Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съществуват ли извънземните или сме сами?

Извънземните форми на живот 668 гласували потребители

1. 1. Вярвате ли че съществуват или не?

• Да
      67%
      432
    • По-скоро да
      21%
      139
    • По-скоро не
      2%
      19
    • Не
      5%
      34
    • Нямам мнение по въпроса
      3%
      20

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

повечето смислени постове в темата не обсъждат летящи чинии до колкото видях а за тва което 1-2 поста по-нагоре каза greenhorn за tommcat еми според мене когато двама човека спорят за нещо единия изкарва доводи а другия просто си държи на неговото макар да не е прав естествено че ще се превърне спора в селска свада За римляните - абе те са опасни оставете ги тях тооо тоя Imhotep е вдигнал реката като в Мумията II и така е пренасял каманите после чрез процеса изветряне ги е правил точната форма,тежест и размер и ги е накачвал един в/у друг А за филмите и снимките както казах няма смисъл да се коментира ако наистина имаше извънземни на тези снимки хората които са ги разпространили щяха да бъдат мигновено ликвидирани и сниките заличени

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 193,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

тая тема зе да става все по-безинтересна и тъпа

Така е. Никой не чете отначало темата и по-старите постове. Има повторения. Някой извежда доводи, които са вече разисквани по-назад.

Аз също мисля, че в целия космос не може ние да сме единствените късметлии попаднали на подходяща среда за да се развият. За това, че извънземни са идвали на земята също си мисля, че е вярно. Защо в повечето религии (да не кажа 99%) богът живее на небето и идва от там?!? Може би просто, когато сме били безобидни за тях, са ни посещавали от време на време. Поздрави на всички, включително и инопланетяните във форума (ако има такива)!

Абе някой ако може да каже нещо за това което е казала Ванга за извънземните защото на нея според мен доста може да се вярва ако може някой да цетира какво е казала и т.н.

Редактирано от ZeW (преглед на промените)

• Автор

А бе стига глупости бе?!?!!? Големи хора сте, или поне поевчето от вас. Извънземни допускам да има, ама летящи "чинии" и тем подобни простотии?!?!

Я си представете, че сте един да речем главнокомандващ на извънземна нация и пратите летящи чинии на кило да изследват Земята, а те не се върнат, щото САЩ са ги хванали... Няма ли да бъдете леко раздразнен и да дойдете с цялата флотилия от летящи пирамиди и сапуни и да смачкате нахалните земляни... Публикувано изображение

То филми , книги и сайтове има много, все пак трябва да се яде;)

Ама летящи чинии, некви зони дето се стреля в БГ, сега разбирам го tommcat, момчето го тресе хормона (нищо лично) ама ще порасне малко и ще му мине.

Не ща да бъда криво разбран и да засегна никого, ама я се стегнете малко:hush:

И да изпием по една бира за Италия, пък колкото са си го заслужили...

П.С. А това че ние сме с недоразвита умствена потенциалност и не можем да разберем как Египтяните са си строили пирамидите си е наш проблем, да не обвиняваме извънземни, че навремето са зачислявали всички бури и дъждове, слънцегреене и т.н. на различни богове, нали...

Айде със здраве, и да не вземе някой да се засегне... Публикувано изображение

Ае къв хормон ме тресе е Публикувано изображение пораснал съм достатъчно и съм сигурен в нещата,който съм писал.

Няма да пиша повече,по този въпрос за хормона,защото ако продължа ще стане грубо,а мястото където съм ситуиран в обществото не ми позволява да се държа грубо и арогантно с Вас!

А за Ванга,ако някой може да цитира какво е казала ще е добре.

Редактирано от tommcat (преглед на промените)

Ванга потвърждава съществуването на извънземни, описва ги и разказва за контактите си с тях. Още един аргумент в полза на тяхното съществуване. Публикувано изображение

tommcat можеш да пишеш във форума стига като кажеш нещо да го докажеш и то с разумни доводи До ся от тебе само сме чули за няква нива и Robocop пазел там извънземните да не ги видим Хората там в тоя град знаели че имало извънземни тях да сме питали Не знам дали си бил роден когато Славито каза в Ку Ку че гръмнал АЕЦ-а и цяла България му повярва и глей кво става паника та и ти така тая Мишова нива толкова смешно звучи че просто ............ Тва че някви военни пазят там и "ще те застрелят ако минеш" не значи че там има извънземни А добре като пазят и стрелят като минеш как точно тия "сички " знаят кво има в нивата ? П.П. Аз не съм бил роден по време на Ку Ку казаха ми

