Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съществуват ли извънземните или сме сами?

Извънземните форми на живот 668 гласували потребители

1. 1. Вярвате ли че съществуват или не?

• Да
      67%
      432
    • По-скоро да
      21%
      139
    • По-скоро не
      2%
      19
    • Не
      5%
      34
    • Нямам мнение по въпроса
      3%
      20

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

значи аз съм от добрич и преди време бяха казвали по новините че в добръджа били забелязвани извънземни обекти и някакви такива и странното беше че на следващия ден бяхме трима човека и видяхме самолет как лети и точно срещу него нещо приличащо на летяща чиния или някакво подобно тяло светещо в различни светлини който се сменяха как точно преди да се сблъскат се вдигна супер бързо нагоре самолета мина и се върна в същата позиция и след няколко секунди изчезна... просто егати лудницата не ми се вярва да има хеликоптер или нещо подобно да лети на такава височина и да се издигне и снижи така бързо...

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 193,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

значи аз съм от добрич и преди време бяха казвали по новините че в добръджа били забелязвани извънземни обекти и някакви такива и странното беше че на следващия ден бяхме трима човека и видяхме самолет как лети и точно срещу него нещо приличащо на летяща чиния или някакво подобно тяло светещо в различни светлини който се сменяха как точно преди да се сблъскат се вдигна супер бързо нагоре самолета мина и се върна в същата позиция и след няколко секунди изчезна... просто егати лудницата не ми се вярва да има хеликоптер или нещо подобно да лети на такава височина и да се издигне и снижи така бързо...

Като стана дума за такива истории...и а зсе сетих за една. Преди 3 години, лятото...Една вечер (около 23 часа) изпращаме едно момче, подминаваме къщата му, но след малко то ни вика. Обръщаме се, виждаме го, че тича след нас и се спираме, за да го изчакаме. В момента, в който спрахме, небето стана ден...Всичко се освети за 4-5 секунди. Не беше светкавица. Това, което светна, беше самото небе. И все пак светна една голяма обла част от него, но толкова ярко, че освети всичко останало....Аз дори не мога да го обясня добре, беше толкова странно. (Не твърдя, че са извънземни.) Ние останахме като втрещени, но след няколко мига, като се посъвзехме, го ударихме на майтап. Човек не знае дори как да реагира, като му се случи нещо странно!

Има едни неща, наречени "кълбовидни мълнии". Интересно изглеждат, но не са извънземни.

Виждала съм кълбовидни мълнии,моля те! Не беше мълния, много по-голямо беше, може би с диаметър около 1 км. А нали ти казвам, че освети цялото небе :)

Az imam rodnini v Malko tyrnovo i sym jivql nqkolko godini tam i otnost Gradishte znam dosta...Obache zasega smqtam da si mylcha,a inache predlagam na tiq smeli syrca,koito otrichat vsichko bez da znaqt za kakvo stava duma,Honda Pilot,s koqto da stignat do tam,5 000lv. i GPS ako se vyrnat s 1 GB. snimkov material na cqlata mestnost + snimki na samata peshtera i galeriite v neq... Публикувано изображение Napylno sym syglasen s ToMMCat i plz sprete da razsyjdavate kato uplasheni dechica,koito se strahuvat da priznaqt ochevadnoto...Nevyzmojno e da sme sami,vse edno ot 1 000 000 000 000 000 cherni topki i 1 bqla da ocelite tochno bqlata...Dori da napravite nqkolko miliona opita...Kisses :)

Напълно съм съгласен с IceSun, защото много смелчаци си позволиха неподходящи коментари и е време да проверим на кого му стиска. Като няма нищо в Мишкова нива, хайде да отидем там, 'що се дърпате?

Напълно съм съгласен с IceSun, защото много смелчаци си позволиха неподходящи коментари и е време да проверим на кого му стиска. Като няма нищо в Мишкова нива, хайде да отидем там, 'що се дърпате?

Аз никъде не виждам страхливци, къде са? Аз не се дърпам, навита съм - ари в пещерата :)

Та който не е разбрал предлагам някой леффф и екипировка за човека,който ми донесе 1Гб снимчици на местноста...Хах,а другото което е,няма как да се стигне до там,то ако можеше да съм отишъл 48534956234785 пъти все пак е на няколко километра от Мт.

А би ли разясним малко повече за тази пещера и защо не може да се стигне до нея? Някаква история няма ли да разкажеш? Наистина възбуди любопитството ми, а съм близнаци, така че....

