Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съществуват ли извънземните или сме сами?

Извънземните форми на живот 668 гласували потребители

1. 1. Вярвате ли че съществуват или не?

• Да
      67%
      432
    • По-скоро да
      21%
      139
    • По-скоро не
      2%
      19
    • Не
      5%
      34
    • Нямам мнение по въпроса
      3%
      20

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Забележете как се подреждат корабите.Във втората част корабите сякаш черпят енергия от бурите по Земята

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 193,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

WhiteHart е прав,като казва,че пространството е нищо,тъй като е вакуум ,а вакуума е нищо.

Вземи го обясни това на един друг човек,голям експерт в космологията...some spirt май се казваше... :yanim:

Ето клипче за Антарктида - цък.

Вижте и това Публикувано изображение

УОУ !!! Летящите чинии са дело на хора или по-скоро на нацисти избягали на ледения континент след втората световна война.Какво означава това.Че нацисти има и в момента скрити някъде под Антарктида Публикувано изображение .

В онзи филм ,за който ви казах се казваше,че всъщност нацистите са ни "докарали" извънземните.Според теорията Хитлер избягал с част от генералите си с подводница да Антарктида,където живял до дълбока старост.Нацистите са отворили пътя на извънземните.............? Не ми се вярва.Не е логични.Летящи чинии са били наблюдавани десетки години преди това.

Вторият филм го даваха по БТВ документите.Според мен корабите черпят енергия от "Theter" Публикувано изображение

В записките на отвлечения военен за тази скрита цивилизация се споменаваше, че говорели на немски Публикувано изображение

Иначе във второто клипче има изтърван от НАСА материал. Аз направо останах като гръмнат, след като видях този рояк от НЛО-та толкова близо до Земята. Представям си на Луната как е, даже има съмнения, че тя е изкуствен спътник, построен от извънземна цивилизация, за да поддръжа живота на Земята, ето я темата.

Искам да Ви попитам - какво мислите за извънземните,според Вас съществуват ли или не?

Лично аз съм убеден,че не сме сами!

Ако знаете някоя завладяваща история свързана с подобни работи,може да я споделите тук!

Всеки си живее според "вярването". Всеки намира доводите потвърждаващи неговото си вярвне. Но нищо чудно ако само леко си открехнем "системата от вярвания" в нея да влязат и "нови" "вярвания".

Аз си бях скептик отнсно извънземните поради противоречивите "материали" които ми попадаха. Но веднъж попаднах на нещо по-сериозно (за мен разбира се). Бях в малта и се ровех за нещо евтино и книжката която ще ви препоръчам си избрах от немайкъде измежду индиански и розови романчета. Оказа се едно сериозно проучване на автора. Всеки може да я приеме както си иска, но аз до сега не бях попадал на сериозна литература по въпроса. Препоръчвам я на заинтересованите. Неудобството е че е на английски.

http://www.amazon.co.uk/Alien-Investigator...e/dp/0747275343

Публикувано изображение

Вземи го обясни това на един друг човек,голям експерт в космологията...some spirt май се казваше... :offtopic_s:

Хе хе, вие сте големите разбиратели не аз, я си представи че го няма пространството, тогава къде и как ще ти съществува любимата материя, май доста смешни почнахте да изглеждате.

това е специално за Saber123, дето твърди че вселената е материята само:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%81%...%B5%D0%BD%D0%B0

До първата половина на 20 век терминът Вселена обикновено означава целия пространствено-времеви континуум, в който съществуваме, заедно с цялата енергия и материя в него.

Ето един от многото опити: Вселената е цялата материя, енергия и пространство, които човек може да възприема, чието съществуване може да предположи или да има основание да допусне.

Взето от „http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0“.

Редактирано от some_spirit (преглед на промените)

Представете си вселената. Само някакви си безкрай галактики. И вие- "сами сме". Жълтите вестници лъжат естествено, но аз нямам впредвид фалшивите снимки или па оня измислен филм, дето го даваха по btv за инзвънземните. Възможно е дори те да не са посещавали земята. А и кой може да докаже, че не съществуват.

Представете си вселената. Само някакви си безкрай галактики. И вие- "сами сме". Жълтите вестници лъжат естествено, но аз нямам впредвид фалшивите снимки или па оня измислен филм, дето го даваха по btv за инзвънземните. Възможно е дори те да не са посещавали земята.

А и кой може да докаже, че не съществуват.

