Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съществуват ли извънземните или сме сами?

Извънземните форми на живот 668 гласували потребители

1. 1. Вярвате ли че съществуват или не?

• Да
      67%
      432
    • По-скоро да
      21%
      139
    • По-скоро не
      2%
      19
    • Не
      5%
      34
    • Нямам мнение по въпроса
      3%
      20

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Незнам но Мисля че точно тази жена става вапрос.Напремето бащами ми беше разправял за свитаците на моисеи ли беше или за свещения грал нещо от двете но немоа ся си спомня както и да е.Това ставало по Тодор Жовково време.Та точно тази жена твардяла че намерила едно от тези две неща но когато научило правителството за това обекта бил затворен и над дупката било метнато 50 тона бетон с претекста че балгария не била готова за такова откритие.И точно както ти каза след няколко години самата архоложга починала при страни обстоятелства.Незнам това да ли е истина но така горе долу го пише по книгите на извесния наш историолог Христо Маджаров.

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 193,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Незнам но Мисля че точно тази жена става вапрос.Напремето бащами ми беше разправял за свитаците на моисеи ли беше или за свещения грал нещо от двете но немоа ся си спомня както и да е.Това ставало по Тодор Жовково време.Та точно тази жена твардяла че намерила едно от тези две неща но когато научило правителството за това обекта бил затворен и над дупката било метнато 50 тона бетон с претекста че балгария не била готова за такова откритие.И точно както ти каза след няколко години самата архоложга починала при страни обстоятелства.Незнам това да ли е истина но така горе долу го пише по книгите на извесния наш историолог Христо Маджаров.

За Грала е ставало въпрос и аз съм го чувал това!

Аз много искам да отида там и да вида какво има,ама...!

ММ да ама гледаи де не останеш там под бетона зарязан :P:P Както и да е.А м/у толкова много истина се води като държавна таина че няма на каде повече.Мога да кажа че половината ни история е държавна таина.Ако не и цялата.Някаде четох че България била една от наи древните целивизации на европа.Но никои не ни го признава.Или че имаме повече от 5000 години история пак никои не го признава.Това просто е нечувано един народ да не си знае цялата истори заради политическата таина. Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Както и да е сажелявам че се отклоних от темата Публикувано изображение Спомням си на село имаше една Могила ама много голяма даже не ми приличаше и на могила много беше голяма.Та един ден отивам аз на село да видя старата фамилия и кво могилата бетонирана.Питам аз дедото кво става тука.Тои ми вика че дошли воените една вечер копали кот стрували не се допускали цивилни около могилата за 2 3 дена и после кат си заминали сичко било бетонирано и оградено с бодлива тел.Незнам колко има общо това с изванземните но доста странно изглежда това сичко.Като си има и предвид че има поне още 3 4 могили около нея. :ph34r::ph34r::P

Не съм сигурна, но мисля че Ванга беше казвала, че тази местност постоянно е посещавана от извънземни.От най-различни.И да не питаме.

Хм, да според мен е напълно възможно и е реално почти напълно сигурно, че такива същества съществуват. Нека не забравяме, че космосът и/или вселената или както там я наричат е безкрайно голяма, така че не сме сами, не един път или два пъти, а много пъти е ставало въпрос за посещенията на извънземни на земята. :eek:

Редактирано от car (преглед на промените)

Става дума за някаква египетска царица, но и забравих името! Но лично аз не мисля че има нещо вярно - всичко това са градски легенди! Но предавайки се от уста на уста и цялата работа става вече много голяма! Публикувано изображение

И понеже аз съм привърженик на непроверените факти, защото те ми дават най-широко поле за импровизация, ще ви разкажа за част от митологията на месопотамските народи. Счита се в модерни времена, че боговете, почитани м/у Тигър и Ефрат не са нищо друго, освен извънземни, създали Земята като свой експеримент. Научната обосновка на това твърдение са открити стенописи, според които "Боговете" слизали при хората с космически кораби, а един от тези стенописи дори документира битка м/у два "Бога". Много е лесно да кажем, че това са измислици, но нека поне за момент си представим, че не са. Малко трудно, а?

Не съм сигурна, но мисля че Ванга беше казвала, че тази местност постоянно е посещавана от извънземни.От най-различни.И да не питаме.