Ами става дума за една местност на границата м/у България и Турция.Предполага се,че по време на някакъв потоп в Азия,пазителите на Грала са избягали към Европа за да се спасят.Но точно на моста м/у двата континента са били нападнати от Римляните и те избрали точно тази местност за скривалище на Свещения Грал(Тогава на територията на Р.България се намирала Римската империя) и на останалите им скъпоценности.Местността притежава огромна енергия и по тази причина се смята за мост между цивилизациите,т.е. летище за извънземни.Само 1 група се е опитала да направи археологически разкопки на това място,но неуспешно.Групата тръгнала през 1 горещ летен ден натам и точно когато стигнала,небето потъмняло.Разпънали палатките точно в момента когато завалял силен дъжд.След около 10 минути страшна опустошителна буря изненадала археолозите.Никой не предполагам,че посредата на лятото може да има такава буря.Разбила лагера им и едвам ги оставила живи.Те се скрили под дървета на около 10 метра от входа на пешерата.И точно тогава се е случило нещо,което е трудно за вярване.Малко над входа за пещерата се явили 1 фараон и дъщеря му.Вцепенените хора забелязали как пазителят на пещерата сочи с ръката си в посока на най-близкото градче,Мт.Това означавало,че те трябва да напуснат по най-бързия начин мястото,да пренощуват в близък град и никога повече да не се връщат там.Водачът на групата за разкопки била Лядмила Живкова,дъщеря на Тодор Живков.В момента цялата местнотст се пази от гранична полиция,като причината,която изтъкват те,е че този район се намира на границата...Но само там има толкова военни.Максимално на 2 км от местноста може да се приближи човек,без значение кой е и с каква цел отива...

Историята е невероятно интересна. Значи това е боли в близкото минало. Лелеее! Взе ми ума :yanim:

Интересно, ако някой има още информация свързана с тази местност да сподели :)

• Автор

Интересно, ако някой има още информация свързана с тази местност да сподели :)

Ако не те мързи, вземи прочети предните страници на темата.Аз съм писам за тая местност... Публикувано изображение

Има още мн истории за тази местност,но едва ли ще ви е интересно да ги прочетете всичките.Ще ви разкажа още 1 Публикувано изображение Има само 1 човек,който е влязъл в пещерата и е останал жив.Взел е колкото можел да носи богатства и заживял идеално...Брех станах като някой писател тука :P Та малко след като забогатял,полицията почнала да разследва парите му и не стигнала до никъде...Решили,че парите са откраднати и без разследвания и дела го вкарали в затвора.Било му мн гадно от бързото развитие на живота му,което тръгнало по изключително неприятен път.Но това било само началото.1 седмица след като влязъл в затвора получил писмо от роднини.Първата му реакция била радостна,понеже близките му хора не го били забравили още.Но в писмото пишело,че близък негов роднина е починал.Станало му мн тъжно.Приел това за нормално и се поуспокоил...Но това продължило да се случва.Всяка седмица получавам писма,в които пишело,че неговите роднини умирали без причина...Това било проклятието на пещерата...Лично на мен това ми звучеше като приказка,но нещата стоят малко по-различно,когато има толкова мн свидетели и хора,които знаят за този случай...И то когато тези хора са ти близки,няма начин те да излъжат...

Tommcat, а спомена ли за портата, която се отваря всеки ден в рамките на пръстена на Юпитер? Предполагам знаете и за червеното петно на Юпитер. Аз лично предполагам, че появата на червеното петно на Юпитер е пряко свързана с ежедневния цикъл на отваряне на тази порта. Но защо точно Юпитер? Аз мисля, че това се дължи на енергията, която планетата притежава. Юпитер е наречена несъществената звезда заради тази енергия, която обикновено звездите притежават. Това са мои лични предположения де :/

• Автор

Tommcat, а спомена ли за портата, която се отваря всеки ден в рамките на пръстена на Юпитер? Предполагам знаете и за червеното петно на Юпитер. Аз лично предполагам, че появата на червеното петно на Юпитер е пряко свързана с ежедневния цикъл на отваряне на тази порта. Но защо точно Юпитер? Аз мисля, че това се дължи на енергията, която планетата притежава. Юпитер е наречена несъществената звезда заради тази енергия, която обикновено звездите притежават. Това са мои лични предположения де :/

Не съм споменавал за тази порта, защото тя няма пряка връзка с извънземни.Но все пак да кажа:

по принцип през пръстена на Юпитер е невъзможно да се мине и да се кацне на самата планета.Но този глас(за който ви разказах) с който онази жена си говори и е казал, че в определен ден и определен час се отваря портал в пръстена на Юпитер през, който може да се мине и да се кацне на планетата.

За мен тази тема е мнооого обширна.Дали има или дали няма са се изказали доста мнения и много филми са правени.В подкрепата на едното или другото мнение все още не е дадено достатъчно добро доказателство за да обори другата страна.

Така,че всичко остава на догатки и лични убеждения и до някъде желания за едното или другото,повлияни от прочетено или видяно.Човешката психика е много податлива и това да си сигурен ,че няма или има,говори ,че ти си приел това,което искаш да е./донякъде/.А това,че не е доказано те вълнува в по-малка степен.

