Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съществуват ли извънземните или сме сами?

Извънземните форми на живот 668 гласували потребители

1. 1. Вярвате ли че съществуват или не?

• Да
      67%
      432
    • По-скоро да
      21%
      139
    • По-скоро не
      2%
      19
    • Не
      5%
      34
    • Нямам мнение по въпроса
      3%
      20

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Ето го и самият Кредо Мутуа. :)

http://www.fenomenibg.com/modules/news/art...php?storyid=149

Един цитат от тази статия. Да ви изглежда познато? ;)

Из цяла Южна Африка, сред много племена, могат да се намерят истории за тези невероятни същества, които могат да се превръщат от влечуги в човешки същества, и от влечуги във всякакви други животни. Тези същества наистина съществуват. Където и да идете, Южна, Източна, Западна, и Централна Африка, тези същества се описват по един и същ начин. Даже и сред племена, които през дългата си история, въобще не са били в допир помежду си. Така че, ТЕ наистина съществуват. От къде идват, аз не мога да кажа със сигурност, сър. Но те се асоциират с някои звезди по небето, и една от тези звезди е част от група звезди, намиращи се в Млечния Път, които народа ни нарича Ингияб - означаващо ”Великата Змия”. Има една червена звезда, червеникава звезда, намираща се към краят на огромна редица от звезди, наричана от народа ни ИзонеНканямба. Това е звездата която наричате Алфа Кентавър. Това си заслужава да се разгледа, сър. Защо повече от 500 племена в местата в които съм бил, в Африка, през последните около 40 или 50 години, всички от тях описват подобни същества? Предполагало се е че тези същества се хранят с нас човеците; имали са сблъсък със Самият Бог, защото искали пълен контрол над Вселената. И Бог водил ужасна битка с тях и Той ги накарал да се крият, победил ги. Накарал ги да се крият в подземни градове. Те се скрили дълбоко под земята. Те винаги чувстват студ. Говори се че в подземните кухини има огромни огньове, които се поддържат от поробени, зомбирани хора. Още се говори че тези Зусвази, тези Имбулу, или както и да ги наричаме, не са в състояние да ядат твърда храна. Те или ядат човешка кръв, или консумират енергията, която се отделя когато много хора по земята воюват и се избиват. Срещал съм хора, които са избягали от по-ранните Масаки в Руанда, преди години, и те бяха ужасени от това което се случи в тяхната държава. Те казаха че клането над племето Хуто, от страна на Ватусите, и над Ватусите от страна на Хуту, е храна за чудовищата Имануела. Защото тези Имануела обичат да вдишват енергията отделяна когато много хора изпитват страх, или биват избивани.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 193,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

:):) "Сами сме" ;):)

Чети книгите на Емануел Сведенборг...

Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...

Иманюел Сведенбори (така правилно се произнася името му на шведски) му свалям шапка от всякъде (не че имам де). Но по времето, когато той е живял кришнаитската секта не е била измислена още. Има извънземни - мингияните кришнаити. Те нали са трансцедентални - демек нематериални и извънземни. :speak:

Аз съм виждала летящи чинии. xD При това не бях сама,бяхме 20 човека някъде. Просто друго не можеше да е ^^

И аз вярвам, че има и други раси във Вселената.Наистина е невероятно в толкова голямо пространство да сме сами, това е невъзможно.Вселената - тя няма начало, няма край.Тя е всичко това, което ни е известно и което в бъдеще ще бъде известно.Сигурно някъде сте го чували това определение.То е най-точната дефиниция за думичката Вселена.Някъде из мненията прочетох, че не вярват, че американците са кацнали на Луната, знам че не е това темата, но искам да кажа нещо по въпроса.Било монтаж .. било измислица.Нямало вятър на луната, светлината падала под друг ъгъл, можело да се преодолее гравитацията на Луната в точно опредлено време и тем подобни.Аз имам един въпрос ... как може да го казват след никога не са били на Луната?Как могат да знаят какви ще са условията там след като не са стъпвали?Изчисляват от Земята какви ще са условията на Луната?!Това са просто глупави препдоложения, завист, пари и слава!

И така приятели не сме сами .. Никога не сме били и няма да бъдем :P Това е моето мнение.Вярно е, че има и много доказателства за извънземни, на които е абсурдно да вярваш ... но има такива, и които е малко трудничко да оспориш ...

We are not alone

• 1 месец по-късно...

Според християнството Бог е създал всичко.Ако се приема,че наистина е така,то Той е създал земята.След като е Създател на земята,Той не е "земен",а "извънземен". Напълно е възможно да има и други цивилизации и то много по-напреднали от нашата.

Според християнството Бог е създал всичко.

