Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съществуват ли извънземните или сме сами?

Извънземните форми на живот 668 гласували потребители

1. 1. Вярвате ли че съществуват или не?

• Да
      67%
      432
    • По-скоро да
      21%
      139
    • По-скоро не
      2%
      19
    • Не
      5%
      34
    • Нямам мнение по въпроса
      3%
      20

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Мдаа, наистина е любопитна идеята за експериментален произход на човечеството, но ми се струва много далеч от реалността и някак си в сферата на малко вероятното. Някъде бях чел за хипотезата на учени, че ние сме експеримент на извънземни, но наистина ми е трудно да повярвам, прекалено малък е землянският ми мозък сигурно...

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 193,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Вселената е достатъчно голяма, и едвали само на земята има разумен живот, казвам разумен понеже вече са открити спори по някои астероиди. А за това че извънземно са идвали на земята можеби е вярно, можеби не не сум видял 100% доказателство, ако са идвали са нямали причина да не се покажат птред целия свят понеже идване до земята предполага по добри технологии от използвеаните на тази планета. Някои ден може да има контакти с извънземни но това ще е след доста долямо напредване на нашите технологии

Ти не вярваш,но по радиото слушах цяло предаване за това.Професори от някакъв британски университет съвместно с други световни специалисти го доказа,но аргументите им бяха научни,на високо ниво,и аз не ги запомних.Споменаха колко време било нужно на ембриона,за да се развие,следователно не можело първо да е кокошката...Не,наистина не мога да си го спомня,но беше дълго обяснение.

Обяснението е горе-долу това, че в процеса на еволюционното изменение е възможно родителя снесъл яйцето, да съдържа генотип различен от този на самото яйце. Така първия кокоши геном се съдържа в яйце и де факто първата кокошка се излюпва от първото яйце, съдържащо гените й.

Мдаа, наистина е любопитна идеята за експериментален произход на човечеството, но ми се струва много далеч от реалността и някак си в сферата на малко вероятното. Някъде бях чел за хипотезата на учени, че ние сме експеримент на извънземни, но наистина ми е трудно да повярвам, прекалено малък е землянският ми мозък сигурно...

Аз пък това някъде съм го чел,че сме били експеримент на някаква друга цивилизация,при това неуспешен експеримент, и през незнам-си коя година сме щели да се самоунищожиме ...

А между другото това за самоунищожението,като гледам накъде вървят нещата,и как унищожаваме природата,и как хората някак си стават все по-нервни,нищо чудно и да се окаже вярно ;)

Темата и мненията в нея ме забавляваха искрено докато ги четях. Продължаваите в същия дух па може и извънземните да имат връзка с нета и те също да се забавляват на вашите писаници Публикувано изображение

гледах преди малко по Discovery някви там правеха летяща чиния . Военни ли не знам кви бяха учени някви Та си мисля щом правят летящи чинии а не летящи кофи значи от нещо са се "вдъхновили" тая идея им е хрумнала от някаде може наистина от извънземни да е тоест те да карат летящи чинии

А според мен "великите технологични сили" прикриват по един блестящ начин своите свръх нови и секретни технологии чрез измислицата за летящи чинии. Така общественото мнение се притъпява и работат е готова!!! :nono:

А според мен "великите технологични сили" прикриват по един блестящ начин своите свръх нови и секретни технологии чрез измислицата за летящи чинии.

Така общественото мнение се притъпява и работат е готова!!! ;)

Ето това вече е едно чудесно предположение! :nono:

42

Това пък какво е?! :nono:

leonardo, дам, може и да си прав. Може тук на Земята да няма извънземни.. да не са се доближавали дори до нашата Галактика, но това да кажем, че въобще в цялата Вселена не съществуват други форми на живот, би било глупаво ;)

Това с великите технологични сили звучи много по-логично от предположенията за съществуване на извънзвмни и тяхно присъствие на Земята, но е ужасно конспиративно и по-скоро бих повярвал на хипотезата за извънземните.

Знам ли, май е по-добре нищо да не знаем, ако истината е в състояние да ни обърка чак толкова.

Поздрави на активните в темата. Публикувано изображение

Това пък какво е?! ;)

leonardo, дам, може и да си прав. Може тук на Земята да няма извънземни.. да не са се доближавали дори до нашата Галактика, но това да кажем, че въобще в цялата Вселена не съществуват други форми на живот, би било глупаво ;)

Хахахаха,който е чел книгата,или са му я цитирали отчасти,знае какво е!Може някой да цитира,защото аз не се сещам как точно беше."Отговорът е 42"

Хахахаха,който е чел книгата,или са му я цитирали отчасти,знае какво е!Може някой да цитира,защото аз не се сещам как точно беше."Отговорът е 42"

Дъглас Адамс

"Пътеводител на галактическия стопаджия"

...