Доказателства!!!

Какво са те?Нещо,което сме приели за вярно ние,човеците.Но дали е така въобще.Изобщо законите и теоремите дали са верни.Или законите на физиката.

В смисъл такъв,че как може една черна дупка да е голяма колкото върха на игла и да има маса поне 10 милиарда пъти по-голяма от масата на Слънцето.Има такава гравитация,че поглъща материята около себе си с такава сила,даже и светлината не може да избяга.Как става това?Да изкривиш светлинен лъч?!?!

Ако беше жив Айнщайн може би щеше да отговори на някои въпроси....при тази техника сега.

Аз казвам/мисля/,че ИМА извънземни.

Който мисли,че не съм прав,да докаже обратното....... Публикувано изображение

Тя Юпитер не беше ли съставена предимно от газ или нещо такова :)

Мисля, че е от нещо като плазма - четвъртото аграгатно състояние - но не съм сигурна. Затова не могат да кацат спътници или космически кораби на тази планета и затова кацат на най-близките й спътници....

Ако имаше такава програма за откриване на извън земни.Лично съм "ЗА",че има извън земни.На 11 август бяхе на един приятел на рожден ден.Бяхме пуснали телевизора и чухме по-новинте,че към полунощ ще има падащи звезди.Всеки избяга до къщи-Те взеха биноклите,а аз отидох до нас да взема телескопа.След като отидохме пак у тях седнахме вънка на масата и гледаме тази прекрасна гледка от метеоритен дъжд.Даже падна една звезда в близкото начално училище и отидохме да я видим,но тя вече беше изгоряла.Върнахме се в тях и пак почнахме да гледаме.Аз видях между звездите да се върти някакво нещо в кръг и мига червена лампичка отдоло.Това несъмнено беше летяща чиния,защото казах на другите да забележат и те потвърдиха мойте думи.Така,че ако искайте ми вярвайте има извънземни.Много,много отдавна е била кацнала летяща чиния близо до Кортен на байра където няма и човек.След като хората от близкото село излезли да видят-те се изплашили и побягнали.Хайде стига съм мислил за извън земни,че ме заболя главата.Като си мисля за такива неща и ставам друг човек ;) Вашите мнения отностно моят коментар? Благодаря за вниманието ;)

Ако имаше такава програма за откриване на извън земни.Лично съм "ЗА",че има извън земни.На 11 август бяхе на един приятел на рожден ден.Бяхме пуснали телевизора и чухме по-новинте,че към полунощ ще има падащи звезди.Всеки избяга до къщи-Те взеха биноклите,а аз отидох до нас да взема телескопа.След като отидохме пак у тях седнахме вънка на масата и гледаме тази прекрасна гледка от метеоритен дъжд.Даже падна една звезда в близкото начално училище и отидохме да я видим,но тя вече беше изгоряла.Върнахме се в тях и пак почнахме да гледаме.Аз видях между звездите да се върти някакво нещо в кръг и мига червена лампичка отдоло.Това несъмнено беше летяща чиния,защото казах на другите да забележат и те потвърдиха мойте думи.Така,че ако искайте ми вярвайте има извънземни.Много,много отдавна е била кацнала летяща чиния близо до Кортен на байра където няма и човек.След като хората от близкото село излезли да видят-те се изплашили и побягнали.Хайде стига съм мислил за извън земни,че ме заболя главата.Като си мисля за такива неща и ставам друг човек :) Вашите мнения отностно моят коментар?

Благодаря за вниманието :)

Ще ми обясниш ли как по-точно падат звезди в училища,че нещо не ми става ясно...Щото аз съвсем случайно разбрах,че изгарят на десетки километри над земната повърхност...Ама може да се бъркам...И май най-малките звездички са само няколко хиляди пъти по-големи от земичката...А да и това са метеорите,а не звезди...Малко съм критичен ама лошо няма...Забравих да сложа многоточия май...

Ще ми обясниш ли как по-точно падат звезди в училища,че нещо не ми става ясно...Щото аз съвсем случайно разбрах,че изгарят на десетки километри над земната повърхност...Ама може да се бъркам...И май най-малките звездички са само няколко хиляди пъти по-големи от земичката...А да и това са метеорите,а не звезди...Малко съм критичен ама лошо няма...Забравих да сложа многоточия май...

1.Малко фантазия и ще видиш как ще падне една звезда в училище Публикувано изображение Не казах цялата истина а се пошегувах :nono: Да стане малко по-оригинално :)

Ами аз тука съм дръпнал 4 бири и пак не ми идва фантазията нещо...Ама преди малко си представяхме с TommCat как 5 слънца се качват на 1 такси и искат за 5 кинта да ги закарат от Вселена до Галакси в Бургас............Хахаххаха

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.