Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съществуват ли извънземните или сме сами?

Извънземните форми на живот 668 гласували потребители

1. 1. Вярвате ли че съществуват или не?

• Да
      67%
      432
    • По-скоро да
      21%
      139
    • По-скоро не
      2%
      19
    • Не
      5%
      34
    • Нямам мнение по въпроса
      3%
      20

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Ето една случка от мен.Доколко е реална, вие преценете.

Здравейте,днес ми се случи нещо много странно. Копаех си кротко на нивичката ,тъкмо бях обърнал полувината място с лопатата и изведнъж видях някакъв странен обект на хоризонта.Приличаше на гигантска пура,от тия кубинските. :)

В първия момент помислих, че халюцинирам и че още ме държи тревата която изпушихме с брата сутринта.Но досега никога не съм виждал летящи пури, затова се притесних. :P

Викам си Пешооо, край извънземните доидоха.Ще се налага да се прави контакт с тях.Постегнах гащите,стиснах здраво лопатата,поех си дълбоко дъх и тръгнах към обекта.Но докато вървях към него,изведнъж ме достраша, ами ако ме вържат и ме използват за разплот или други сексуални удоволствия или ми напъхат тръбичка в задника и ми сложат чип в мозъка! :)

Стана ми горещо,припотих се, започнах да се оглеждам нервно. Какво да правя,как да постъпя?Но за щастие докато се чудех какво решение да взема, пурата отпраши на запад. :)

Реално халюциниране ,т.е.мираж е пурата.

чак за сексуални удоволствия ли ползват човеците ????

ей това и в Стар Трек го няма !!! :)

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 193,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Вярвайте ми.Сред толкова много галактики шансът е минимален да сме сами. Няма начин да сме само ние. По Discovery Science - 10 Ways бяха показали как в множество от хора, които твърдят, че са били отвлечени и изследвани бяха намерени пластинки и микрочипове. Как бихте обяснили това????????

Редактирано от Jack The Ripper (преглед на промените)

Вярвайте ми.Сред толкова много галактики шансът е минимален да сме сами.

Няма начин да сме само ние.

Спомняте ли си как изпратиха совалка до луната преди няколко месеца за да вземат проби

от повърхността дали е имало някакъв живот някога?

И какъв беше резултатът?? - Бяха намерили забръзнали клетки.

Също по Discovery Science - 10 Ways бяха показали как в множество от хора, които твърдят, че са

били отвлечени и изследвани бяха намерени пластинки и микрочипове.

Как бихте обяснили това????????

Бих ти препоръчал, на първо време, да не си измисляш.

С совалка до Луната? И може би станиола завиваше шоколада в мармот?

Джак-има начин.

За хора с психични проблеми чувал ли си?

Клетките са си клетки-те не строят летящи чинии.

• 2 седмици по-късно...

Има на пример Армстронг цитирам го „Те вече са тук.“ Във роузлин или така има църква във която на едно място има треперения. А отгоре странни ноти... Ние не сме сами!!!

Редактирано от FodoR (преглед на промените)

В тази тема смятам да пускаме всякакви странни неща за човека който ви се струват необичайни, факти свързани с невероятни случки абе въобще всичко което ви се стува странно.

Като за начало ето това Видео

Темата е сериозна, но не е за празни приказки.

Отива в мистика и езотерика.

пп. Автора да си редактира заглавието и самата тема по правилата, за да не отиде в коша.

2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва максимално съдържанието на самата тема. Теми със заглавия от една дума или от рода на "Помощ!", "Имам проблем" и т.н. се изтриват без предупреждение.

Това са хамериканците. Облъчват Москва от Луната. Хахахахаааа

Има на пример Армстронг цитирам го „Те вече са тук.“

Във роузлин или така има църква във която на едно място има треперения.

А отгоре странни ноти...

Ние не сме сами!!!

08 май 2007

Разшифроват код в Розлин

В шотландската църква Розлин, спомената в романа „Шифърът на Леонардо” като едно от възможните скривалища на Светия граал, действително беше открит мистериозен шифър.

Стюард Мичъл и неговият баща били впечатлени от символите гравирани по стените и арките на църквата. Те твърдят, че са дешифрирали мелодия закодирана в тях. Томас Мичъл е 75-годишен музикант и бивш разбивач на кодове от Британските ВВС и заедно със сина си успя да разбие кода на замръзналата в стените на църквата музика.

„Музиката е била замразена във времето от символите” казва Мичъл на своя уебсайт. „Беше само въпрос на време преди да започна да виждам скрития смисъл на тези символи”.

Църквата от 15-и век се намира на десетина километра на север от шотландската столица Единбург. Стюард Мичъл казва, че той и баща му били заинтригувани от 13-те гравюри на свирещи ангели и 213-те гравирани кубове и други геометрични фигури. „Те са толкова фини и детайлни, че решихме, че тук се крие някакво съобщение”.

