Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съществуват ли извънземните или сме сами?

Извънземните форми на живот 668 гласували потребители

1. 1. Вярвате ли че съществуват или не?

• Да
      67%
      432
    • По-скоро да
      21%
      139
    • По-скоро не
      2%
      19
    • Не
      5%
      34
    • Нямам мнение по въпроса
      3%
      20

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Ами специално за последното изречение!!! Публикувано изображение

Мисля че е така. Тези каменни рисунки са в древните цивилизации от Южна Америка. С доказана автентичност от умни людe. Това не снимка да я манипулираш Публикувано изображение Та именно на тези места са намерни и човешки черепи с един или два много финни и правилни кръгови отвори. А намерените сечива на жителите са били неспособни да ги направят. Изводите на ученият бяха че това са отвори от инопланитянско оръжие. Като в разкопките не са намерени и последващи измения в тази цивлизация. Тоест някой да я унищожавал или давал тласък в развитието и. Макар да е имало прекрасна възможност за това.

Редактирано от Oddesey (преглед на промените)

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 193,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Абе почти съм на ръба да ме убедиш в съществуването на шмоклювци демек извънземни! Ама аз съм корав и не се давам лесно искам по солидни доказателства - може древните хора и те да са били с развинтено въображение като днешните тийнеижари!!! Публикувано изображение

Абе почти съм на ръба да ме убедиш в съществуването на шмоклювци демек извънземни! Ама аз съм корав и не се давам лесно искам по солидни доказателства - може древните хора и те да са били с развинтено въображение като днешните тийнеижари!!! Публикувано изображение

Ще потърся книгата ще сканирам някой снимки и текстове :yanim:А тя между другото е от 80-те години. Писана от много серьозен колектив от учени - археолози, изследователи и историци на цивилизациите на Южна Америка. Навремето книгата направо беше апокрифна :eek:

PS ето я рисунката която e била показана на Гагарин за която писах по горе

http://img501.imageshack.us/my.php?image=19wj.jpg

Ама аз съм корав и не се давам лесно искам по солидни доказателства

А имаш ли доказателства,че няма извънземни? Дай да ги чуем... Публикувано изображение

Е тука го заби WhiteHart. И на мен ми е интересно да ги чуем!

А имаш ли доказателства,че няма извънземни? Дай да ги чуем... Публикувано изображение

Е ко сега на отворен ли ми се правиш!!!! Публикувано изображениеПубликувано изображение

Едно не ми е ясно "мили деца" вие от какъв зор искате толкова да дойдат тези извънземни - нима не са ви достатъчни вече 6,5милиарда хора!!! Или ще кажете че е хубаво да имаме контакт с няква по съвършени същества от нас!!! Но аз не мисля че ще нещата ще бъдат розови - ще си омръзнем още на втория ден , когато Холивуд ще пусне някой нов завладяващ филм и извънземните ще останат на втори план. А и не мисля че има по съвършено създание от ЧОВЕКА с главни букви!!!

Редактирано от leonardo (преглед на промените)

Че кога съм казал,че искам да дойдат...Не искам! Не сме готови още за контакт.Човечеството като цяло още не е дорасло за това. Колкото до последното ти изречение, това прозвуча доста самоуверено... Чак пък "съвършено създание"...Ама не знам...Ти си моят духовен учител,така че ти вярвам... :)

Че кога съм казал,че искам да дойдат...Не искам! Не сме готови още за контакт.Човечеството като цяло още не е дорасло за това. Колкото до последното ти изречение, това прозвуча доста самоуверено...

Чак пък "съвършено създание"...Ама не знам...Ти си моят духовен учител,така че ти вярвам... :)

Ти ако мислиш че някой ще те пита дали си готов или не - няма такъв филм. Все едно ако ние пратим космически кораб към някоя планета и там се окаже че има живот коръбът първо ще ги пита дали може да кацне или не - каца си и това е!!!! :)

Редактирано от leonardo (преглед на промените)

Ти ако мислиш че някой ще те пита дали си готов или не - няма такъв филм. Все едно ако ние пратим космически кораб към някоя планета и там се окаже че има живот коръбът първо ще ги пита дали може да кацне или не - каца си и това е!!!! :)

Е пак избяга от основния въпрос. А той е имаш ли доказателства, че не съществуват извънземни? Ако имаш искаме да ги видим!!!

Прекалено опростяваш нещата.Не е точно така...Не може ей така да си кацнем,като пичове... Нали първо трябва да проучим самата планета,какви са условията там,на какво ниво е разумния живот,дали няма да попречим с нашето присъствие...Ако сме достигнали до пилотирани полети на такива дълги разстояния,това ще значи,че сме много напреднали и технически,и духовно,така че ще можем да направим обективна преценка за въпросната планета. Та в този смисъл можем да разгледаме и въпроса,по който спорим - ако има извънземни,които са достатъчно напреднали,за да преодолеят огромните космически разстояния и да дойдат при нас,те не биха ни се натресли ей така...Да излязат от корабите си и да кажат "Ку-ку!!!" Те биха преценили дали сме готови за една такава среща, и чак тогава биха предприели някакви действия. Поне аз си представям така нещата... :)

Ако не знаех на колко години си четейки това бих си помислил че си на 13 години. Не може да си представяш нещата толкова розови и че всичко завършва с хепи енд. Ти тук на земята не се чувстваш в безопастност като всеки се мъчи да ти го забие в задния двор, а какво да говорим за някакви напълно непознати същества за които не знаем псюлютно нищо. :yanim:

Всичко идва от негативното ти мислене...Защо всичко трябва да е лошо,подозрително,заплашително?