Да, аз също знам, че Ванга е казвала за посещение на извънземни на земята. И то не веднъж или два пъти. И да също знам, че не говореше за това и не искала да я питат. Било рано и всичко с времето си, казвала. Също знам, че тя е казвала, че ги е "виждала" и е имала контакт с тях и те са и казали да не говори за тях. Щом баба Ванга е казвала че има извънземни, то не мисля че това са измислици на една стара жена!
  • Автор

Да, аз също знам, че Ванга е казвала за посещение на извънземни на земята. И то не веднъж или два пъти. И да също знам, че не говореше за това и не искала да я питат. Било рано и всичко с времето си, казвала. Също знам, че тя е казвала, че ги е "виждала" и е имала контакт с тях и те са и казали да не говори за тях. Щом баба Ванга е казвала че има извънземни, то не мисля че това са измислици на една стара жена!

Щом Ванга го е казала,значи е вярно.Мисля,че няма човек във форума,който мисли,че Ванга говори измислици.И дори да не го беше казала,пак щях да съм на същото мнение.

Незнам! Дори и да беше казала обратното баба Ванга едва ли щеше да ме убеди, че няма извънземни. Просто би било голяма загуба ако на тази огромна вселена сме сами!

И понеже аз съм привърженик на непроверените факти, защото те ми дават най-широко поле за импровизация, ще ви разкажа за част от митологията на месопотамските народи.

Счита се в модерни времена, че боговете, почитани м/у Тигър и Ефрат не са нищо друго, освен извънземни, създали Земята като свой експеримент. Научната обосновка на това твърдение са открити стенописи, според които "Боговете" слизали при хората с космически кораби, а един от тези стенописи дори документира битка м/у два "Бога".

Много е лесно да кажем, че това са измислици, но нека поне за момент си представим, че не са.

Малко трудно, а?

Искам да спомена още един факт за реките Тигър и Ефрат. Там се е зародило човечеството. Именно там да били отгледани първите култивирани култури - пшеница, леща и тн. която навлизат по късно и в Европа през Турция и Древна Тракия. Учените все още не могат да дадът отговор как така в тези ранни години се е появила тази агрокултурата в древните племена. Някой допускат че е имало помощ за това. Другият въпрос е кой е помогнал.

Чел съм доста неща казани от Баба Ванга. В тях тя описва че в нашите земи има заровен сакрофаг в който е написана историята на човечеството и това какво бъдеще ни очаква. Този съркофаг е бил пренесен от древен владетел. Всички роби участващи в пренасянето му след това са били избити. Друго, баба Ванга говори и за племена от свещеници много високи хора със сламено руси коси които са имали свещен град в Родопите. Аз си милих че е говорила за траките но с последните находки научих че траките са били много висока народност средно мъжете са били над 1.90 но рижави. Още че в Рупките има място на което в определен ден се появяват древните - така е казвала баба Ванга

Редактирано от Oddesey (преглед на промените)

Може просто сами да са си помогнали :) Но за това отговор няма, както за пирамидите. Ще ни остане съмнението само :)

Теория на конспирацията: Хиляда на сто някой/някои знае/знаят истината (ама цялата истина), но няма интерес да я споделя. Вариянтите за липсата на интерес са доста, така че няма да ги дискутирам, понеже имам друга работа (офисна) в момента. Но ако на вас ви се занимава... изреждайте... Ето ви първа точка: 1. Истината е толкова нелепа, че никой на света не би повярвал...

Може просто сами да са си помогнали ;) Но за това отговор няма, както за пирамидите. Ще ни остане съмнението само :)

Може би ще остане само съмнението, а може би някой ден ще разберем истината ................ :wors:

Със мои приятели изклучително много пъти сме говорили по тази тема и със не особенно голяма гордост мога да кажа че не заемам ничия страна! Просто в един момент си казвам "Няма начин да няма никой освен нас. Не може със нас да се изчерпва живота...", а в следващият момент си мисля "Това са глупости, само ние сме си, та нали ако имаше и други форми на живот щяхме да знаем.." и в крайна сметка лакатуша от едното на другото мнение и не знам на какво да вярвам! :wors:

Хайде да не почвам пък за дядо ви Ванго, махнете я тая баба Ванга бе, тя говореше, че през 2000-та година ще дойде края на света, е като гледам жив съм все още, годината е 2006-та датата е 17 юли, незнам какво да и вярвам на тая шарлатанка, дето я определиха за светица, така, че повече не искам да коментирам нейните глупости, лека и пръст на жената, не е хубаво за умрял така да говоря, ама просто трябва да оборя всичките тея вярваници в приказките на тая жена, както и да е, всеки има право да вярва в каквото си иска, аз в предния си пост казах, каквото имах да кажа относно това, което смятам че е правилно според мен, който ми вярва сега, да се обади може пък да се съберем да пийнем по една бира и да зае**м тея извънземни глупости, а който пък не ми, ми да ходи да си инсталира SETI@HOME незнам вече дали не го закриха тоз проект, и да чака да се свържат с него извънземните :wors: Хайде и до нови срещи с вас драги съфорумци.

Хайде да не почвам пък за дядо ви Ванго, махнете я тая баба Ванга бе, тя говореше, че през 2000-та година ще дойде края на света, е като гледам жив съм все още, годината е 2006-та датата е 17 юли, незнам какво да и вярвам на тая шарлатанка, дето я определиха за светица, така, че повече не искам да коментирам нейните глупости, лека и пръст на жената, не е хубаво за умрял така да говоря, ама просто трябва да оборя всичките тея вярваници в приказките на тая жена, както и да е, всеки има право да вярва в каквото си иска, аз в предния си пост казах, каквото имах да кажа относно това, което смятам че е правилно според мен, който ми вярва сега, да се обади може пък да се съберем да пийнем по една бира и да зае**м тея извънземни глупости, а който пък не ми, ми да ходи да си инсталира SETI@HOME незнам вече дали не го закриха тоз проект, и да чака да се свържат с него извънземните :)

Хайде и до нови срещи с вас драги съфорумци.

Мисля, че баба Ванга никога не е споменавала нещо от рода, че през 2000 ще настъпи края на света.Няма такова нещо.Напротив-говорила е за много, много години напред.Така съжалявам, че нямам електронни книги за нея.

А иначе в една друга тема прочетох нещо много хубаво снощи :)

"Великите умове обсъждат идеи.

Средните умове обсъждат събития.

Дребните умове обсъждат хората."

• Автор

"Това са глупости, само ние сме си, та нали ако имаше и други форми на живот щяхме да знаем..

То се знае,че има извънземни.И хора са контактували с тях.Но просто НАСА крият много и не само НАСА де.Извънземните са ни посещавали...!Ако събера малко смелост ще ви разкажа едно нещо,ама още се двуумя Публикувано изображение

То се знае,че има извънземни.И хора са контактували с тях.Но просто НАСА крият много и не само НАСА де.Извънземните са ни посещавали...!Ако събера малко смелост ще ви разкажа едно нещо,ама още се двуумя Публикувано изображение

Давай смело, Тома неверни ще го има, докато свят светува.

да бе споко най-много да ти се изсмеем и да те гаврим докрая на живота ти ;)

да бе споко най-много да ти се изсмеем и да те гаврим докрая на живота ти :lock:

Можеш да не четеш, ZeW, на мен ми се иска да разкаже.Аз май вярвам в такива неща, или поне съм любопитна.Поне не отричам директно. :P

и аз не отричам че има просто не ми се вярва да са точно в тая нива само защото "приятелите му казали" и "така се говорило в града" и разни такива почти сички в тая тема се аргументират с нещо повечето даже изписаха сигурно един А4 формат даже снимки се даваха и разни цитата а той се аргументира само с казаното 3 реда по-нагоре тва се пак спор ли е или игра на "аз съм прав" "не аз съм прав" (на степен безкрайна)

Редактирано от ZeW (преглед на промените)

Аз съм напълно съгласен с теб! :lock: никои нормален не може да си мисли ,че сме сами в цялата вселена!

има толкова много живот,а ние сме една малка част от него!тези ,които мислят,че това са празни приказки могат само да се смеят на себе си,4е са толкова ограничени! Публикувано изображение и не си ти луд,а тези,които не могат да приемат реалността!

Давай пич,разкажи историята. Със нетърпение чакам, направи темата по-интересна. То невярващи винаги ще има така че смело, не се колебай, нищо няма да загубиш.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.