След години труд семейство Мичъл открива древна музикална система, наречена симатика или „Модели на Хладни”. Благодарение на нея скритата музика оживява отново.

„Не е нещо, което бихте си пуснали в колата, но определено е интересно музикално произведение”, казва Мичъл. „Има наистина средновековно звучене”.

• 2 седмици по-късно...

Джак-има начин.

За хора с психични проблеми чувал ли си?

Клетките са си клетки-те не строят летящи чинии.

Ти направо ме изумяваш!!!!!!!!!!!!!

Нима така разсъждава един голям човек?

Намирането на замръзнали клетки показва наличие на живот!

Никои не е споменал, че те са били единствените.

:O:O

Според мен има! Нашата планета изглежда като прашинка във безкрайната вселена-няма почти никъкъв начин само нашата планета да е населена-сигурно на светлинни години от нашата слънчева с-ма има и други планети можеби много-по развити от нас! Все пак госпожата по физика ни е казвала, че материята е само 4% от познатата вселена, останалото е 23% тъмна материя и 73% тъмна енергия.Тоест 96% от материята е непозната, има огромна вероятност да съществува друг живот някъде из вселената!

Според мен има! Нашата планета изглежда като прашинка във безкрайната вселена-няма почти никъкъв начин само нашата планета да е населена-сигурно на светлинни години от нашата слънчева с-ма има и други планети можеби много-по развити от нас! Все пак госпожата по физика ни е казвала, че материята е само 4% от познатата вселена, останалото е 23% тъмна материя и 73% тъмна енергия.Тоест 96% от материята е непозната, има огромна вероятност да съществува друг живот някъде из вселената!

Аха. Не разбирам защо именно рапределението на различните материи и енергии би създало условия за живот.

Относно това - почти напълно невъзможно е в радиус от 20-30 светлинни години да има някакви развити планети. От SETI постоянно сканират за такива, и досега не са уловоли почти нищо интересно.

Идеята е че всяка развита цивилизация използва някакъв начин за предаване на информация на далечни разстояния, който най-вероятно е базина на електромагнитни вълни. Които можем да улавяме.

• 2 месеца по-късно...

Извънземни се крият в дълбините на океана

Публикувано изображение

Експертите в областта на националната отбрана на САЩ не изключват възможността извънземни от други светове да са нахлули в дълбините на Океаните. И да наблюдават хората от морското дъно, пише вестник Weekly World News.

Експертите са загрижени за рязко увеличилият се през последните три месеца брой на неидентифицирани подводни обекти (НПО).

Според докладите на специалисти из цял свят са регистрирани повече от хиляда такива обекта. И техният брой се увеличава всеки ден.

"Странни подводни предмети са намерени в различни краища на света, но техните описания смущаващо съвпадат, казва д-р Майкъл Симънс, морски биолог, който поддържа контакти на високо ниво с Пентагона. - Тези НПО са с дължина около 150 метра, по форма наподобяват познатите ни летящи чинии и се движат под вода не особено бързо. Те са в състояние да достигнат до голяма дълбочина, но могат бързо да се вдигнат до повърхността на водата. През последните тридесет години сме получавали информация за такива подводни обекти изключително рядко, от време на време. Но през последните три месеца броят на съобщенията рязко се увеличи. Изглежда си имаме работа с масивна извънземна инвазия".

Експертите смятат, че инопланетяните използват океаните на нашата планета като база за събиране.

Под водата е сравнително лесно да се скрият, тъй като те достигат тези дълбочини, които не могат да достигат до хората.

Извънземният космически кораб може да издържа на огромни подводни налягания. А освен това, според експертите, те предават информация за хората на своята планета.

sanovnik.bg

...

"Странни подводни предмети са намерени в различни краища на света, но техните описания смущаващо съвпадат, казва д-р Майкъл Симънс, морски биолог, който поддържа контакти на високо ниво с Пентагона. - Тези НПО са с дължина около 150 метра, по форма наподобяват познатите ни летящи чинии и се движат под вода не особено бързо. Те са в състояние да достигнат до голяма дълбочина, но могат бързо да се вдигнат до повърхността на водата. През последните тридесет години сме получавали информация за такива подводни обекти изключително рядко, от време на време. Но през последните три месеца броят на съобщенията рязко се увеличи. Изглежда си имаме работа с масивна извънземна инвазия".

...

На предишния бум на НЛО във въздуха през '80 те години на миналия век САЩ тестваха стелт, сега руснаците тесват подводниците си...

При предположение че има безкрай галактики в безкрай вселени с безкрай звезди трябва да си пълен идиот да кажеш че сме сами.А и другото е че учените казаха според тяхни изчисления че е напълно възможно и вероятно има много други обитаеми планети като шанса да намерим такива и годни за живот в близките 10 години е много голям.Кажи речи Аватар ще дойде по-рано от колкото във филма

На предишния бум на НЛО във въздуха през '80 те години на миналия век САЩ тестваха стелт, сега руснаците тесват подводниците си...