- Добре - каза Дълбока мисъл. - Отговорът на Великия въпрос...

- Да...!

- За Живота, Вселената и Всичко останало... - каза Дълбока мисъл.

- Да...!

- Е... - каза Дълбока мисъл и млъкна.

- Да...

- Е...

- Да...!!!... ?

- Четиридесет и две - заяви Дълбока мисъл тържествено и невъзмутимо

Мина доста време, преди някой да проговори.

...

- Задачата беше доста трудна - каза Дълбока мисъл кротко.

- Четирсет и две! - изкрещя Луункуоол. - Само това ли успя да измислиш за седем и половина милиона години?

- Проверих го много внимателно - каза компютърът - и мога категорично да заявя, че това е верният отговор. Смятам, че проблемът, откровено казано, се състои в това, че всъщност вие никога не сте знаели за какво става въпрос.

- Но това е Великият въпрос! Великият въпрос на Живота, Вселената и Всичко останало! - изрева Луункуоол.

- Да - каза Дълбока мисъл с тон на човек, който на драго сърце понася глупаци, - но КАКЪВ е той всъщност?

Тежко, потискащо мълчание обгърна втрещените мъже, вперили поглед първо в компютъра, после един в друг.

- Ами, нали знаеш, за всичко... всичко... - започна Фучг колебливо.

- Видяхте ли? - каза Дълбока мисъл. - Когато си изясните въпроса, ще разберете и какво означава отговорът.

...

Редактирано от NikolayV (преглед на промените)

Хаха, хитро :sobbing:

Изобщо, понякога наистина е по-добре да отговориш на безумния въпрос с безумен отговор, а друг път е най-добре да отговориш на безумния въпрос, като прикриеш мъдростта си с очевидна глупост или поне с нещо, което може да носи имплицитно отговора на всички въпроси, но изглежда като еманация на глупостта Публикувано изображение

Може ли да продължиш цитата?Беше нещо като "като не разбирате,за какво ме питате?"

Лично аз съм убеден,че не сме сами! Знам около десет историй на бабами, няма да ги разказвам защото са доста страшни, и когато аз се сетя за тях си викам на ум: боже господи, как може да се съществуват такива неща. Дано на никой от вас да не ви се случват такива неща!!!

ще приритам вече Публикувано изображение:wors:;)

'Що?Ако преритвахме за всяко нещо, което не разбираме, резултата щеше да е отчайващ Публикувано изображение

заради тия дето са им казали някви приказки от 1001 нощи и те са ги зели за истина което е нелепо Не съм се интересувал от такива неща ама сяка такава една "история" не си прилича с друга най-вероятно което води до извода че те не са истински

Публикувано изображение

CORDELIA, Calif. -- This photo provided by the International Bird Rescue Research Center shows an X-ray taken of an injured duck with a broken wing. The International Bird Rescue Research Center in Cordelia. Calif., plans to raise funds with the unusual duck X-ray, which they say shows the clear image of what appears to be the face, or head, of an extraterrestrial alien in the bird's stomach. The center has come up with a way to turn its supposed alien encounter into a fundraiser for the center. It will auction off the X-ray on eBay. The image, which measures 17-by-14 inches, will be sold along with a certificate of authenticity. All proceeds will go toward funding the center's rehabilitation programs. (06/05/06 AP photo)

• Автор

'Що?Ако преритвахме за всяко нещо, което не разбираме, резултата щеше да е отчайващ Публикувано изображение

Браво! :) В този случай мисля,че е така :wors:

Лично аз съм убеден,че не сме сами!

Знам около десет историй на бабами, няма да ги разказвам защото са доста страшни, и когато аз се сетя за тях си викам на ум: боже господи, как може да се съществуват такива неща.

Дано на никой от вас да не ви се случват такива неща!!!

Стана ми интересно :wors: Ай разкажи поне 1 от историйте... :wors:

vboychev тая птица как е глътнала тая глава като тя е колкото главата на самата птица ? трябва като змията да си разтваря челюстта

Абе не знам като какво си разтваря устата тази птица но нашите приятели ИЗВЪНземните видимо нямат добри условия на тяхната планета, щом са останали с такива мънички размери и знаете ли какво???? ПАЗЕТЕ СЕ те идват да ни завладеят хубавата и топла Земя!!!!!!!!!!! Публикувано изображение

Редактирано от leonardo (преглед на промените)

спокойно ние ще я съсипем преди да са я завзели

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.