Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съществуват ли извънземните или сме сами?

Извънземните форми на живот 668 гласували потребители

1. 1. Вярвате ли че съществуват или не?

• Да
      67%
      432
    • По-скоро да
      21%
      139
    • По-скоро не
      2%
      19
    • Не
      5%
      34
    • Нямам мнение по въпроса
      3%
      20

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Лео,само си помисли какво би станало,ако неговото откритие получи реализация в глобален мащаб: 1.Всички фирми в бизнеса с нефт загиват 2.Милиони хора остават без работа 3.Променя се геополитическата обстановка в света - арабските държави,където във всеки двор има нефт,вече никой няма да ги бръсне за слива, а това може да създаде предпоставки за обедняването им и пускането на пипала на терористични организации Затова мисля, че такива открития се потискат и укриват,поне засега

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 193,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Alex 89 - ти самия вярваш ли на тези клипчета?

Незнам колко вярвам, но все пак е нещо! Сега ако кажеш че всичко е монтаж...

Лео,само си помисли какво би станало,ако неговото откритие получи реализация в глобален мащаб:

1.Всички фирми в бизнеса с нефт загиват

2.Милиони хора остават без работа

3.Променя се геополитическата обстановка в света - арабските държави,където във всеки двор има нефт,вече никой няма да ги бръсне за слива, а това може да създаде предпоставки за обедняването им и пускането на пипала на терористични организации

Затова мисля, че такива открития се потискат и укриват,поне засега

Абе вие май ще дойдете на мойта...

НАСА крият със сигурност нещо!

Има нещо гнило в Дания... Че защо да няма и в САЩ?Може и навсякъде да има.

Неща които са били невероятни и необясними на хората преди 500 години да речем намират своето обяснение столетия по късно.Същата работа е и с тези все още неразкрити и необяснени неща - след време ще се достигне и до тяхното разгадаване и обяснение - просто за всичко е необходимо ВРЕМЕ. Не очаквайте човек да стигне до всички истини толкова лесно!!! Публикувано изображение

Ако вземеш едно твърдение и започнеш да задаваш въпроса "защо ?" ще видиш че ще стигнеш до положение където не можеш да продължиш
  • Автор

То е ясно,че НАСА крият и то много крият.Но не крият само те.И руснаците крият много,дори и българите,но нека да не почваме пак темата за Градище(Мишкова нива).Истината е някъде там!Публикувано изображение

• Автор

Ами каде се намира Градище(Мишкова нива) за която спорихме!

Редактирано от tommcat (преглед на промените)

Ей ще трябва да ме черпите момичета и момчета!!! Покрай тази тема на колко хора дигнаха репутацията Публикувано изображение Малко е гадно че всички сте се нахвърлили в/у мен като лешояди на мърша - кофти че в случая аз изпълнявам ролята на мърша Публикувано изображение Няма ли да се намери някой, който да отстоява моите виждания Публикувано изображение Айде със здраве :nono:

Лео,само си помисли какво би станало,ако неговото откритие получи реализация в глобален мащаб:

3.Променя се геополитическата обстановка в света - арабските държави,където във всеки двор има нефт,вече никой няма да ги бръсне за слива, а това може да създаде предпоставки за обедняването им и пускането на пипала на терористични организации

WhiteHart, е напълно прав, ако беше реализирана тази идея всичко гореизброено щеше да се случи а това са мноооого загубени пари! Публикувано изображение Имаше и един филм по този повод, забравил съм му името, но показваше точно откриването на двигател с вода, при опита да бъде патентован , човека накрая го убиха защото другите (големите вкл.правителството ) Щяха да загубят огромни суми Публикувано изображение

Съществуват естествено ...обаче не се знае ...хора ли са не са ли хора ....пият ли ....не пият ли .... хора да излязат да пият поне

Съществуват естествено ...обаче не се знае ...хора ли са не са ли хора ....пият ли ....не пият ли ....