....а според юдейството 'бог яхвх' е разрушил всичко неврейско... :angry:

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

НЛО - Неидентифициран Летящ Обект, в превод от UFO - Unidentified Flying Object, т.е. всичко дето лети и не се знае какво е.

Ами че то всичко се разработва за военните, за да имат надмощие над врага. А и дори първоначално нещо да се е родило в независима лаборатория, ако има евентуално военно приложение (а аз смятам че всичко има военно приложение), пак отива при тях. Най-мощният двигател на прогреса са войните.

Леко баце, леко, много филми гледаш, никой няма да те утрепе. Че има военни там, има. Но от къде знаеш ТИ, че там има летище на извънземни?!? Или си хакнал някоя военна мрежа и си откраднал информация от там? Като ти гледам правописа, едва ли.

Ти да не си господ, та си най-ориентиран и разполагаш с всичката информация???

Изчел съм много книги и съм изгледал много филми на тази тематика и смятам че няма неопровержими доказателства за съществуването на извънземна цивилизация, които да са известни на обществеността. Ако има такива, някой някъде ги пази в тайна. Привържениците на тезата, че има извънземни обясняват едно доказателство по един начин, а техните опоненти по друг начин. Изчел съм всички книги на Ерих фон Деникен, гледал съм и филмите му, изчел съм всичко по тази тема, което беше достъпно в бай Тошово време и обясненията и на двете групи са достоверни. Преди около месец попаднах на един руски сайт (за съжаление не помня кой и как попаднах там, иначе щях да дам линк) и там подробно беше разкритикувана всяка снимка от първата стъпка на луната с нужните достоверно звучащи доказателства, че са измама. Та както каза някой преди това, нищо чудно това да е най-скъпият филм :huh: И да се върна на темата - според мен логиката води до извода, че има извънземни. Струва ми се малко вероятно да сме единствените във вселената. Само се замислете на нашата планета, при едни и същи условия колко форми на живот има. Имам предвид като външен вид.

В местността МИШОВА НИВА Е СВЕТИЛИЩЕ НА БОГИНЯТА БАСТЕТ...........!!!

ЕХ ДЕТЕ................!!! ако беше толкова лошо да се ходи там защо в саита на Малко търново е оповестено за забележителност??!!??!!?? Братовчед ми е ходил там и е жив! В какъв детски филм си се забъркал че пишеш толкова много глупости! http://www.rock-cut.thracians.org/bg/s_m_mishkova.php влез в саита и разгледай хората даже са снимали за ТАКИВА КАТО ТЕБ!!!

Редактирано от porker_man (преглед на промените)

В местността МИШОВА НИВА Е СВЕТИЛИЩЕ НА БОГИНЯТА БАСТЕТ...........!!!

ЕХ ДЕТЕ................!!! ако беше толкова лошо да се ходи там защо в саита на Малко търново е оповестено за забележителност??!!??!!?? Братовчед ми е ходил там и е жив! В какъв детски филм си се забъркал че пишеш толкова много глупости! http://www.rock-cut.thracians.org/bg/s_m_mishkova.php влез в саита и разгледай хората даже са снимали за ТАКИВА КАТО ТЕБ!!!

Аз съм участвал като стажант - археолог в разкопките на Мишкова нива през лятото на 1982 г.

Ма дали съм жив?!

Може пък и да съм само духът Очилат Косматко, знам ли...

Аз летящи чинии не съм виждала, обаче е направо абсурдно да си мислим, че сме сами... "Истината е някъде там..."

Статистически погледнато, имайки предвид колко голяма е Вселената, е почти невъзможно да няма друг разумен живот. За историите с летящи чинии обаче съм по-скептична. Не че мисля, че хората лъжат, но през Средновековието пък съвсем честни хора са виждали демони. По-скоро съм склонна да мисля, че това са някакви игри на разума ни - да си измисля и вижда необясними неща.

Статистически погледнато, имайки предвид колко голяма е Вселената, е почти невъзможно да няма друг разумен живот. За историите с летящи чинии обаче съм по-скептична. Не че мисля, че хората лъжат, но през Средновековието пък съвсем честни хора са виждали демони. По-скоро съм склонна да мисля, че това са някакви игри на разума ни - да си измисля и вижда необясними неща.

Цялата вселена е населена с форми на живот. Но не се повтарят телата. Не може земно тяло да е на друга планета и - обратно. Общото между всички тези форми на живот са 4 неща-раждане, болести, старост и смърт с различни вариации и степен. Тези 4 неща формират кармата или още- "греховността" на душата.

"Бхагавад Гита" потвърждава това.

Ей тая "история" с влечугите ме разби. Жестока е. Що до извънземните, вселената е толкова невъобразимо огромна, че не може да няма извънземни. Ама нито вярвам че са идвали на земята, нито вярвам, че ще дойдат някога. С кеф чета историйките за извънземни, отвличания, разни конспирации и тем подобни, ама ми е ясно, че всичките тези неща са пълни измислици.

