Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съществуват ли извънземните или сме сами?

Извънземните форми на живот 668 гласували потребители

1. 1. Вярвате ли че съществуват или не?

• Да
      67%
      432
    • По-скоро да
      21%
      139
    • По-скоро не
      2%
      19
    • Не
      5%
      34
    • Нямам мнение по въпроса
      3%
      20

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Ха , то тук из форумите, колко извънземни се мотаят, нямате си идея. Обаче доста от тях скоропостижно се изнасят със свръхсветлинна скорост, заради нарушението на правилата, защото не могат да четат на български...и не си държат, зад това което при тях замества зъбите, това което при тях замества езика.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 193,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

тази тема е голямо майтапче, понеже вие сте отдавна превзети от извънземни и тука в темата се чудите дали ги има, ами никога няма да ги видите, защото ще разберете че са ви превзели, те искат да си мислите че си живеете живота съвсем нормално, а те се хранят с вашата енергия и ви скапват лека полека. Обаче и на това няма да обърнете внимание защото така ще ви наредят ..............онези които ви пускат сънищата и вие им се радвате, да сънищата ги пускат извънземните в главите ви.

тази тема е голямо майтапче, понеже вие сте отдавна превзети от извънземни и тука в темата се чудите дали ги има, ами никога няма да ги видите, защото ще разберете че са ви превзели, те искат да си мислите че си живеете живота съвсем нормално, а те се хранят с вашата енергия и ви скапват лека полека.

Обаче и на това няма да обърнете внимание защото така ще ви наредят ..............онези които ви пускат сънищата и вие им се радвате, да сънищата ги пускат извънземните в главите ви.

добре де, твоето мнение ни е известно отдавна - само в тази тема пишеш подобни постове вече няколко пъти.

Няма ли да ни разкажеш откъде имаш тази информация и изобщо дай подробности... :ph34r:

...до печалната 1244 г. когато в Лангедок, в долината на Ариеж, в подножието на предалия на кръстоносците се замък на графовете дьо Фоа, с един много особен ритуал се слага край на Лунната епоха...

Малко повече по въпроса? Може и в отделна тема...

Живот на Титан /спътник на Сатурн?!

Е, със Сатурн като глобален модератор какъв ли ще е животът на Титан?

Бррррр, чак настръхвам... :cool:;):angry:

Живот на Титан /спътник на Сатурн?!

Е, със Сатурн като глобален модератор какъв ли ще е животът на Титан?

Бррррр, чак настръхвам... :clap::no-no:;)

Не се бой,докато ТЕ еволюират и кацнат на Земята,ние ще сме изчезнали най-вероятно.

На Титан има водни басеини,органични молекули и най-важното:заветните светкавици,които да поставят началото на

живота.Лошото е,че Т е много ниска:-178 С,но все пак шанс има.В близките няколко билиона години

очаквайте титанци-ескимоси!

Не се бой,докато ТЕ еволюират и кацнат на Земята,ние ще сме изчезнали най-вероятно.

На Титан има водни басеини,органични молекули и най-важното:заветните светкавици,които да поставят началото на

живота.Лошото е,че Т е много ниска:-178 С,но все пак шанс има.В близките няколко билиона години

очаквайте титанци-ескимоси!

Хм, тъй, ама ако е вярна теорията за възникване на живота на другаря Опарин.

Ма се съмнявам, много ;)

добре де, твоето мнение ни е известно отдавна - само в тази тема пишеш подобни постове вече няколко пъти.

Няма ли да ни разкажеш откъде имаш тази информация и изобщо дай подробности... :cool:

тук съм написал накратко, за какво превземане от астрални разуми става въпрос - http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=110880&st=30&p=1280729&#entry1280729

• 2 месеца по-късно...

тук съм написал накратко, за какво превземане от астрални разуми става въпрос - http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=110880&st=30&p=1280729&#entry1280729

Знаеш ли, че Веселин Маринов е извънземно и при това много зло, от расата иеоргрйвефйке от планетата оивефхип... По време на концертите си преминава от твърдо в течно агрегатно състояние. Заради него равнището на Световния океан нараства. Целта му е да ни наводни и да измрем, това е много възможно да стане през 2012...

Публикувано изображение

Знаеш ли, че Веселин Маринов е извънземно и при това много зло, от расата иеоргрйвефйке от планетата оивефхип... По време на концертите си преминава от твърдо в течно агрегатно състояние. Заради него равнището на Световния океан нараства. Целта му е да ни наводни и да измрем, това е много възможно да стане през 2012...