хора да излязат да пият поне

Това не е толкова важно (дали са хора) , по важното е че ги има

Ама ако не пият те за нищо тогав няма да стават нали..??? :)

Ма ти само за пиячка мислиш, ми я си помисли че споделят някоя рецепта която мобе да действ по същия начин ама да не е пиене. Публикувано изображение

Аз лично смятам, че след още десетина години гореспоменатото от теб ще е напълно без значение - просто защото на горката ни Земя ще е поне с 2 градуса по топло, горите ще са изсечени, ледниците безвъзвратно изгубени, нивото на световния океан отдавна ще е погълнал големите крайбрежни градове и всичко това заради човешката глупост и алчност!!! Безработица има и сега и то точно в държавите с петрол тя е най голямя (разбира се има и изключения) а защо ли си мисля че и сега арабите не са от най уважаваните народности!!!

Аз лично смятам, че след още десетина години гореспоменатото от теб ще е напълно без значение - просто защото на горката ни Земя ще е поне с 2 градуса по топло, горите ще са изсечени, ледниците безвъзвратно изгубени, нивото на световния океан отдавна ще е погълнал големите крайбрежни градове и всичко това заради човешката глупост и алчност!!! Безработица има и сега и то точно в държавите с петрол тя е най голямя (разбира се има и изключения) а защо ли си мисля че и сега арабите не са от най уважаваните народности!!!

Дори така дае, а то не е лъжа, ЧОвЕКА трябва да се интересува от това сам ли е, просто защото , ако това йоето казваш стане, може пък да се намери някой да ти помогне Публикувано изображение

Доста интересни историйки, на когото му се чете тук. И който вярва във братята от Мелмак разбира се.

Ех да кажа няколко мои възгледа и аз, въпреки че темата е крайно противоречива, има ли - няма ли, еми според мен във вселената все някъде има други форми на живот, вече какви са, колко са развити, дали някога ще ги видим, това не мога да кажа. Според мен също всичките тези неща около Розуел и останалите НЛО-та, които са забелязвани по света си мисля, че това просто са си секретни разработки на някоя държава, дали била тя САЩ, Русия или някоя друга все там. Чудно ми е едно нещо, как сравнително порастнали хора като вас могат да са така убедени, че има на нашата планетка извънземни и да се хващат за някакви си рисунки, които може да ги е нарисувал и някой фантаст като Марк Твен, но живял няколко хиляди години преди него и хайде сега космонавт, еми имало е хора дето са си го представяли това, то и Да Винчи е рисувал модели на хеликоптери, но това не значи, че е имал контакти с НЛО, просто е имал малко повече интелект човека и го е измислил това. Това за пирамидите е направо смехотворно вече, не е толкова трудно да натовариш хиляди хора, които те смятат за олицетворение на бога да ти построят една гробница, която да прилича на палат, та ние в момента какви сгради строим - небостъргачи, подземни и подводни тунели, един ден ако да речем нещо се случи с нашата цивилизация и бъдат унищожени доста от сегашните записи за цивилизацията и всичко и се сътвори наново цивилизация, ще си мислят как ли сме ги направили тези неща, но това не значи, че за тунела под Ламанша са ни помагали извънземни, нито за сателитите в космоса, нито за небостъргачите, нали. Интересен е факта, че ние не знаем голяма част относно феномените по собствената си планета, например за Бермудският триъгълник, какво знаем за него, наскоро ми попадна един филм за него, излъчван по канал Sci-Fi, където обясняваха създаването на Триъгълника като врата между измеренията или по-точно казано между алтернативните реалности, защото няма човек, който да не се е питал в даден момент "Какво би станало, ако бях/не бях направил еди-какво си?" и ето ти няколко реалности докато някой в момента е избрал да ми чете шантавия пост в момента, може някое алтернативно негово АЗ да е избрало да е на кафе с приятели в някоя алтернативна реалност това може да е там действителността, няма нужда да задълбавам в темата за Бермудския триъгълник, понеже не е това темата на дискусията. Последно имам само една критика и един въпрос към всички - Недейте толкова върло се нахвърля върху всеки, който не споделя вашето мнение и не му искайте доказателства, самите вие дайте такива, за да го оборите, но не доказателства които някой друг ви е поднесъл, а такива които самите вие сте открили, например ваша снимка на НЛО, която да не е изфабрикувана с Photoshop или друга програма, запис на извънземни или пък нещо което сте преживели самите вие, освен ако не сте освидетелствани с жълта книжчица де. :) Въпроса ми към всички вас пък е това - Колко от ВАС са виждали НЛО, колко от ВАС са контактували с ИЗВЪНЗЕМНИ. Съмнявам се на въпроса ми да има положителен отговор, затова и бих казал, докато не можете да докажете на 100%, че има контакти на извънземни и техни посещения на Земята, недейте ми говори за такива Холивудски измишльотини. P.S. @tommcat брато не усещаш ли, че с това Градище или както ти каза Мишова Нива се излагаш най-малкото сега ще те и оборя доста набързо, кажи ми една военна база в САЩ, до която ти би се приближил и не биха те разстреляли дори без да те питат, там закона е "първо стрелям, а после питам", в Русия е сравнително същото и при техните военни бази, в България е малко по-отпуснат режима, но в доста и от нашите военни бази е така, та кажи ми това доказва ли, че във всички военни бази по цялата ни планета има ИЗВЪНЗЕМНИ, мисля, че не. Не те смятам за луд, нямам и такова намерение, но и самия ти каза, че не си от този край, не си запознат, а вярваш на приятели, добре де, това че твоите приятели си мислят, че има ИЗВЪНЗЕМНИ там, без дори да са влизали в тази военна база, мисля че тогава мога да поставя под съмнение техните думи. P.P.S Не искам да обидя или да убеждавам никого с моя пост, просто изразявам собственото си мнение и мирогледа си така както аз го възприемам. И един съвет недейте се нахвърля така яростно върху leonardo, той и GFreeman имат доста смислени постове по тази тема, като изключим и няколко напълно песимистични, с които не съм напълно съгласен, но те са най-близо според мен до истината - ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ, с което не ангажирам ничие съзнание.

