Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съществуват ли извънземните или сме сами?

Извънземните форми на живот 668 гласували потребители

1. 1. Вярвате ли че съществуват или не?

• Да
      67%
      432
    • По-скоро да
      21%
      139
    • По-скоро не
      2%
      19
    • Не
      5%
      34
    • Нямам мнение по въпроса
      3%
      20

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Защо тази тема не е изразена чрез анкета,защото така може да спорим до......Ако имаше "ДА" или "НЕ" щеше да е по-добре Публикувано изображение

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 193,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Уау,благодаря за информацията!Само не мога да разбера защо постоянно ми намлява боя на постовете и падам от Почетен на редовен потребител... :yanim:

И при мен е така!?

Но защо?

Можеби някой от модераторите ще ни "светне" по този въпрос! :rolleyes:

Защо тази тема не е изразена чрез анкета,защото така може да спорим до......Ако имаше "ДА" или "НЕ" щеше да е по-добре Публикувано изображение

Навита съм за една такава анкетка. Сега ще поразгледам и ако мога, ще направя :nono:

Уау,благодаря за информацията!Само не мога да разбера защо постоянно ми намлява боя на постовете и падам от Почетен на редовен потребител... :P

Отговорите на вашите въпроси ще намерите - Тук ;)

Навита съм за една такава анкетка. Сега ще поразгледам и ако мога, ще направя :)

Преди имаше опция "Анкета", сега няма и единствените, които могат да добавят са членовете на екипа ;) А и, и да ставаше от всички - това щеше да може само човекът, пуснал самата тема ;)

Отговорите на вашите въпроси ще намерите - Тук :)

Преди имаше опция "Анкета", сега няма и единствените, които могат да добавят са членовете на екипа ;) А и, и да ставаше от всички - това щеше да може само човекът, пуснал самата тема :P

Да, аз се поразрових и видях, че анкета не може да се прави от потребителите. Затова помолих модеризаторите за една такава анкета, но още няма отговор.

Благодаря за анкетата :) Аз гласувах с "да" :laughing5:

Аз пък нещо не можах да я открия. Може ли да изпратите линк?

Това е толк8ова сигурно, колкото е сигурно, че съществува задгробен живот и че светът е създаден от Всевишния в рамките на 6 дена, а светът не на 5000 години. Всичко това е научно доказано в мъдните скрижали, написани от пророците и не подлежи на съмнение. Затова аз гласувам, за.

Чудно ми е само, как в 21 век се намират личности като моя комшия Иван Костов, който твърди, че науката била доказала обратното. Кой го знае каква наука има предвид този побъркан тип, но във всеки случай подозирам, че той иска да отхвърли мъдрите учения на пророците и да отклони правоверните от правите им пътища.

На такива трябва да се дава решителен отпор.

Правилно, но понеже казваш, че няма причина да сме сами (поради изброените факти), ето ти една:

Бог сътворява Вселената и човека.

Това означава само, че освен нас (хората) има поне още един :)

Това означава само, че освен нас (хората) има поне още един :clap:

Да, ето го доказателството. :yanim: Бог е марсианец! :wors: Но къде са останалите от планетата му? :rolleyes:
  • Автор

И да не би тия снимки те да са ги правили.Взети са от Google и от някакви други сайтове там.Аз въобще не

гледам това,което пише в интернет!

Добре ще ви разкажа историята!

Имам една жена,която живее до нас казва се Веса,тя е на 40 години,много е добричка и свястна.Аз много се имам с нея.Наскоро ходих в тях да се видим,а по принцип като се съберем с нея и винаги си говорим за изънземни за религия и такива работи.Та тя ми разказа за една нейна колежка(казва се Людмила),която от много време си контактува с някакъв глас(женски),но без да вижда никой.Този глас идва при нея когато ще стане нещо лошо и и казва какво да направи за да го предотврати и това което и казвал гласа винаги и помагало,и.Людмима можела да вика гласа при нея когато си поиска,но след разговора с него била много изморена имала главоболие.И тя го е питала за много работи,питала го е"Какво си ти",гласа и отгиворил,че е от друго съзвездие,че тяхната цивилизация е по развита и имало още много цивилизации,които са по развити от нас имало и такива,които са по слабо развити от нас.Така Людмима си говорела с гласа около 2 години и му казала,че иска да го види,гласа и отговорил,че още не е готова,че се изисква много енергия,но тя настоявала и той и казал да застане пред огледалото и ще види отражението му.Людмила застанала пред огледалото и видяла двуметрова жена с бронзов цвят на кожата и трето око,което било на челото.

Людмила е разговаряла с този глас за много работи.Един ден го попитала има ли господ,има ли рай има ли ад,и кой ни е създал?Гласа и отговорил,че няма господ,няма ад,няма рай и,че 30% от това което пише в библията е вярно.И тогава Людмила попитала,кой ни е създал.Гласа и казал,че в слънчевата система има планета,която се намира зад слънцето,има в предвит,че когато нашата планета е пред него например,тази другата планета е зад него.И на много хиляди години 2-те планети се засичали(били на много близко разтояние.Казала,че още преди ние да съществуваме тази цивилизаци слиза на планетата Замя и ни създават.Казала,че ние сме техен експеримен и когато планетите се засекат(което става на много хиляди години)те ни посещават за да видят как се развиваме.И казала,че този народ са слелзи на земята и са построили пирамидите и,че йериглифите е техен древен език.И казала,че има висша сила,която стой над всички раси,и всека цивилизация си има дума за това Господ например.Казала,че ако човек живее правилно живота си,когато той умре се преражва на някоя друга планета,при някоя по развита цивилизация и така и ако там живее по добре цикъла с прераждането придължава,а ако е живял неправилно човек се преражда отново тук на Земята,докато не се научи да живее правилно.

