Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съществуват ли извънземните или сме сами?

Извънземните форми на живот 668 гласували потребители

1. 1. Вярвате ли че съществуват или не?

• Да
      67%
      432
    • По-скоро да
      21%
      139
    • По-скоро не
      2%
      19
    • Не
      5%
      34
    • Нямам мнение по въпроса
      3%
      20

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Ама какви са тея глупости?! Не просто, че съществува само един вид нормално разсъждаващи същества, ами, то съществува само едно-едничко нормално разсъждаващо същество - Аз бе...

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 193,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

ТЪПАЦИ :)

Прав си!

И аз мисля, че ако има извънземни, те са глупавички, щом не са дошли при мен да искат разрешение за кацане на земята.

Абе хора , как във цялата Вселена , която е пълна със планети , галактики , зведи... ще има само един разсъждаващ вид. Учени търсят доказателства за съществуването на извънземни. Открили са такива. Заснемани са летящи чиний. Марс е планетата , след Земята , в която може да съществува живот. Единствения проблем е ,че няма въздух. Учени там са открили бактерии. И в момента говоря само за Млечния път, отделно извън Млечния път колко форми на живот могат да съществуват... Помислете малко , как в цялата тази Вселена ще има само едни същества боравещи с мозъка си???

Е, това е най-вероятното - да има едни същества боравещи с мозъка си, понеже едва ли много същества имат мозък. Дори и да е белтъчна форма на живот, пак не е задължително да има подобна на нашата анатомия.

Е, това е най-вероятното - да има едни същества боравещи с мозъка си, понеже едва ли много същества имат мозък. Дори и да е белтъчна форма на живот, пак не е задължително да има подобна на нашата анатомия.

Не е задължително да са с подобна на нашата анатомия , но просто звучи нереалистично в едно толкова голямо пространство като Вселената "умните" да сме само ние. Науката напредва , преди 100 години едва ли някой е предполагал , че е възможно да има безжични телефони. Но ето - има. След още 100 години ще се създаде пък нещо , което сега дори не сме подозирали , че може да съществува. Така и ще се създадът технологии с които учените да боравят по-лесно. След известно време този спор ще бъде разрешен , не само с догадки. Дори в момента има малки доказателства за форми на живот извът Земята. Човек ако се замисли , какво представлява в цялата Вселена , ще му стане ясно че е невъзможно само той да е нещо висше в тоя живот. Та ние сме само една плюнка от цялата Вселена (че и много по-малко) , не може всичко останало извън Земята , да е само пустош и празнина...

Ако приемем че има Бог трябва да приемем че има извънземни

Зависи кой бог приемаш, че има Публикувано изображение

Ако приемем че има Бог трябва да приемем че има извънземни

Kакво общо има едното с друго? Защо за да има извънземни трябва да има и Бог? За Бог няма никакви доказателства. Той е нещо нематериално и не може да бъде прието за истинно. Докато според изследвания на учените има бактерии извън Земята. Единственото доказтелство за съществуването на Бог е Библията , която е написана от човешка ръка. Следователно и това не е доказателство.Бог е създаден в съзнанието на хората , надявайки се справедливостта да възтържествува.Но до този момент той е приет само като желание, мечта той да съществува. Той е олицетворение на добротата. А в случая ние говорим за извънземни... за същества извън планетата Земя. В толкова голямо пространство каквото е Вселената ще бъде много учудващо само в една планета да съществува живот.

http://www.zazz.bg/play:90fde572 почувствахте ли се миниатюрни?

Преди 10 години на Марс са открити бактерии ( т.е. има същества извън Земята - извънземни)

На Марс може да бъдат отглеждани аспержи както на Земята

Така ,че не ми казвайте , че има нещо общо между Бог и извънзмните...

Къде са земните и има ли ги питам аз? Публикувано изображениеПубликувано изображение

Земните ли? Публикувано изображение Ако може да бъде наречено така земните сме ние. Ние се намираме в планетата Земя - земни. Извън планетата Земя - извънземни. :speak:

Kакво общо има едното с друго? Защо за да има извънземни трябва да има и Бог?

