ние сме с недоразвита умствена потенциалност и не можем да разберем как Египтяните са си строили пирамидите си е наш проблем, да не обвиняваме извънземни, че навремето са зачислявали всички бури и дъждове, слънцегреене и т.н. на различни богове, нали...

Айде със здраве, и да не вземе някой да се засегне... Публикувано изображение

От известно време наблюдавам случващото се в този форум и мисля, че е крайно време разговора да се върне в рамките на добрия тон. Сред правилата на kaldata е изричната забрана да обиждаме останалите потребители, а и хормоните и влиянието им върху tommcat едва ли са най-печелившото изказване. Форумът има функция на обсъждане, не на спор и изрично не на махленска свада. Колкото до въпроса, който темата поставя, мисля, че трябва да разгледаме нещата по-издълбоко, за да добием правилна посока на разсъждение: 1. За живо същество или като част от живата природа се приемат също и животните, и растенията, затова нека не натоварваме предполагаемите извънземни с антропоморфност! 2. Космосът е безкраен, нали? Еми тогава в него комбинациите на материята също са безкрайни. Как можем тогава да допуснем, че ние на Земята сме единствената комбинация, която извършва биологични процеси, т.е. е жива и живее? Не е ли това малко високомерна гледна точка? Поздрав на Уличния Войник, Мераклията и Леденото Слънце. (И преди, и сега, trancemasha е на върха)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.