Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съществуват ли извънземните или сме сами?

Извънземните форми на живот 668 гласували потребители

1. 1. Вярвате ли че съществуват или не?

• Да
      67%
      432
    • По-скоро да
      21%
      139
    • По-скоро не
      2%
      19
    • Не
      5%
      34
    • Нямам мнение по въпроса
      3%
      20

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Аз останах толкова разочарована, цял покрив им предоставих да кацнат, да паркират, пък те никакви не се вяснаха поне от уважение бе

:D

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 1,6k
  • Прегледи 193,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Два месеца до срещата ни с извънземна раса :wors:

Публикувано изображение

Три гигантски кораба с извънземни се движат към Земята, а срещата на земляните с тях ще бъде точно след два месеца, заявиха учени от Изследователския център на SETI.

Според предварителните изчисления на специалистите космическите кораби ще достигнат нашата планета през ноември. Американската преса вече започна да подготвя психически човечеството за инвазията на "чужденците". Тъй като целите на посещението са неизвестни, в медиите се появиха различни сценарии. Британският "Гардиън" публикува шокираща статия, озаглавена " Извънземните могат да унищожат човечеството". Статията пише още, че при взаимно добра воля може да натрупаме от тях ценен опит и да напреднем с технологиите. Но в случай че извънземните гости са недоброжелателни, те могат да ни поробят, да ни използват за храна, да ни заразят с неизвестни болести или да създадат враждебен изкуствен интелект, който да сложи началото на една ужасна война. /БГНЕС

Вашингтон / САЩ

Източник: http://news.bgnes.com/view/953442

Пак ли?! :P Да идват вече, че ни омръзна да ги чакаме! :)

Два месеца до срещата ни с извънземна раса

Ако са имали в предвид идването на Еленин/Х1 - ще останат разочаровани - Еленин се взриви и няма да дойде.

Е, в сайта на SETI не пише нищо за това! :P Явно(отново) някой нещо си измисля.

Панайот Панайотов видял НЛО

Публикувано изображение

Естрадната легенда Панайот Панайотов е ставал няколко пъти свидетел на НЛО, твърди самият той.

Срещите му с представителите на чуждите цивилизации ставали в близкото до София село Царичина.

Населеното място от години е обвито с мистерия. Според една от легендите военни били облъчени от извънземни с психотронно оръжие, което ги е зомбирало против волята им. Според разкази на военни, чуждоземците са търсили първия човек на земята. Информацията къде да копаят военните получавали от извънземна цивилизация от съзвездието Феникс.

"Имаме вила на Царичина. Често виждам летящи обекти, те са си нещо нормално за селото. Обикновено седят неподвижно в една точка, изведнъж излитат и изчезват. Случвало се е и къщата ми да бъде осветявана като с прожектор. Но мен не ме е страх от НЛО.

Един велик немски писател е казал "Там, където има смях, няма страх от Дявола", призна певецът.

БЛИЦ

Има извънземни...аз от няколко дни вече си с WI-FI улавям с мрежовия си адаптер нет от друга планета и дори влезнах в контакт с тях.

Да ви кажа изглеждат досущ като нас...в това се убедих като извънземното с което установих контак ми изпрати снимка, която пристигна за 3 дни, понеже е от далечна галактика. Ето вижте как изглеждат на тяхната планета:

Публикувано изображение

Кажи на трицицорестата да прати снимка и по-надолу
  • 1 месец по-късно...

Тцъ, не сме ги срещали! Извънземни само сме сънували

Във фазата на бързия сън се случвали "реалистични" неща

Публикувано изображение

Съществото, заснето от британски туристи в Бразилия. Снимка: Mike Cohen / Вarcroft USA

След като вчера "чухме" невероятни разкази за потомци на извънземни, раждани от земни майки, нека да видим какво казва науката за възможни срещи с пришълци.

В САЩ било проведено изследване, резултатите от което доказвали, че хората никога не са контактували с извънземни, а всички разкази за похищения са само спомени от много ярки и реалистични съновидения, съобщава LiveScience.com.

Учени от Лосанджелиския изследователски център, изучаващи състоянието, в което човек се намира извън тялото си, провели експеримент с 20 доброволци. Те били инструктирани как да достигат фаза на бърз сън и по време на нея да излизат в т.нар. астрал, тоест в състояние, в което душата за известно време се отделя от тялото. Водещият изследовател Михаил Радуга съобщил, че повече от половината от участниците успели да постигнат това, а седем от тях успели в това състояние да комуникират с извънземни.

Един от доброволците разказал, че когато се отделил от тялото си, веднага срещнал трима извънземни. "Те повече приличаха на същества от филма "Нещото", отколкото на обичайните картинки с големи глави и очи. Те искаха да общуват, толкова силно ме изплашиха,че бързо се шмугнах в собственото си тяло", спомня си Александър.

Според Радуга това доказва, че съобщенията за срещи със зелени човечета са само плод на въображението. "Когато хората разказват, че през нощта са били похитени от извънземни, те не лъжат. Просто не знаят, че са се намирали във фазата на бързия сън, а разумът им в това време е пътешествал. Това е много реалистично и хората не могат да разберат какво става с тях. И може да се случи с всеки", пояснява той и добавя, че ежегодно над милион американци съобщават за контакти с представители на извънземни цивилизации.

