Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съществуват ли извънземните или сме сами?

Извънземните форми на живот 668 гласували потребители

1. 1. Вярвате ли че съществуват или не?

• Да
      67%
      432
    • По-скоро да
      21%
      139
    • По-скоро не
      2%
      19
    • Не
      5%
      34
    • Нямам мнение по въпроса
      3%
      20

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

още от малка мен ме плашеха че да мога да си лягам по рано и аз от тогажа си мислих че има изванземни.След като гледах едно предаване по дискавари и наистина има нещо вярно в тез работи

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 193,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Може да е егоистично ,но все пак сам почти сигурен ,че сме сами.Колко пати са виждали уж летяща чиния и после се разбира ,че това не е чиния а нещо друго савсем човешко!Поздражи ,trabant4e!

Определено не сме сами във Вселената!!Нямам никаква представа какви са извънзмните,но е АБСУРДНО да мислим че сме само ние

• 3 седмици по-късно...
:) Подкрепям мнението на болшинството, че не сме сами във вселената. Надали сме толкова изключителни! А може би и на Земята не сме сами, а има паралелни светове или можем да се придвижваме чрез времеви портали? Това, че познанията ни са малко, не означава, че трябва да отхвърляме всичко. На времето, когато Жул Верн публикува книгите си, са се възприемали като измислица, но днес голяма част от нещата, за които пише, са факт. Да се надяваме, че ще достигнем до това познание! :clap::clap:

Имаше едно мнение ' Извънземните са правили опит и се получил някакъв боклук и са го пратили на Земята и го наблюдават за да види как ще се развие ' :)

Не може да няма живот и някъде другаде

Трудно е даже да се мисли, че няма живот даже и в нашата галактика, па камоли и във Вселената. Аз лично съм виждал НЛО преди около 8-9 години.Бях в Стара Планина на лагер, вечерта се бяхме събрали и играехме на криеница когато в небето се видя нещо с много лампи.Мина на около 20 метра над нас.Всички го гледаха с учуда. Страното беше, че несе чуваше шум.Първото ми предположение беше, че е хеликоптер, но нямаше как да е това. Първият ми въпрос тогава беше:Видяхте ли го?Всики гледаха още нагоре.Естествено цялата вечер се говореше само за това. Това няма да го забравя никога.

Има една местност до Малко Търново,казва се Мишкова нива.Местноста е силно охранявана от военни и не се допускат цивилни.Води се,че там е открито нещо и според мен ще е нещо много важно.Не ви препоръчвам да ходите там,защото само да ви видят,че се обикаляте наоколо и ще ви застрелят...

Водете си изводите!

А какво ще кажете за пирамидите кой ги е построил,не може да са били египтените,тогава е нямало таква технология,как са изчислили всеки камънен блок да е равен на 1 тон и камъните са били взети от хиляди километри...

ами слабо ти е инфото около пирамидите, на скоро даказаха че каменните блокове са ляти , което ще рече че не са носени в тоя си вид

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

ами слабо ти е инфото около пирамидите, на скоро даказаха че каменните блокове са ляти , което ще рече че не са носени в тоя си вид

Ти изби рибатта, как се лее камък?Ако ми го дАкажеш, ще повярвам.

P.S.Пирамидите са плод на робски труд и мания за величие, незнам какво толкова ви галят ушите.В това сторителство са умрели хиляди хора, това май не го знаете или предпочитате да не го казвате.Заради болните амбиции на някакъв владетел с мания за величие.

Ти изби рибатта, как се лее камък?Ако ми го дАкажеш, ще повярвам.

P.S.Пирамидите са плод на робски труд и мания за величие, незнам какво толкова ви галят ушите.В това сторителство са умрели хиляди хора, това май не го знаете или предпочитате да не го казвате.Заради болните амбиции на някакъв владетел с мания за величие.

В отговора който си дал,пак се вижда че е на религиозна основа

За пирамидите първо трябва да се попрочете малко и после да се коментира.

Прочети малко за тяхното разположение,как са ориентирани примерно,дали в днешно време могат да се построят такива.

