Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съществуват ли извънземните или сме сами?

Извънземните форми на живот 668 гласували потребители

1. 1. Вярвате ли че съществуват или не?

• Да
      67%
      432
    • По-скоро да
      21%
      139
    • По-скоро не
      2%
      19
    • Не
      5%
      34
    • Нямам мнение по въпроса
      3%
      20

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Напоследък все повече излиза на мода тезата да се твърди, че еволюция е нямало и всъщност ако сме обективни при днешната технология по-скоро бихме приели тази теза.

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 193,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Според мен това е доста трудно доказуема хипотеза. Мисля, че ако бяха се задали параметрите на твоя въпрос да речем в 11 век, щеше да има 100% покритие по отношение на липсата на еволюция. Според мен хората през единайсти век може би са били далеч по-земни, по-малко обременени с дивотии и изпълнени с оптимизъм, отколкото сега. Еволюцията е сериозна работа, иска време.:)

• 1 месец по-късно...

Извънземните са сред нас...

И аз съм една от тях.

:speak:

Ахахааа, така е.

Момче, ти на това доказателство ли му казваш??

Е като са по- развити от нас тези цивилизации, не е ли по-лесно просто се покажат по накакъв начин или да ни светнат по някакъв по-разбираем начин нас простите земляни за съществуването си, ми седнали пирамиди да строят, че и крадат от наште си пирамиди... гавра си правят нещо, а? :huh:

а аз какво да ти кажа,като със сигурност ме е пипало нещо като извънземно, не знам какво е но вече доста пъти

И да съществуват,дано само да не са враждебно настроени,че само това ни липсваше Публикувано изображение

Да,така е

Публикувано изображение

Снимка: РИА Новости

Във ферма в централния бразилски щат Гойас падна неидентифициран летящ обект, съобщиха местните медии, позовавайки се на свидетелства на очевидци.

Предметът със сферична форма с диаметър около един метър се приземи в полето, на 150 метра от жилищен дом и привлякъл вниманието на много любопитни.

Пръв забелязал тайнствената сфера фермерът Себастиан Маркес. Той казал на пристигналите на местопроизшествието пожарникари, че след падането, предметът се е деформирал от удара в земята и горял, съобщава РИА Новости.

Според Националния Институт по космически изследвания на Бразилия (INPE), може да става въпрос за парче от от така наречения „космически боклук“ - относително голям детайл от изкуствен спътник на Земята.

Мястото на падане на все още непроучения обект беше изследвано от специалисти от Центъра по санитарен контрол на щата. Те препоръчаха на местните жители да не се доближават до НЛО-то и да не го докосват с ръце, докато експертите от Националната комисия по атомна енергия не го изследват за наличие на радиация.

• 3 седмици по-късно...

Ахаха! Мерси, Вики, за настроението! Това е земно извънземно. Обаче има и неземни, ахаха.

Не знам дали са тук със сигурност ,но е много вероятно да е така.Като гледам някои "хора'" какви ги вършат,си мисля че е много вероятно да са от друга планета и да са дошли тук за малко. Публикувано изображение

Като чета се чудя доста от заобикалящите ме

от коя планета са.И се чудя кои са "хора",

кои не са .По какво да ги позная само по действията ли? Публикувано изображение

Редактирано от smirena (преглед на промените)

• 4 месеца по-късно...

За секи който не вярва ще кажа само че лично баща ми който пътува през зимата почти всеки ден през 3 сутринта бе видял нещо изумително на върха на един гол хълм откъдето се вижда голяма част от източни родопи обектъ излъчвал светлина като на звезда но с много по ярка светлина може би е бил на не повече от 3-4м и кражал правейки невероятни оклонения той постепено се издигнал заприличал на звезда и изчезнал лриятеля с който е пътувал от песимист се превърна в вярващ имали сме много случаи на наблюдения на движещи се звезди така че отдавна знаем че те са някаде там отвъд прозореца ;):offtopic_s:

По- добре да си мислим, че няма извънземни. Щото едно е да си правим глупостите и само ние да си ги знаем, друго е да ни се носи славата из слънчеви системи и галактики... Гледам Гугъл Ърт. Как се вижда всичко! Та едно е да трупаш като последен глупак планини от боклуци и да не си мръднеш пръста да ги преработваш, ама друго е за този твой подвиг да се носи информация из цялата вселена ... Бр-р-р! Но не може да бъде да сме сами. Още Джордано Бруно е писал, че има много слънца като нашето и много други светове...

Естествено , че има. Просто ние не можем да ги видим. Колкото и да ви се струва налудничево то е истина. А я се замислете. Едва ли в цялата тази вселена сме единствени. Е това е моето мнение по въпроса... А между другото сложете 12+ че децата ще се сплашат от клиповете които пускате :)

Естествено , че има. Просто ние не можем да ги видим.

Най-лошото е че Те стигът до нас ,а Ние до тях не или все още не! Тяхните кораби,чиний(де да знам как да ги нарека)...за да пътуват от една планета до друга ЗНАЧИ СА ТЕХНОЛОГИЧНО по-добри от човешките технологий!Но ако Розуел е истина значи и техните могът да се повреждат!

Мдааа. Време е да се качим на Кораба-Майка. Време е вече да направим връзката, като гледам... )))))))))))

само със това остана да почна да си товаря мозака

Мдааа.

Време е да се качим на Кораба-Майка. Време е вече да направим връзката, като гледам... )))))))))))

Първо трябва да се изследва , защото на скоро откриха няколко планети с вида на нашата , но от вътре съвсем друга работа. Едната беше свръх ледена тва ще рече до - 3000ºC а другата до + 3000ºC . Другото е че има доста разтояние между планетите и ще пукнем докато стигнем до някоя ... Но за сега учените се опитват да намерят как да се извозим до друга планета ако я намерим разбира се :wors:

Редактирано от nirvana_ (преглед на промените)

-3000 простотии Сами сме, щото извънземните още докато ни видяха и избягаха.

пффф все още има хора които се отнасят с тази тема на шега те наистина нямат място в бъдещето и най много ме е яд защото точно такива хора правят фалшификациите и объркват народа правейки го песимистичен и разколебан относно тая тема :rolleyes:

пффф все още има хора които се отнасят с тази тема на шега те наистина нямат място в бъдещето и най много ме е яд защото точно такива хора правят фалшификациите и объркват народа правейки го песимистичен и разколебан относно тая тема :rolleyes:

Точно така - такива като тоа само рушат романтиката!!! Ми що да няма извънземни, щом има земни?! И като има земни, защо да няма и вътреземни /ъндърграунд лайф!!!!!/. Я стига с този скептицизъм! Има!!!Всичко има, и то ги искам ВЕДНАГА!!!!!!! :P

-3000 простотии

Сами сме, щото извънземните още докато ни видяха и избягаха.

Уви, и аз така считам! :jumping11:

-3000 простотии

Сами сме, щото извънземните още докато ни видяха и избягаха.

И вече не се върнаха! Щото туко виж някое лапе ги опукало с фунийки Публикувано изображение

Въпросът не е дали има извънземни. Спореед мен това е повече от сигурно. Въпросът е дали сме готови...А отговорът е "не"

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.