типичен отговор на човек, който вече е превзет от енергийните разуми, вместо коментар се написва някаква глупост която почти няма никаква връзка с написаното от мен, явно теб не те интересува дали ти е превзет разума ти, а и как ще те интересува като те ти нареждат да си мислиш че всичко с теб си е наред (нали така проверяваш мислите си в главата ти и установяваш че си ти, това е голяма заблуда да знаеш, те могат да пускат мисли абсолютно като твоите), а аз съм пишел някакви глупости.

Редактирано от some_spirit (преглед на промените)

типичен отговор на човек, който вече е превзет от енергийните разуми, вместо коментар се написва някаква глупост която почти няма никаква връзка с написаното от мен, явно теб не те интересува дали ти е превзет разума ти, а и как ще те интересува като те ти нареждат да си мислиш че всичко с теб си е наред (нали така проверяваш мислите си в главата ти и установяваш че си ти, това е голяма заблуда да знаеш, те могат да пускат мисли абсолютно като твоите), а аз съм пишел някакви глупости.

Типичен отговор на "зарибен" сектант, дето не може да уважава чуждото мнение. За твое най-голямо съжаление, предпочитам да си живея живота с кеф и да му се наслаждавам, отколкото да седя всеки ден затворен в дома ми само заради някакъв параноичен страх от всички "превзети разуми", какъвто изглежда имаш. Предпочитам да се виждам с приятели, отколкото да мисля всички за "превзети"...

Знаеш ли какво означава това, което написах? Твоята жалка, с нищо неподкрепена мижава теория, ще ми развали живота. Може дори да стана шизофреник, да се отърва от... чуждия разум. Не, благодаря. Предпочитам да си живея живота, отколкото да си го развалям с твоите сектантски глупости!

ПП: Не бъди такъв буквалист. Не е лошо и да имаш малко чувство за хумор...

Редактирано от The_Gunslinger (преглед на промените)

а гледай сега нямам никакъв страх от другите хора, понеже знам че са превзети, защо ли трябва да се страхувам от тях не ми е ясно, та те другите хора са жертви на енергийните разуми и някой трябва да им помогне (обаче засега няма кой, аз не мога), освен това какво ще ми направят другите хора, най-много да ме убият, еми няма лошо, ще стана и аз на енергиен разум, дори ще е по-добре за мен. живееш си живота и се срещаш с приятели е много добре, обаче разумите ти смучат постоянно мисловна енергия от теб и ще ти кажа до какво води това смучене накратко, по-бързо остаряване, проблем с очите, всичките болести след 55-60 години, които имат хората са все резултат на това смучене на мисловна енергия от тях, понеже този процес скапва както разума на човека (съзнанието му), но и се отразява и на биологичното тяло. Още искаш ли, всички инфаркти които получават хората, все им ги причиняват енергийните разуми, в това отношение нямат пропуск, да точно така разумите те пробождат с една телепатична енергия и получаваш инфаркт, за инсултите е същото. Защо ли го правят, ами така правят си го, за да смучат енергия от опечалените близки, примерно това е едната причина има и други причини обаче.

а гледай сега нямам никакъв страх от другите хора, понеже знам че са превзети, защо ли трябва да се страхувам от тях не ми е ясно, та те другите хора са жертви на енергийните разуми и някой трябва да им помогне (обаче засега няма кой, аз не мога), освен това какво ще ми направят другите хора, най-много да ме убият, еми няма лошо, ще стана и аз на енергиен разум, дори ще е по-добре за мен.

живееш си живота и се срещаш с приятели е много добре, обаче разумите ти смучат постоянно мисловна енергия от теб и ще ти кажа до какво води това смучене накратко, по-бързо остаряване, проблем с очите, всичките болести след 55-60 години, които имат хората са все резултат на това смучене на мисловна енергия от тях, понеже този процес скапва както разума на човека (съзнанието му), но и се отразява и на биологичното тяло.

Още искаш ли, всички инфаркти които получават хората, все им ги причиняват енергийните разуми, в това отношение нямат пропуск, да точно така разумите те пробождат с една телепатична енергия и получаваш инфаркт, за инсултите е същото. Защо ли го правят, ами така правят си го, за да смучат енергия от опечалените близки, примерно това е едната причина има и други причини обаче.

Значи все пак страдаш от параноя. Не контактуваш с други хомо сапиенс. Ще вземат да те убият, добре...

По твоята логика светът се върти около теб, ти си ЕДИНСТВЕНИЯ, НЕПОВТОРИМИЯ, УНИКАЛНИЯ, НАЙ НАЙ НАЙ НАЙ НАЙ НАЙ УМНИЯ, НАЙ МИСЛЕЩИЯ... всички сме обладани, само some_spirt е мислещия. Обаче на тялото си вредиш повече като седиш всеки ден, цяла година, затворен у вас, отколкото ние всички ти вредим. Не ми казвай, че не го правиш.