Не нетрябва, просто ако вярваш в едното неможеш и да отречеш другото!

Не нетрябва, просто ако вярваш в едното неможеш и да отречеш другото!

Едното се доказва , за другото няма факти. Явно не си прочел/а предишния ми пост. Ако го прочетеш ще разбереш защо не вярвам в Бог , и защо твърдя , че съществуват извънземни. Самите бактерии , които са открити на Марс се наричат живот извън Земята - извънземни...

Едното се доказва , за другото няма факти. Явно не си прочел/а предишния ми пост. Ако го прочетеш ще разбереш защо не вярвам в Бог , и защо твърдя , че съществуват извънземни. Самите бактерии , които са открити на Марс се наричат живот извън Земята - извънземни...

Так ли? Ихааааааа ами добре, тогава чакам да ми докажеш, че има извънземни, не бактерии, а разумни форми на живот!

Так ли? Ихааааааа ами добре, тогава чакам да ми докажеш, че има извънземни, не бактерии, а разумни форми на живот!

Така, значи казвам че е открита форма на живот извън земята - като бактерийте , в което вече не може да се съмняваме. Не мога да ти докажа ,че съществуват реално мислещи същества извън Земята , защото все още не са открити доказателства. Но е доказано ,че има живот извън Земята нали? И то в Мнечния път. Какво остава за всички останали галактики във Вселената?

Така, значи казвам че е открита форма на живот извън земята - като бактерийте , в което вече не може да се съмняваме. Не мога да ти докажа ,че съществуват реално мислещи същества извън Земята , защото все още не са открити доказателства. Но е доказано ,че има живот извън Земята нали? И то в Мнечния път. Какво остава за всички останали галактики във Вселената?

Сама ми го каза! Неможеш да го докажеш! Вярваш на някой си който го е казал. Представи си че този някой го казал да за не си мисли човечеството че е само в Вселената. Тогава?

Сама ми го каза! Неможеш да го докажеш! Вярваш на някой си който го е казал. Представи си че този някой го казал да за не си мисли човечеството че е само в Вселената. Тогава?

Да- за форми на живот които разсъждават не са открити доказателства. Но просто Вселената е прекалено огромна. Не са открити доказателства за разсъждаващи същества, но има такива за форми на живот извън Земята.

Да- за форми на живот които разсъждават не са открити доказателства. Но просто Вселената е прекалено огромна. Не са открити доказателства за разсъждаващи същества, но има такива за форми на живот извън Земята.

Ами добре тогава, по същата логика, защо да няма Господ, като никой не е доказал от къде се е взело всичко заобиклящо ни?

Аз също вярвам че има живот извън нашата планета, но не и защото някой си(които може и да лъже) е открил бактерии на Марс.

Ами добре тогава, по същата логика, защо да няма Господ, като никой не е доказал от къде се е взело всичко заобиклящо ни?

Аз също вярвам че има живот извън нашата планета, но не и защото някой си(които може и да лъже) е открил бактерии на Марс.

Само те допълвам,вече има доказателства че има Бог- исторически и СССР физиците са излезли с някакъв труд по този въпрос,отделно от това вече световните учени обясниха как Христос е превърнал водата във вино.

А какво ще кажете за това...

Интелектуално-родена статия, чийто автор просто не осъзнава собствената си самозаблуда.

Но пък колко сензационна звучи само, а?

Напълно е възможно да има! Ако вселената е безкрайна мноооо ясно че има! А това че са посещавали земята е вярно. На село баба ми е виждала няколко диска (DVD-та Публикувано изображение ) да хвърчат в небето. А и това с розуел е абсолютно вярно.

БРАВО,върнахте се на темата :) ,иначе нло е често срещано явление(особено в селата) а и да науката се развива,какво ще кажете за новия ускорител на частици а? Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.