Сега понеже стана дума за фреската в пирамидата и сравняването на скиците от кодексите на Леонардо Да Винчи искам да кажа следното. Когато е правил тези скици Леонардо е имал гениална поглед и възможността на изучава природата. Голяма част от скиците са свързани с медицинки скици на човешкото тяло,изучавал е водните течения , изобретения - тървият танк, стрелящи бомбарди, и така нарачените летателни апарати.Те са давали основите взаимствани от птиците но сами по себе си са били практически неизползваеми. А огромната разлика в пирамидата е приликата на изобразените средства към съществуващите в момента средства. Интересен е факта защо има толкова много рисунки в Латинска Америка. А тяхната достоверност няма как да бъде оборена. Човешкото въображение малко трудно би си ги измислило в древността. PS Явно древните цивилизации в Латинска Америка са имали доста Леонардовци. Макар и да са имали наченки на писменост. Съпроведена с огромни като количесто човешки жертвоприношения - 20 000 души за един ден.

Редактирано от Oddesey (преглед на промените)

• Автор

P.S. @tommcat брато не усещаш ли, че с това Градище или както ти каза Мишова Нива се излагаш най-малкото сега ще те и оборя доста набързо, кажи ми една военна база в САЩ, до която ти би се приближил и не биха те разстреляли дори без да те питат, там закона е "първо стрелям, а после питам", в Русия е сравнително същото и при техните военни бази, в България е малко по-отпуснат режима, но в доста и от нашите военни бази е така, та кажи ми това доказва ли, че във всички военни бази по цялата ни планета има ИЗВЪНЗЕМНИ, мисля, че не. Не те смятам за луд, нямам и такова намерение, но и самия ти каза, че не си от този край, не си запознат, а вярваш на приятели, добре де, това че твоите приятели си мислят, че има ИЗВЪНЗЕМНИ там, без дори да са влизали в тази военна база, мисля че тогава мога да поставя под съмнение техните думи.