Ти за инфаркт си чувал само по телевизията, изобщо знаеш ли какво е това. Не се получава с телепатична енергия, повярвай ми.

Живей си живота както ти харесва, това си е все пак твоя живот. Аз ще си го живея като обладан от нечисти сили... хахах, повече ме устройва.

• 1 месец по-късно...

За Небесните риби (sky fish) никой не знае нищо - http://30dumi.pozicii.net/2010/07/za-nebesnite-ribi-sky-fish-nikoy-ne-znae-nishto/ Още за тайнствените небесни риби – sky fish: http://30dumi.pozicii.net/2010/10/oshte-za-taynstvenite-nebesni-ribi-sky-fish/

За Небесните риби (sky fish) никой не знае нищо - http://30dumi.pozicii.net/2010/07/za-nebesnite-ribi-sky-fish-nikoy-ne-znae-nishto/

Още за тайнствените небесни риби – sky fish: http://30dumi.pozicii.net/2010/10/oshte-za-taynstvenite-nebesni-ribi-sky-fish/

--------------------------

А, чували сме за небесните риби, даже сме ги гледали...

-----------------------------

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=NSUw6-bQ39w

-----------------------------

това не е майтап или подигравка - за мен е притча... :wors:

ПП Една от многото сенки...

------------------------------------

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=zqZmcpN7uAU&feature=related

------------------------------------

Редактирано от valentinus (преглед на промените)

Цитат от друг форум, който е може да се приложи в тази тема: "В Габровско имало нек`ви енергии и НЛО-тата ги надушвали, та все там." Всякакъв друг коментар е излишен. Цитираната мисъл не е обект на авторски права.

• 2 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Извънземните наближават Плутон

Три големи НЛО се движат към Земята

Извънземните наближават Плутон

Системата SETI е открила извън пределите на Слънчевата система няколко големи НЛО, които се движат към нашата планета. Това е съобщено в интернет портала Pulsar, където са представени и снимки на загадъчните небесни тела, копирани от sky-map.org – интерактивната карта на звездното небе. SETI е създадена, за да събира данни за извънземни цивилизации.

Засега не се съобщават конкретни данни за местонахождението и скоростта на предвижване. Известно е само, че неидентифицираните летящи обекти се намират след орбитата на Плутон и са с внушителни размери – около 240 км дължина и 50-80 км ширина.

Експертите от проекта SETI недвусмислено са подчертали изкуствения произход на обектите: „NASA знае за тези обекти от известно време и те са реални. Но NАSA не желае да даде повече информация на обществото. Чуждоземните кораби се движат към Земята и правителствата на различните държави са наясно с този факт."

За да разгледате онлайн обектите на сайта sky-map.org трябва в реда за търсене да въведете следните координати: 19 25 12 -89 46 03 – първят голям кораб

16 19 35 -88 43 10 – вторият голям кораб

02 26 39 -89 43 13 – пръстеновиден обект

сп.Осем

Източник

Редактирано от tatsu (преглед на промените)

Според Маг Селена въпросните 3 кораба са от ескадрилата на Ащар

"Ащар" е междугалактическо формирование на Светлите сили на Космоса, изпълняващи мисията на Божествената Любов и патрулиращи в частта на Галактиката, наричана Счейр, по поръчение на Междугалактическия съвет, чиято власт произлиза от Духовната йерархия на вселенско ниво с върховен покровител Иисус Христос — Сананда.

Корабът-майка ШАРЕ е с размери 42х13х8 км и наподобява формата на калъф за очила. Има 12 основни етажа по 600 м с височина на стаите около 12 м. Екипажът е на служба на 3 смени по 8 часа.

Тук в кристалните компютри се съхранява цялата история на планетата Земя и животите на всички земни хора.

Италианка Абортира От Извънземни

http-~~-//www.vbox7.com/play:5b925f3f

Излъчено на 8.07.2010 год. в телевизионното предаване "mistery"

по италанската тв на Берлускони, програма "MEDIASET"

Част от интервю с женския рептилоид Ласерта

Въпрос: Колко вида извънземни има днес на Земята?

Отговор: Доколкото знаем 14. От тази Вселена са 11, 2 други, и 1 много развит вид от съвсем различно измерение. Не ме питайте за имената, тъй като всички да непроизнесими за вас, а някои от тях даже и за нас. Болшинството от тях / особено най-развития/ просто ви изучават и те не са опасни както за вас, така и за нас. Ние контактуваме с някои от тях. Има три вида враждебнонастроени извънземни. С един от тях вашите правителства обменяше мед и други неща срещу технологии. Между две от тези враждебни раси имаше „студена война” през последните 73 години. Може да се каже, че спечели третата раса в тази безсмислена борба. Смятаме, че ще има война между тях и вас в близкото бъдеще/ следващите 10-20 години/ и ние се вълнуваме от нейното развитие. Наскоро се чу за нов -15 вид, който е дошъл на планетата преди 3-4 години, но ние нищо не знаем за тях.