Всичко е разработка на военните , даже и енергийните портали и космическите кораби около земята които телепортират по-малките кораби (чинии) до техните светове. Както и военните са си направили своя планета , с много странно име и те са направили и доста кръгове по полето виждам , за броени секунди по тъмно ги правят тези кръгове , да не говорим с каква техника разполагат , навремето колонизираха съседните галаккити сега искат и земята , тези военни са си е*али майката!

Примитивният и глупав човек ако е сам то тогава всимко е загубено, нима сме съвърщенни, че да сме сами? Това което ни е създало( космоса ,нещо което да създава планети/галактики и живота в тях.)? Не няма да дойде след като ще трябват 3 дена да отидеш до луната до друга планета или галактика ще ти трябват милиони години.... Тази агенции което сканират най-грубо казано гледат с една голяма лупа и няма да видат нищо защото лупата не е достатачна нима вярвате, че някога ще отидем до най-далечната планета в тази галактика? Не лично аз не вярвам. Луната не е на американците нито земята на хората. :ass:

Примитивният и глупав човек ако е сам то тогава всимко е загубено, нима сме съвърщенни, че да сме сами? Това което ни е създало( космоса ,нещо което да създава планети/галактики и живота в тях.)?

Не няма да дойде след като ще трябват 3 дена да отидеш до луната до друга планета или галактика ще ти трябват милиони години....

Тази агенции което сканират най-грубо казано гледат с една голяма лупа и няма да видат нищо защото лупата не е достатачна нима вярвате, че някога ще отидем до най-далечната планета в тази галактика? Не лично аз не вярвам.

Луната не е на американците нито земята на хората. :whist:

Има достатъчно доказателства, че извънземните същестуват. Просто правителставата на всички страни по света ги крият.

Но мотивите им , не са ясни , поне на мен.

Аз лично , не смятам, че хората ще потънат в истерия, ако някой президент застане публично и каже, ето ви доказателствата , всичкo това го криехме много години , но ето сега ви гo показваме.

Наистина , някой мотиви за отвличания на извънземни , също не са ясни. Но , не виждам защо ще да става паника ?

Имаше наскоро една случка със снимки на новата планета , която 2012 ще е до земята , нибиру се казва, от сателиа на гугъл . Сега човека , който беше качил снимките не се знае дали е сред живите , гугъл му изтриха клипа и се предтавят от негово име , като казват , че е измислица. Сега ако проверите , няма да я видите , има филтър който я скрива от сателита на гугъл , но пърия път когато се показа беше снимана.

Редактирано от indolain (преглед на промените)

Има достатъчно доказателства, че извънземните същестуват. Просто правителставата на всички страни по света ги крият.

Но мотивите им , не са ясни , поне на мен.

Аз лично , не смятам, че хората ще потънат в истерия, ако някой президент застане публично и каже, ето ви доказателствата , всичкo това го криехме много години , но ето сега ви гo показваме.

Наистина , някой мотиви за отвличания на извънземни , също не са ясни. Но , не виждам защо ще да става паника ?

Имаше наскоро една случка със снимки на новата планета , която 2012 ще е до земята , нибиру се казва, от сателиа на гугъл . Сега човека , който беше качил снимките не се знае дали е сред живите , гугъл му изтриха клипа и се предтавят от негово име , като казват , че е измислица. Сега ако проверите , няма да я видите , има филтър който я скрива от сателита на гугъл , но пърия път когато се показа беше снимана.

Някои от постовете са за "бисери" от форума! Това е само един пример.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Някои от постовете са за "бисери" от форума! Това е само един пример.

Ами, не ми говори, а ходи да го публикуваш в бисерите.

• 2 месеца по-късно...

Всичко е проста математика. Принципно шансът да се зароди живот на дадена планета е изключително малък. Но като се вземат предвид милиардите системи, шансът да има живот на някоя планета е много голям да не кажа 100%

^ не всичко е проста математика, а и зараждането на какъв живот и какво е живот си според твоята (нашата) камбанария! А и тези вероятности са изчислени на база... хм, наличие на земен живот тук. Ами ако всъщност неналичието на живот е грешно. Темата е е ясна. Естествено че има и други планети на които има живот подобен и дори коренно различен от земния, както по размери, така и по развитие, видим изглед, духовна същност и т.н.. Ние сме още на етап дете, което се учи да ходи, пада, натъртва се, плаче и реве, когато се наака или прави щуротии. какво остава да го пуснем това дете да си играе с другите навън на площадката.

( http://www.youtube.com/watch?v=chYGM_fMcU4 ) най доброто в нета за момента и с доказателства

http://www.youtube.com/watch?v=5DIBLjG-BYI&feature=related без превод

Няма смисъл, да ги гледам тези глупости.

Доказано е, че има извънземни. Това, което правят извънземните с техните отвличания, не е редно!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.