Не може при тия размери на вселената да сме сами Публикувано изображениеПубликувано изображение Съгласен съм с г-н 'Max_Payne'

Редактирано от tonyo_k700i (преглед на промените)

:beer: Абе, не че се бъркам, ама много поддръжници за размерите на Вселената....А някой да ме подкрепи за зелените човечета ?! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Добре предавам се ще акам.............убедихте ме че извънземните съществуват. Вече и аз искам те да дойдат, че може да си намеря булка от там. Ако някой чуе къде са кацнали да се обажда, че да не изпусна този уникален момент. :angry:

Гледайте филма "Night Skies" :) Правен е по действителен случай,станал на 13 март 1997 в Аризона,САЩ.

Гледайте филма "Night Skies" :rolleyes:

Правен е по действителен случай,станал на 13 март 1997 в Аризона,САЩ.

Ужасен филм. Ако е истина, по-добре да не съществуват извънземни.

Вярвам, че има същества от друго измерение, от друг свят, от друг вид, с по-висш или по-нисш разум. Лично аз имам близки, които са в контакт с такива "извънземни". Слагам извънземни в кавички, защото не знам до каква степен тези същества са извънземни. Даже "вярвам" е неточно да се каже...аз просто знам за съществуването им. Косвения допир до тях в началото предизвика стрес у мен, защото разби много мои илюзии /и продължава да ги разбива/.

Вярвам, че има същества от друго измерение, от друг свят, от друг вид, с по-висш или по-нисш разум. Лично аз имам близки, които са в контакт с такива "извънземни". Слагам извънземни в кавички, защото не знам до каква степен тези същества са извънземни. Даже "вярвам" е неточно да се каже...аз просто знам за съществуването им. Косвения допир до тях в началото предизвика стрес у мен, защото разби много мои илюзии /и продължава да ги разбива/.

А те от коя планета са :)

Сложен въпрос - от една страна не смятам, че съществуват извънземни, но от друга - в тая необятна вселена да сме сами? Аз не знам отговора. Дали някой въобще го знае?

Айде и аз да се включа. Теоретично би трябвало да има поне 10 планети във вселената с разумни същества. Това го казваше Карл Сейгън( бог да го прости) в най-интересния научнополулярен филм навремето - "Космос". За жалост пак според теорията, нама как да стигнем даже и до най-близката звезда на четири и половина светлинни години от нас. И аз понеже повече вярвам на физиката и математиката, отколкото на други мистериозни работи, мисля, че извънземни има. Може това да са само спори, но ги има. И понеже малко си падам опозиция и трезво мислещ, допускам, че физиката греши в много неща. Това ще рече, че може Айнщайн да не е прав или да е прав, но пак да е частен случай на някой друг, както Нютон е частен случай на Айнщайн. Обаче твърдо вярвам, че на Земята извънземни няма, не е имало, няма и да има! Само си представете какъв е риска да ви се прецака кораба от няколко атома, изпречили му се на пътя, а наблизо никъде няма " автосервиз" !!! Това ще разколебае тия, дето са си направили експеримент да го пратят към нас или към където и да било. Опозицията на тяхната Планета веднага ще се надигне и ще спре проекта. Казвам Планета, щото вероятно ще са преодолели ядрените кризи и селцето им ще се управлява или от комунисти, или от Щатите. За нещастие на мюсюлманите, планетата им ще се взриви още преди да са завзели властта ;) А ония жълтурчета вечно ще си останат втори и некачествените им стоки и работохолизма , ще ги погубят. Чернилките пък така и няма да се научат, да не се хвалят с ху****те си, щото лесно се намира лек за тях - или ножицата или една бомбичка за педали и травестити ;) Изобщо животът на тия 10 планети е сложен и едва ли ще стигнат до нас. Вероятността ние да се самоунищожим, преди още да сме измислили начин за междузвездно пътуване е много голяма. Просто 10 планети в цялата вселена са много малко, за да включа и теорията на вероятностите. По-точно най-вероятно е всички разумни същества да се самоунищожим и да почнем еволюцията си отначало. Така никога няма да се срещнем с друг разум ;) ХАРЕСА ЛИ ВИ :whist:

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

За жалост пак според теорията, нама как да стигнем даже и до най-близката звезда на четири и половина светлинни години от нас.

Да но те могат....