Подхождай с малко повече оптимизъм и вяра в хората. Ти уж каза,че човекът е най-съвършеното създание,сега пък си противоречиш с този си пост. Лично аз се чувствам перфектно и в безопасност и никой не се "мъчи да ми го забие в задния двор",каквото и да имаш предвид с това Публикувано изображение

Ако не знаех на колко години си четейки това бих си помислил че си на 13 години. Не може да си представяш нещата толкова розови и че всичко завършва с хепи енд. Ти тук на земята не се чувстваш в безопастност като всеки се мъчи да ти го забие в задния двор, а какво да говорим за някакви напълно непознати същества за които не знаем псюлютно нищо. :yanim:

миии той точно това каза че ся сме не далеч от неандертализма за тва е така

WhiteHart - мечтател leonardo - песимист От вашите спорове ако излезе нещо средно би бил идеалният отговор на въпроса дали сме сами!

Всичко идва от негативното ти мислене...Защо всичко трябва да е лошо,подозрително,заплашително?

Подхождай с малко повече оптимизъм и вяра в хората. Ти уж каза,че човекът е най-съвършеното създание,сега пък си противоречиш с този си пост. Лично аз се чувствам перфектно и в безопасност и никой не се "мъчи да ми го забие в задния двор",каквото и да имаш предвид с това Публикувано изображение

Не бе изобщо не съм негативно настроен просто си размишлявам как си го представям аз. А човек е най съвършеното същество защото е РАЗЛИЧЕН и УНИКАЛЕН. За това ще има и такива които ще се опитват да ми го хакнат у задния двор и такива романтици като теб, който да блуждаят в небесата и да са над дребнавото ежедневие. Но добре че са чичковците от летище Долна Митрополия че ни пазят гъзовиете докато спим от гадни и мръсни нашественищи. Мали дано ако наистина дойдат извънземни не прочетат кви глупости съм писал за тях че работата ми е спукана!!! Публикувано изображение

На споменатото от теб летище отдавна пасат крави и овце,така не разчитай да ти пазят задника... Публикувано изображение

Не мисля,че блуждая в небесата, но за това,че съм над дребнавото ежедневие,си прав! Просто живота е прекалено кратък и прекалено хубав,за да го приемаш насериозно. Не се притеснявай,като дойдат, аз ще говоря с тях, да не те бият много... :yanim:

Хехе,браво за снимките! Ами това са си чисти самолети!!! Или пък "летящи чинии", ако предпочитате...

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

летящата чиния пуска каменните блокове за пирамидата

летящата чиния пуска каменните блокове за пирамидата

Най отгове има и хеликоптерче :yanim:

PS Тези рисунки са от тавана на един египетска пирамида от Новото царство ( преди 3000 години ), която се намира в Абидос, на няколкостотин километра на юг от Кайро. Пирамидата е отворена в началото на 19 век.

Ей т'ва вече е яко. За летящата чиния дето пуска блоковете. Това е доста добро доказателство!

Има и още Публикувано изображение

През 1875, в храм в Индия, е открит Вайманика Састра, ръкопис от 4-ти век пр. н. е. Написан от Барадвай Мъдрия, ръкописът използва дори по-стари документи за източнци. В него има информация за управлението, подготовка за дълги полети, защита на корабите от бури и светкавици и указания за превключване на слънчева енергия от енергиен източник, който звучи като анти-гравитация. Ръкописът е съставен от осем глави с диаграми, описващи три вида кораби, включително апарати, които не могат да горят нито да се счупят. Той също описва 31 основни части на тези машини и 16 материала от които са строени. Материалите поглъщали светлина и топлина, заради което били използвани при построяването на виманите.

Няма съмнение, че виманите са задвижвани от някакъв вид анти-гравитация. Те се излитали вертикално и били способни да висят във въздуха като съвременните хеликоптери и дирижабли. Барадай Мъдрия споменава не по-малко от 70 авторитета и 10 експерта по въздухоплаването в древността. Виманите стояли във Вимана Гриха, нещо като хангар. Споменава се, че са задвижвани от някаква жълто-бяла течност, а понякога и от живачна течност, но изглежда писателите не са били много наясно със същността на течността. Много вероятно е по-късните писатели на тази тема просто да са преписвали от по-древни текстове и съвсем разбираемо, да не са били наясно с начина на задвижването на виманите. Жълто-бялата течност прилича много на газьол, но много вероятно е виманите да са имали няколко начина за задвижване, включително двигатели с вътрешно горене и дори реактивни двигатели

и пак картинка

http://img459.imageshack.us/my.php?image=samoletche7xk.jpg

Чел съм и за доста други древни индийски книги,където с удивителна точност се описват летящи апарати и оръжия. Това обаче не доказва,че извънземни са посещавали планетата ни...Има теории,че преди нашата цивилизация е имало и други цивилизации на Земята,и то доста напреднали. Тези съхранени разкази от индийската митология може и да са описание точно на някоя цивилизация,съществувала преди нас.

Чел съм и за доста други древни индийски книги,където с удивителна точност се описват летящи апарати и оръжия. Това обаче не доказва,че извънземни са посещавали планетата ни...Има теории,че преди нашата цивилизация е имало и други цивилизации на Земята,и то доста напреднали. Тези съхранени разкази от индийската митология може и да са описание точно на някоя цивилизация,съществувала преди нас.

тва ми се струва малко от типа " А защо да не ?"

Прав си. Просто давам многообхатен поглед на проблематиката която обсъждане тук :yanim:

Трябва да намеря и латинооамериканските снимки на каменните рисунки :)

Естествено,че тук правим само предположения...Никой от нас не може да каже със сигурност как е било. :yanim:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.