Нещо подобно казали и руските космонавти на XXIV планетарен конгрес на Асоциацията на участниците в космически полети, който се провел в началото на септември. На въпроса: "Вярвате ли в извънземни?", летец-космонавтът Виктор Горбатко отвърнал: "По време на полети в Космоса съм успял да видя само, че нашата планета е малка и много красива. Никакви следи от НЛО не съм откривал. Ако контакт с извънземни е възможен, то това е само насън". 

Все пак периодично се появяват не само разкази за съществуването на НЛО, но и доказателства. Така например британски туристи, пътешествали по Амазонка, заснели необичайни създания в района Mamaus. На фотографиите сред тропическата растителност към група хора гледа необикновено същество, приличащо на извънземно. А вдясно от него се вижда още едно непонятно светещо явление. Твърди се, че снимките са истински.

dnes.bg

Публикувано изображение

Нашенска маца победи извънземните!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Е аз значи нямам такваз фаза щото не съм ги мяркала тия с дългите уши
  • 1 месец по-късно...

НАСА засече гигантски НЛО до Меркурий

Публикувано изображение

Снимка: Интернет

Хюстън. Гигантски космически кораб се намира на Меркурий. Сензационната новина съобщиха уфолози, които внимателно анализираха видео и снимков материал на НАСА. Сондата "Стерео" заснела обекта на 1 декември, докато проучвала мощно изригване на плазма от Слънцето.

Записът е качен в YouTube. Един от потребителите забелязал, че плазмата облива не само самия Меркурий, но и непознат обект с гигантски размери. Специалистите от НАСА веднага извадили обяснението, че предполагаемият НЛО всъщност е обикновен артефакт, появил се заради лошата обработка на видеозаписа. Официалната позиция на военноморските сили на САЩ пък е, че обектът е следа от Меркурий на мястото, където планетата е била позиционирана на 30 ноември. При снимките се използвало изображение, получено за две денонощия и Меркурий просто не бил махнат от записа.

Меркурий е най-малката планета в нашата система и се намира най-близо до Слънцето. Според уфолозите снимките подсказват, че маскираният обект вероятно има цилиндрични краища с някакво удебеление в средната си част. Те са категорични, че няма никакво друго логично обяснение на явлението, освен че до планетата е "паркирал" огромен маскиран обект, вероятно направляван от извънземен разум.

http://www.standartn...deo-125873.html

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=6X96xI1gLdQ&feature=player_embedded

Уфолозите били внимателно анализирали видео и снимков матриал на НАСА - звучи меко казано несериозно.НАСА никога няма да си позволят да публикуват снимки или видео, на които има доказателства за извънземен разум.Измислици, като тази са отново плод на поредния болен уфолог, който търси сензация. А че ги има - има ги!!!

и ще ми кацат на покрива,

извънземните знаят защо

:P

Меркурий е най-малката планета в нашата система и се намира най-близо до Слънцето. Според уфолозите снимките подсказват, че маскираният обект вероятно има цилиндрични краища с някакво удебеление в средната си част. Те са категорични, че няма никакво друго логично обяснение на явлението, освен че до планетата е "паркирал" огромен маскиран обект, вероятно направляван от извънземен разум.

http://www.standartn...deo-125873.html

Обяснението на учените е стандартно. Според тях става въпрос за дефект в изображенията от телескопа, заснел явлението, а невидимият обект не е извънземен кораб, паркиран до Меркурий, ами показва къде се е намирала планетата предния ден.

Калдата

Редактирано от agr (преглед на промените)

Обяснението на учените е стандартно. Според тях става въпрос за дефект в изображенията от телескопа, заснел явлението, а невидимият обект не е извънземен кораб, паркиран до Меркурий, ами показва къде се е намирала планетата предния ден.

Калдата

Това обяснение ми се струва достоверно.

Меко казано...първобитният човек не се е интересувал повече от храна и секс! Не е виждал повече от носа си! Учените...приемайки огромното пространство в Космоса...правят същото! Толкова е хипотетично...че и 100 пъти по-мощен телескоп от Хъбъл няма да достигне и 1% от огромното Нищо далеч от Земята! Та...следователно никой не знае нищо! И естествено,че има живот след смъртта само при условие, че човека е създаден за тая цел... :clown: (следва смях)

ти първобитно ли си

аз не съм щото

ти първобитно ли си

аз не съм щото

Де ги тия извънземни ма како? Толкова години чаках да ги видя!. Даже напоследък бяхте обещали за септември, после отложихте с два месеца и пак ги няма.А поста на Ален Делон е много точен.

Пипилота! Смешно ще е да няма нещо,което не е Бог. Освен това умираме твърде бързо за мащабите на зададеният въпрос?!

:cheers: Със тези "НЕ..." неща, ти се губи смисъла - подбирай повечко къде слагаш не-тата :) След няколко хиляди години и ние ще сме първобитни в очите на онези тогава :clown: ако има някой тогава де :clown::clown: Господ или извънземни... да видя, да пипна че и да еб*на и тогава ще повярвам :clown: Ако магарето е създадено с цел да тегли каруцата а не да си е просто магаре аз каква роля играя :clown: баси - че аз съм бил магарешкия господ :clown:

Меко казано...първобитният човек не се е интересувал повече от

храна и секс!

Не е виждал повече от носа си!

Ай стига дрънка глупости. Доказано е, че първобитните хора са имали достатъчно разум, за да знаят/мислят, че има нещо по-силно/висше от тях. Гледали са звездите и са се чудели дали там не се крие техния господар. Аз тука повече едва ли ще пиша, ама все пак да си кажа мнението, че от първобитните хора е онова желание на човека да намери някой/нещо, който/което е Бог. Прекалено лесно..

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.