Според мен извънземните са се развивали по-дълго време от нас,следователно са достигнали по-висок етап на развитие,когато междугалактическото пътуване е все едно полет от Ню Йорк до Лос Анджелис.Въпроса е дали тази цивилизация е минала през този етап,перз който сме минаваме ние сега.bildera_ е прав,че сме на прага на самоунищожение с това глобално затопляне и войни.Недай си Боже ако се самоизбием,но останат хора все пак съм сигурен,че те ще разберат ,че няма смисъл от унищожение.Светът ще се възтанови,хората ще започнат да се развиват и тогава може и да успеем да достигнем нивото на развитие на извънземните (навярно те също са минали през този период ,но част от тях са преживели "самоунищожението" и са се развили...). :yanim:

Да но те могат....

Според мен извънземните са се развивали по-дълго време от нас,следователно са достигнали по-висок етап на развитие,когато междугалактическото пътуване е все едно полет от Ню Йорк до Лос Анджелис.Въпроса е дали тази цивилизация е минала през този етап,перз който сме минаваме ние сега.bildera_ е прав,че сме на прага на самоунищожение с това глобално затопляне и войни.Недай си Боже ако се самоизбием,но останат хора все пак съм сигурен,че те ще разберат ,че няма смисъл от унищожение.Светът ще се възтанови,хората ще започнат да се развиват и тогава може и да успеем да достигнем нивото на развитие на извънземните (навярно те също са минали през този период ,но част от тях са преживели "самоунищожението" и са се развили...). :yanim:

Ако прочете внимателно съчинението ми , ще забележиш следното: Аз допускам, че те са открили начин и от там продължавам да съчинявам :) Поради няколко провала, опозицията печели и както сега скоро хора не са стъпвали на Луната( ако изобщо са стъпвали), така и при тях , според съчинението ми, скоро "хора" няма да пробват да полетят към друга звезда ;)

Така, стига с шегите вече. Аз не съм този, който може да каже дали има извънземни или не. Но науката винаги има отговори на всички въпроси, свързани с извънземните, включително това, което четох преди няколко месеца в тоя форум - научното обяснение за "екстрасенските" способности. темата беше пуснал Romel42 и там имаше един пост , обясняващ защо понякога ни се струва, че нещо вече се е случило. Това си е чисто и просто болест. Поразрови се из темите на Ромелчо и ще намериш тоя пост. Тогава може и да разбереш, защо някой убедено твърди, че се е срещал с извънземни и даже си вярва.

Теории, теории, теории, теории!!! Хипотези, хипотези, хипотези, хипотези!!! Без факти можем да си обсъждаме теми като тази с векове!!! Замислете се!!! Релно погледнато сме сами!!! Сами сме се родили, сами живеем и сами умираме... Дали има има същества извън нашата планета, не мога да твърдя, но мисля, че в това огромно пространство което никои не може да си представи наречено Вселена е мн егоистично да си мислим, че сме сами и че сме наи-вишата форма на живот!!!

Приятели, те са тук, едвам се измъкнах от тях да дойда да ви съобщя този исторически факт. Ей ги на отвън съм ги настанил под една дебела сянка (и те кекави кат нас не държат на жега) и сега съм им заколил най тлъстата кокошка, ох Снежа се казвашел Аре, че да не стане подозрително като ме няма толкоз време отивам при тях ......

Редактирано от leonardo (преглед на промените)

Приятели, те са тук, едвам се измъкнах от тях да дойда да ви съобщя този исторически факт. Ей ги на отвън съм ги настанил под една дебела сянка (и те кекави кат нас не държат на жега) и сега съм им заколил най тлъстата кокошка, ох Снежа се казвашел Аре, че да не стане подозрително като ме няма толкоз време отивам при тях ......

Викни ги да пийнем по едно Публикувано изображение

Все си мисля, че не може да сме сами в необятния космос, не мога да си представя, че сме сами

Къде точно са, че искам да се снимам с тях. Ейсега идвам по една вратовръзка и ще си направя снимка Публикувано изображение

Абе извънземните си ги има, но аз не съм ги виждал. Много искам да се снимам с тях. Пак казвам - просто няма как да сме сами в толкова голяма Вселена. А и съм сигурен, че военните след случаят в Розуел крият много работи от нас ;)

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Eстествено ,че ги има ,много повърхностно и несъстоятелно е да си мислим че видиш ли ние единствените сме в безкрая.Не само че ги има навсякъде ,но вече са си и тук сред нас на Земята.Доказателства?Много. Най- лошото и циничното в цялата работа обаче е ,че с цената дори на човешки животи се пазят информациите за това.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.