Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съществуват ли извънземните или сме сами?

Извънземните форми на живот 668 гласували потребители

1. 1. Вярвате ли че съществуват или не?

• Да
      67%
      432
    • По-скоро да
      21%
      139
    • По-скоро не
      2%
      19
    • Не
      5%
      34
    • Нямам мнение по въпроса
      3%
      20

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Нищо не доказва дали съществуват или не .... Хора, в една книга четох, че "края на света" ще настъпи с инсценирана атака на извънземни и хората ще трябва да решат на коя страна да са, така ще настъпи и Новия Световен Ред. Абсурдно нали? Но се връзва с лъжливите истории на НЛО, някои направени много добре, други просто банални още преди повече от век. Опитват се да ни манипулират и то сериозно. Търсят начин да ни убедят, че има извънземни на земята.........И че те скоро ще дойдат! Но не казвам, че сме сами. Сигурно има и другаде живот, но е толкова далеч от нас, че ние никога няма да разберем за него.Вероятно. Нали знаете - ще бъде загуба на време и пространство.... :wors:

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 193,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз пък се чудя как така изведнъж почнаха да разсекретяват такива документи за извънземни-

или искат да си тръгнат чисти преди 2012-та-или ги е страх от тези с големите дълги уши

:wors:

Нали това обяснявам. Тези документи не съдържат нищо, което да доказва, че инзвънземни са ни посещавали. Със същия успех можеш да четеш и вестник "Феномен", списание "Психо" и други такива. Ако наистина съдържаха нещо ценно мислиш ли, че щяха да ги оповестяват. Ми то архивите от Втората световна война още не са изцяло разсекретени...

Хората се нагледаха и наслушаха на теории и повечето от тях дори да видят с очите си кацащо НЛО с каквито и да е човекоподобни или напълно нормални хора вътре, ще помислят че е поредната шашма на военните или някой от властимащите и хора с пари и влияние, които се опитват да ги баламосват да се страхуват, защото страха както е известно изяжда душата и те кара да мислиш над първичните инстинкти. Дори съм убеден, че повечето от вас дори да бъдат отнесени на друга планета, след връщането си, по-скоро ще пожелаят да вярват, че са били заведени на някоя близка снимачна площадка, декорирана да ви вземе акъла, октолкото че наистина е възможно да са били на друга планета. Така че, темата е абсолютно излишна за хората. Който иска да научи и да знае, ще го направи и без друго.

Редактирано от adXok (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

....

На цитираният по-горе индивид звездите му го говорят :rolleyes:

Чета и се успокоявам. Аз си мисля че понякога съм зле ама като мина през някоя такава тема и разбирам че има много по тежки случаи.

Аз пък познавам 3 извънземни, които се регистрираха тука още миналата седмица. Изобщо не е смешно. Лично им препоръчах мястото, като ги убедих, че ще се чувстват много комфортно. Потвърдиха го.

Редактирано от rimchi (преглед на промените)

Изобщо не е смешно.

Лично им препоръчах мястото, като ги убедих, че ще се чувстват много комфортно.

-а на теб кой ти препоръча да се регистрираш тук-някое друго извънземно ли...не ми отговаряй-Изобщо не е смешно.... :nono:

Предлагам да концентрираме енергията си в доста по-злободневните проблеми,които ни наобикалят.Това да спорим тук за неща,от които нито разбираме,нито имаме някаква полза за момента,ми се струва напразно.

Марсианци вече няма. Капитализмът ги е избил...

Чавес: Капитализмът убил живота на Марс

Президентът на Венецуела смята, че на Червената планета е имало живот

Капитализмът е виновен за липсата на живот на Марс, според президента на Венецуела Уго Чавес, предаде Ройтерс. Винаги съм казвал (поне така съм чувал), че не би било странно, ако на Марс е имало цивилизация, но може би там дошъл капитализмът и е сложил край на живота на планетата, заяви Чавес в речта си вчера в чест на Световния ден на водата.

Чавес беше ироничен, но за жалост това няма как да се разбере. Сега по-важни са Японските неволи... дано се оправят скоро, макар че съмнение за това не може да има.

Попаднах на статия,в която се подкрепя тезата,че извънземния живот е бил унижтожен,т.е. ние сме сами във Вселената.

Ето я :

Черни дупки може да са погълнали извънземния живот

Американски астрономи смятат, че чуждопланетни същества и следи от техния живот може да са били унищожени от черни дупки, образували се след взрив на звезди, пише британският в. Дейли Мейл.

Според учения Едуард Сайън от Университета Виланова, щата Пенсилвания, извънземните същества може да са погълнати от черните дупки, които са се образували в резултат на взрив на особено големи бели джуджета.