Въпрос: Какво искат трите враждебни раси?

Отговор: Природни суровини/ най-много мед/, вода , или по-точно водорода от водата, някои химически елементи от въздуха Освен това, две от тях са заинтерисувани от вашите органи, тъкани и кръв. Доколкото знаем тяхната генетична структура е развила дефект и те се нуждаят от части от вашата ДНК, за да я поправят. Ние се съмняваме, че това е възможно, тъй като тяхната и вашата ДНК не са напълно съвместими. Използват изкуствено оплождане за своите цели. Моят вид е абсолютно несъвместим с тях и те не се интерисуват от нас.

Въпрос: Това ли е причината за "отвличанията"?

Отговор: Най-вероятно. Особено когато е налице вземане на сперма и яйцеклетка. Както вече казах три са опасните раси, а това означава, че не им пука за съдбата или живота на хората, които отвличат.

Ако някой е в състояние да докладва за отвличане, това означава, по мое мнение, че той или тя е попаднал на приятелски настроен вид или има много голям късмет. Понякога похитителите са по-напреднала раса, които които по други причини отвличат хора.

Въпрос: Вие сте каза, че има само 14 вида извънзени на Земята.. Но защо хората, които казват, че са видели извънземни ги описват по толкова по различни и странни начини?

Отговор: Мисля, че вече отговорих на този въпрос. Както вече казах, повечето от извънземни раси са с много развити умствени способности / има само една извънземна раса, напълно, без такива възможности / Те са в състояние да създадат в ума и паметта ви, каквото си искат "образ", който няма нищо общо с реалния им вид. Може да ги помните като нормални хора, като сиви дхуджета, като странни животни.

Освен това някои от вашите отвличания са плод на фантазия или лъжа.

Повярвайте ми, има само 14 чужди видове на тази планета и осем от тях отвличат хора в момента (отново доколкото ни е известно.)

Въпрос: Как може да предпазим нашето съзнание от манипулация?

Отговор: Не знам. Съмнявам се, че можете защото вашият ум е като отворена книга и в нея може да чете и пише почти всеки вид, който познавам. За това вина имат предимно Елохим, които умишлено са оставили ума и съзнанието ви без реални механизми за защита. И все пак, ако се съмнявате, че някой се опитва да манипулира съзнанието просто се концентрирайте върху всяка ваша мисъл. Много важно: не затваряйте очи, не се отпускайте. Това прави мозъчните вълни по-достъпни. Ако останете така активни първите няколко минути мозъка ще е в състояние да филтрира чуждите мисли и вероятността съществото да се откаже е голяма. Но този съвет действа, когато срещу вас е някой от по-слабите видове.

интервюто ; (на руски)

Редактирано от agr (преглед на промените)

защото обикновено живеем под повърхността на планетата

и в същото време:

По-рано спомена, че сред хората се наричаш Ласерта и обичате естествените слънчеви лъчи.

Освен, че самите те могат да ни внушат, каквото си искат, разполагат и с такава технология.

Страх ли ги е от нас, или обичат да им кофти, че не излязат да живеят на повърхността ?

Някои от нас са в контакт с ваши учени и политици, но тези срещи са свръхсекретни.

Но за да се разбуни общественото мнения, и да се настрои против тези, с които поддържаме контакт, ще го споделя и с вас.

но рептилиите използвали мощно експериментално оръжие - специален вид биобомба, която да унищожи живота на планетата, но да не навреди на природните суровини. Тя е изстреляна от космоса и се взривала в точка то планетата, коята сега наричате «Средна Америка». Непредвиденото взаимодействие с водорда от океана прави ефекта многократно по-силен от очакванията на рептилиите. Смъртоносна радиация и 200 годишна ядрена зима настъпила на планетата.Болшинството от хуманоидите загинали, а рептилиите най-вероятно заради радиацията загубили интерес. Между другото, един от резултатите на биобомбата, създаден в процеса на горене е елемента иридий. Вашите учени го смятат като доказателство за астероида, който убил динозаврите. Това не е истина, но вие откъсе да знаете? Почти всички динозаври и влечуги били унищожени. Ядрената зима завършила след 200 години, но климатът вече бил се изменил. Въпреки катаклизма, някои видове били в състояние да оцелеят: риба (като акулите), птици, малко бозайници (вашите предци), различни влечуги като крокодили ... и един вид малки, но развити динозаври

Създава се впечатлението, че ако не е било непредвиденото взаимодействие с водорода, може би изобщо е нямало да има загинали.

но петата е тази, която създаде триъгълните постройки – египетските пирамиди

Просто без коментар.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.