Ей тая "история" с влечугите ме разби.

Жестока е.

Що до извънземните, вселената е толкова невъобразимо огромна, че не може да няма извънземни.

Ама нито вярвам че са идвали на земята, нито вярвам, че ще дойдат някога.

С кеф чета историйките за извънземни, отвличания, разни конспирации и тем подобни, ама ми е ясно, че всичките тези неща са пълни измислици.

А бил ли си отвличан някога , за да четеш с кеф ?

Ясно нищо не може да ти стане което не е факт . Не е факт че, няма извънземни , нито,че не са идвали тук на земята .

Чета ги с кеф, щот са ми интересни, а и някой са много забавни и невероятно фантасмагорични. Нито са ме отвличали гущери, нито имам желание, нито пък вярвам, че това е възможно да се случи. Иначе и аз съм виждал странни работи преди да окьоравея, ама това нищо не значи.

И аз смятам че Човечеството няма да доживее до "срещата",предвид колко лесно живота тук се е затривал. Няма как и на други планети да не са ставали катаклизми заличаващи цивилизациите.За 4 милиарда години съществуване Земята е била разтърсвана от много катаклизми затриващи живота на 97% по нея.Такива вероятно са ставали и на други планети.Шансът някоя цивилизация да се е развивала безпрепятствено е малък.Просто физиката на космоса е сурова към живота.Мисля че няма цивилизация в момента която да може да се справи с време-пространството в космоса,и вероятно това е причината да не сме срещнали досега друг разум.

Редактирано от TOPCON (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

2008 – покушение над четири глави на правителства. Конфликт в Индостан, който ще се яви причина за трета световна войн

Аз ли нещо проспах цялата 2008 година или такова нещо не се случи ?

Така по пътя на простата логика космоса на този етап се води безкраен и продължавайки в същия дух не може в едно безкрайно нещо да съществува друго само веднъж, то практически ще се среща в безкрайноста, безкрайно много пъти. Тука мога да отворя и теория за паралелните светове, но не мисля че е в разрез с темата. В крайна сметка както се казва в един сериал на име X-Files : "The truth is out there ! (Истината е някъде там !) :yanim:

Дори в безкрайността има уникални неща. Това с безкрайността важи само ако възприемеш появата на живот като част от някаква поредица, с измерими и ясно дефинирани крайни и начални точки.

Не можеш да си сигурен, че е така.

А и как мислиш, че ще се намерят две цивилизации, отстоящи, например, на 10 милиарда светлинни години една от друга?

• 1 месец по-късно...

Парад на летящи чинии - гледна точка:yanim:

Както се вижда, някои са доста ефирни, може да ги объркаш с облаци, други пък добре са материализирани. Явно доста май са напреднали в сравнение с нас. Вярвам обаче в това, че както на Земята празно място няма, всичко е изпълнено с живот и енергия, така е и във цялата Вселена и че законите ни са общи.

Редактирано от mimito53 (преглед на промените)

Извънземен живот съществува. Не може да сме единствен и уникален случай във вселената, няма как да е така . В каква форма е може и да разбере човечеството някога... А дали извънземни има на Земята и даже около нас ... ами кой знае -някои са ги виждали ,други само приказват, трети не вярват- широк свят , разни мнения.

Извънземен живот съществува. Не може да сме единствен и уникален случай във вселената, няма как да е така . В каква форма е може и да разбере човечеството някога...

А дали извънземни има на Земята и даже около нас ... ами кой знае -някои са ги виждали ,други само приказват, трети не вярват- широк свят , разни мнения.

За мравките ние сме извънземни. Те виждат ли ни? :-)))

Ето една случка от мен.Доколко е реална, вие преценете. Здравейте,днес ми се случи нещо много странно. Копаех си кротко на нивичката ,тъкмо бях обърнал полувината място с лопатата и изведнъж видях някакъв странен обект на хоризонта.Приличаше на гигантска пура,от тия кубинските. :questions: В първия момент помислих, че халюцинирам и че още ме държи тревата която изпушихме с брата сутринта.Но досега никога не съм виждал летящи пури, затова се притесних. :( Викам си Пешооо, край извънземните доидоха.Ще се налага да се прави контакт с тях.Постегнах гащите,стиснах здраво лопатата,поех си дълбоко дъх и тръгнах към обекта.Но докато вървях към него,изведнъж ме достраша, ами ако ме вържат и ме използват за разплот или други сексуални удоволствия или ми напъхат тръбичка в задника и ми сложат чип в мозъка! :angry: Стана ми горещо,припотих се, започнах да се оглеждам нервно. Какво да правя,как да постъпя?Но за щастие докато се чудех какво решение да взема, пурата отпраши на запад. :P

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.