да говори някой ,че са строени от роби с въжета и дървета си е негово право,но тези които въвеждат тези теории и карат целия свят да вярва в това,са същите тези които подкрепят и теорията на Дарвин,честито твоите прародители са маймуни.

В отговора който си дал,пак се вижда че е на религиозна основа

За пирамидите първо трябва да се попрочете малко и после да се коментира.

Прочети малко за тяхното разположение,как са ориентирани примерно,дали в днешно време могат да се построят такива.

да говори някой ,че са строени от роби с въжета и дървета си е негово право,но тези които въвеждат тези теории и карат целия свят да вярва в това,са същите тези които подкрепят и теорията на Дарвин,честито твоите прародители са маймуни.

Моите прародители са маймуни?Прости ми, но не търпя подобно унижение.Ако ти се гордееш са маймунското си минало, ок.Можеш да се хвалиш с дядо ти орангутан и баба ти горила, няма проблеми.Сам Дарвин обаче се е отрекъл от теорията си на преклонна възраст.Можеш да прочетеш.Пък къде видя религиозната основа.........Но не е това темата.

Редактирано от alesys (преглед на промените)

Моите прародители са маймуни?Прости ми, но не търпя подобно унижение.Ако ти се гордееш са маймунското си минало, ок.Можеш да се хвалиш с дядо ти орангутан и баба ти горила, няма проблеми.Сам Дарвин обаче се е отрекъл от теорията си на преклонна възраст.Можеш да прочетеш.Пък къде видя религиозната основа.........Но не е това темата.

Може пък и ти да се отречеш от теорията си за пирамидите,било то и на стари години.

:)

Бе не сме сами - 6 милиарда сме все пак, макар и на една планета... А за други форми на живот лично аз не знам. Не отричам че има, но не отричам и че няма... объркана история. А и защо всички извънземни трябва да са свръхразвити? Ние сме доста напреднала цивилизация, не мислите ли?

Има извънземни , според мен , а като гледам анкетата и според доста други :)

Може пък и ти да се отречеш от теорията си за пирамидите,било то и на стари години.

:angry:

Може, само дето аз нямам теория и второ, имам поне малко мозък в главата за да знам, че камъните не раждат, дървета не се превръщат в птици и тем подобни небивалици.За съжаление, намерили почва в главите на иначе умни хора.Да се чуди човек, кое е по-голяма глупост, теорията или този, който я приема.Нейсе.Тука се начетох на детински разсъждения.Но е забавно.

Аз съм само един юноша бледен и мам ми е казала да не говоря на тази тема понеже аз съм дошъл нейде из небесната шир във едно вързопче носено от едно трансатлантическо щъркелче! Аз първо виждам после вярвам, сега допускам че е възможно тъй като консуматорската теория няма как да се изпълни само от един вид потребление, а космосът е така необятен и криещ ревниво свойте тайни.... ехх!

• 1 месец по-късно...

Гласувах, че има но ще се въздържа от коментар...

Не може да няма извънземни. Вселената е твърде голяма, за да са само хората разумни в нея. Със сигурност е пълна с най-различни форми на разум.

• 1 месец по-късно...

Какво значи "Не може да няма" и "със сигурност"?Това не са доказателства.Откъде си толкова сигурен, на какво почива убеждението ти?Какво като Вселената е голяма, какво доказва това?

Изненадах се от резултатите и си спомних за това клипче:

Много готино филмче.

Ето ви сайтове, където пише доста за извънземни:

http://www.xnetbg.com/

http://www.fenomenibg.com

И аз мисля,че е невъзможно във Вселената да сме само ние, иначе доказателства нямам

• 4 седмици по-късно...

Няма как да сме сами. Напълно съм сигурен, че някъде надалеч има разумни същества. Не мога да си представя в цялата вселена да сме само ние.

Няма как да сме сами. Напълно съм сигурен, че някъде надалеч има разумни същества. Не мога да си представя в цялата вселена да сме само ние.

Правилно,правилно ;)

Ето едно интересно филмче по темата - цък, а с тази програмка можете да си го свалите на компа - цък Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.