В последния стадий от еволюцията на подобни звезди настъпва мощен взрив, в резултат на който се образува черна дупка – пространство-времева област, която притежава силно гравитационно притегляне и е способна да привлече всички разположени наоколо обекти, включително планети, населени с различни същества.

Не е изключено всеки път, когато през последните няколко милиона години е ставал подобен процес, това да е водило до унищожаване на извънземен живот.

Учените смятат, че планетата Земя също може да бъде унищожена, но възможната причина за гибелта на живота на нашата планета няма да е черна дупка, а гама-изригване – големи енергийни изхвърляния, които са способни да унищожат озоновия слой. Но според Сайън това може да стане след стотици години.

изт.

Дали наистина е така?

• 2 седмици по-късно...

Черни дупки може да са погълнали извънземния живот

Дали наистина е така?

Според мен “черни дупки“ поглъщат и земния живот,но това е друга тема :)

По темата за извънземните,смятам, че религиите са се изчерпали вече и сега са на мода извънземните(все пак електората не трябва да е напълно трезвен,защото започва да мисли за “глупости“).Ако някой все още не е срещал извънземни,това значи,че тревицата му идва слабичка.

ФБР призна за кацането на НЛО през 1947 г.

Федералното бюро за разследване в САЩ разсекрети документ, който описва мистериозно кацане или катастрофа на НЛО в Розуел, Ню Мексико през юни 1947 г.

Документът свидетелства за открити в пустинята 3 катастрофирали летящи чинии, предава International Business Times. В тях имало тела на непознати същества, високи около метър и облечени в сребристи костюми.

Технологията на летателните апарати е непозната на човечеството и определено е с извънземен произход. Документът е публикуван на блог на ФБР, на който периодично ще се оповестяват разсекретени архиви от бюрото.

източник

Струва ми се, че писах в тази тема, но може да съм останала само с намерението...:hush: Извънземен разум има. Много е самонадеяно да мислим, че сме единствени и неповторими:) в Космоса. В какъв вид е този извънземен разум и можем ли да контактуваме с него нямам идея, а и не ме интересува

Струва ми се, че писах в тази тема, но може да съм останала само с намерението...:baby:

Извънземен разум има. Много е самонадеяно да мислим, че сме единствени и неповторими:cool: в Космоса.

В какъв вид е този извънземен разум и можем ли да контактуваме с него нямам идея, а и не ме интересува

Общуването с интелигентни птици, магарета, прасета и други подготвя хората за срещатата им с абсолютно непредвидимото.

И да, хората могат да контактуват с извънземни, но никой не желае да се занимава с животни като тях. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Общуването с интелигентни птици, магарета, прасета и други подготвя хората за срещатата им с абсолютно непредвидимото.

И да, хората могат да контактуват с извънземни, но никой не желае да се занимава с животни като тях. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

благодаря, че ме светна :newspaper:нямам повече въпроси :baby:

Ето ги :) Дали не съществуват, а? ахахха

Съществуват. Слава богу, че засега сред катастрофиралите няма братя-прасета. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

благодаря, че ме светна :)нямам повече въпроси :ph34r:

Ще имаш.

И ще има кой да ти отговори. :)

Само две от клипчетата, които си пуснал/а са автентични (на мексиканеца и това което излъчва лъч и отклонява ракетата с атомната глава). Другите са нагласени фалшификати и убиват автентичното и на истинските.

Имай око за тези неща...

Аз око имам, но ти показа, че нямаш. Това клипче с отклоняването на атомната глава е компютърна симулация, на екрана пише "animated simulation", а ти какви доводи имаш, че е истинско не знам. Това не означава, че смятам клипа за лъжа, но моите доводи са без значение. В тубата има маса клипове и който иска, може да се нагледа на воля. Кои са фалшификати, не е важно, важното е че има и истински и дори само един да е, това ни стига.

Аз не вярвам на вестници нито пък на шарлатани.Аз вярвам на приятелите ми,които никога няма да ме излъжат,знам такива работи за които не си си представял,че съществуват Публикувано изображение

tommcat, не е зле с приятелите ти да намалите тревата!

Редактирано от monolito (преглед на промените)

npn, абе ти явно не си чел и не си гледал достатъчно по случая с отклоняването на атмоната глава (ако беше, щеше да знаеш кои са го направили... не клипчето, де). За случая говоря... надписа animated simulation, естествено че се вижда. Както и да е. Случая е автентичен, но точно такива клипчета и нарицателни от типа "зелени човечета" развалят цялостната тематика на проблема. То не че на някого му пука при условие, че още живеят във финнансово-религиозно-военният балон.

Аз поддържам теорията че не сме сами!Не може в тази необятна Вселена при толкова много алактики да сме сами!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.