Според мен ги има,но никои незнае за тях и няма доказателства заради военните те са голяма гад всичко потулват иначе има и любителски кадри на които има някакви доказателства но те вси опровергават и казват че е монтаж или разни други идиотщини които не са вярни.Хора искам само да знаете идно нещо и то е

Истината е някъде там :)

Естествено и сигурно най-развита е Скаранската империя и си имат форум подобен на нашия и си обсъждат IT новините и пишат за тамошния Майкрософт - Гигантсофт и спорят кое е по-добро двигател с лъчево излъчване или този с гориво от тор :)Публикувано изображение и правят събирания и се стрелят с топчета от креонска боя - тука му викат пейтбол.И естествено слушат хитовете на една певеца посетила ги преди 100 милиона светлини години - тук е известна като Лили Иванова Публикувано изображение ,която си има и силна конкуренция от една фирма дето има запазена марка една малка планета.Голям хит сред извънземните(те там са само местни).Всичките певици имат супер визия - с по три цици са.Често ходят и на местното първенство по безтегловен футбол.Шампион е отбора на Оранжевите от провинциятаПубликувано изображение а собственика на на единия от тамошните столични грандове не ще да дава извънземни долари и затова агитката е на крак и се чудят какво да го правят :clap:

Хахахаха,оригинално!Нека си зададем един въпрос-"Ако ние сме сами,то коя цивилизация ни създаде?Чие копие сме ние?"Доказаха,че яйцето е преди кокошката.Аз си го обяснявам с мисълта,че първото яйце е наследник на друг вид организъм.Вие как мислите?

Мнението ми се препокрива с повечето пуснати до сега. Публикувано изображение

Не вярвам да съществуват зелени човечета с антенки на главата си.Но смятам ,че не сме сами и някъде във Вселената съществува друга форма на живот. :):)

Поздрави! :mark:

А защо трябва да излгеждат точно така,защо да са и като хората по телосложение?
  • Автор

tommcat можеш да пишеш във форума стига като кажеш нещо да го докажеш и то с разумни доводи

До ся от тебе само сме чули за няква нива и Robocop пазел там извънземните да не ги видим

Хората там в тоя град знаели че имало извънземни тях да сме питали

Не знам дали си бил роден когато Славито каза в Ку Ку че гръмнал АЕЦ-а и цяла България му повярва и глей кво става паника та и ти така тая Мишова нива толкова смешно звучи че просто ............

Тва че някви военни пазят там и "ще те застрелят ако минеш" не значи че там има извънземни

А добре като пазят и стрелят като минеш как точно тия "сички " знаят кво има в нивата ?

П.П. Аз не съм бил роден по време на Ку Ку казаха ми

Аз съм от Бургас,но тези работи,които ги пиша са ми ги казали хора на които имам пълно доверия.Това са най-добрите ми приятели,а не някой който ме е срещнал за 10 минути и ме е излъгал набързо.

Добре,ясно ми стана вече,че няма да повярвате,значи да не продължавам с историйте,защото ще ме изкарате луд.

Хахахаха,оригинално!Нека си зададем един въпрос-"Ако ние сме сами,то коя цивилизация ни създаде?Чие копие сме ние?"Доказаха,че яйцето е преди кокошката.Аз си го обяснявам с мисълта,че първото яйце е наследник на друг вид организъм.Вие как мислите?

А защо трябва да излгеждат точно така,защо да са и като хората по телосложение?

Задал си два въпроса (не един). :)

Първият: На въпроса с въпрос. Защо цивилизация трябва да е създадена от друга цивилизация. По-горе дадох една напълно реална възможност: Господ създава света (Вселената) и живия свят на Земята. Не виждам и защо трябва да сме нечие копие.

А за яйцето и кокошката да много интересно е, но кой е доказал, че яйцето е преди кокошката? Не вярвам някой да го е доказал пък и логичното е обратното, първо кокошката и след това яйцето и така и трябва да е.

"Доказаха,че яйцето е преди кокошката.Аз си го обяснявам с мисълта,че първото яйце е наследник на друг вид организъм

А не може ли кокошката да се е роди не чрез яйце и тя да е почнала да снася ?

Добре,ясно ми стана вече,че няма да повярвате,значи да не продължавам с историйте,защото ще ме изкарате луд.

Мии да,определено трябва

Редактирано от ZeW (преглед на промените)

Научно доказано е, че птиците призлизат от летящите динозаври. Каето води да доказателства, ке яйцето е преди кокошката.

Научно доказано е, че птиците призлизат от летящите динозаври.

Каето води да доказателства, ке яйцето е преди кокошката.