P.P.S Не искам да обидя или да убеждавам никого с моя пост, просто изразявам собственото си мнение и мирогледа си така както аз го възприемам. И един съвет недейте се нахвърля така яростно върху leonardo, той и GFreeman имат доста смислени постове по тази тема, като изключим и няколко напълно песимистични, с които не съм напълно съгласен, но те са най-близо според мен до истината - ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ, с което не ангажирам ничие съзнание.

Ама то в Градище няма военна база,това не е военна база.Просто е силно охраняема местност,а не ми се вярва просто ей така да се охранява.Не само мойте приятели си мислят,че има НЕЩО там свързано с извънземни и много други хора си го мислят това.Но няма какво да говорим за това,аз разбрах вече,че никой няма да ми повярва тай че за какво да говоря,аз ако не бях сигурен,че има нещо свързано с извънземни нямаше въобще да пиша за това,но както и да е.

И за нахвърлянето си много прав.Аз като написах това за Градище(Мишкова нива)почти всички ми се нахвърлиха,казаха ми да се прегледам,че не съм добре,че хормона ме тресял...!

Тук съм донякъде съгласен с теб.Но не след десетина години,а може би след 70-80...Дано не продължим с глупавото и безогледно унищожаване на природата,че тогава май единственото решение ще бъде извънземните да ни качват на корабите си и да емигрираме към Алфа Кентавър или някъде другаде... :)

Ама то в Градище няма военна база,това не е военна база.Просто е силно охраняема местност,а не ми се вярва просто ей така да се охранява.Не само мойте приятели си мислят,че има НЕЩО там свързано с извънземни и много други хора си го мислят това.Но няма какво да говорим за това,аз разбрах вече,че никой няма да ми повярва тай че за какво да говоря,аз ако не бях сигурен,че има нещо свързано с извънземни нямаше въобще да пиша за това,но както и да е.

И за нахвърлянето си много прав.Аз като написах това за Градище(Мишкова нива)почти всички ми се нахвърлиха,казаха ми да се прегледам,че не съм добре,че хормона ме тресял...!

Аз не знам нищо за там, но доста съм слушала...Чувала съм че извънземни черпят енергия, или какво-от това място...доста се говори, наистина, за там.Не смятам, че не си добре, та там наистина няма военна база.Интересно ще ми е да разкажеш повече за това място...

Аз не знам нищо за там, но доста съм слушала...Чувала съм че извънземни черпят енергия, или какво-от това място...доста се говори, наистина, за там.Не смятам, че не си добре, та там наистина няма военна база.Интересно ще ми е да разкажеш повече за това място...

Да права си infinity1305 , ако може разкажете малко повече че интересно ми стана..Кои какво е чувал и т.н. Е. ако може де :ph34r:

• Автор

В района на вр. Градище има някакъв археологичен обект.Носят се слухове и легенди за нещо много уникално, което би преобърнало до голяма степен представите ни за нашия свят- град или съоръжение под земята строено от стара цивилизация, извънземни и прочие такива. Може би повечето са силно преувеличени. Фактите обаче са следните: в началото на 80те /мисля, че беше пролеттта на 1980, но не съм сигурен / няколко учени и археолози с помощта на Людмила Живкова организират експедиция там и се натъкват на странни и необясними находки и ЯВЛЕНИЯ. След завръщането си пишат доклад, който потъва незнайно къде. Няколко месеца след това Людмила умря при загадъчни обстоятелства, а част от членовете на експедицията са арестувани и лежат с години по затворите. Някои се разминават със затвора, но не и с психическия тормоз - влачене по следствия, разпити и заплахи за мълчание по темата. И сега е силно охраняема местноста има нещо,но и аз точно незнам какво е,но определено е свързано с извънземни.Чувал съм,че там има летище на извънземни,но за това не съм сигурен. Дори се бях пошегувал с учителя ми по география,предложих му да отидем на екскурзия там,а той ми се изсмя и каза ако уредиш да ни пуснат,и той също потвърди това,че местноста е свързана с извънземни.

Редактирано от tommcat (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.