Аз имам голямо доверие на леля Веса и когато чух това,което съм написал по-горе,че сме експреримен на някаква друга цивилизация,че 30% от библиата е вярно,направо незнаех какво да си мисля.Преди много вярвах в бог,но сега вярванията ми са много объркани и незнам в какво да вярвам.Много съм объркан.Но знам,че леля Веса е много свястна и умна жена.

Добре готов съм,айде почвайте ме Публикувано изображение

ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ВЯРВА В КАКВОТО СИ ПОИСКА!

По повод разказа на tommcat ви припомням разчитането на клиновидното писмо на древните шумери от Зехариа Ситчин и твърдението му,че в тези писания се говори за това,че земята се посещава на всеки 3600 г. от планета на която живеят нашите създатели боговете.Планетата се нарича Нибиру и орбитата и е елиптична и е преминала между орбитите на Марс и Юпитер,като е унищожила планетата Фаетон споменавана от древните гърци.На това място сега има метеоритен пояс.Ето и снимки за размисъл.

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображение

Прочетете и това http://www.users.globalnet.co.uk/~noelh/BirthofJesus.htm

Защо всички си мислят, че извънземните са от Марс?Защо всички свързват извънземните с Марс?

Ако сте прочели моя разказ и поста на milpetm(който съвпадат) ще се замислите...

tommcat, не го мислят, приказват си само.Ти не ги слушай-всеки може да вярва че ги има извънземните, или че ги няма. :rolleyes:

Защо всички си мислят, че извънземните са от Марс?Защо всички свързват извънземните с Марс?

Ако сте прочели моя разказ и поста на milpetm(който съвпадат) ще се замислите...

Мойе би защото Марс е най-близо до нашата планета, пък хората не обичат да се трудят много и търсят отговорите по-наблизо...Друго обяснение за Марс не виждам...Това за Господ ми хареса :rolleyes:

Гласувам за тази страхотна тема. Едно да и от мен.

Това е толк8ова сигурно, колкото е сигурно, че съществува задгробен живот и че светът е създаден от Всевишния в рамките на 6 дена, а светът не на 5000 години.

Най-сигурното нещо на този Свят е смъртта ;)

И като се замисли човек над историятана tommcat, лудите са си най-нормалните хора!

Редактирано от sarazin (преглед на промените)

И като се замисли човек над историятана tommcat, лудите са си най-нормалните хора!

Историята на tommcat е готина. Бях чувала за прераждане в друг образ (например човек да се прероди в куче), ама да се прероди на друга планета...? Аз и без друго не вярвам в прераждането, но виждам, че има и по този въпрос има доста за дискутиране.

Редактирано от usmivkata_v (преглед на промените)

Чакайте бе, хора! Кои сме ние да даваме мнение по тоя въпрос??? Аз винаги обичам да доказвам казаното си с факти. Не мисля, че който и да е жител на планетата земя може да докаже, че еди къде си има някаква друга цивилизация. Или пък може и да има там, НАСА, маса. Кой знае? Наистина няма да се учудя, ако крият нещо, но щом няма деоказателство, няма и твърдение. П.С. Не приемайте първото ми обръщение като обида! С най-добри чувства го казвам :wors:

Е, това е човешката природа - като няма извънземни, ще си направим сами...

Е, това е човешката природа - като няма извънземни, ще си направим сами...

Е пък нищо чудно... Публикувано изображение

Учените подчертават: "В Природата съществуват над 100 комбинации на аминокиселините, а белтъчините на познатите ни земни форми на живот са само от 20 вида. Не е правомерно да се правят общи предположения за извънземните форми на живот базирайки се само един пример – земния."

През последното десетилетие са открити над 170 планети в далечни звездни системи. Разработени напоследък нови прибори «за лов на планети» ще ускорят значително този процес.

Астрономите от университета Карнеги са публикували предварителен списък с «подозрителни» планети. Ръководителката Маргарет Търнбъл (Margaret Turnbull) обяснява избора си по този начин: «Това са звездни светове в които бих се съгласила да живея, ако Господ би пожелал да премести Земята там»

Ето първата петорка «номинирани»:

1.Звездата beta CVn (съзвездие Ловджийски кучета (Canes Venatici) – 26 св. г. От Земята.

2.Звездата HD 10307 (съзвездие Ловджийски кучета) - 42 св. г. от Земята.

3.Звездата HD 211415 (съзвездие Ловджийски кучета) - 50 св. г. от Земята

4.18 Sco, звезда-"двойник" на нашето Слънце

5.Пегас 51 където през 1995 г. за пръв път бе открита планета

Коя от тези планети наистина ще се окаже «жизнеспособна»?

Ще поживеем, ще видим

Редактирано от vboychev (преглед на промените)

Учените подчертават: "В Природата съществуват над 100 комбинации на аминокиселините, а белтъчините на познатите ни земни форми на живот са само от 20 вида. Не е правомерно да се правят общи предположения за извънземните форми на живот базирайки се само един пример – земния."

:nono:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.