Аз нещо се обърках Публикувано изображение Темата за яйцето и кокошката ли е? Защото, ако е.. има вече такава на друго място.. :clap:

Аз нещо се обърках Публикувано изображение Темата за яйцето и кокошката ли е? Защото, ако е.. има вече такава на друго място.. :nono:

Не, темата за яйцето и кокошката е малка част от темата "Съществуват ли извънземните или сме сами?" или поне служеше за аргумент.

За яйцето и кокошката нищо не е доказано.

А не може ли кокошката да се е роди не чрез яйце и тя да е почнала да снася ?

Именно.

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

Има яйца, от които се излюпват доста по-различни видове от кокошки Публикувано изображение

Страшен спор.Възможно ли е да няма извънземни изобщо-това, че ние не знаем, не означава че няма...

Първият: На въпроса с въпрос. Защо цивилизация трябва да е създадена от друга цивилизация. По-горе дадох една напълно реална възможност: Господ създава света (Вселената) и живия свят на Земята. Не виждам и защо трябва да сме нечие копие.

А него кой го е създал ?Уф пичове хората от Розуел насам се опитват да разберат дали съществуват вие ся с една тема искате да докажете,че съществуват или не съществуват.Гледайте си кефа,пък ако случайно някакви "зелени човечета" кацнат в задния ви двор,кажете едно здрасти от мен :nono:

А него кой го е създал ?Уф пичове хората от Розуел насам се опитват да разберат дали съществуват вие ся с една тема искате да докажете,че съществуват или не съществуват.Гледайте си кефа,пък ако случайно някакви "зелени човечета" кацнат в задния ви двор,кажете едно здрасти от мен :nono:

Хаха добре казано! :wors:

А него кой го е създал ?

Ами има доста теории за създаването на живота на Земята. Най-разпространената е, че животът се е зародил от химични реакции. Първите видове са били във водна среда и са били прости бактерии. Нататък всичко е еволюция.

Така че първо се създава животното (кокошката), а след това живото същество еволюира и се приспособява така, че да може да продължи вида си и да се размножава. Идва яйцето. Това разбира се не е доказано, но както и да се погледне логичното е първо да е кокошката, после да е яйцето макар че научно погледнато е нито кокошката нито яйцето а първо са били бактериите, които после намират начин да се размножават. Бактериите се създават и след това се размножават.

Така че ако погледнем по абстрактно въпроса "Яйцето или кокошката" то първа е кокошката. "Кокошката или яйцето" има и доста по-задълбочен философски смисъл (не буквален). Там вече е различно. :wors:

Как няма да съществуват извънземни, съществуват имам доказателство обаче не си мислете че ще го споделя ей така пред всички. Строго Секретно е, мога само да ви кажа че вчера бях във Велико Търново във Мишова нива, във 17:35мин. кацна една летяща чиния от мелмак. Ако побарзате може да осъществите контакт със тях. Чак утре вечер ще отлитат.

• Автор

Как няма да съществуват извънземни, съществуват имам доказателство обаче не си мислете че ще го споделя ей така пред всички. Строго Секретно е, мога само да ви кажа че вчера бях във Велико Търново във Мишова нива, във 17:35мин. кацна една летяща чиния от мелмак. Ако побарзате може да осъществите контакт със тях. Чак утре вечер ще отлитат.

Ние "говорим" сериозно,а ти си правиш шегички тука.То няма лошо де :)

Не беше ли Малко Търново? :) А ти да не би да осъществи контакт та знаеш с такива подробности? Публикувано изображение

• Автор

Не беше ли Малко Търново? :ph34r: А ти да не би да осъществи контакт та знаеш с такива подробности? Публикувано изображение

Не, не говорим за Малко Търново,а за Градище(Мишкова нива) Публикувано изображение Намира се до Малко Търново.

Редактирано от tommcat (преглед на промените)

Да де, разбрах. Идеята ми беше, че това Мишково е до Малко Търново, не го Велико Търново Публикувано изображение

Задал си два въпроса (не един). :ph34r:

А за яйцето и кокошката да много интересно е, но кой е доказал, че яйцето е преди кокошката? Не вярвам някой да го е доказал пък и логичното е обратното, първо кокошката и след това яйцето и така и трябва да е.

Ти не вярваш,но по радиото слушах цяло предаване за това.Професори от някакъв британски университет съвместно с други световни специалисти го доказа,но аргументите им бяха научни,на високо ниво,и аз не ги запомних.Споменаха колко време било нужно на ембриона,за да се развие,следователно не можело първо да е кокошката...Не,наистина не мога да си го спомня,но беше дълго обяснение.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.