Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съществуват ли извънземните или сме сами?

Извънземните форми на живот 668 гласували потребители

1. 1. Вярвате ли че съществуват или не?

• Да
      67%
      432
    • По-скоро да
      21%
      139
    • По-скоро не
      2%
      19
    • Не
      5%
      34
    • Нямам мнение по въпроса
      3%
      20

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Ако искате да изгледате нещо наистина качествено, може да изгледате  "Космос" с Нийл Деграс Тайсън.

Kачествено,но предварително манипулирано от Национал Географик!Аз на тях не им вярвам вече...

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 193,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Вместо да се занимаваме с конспиративни теории, не е ли по-добре да си обогатяваме знанията.

Теориите трябва да бъдат подкрепени от доказателства, от изследвания или поне да бъдат основани на даден аргумент.

По-голямата част от учените не отричат съществуването на извънземен живот, но това не доказва, че такъв съществува.

Напълно възможно е да има живот извън планетата ни, някъде във Вселената. 

Точно пък "Космос" да е манипулирано... Изобщо гледали ли сте го?

Нийл Деграс Тайсън е известен астрофизик.

Ако това е манипулирано, то тогава много научни знания от областта на физиката, химията, астрономията, астрофизиката, геологията, геохимия и т.н.  са погрешни. Знания благодарение на който човечеството има сегашното ниво на развитие.

Разликата, която кара някой да виждат просто камъче, а други да разчитат космическа история в него се нарича наука.

:)

Редактирано от Blue ':^) (преглед на промените)

..изпадаш в противоречие,защото за каквото и творение да иде реч,при това намерено/първи принцип в археологията/,то вече е артефакт,както сама даваш и ти за пример древните Ведически текстове..Виманика-шастра е поредният Документ за унаследяване на технология на една от изключителните древни цивилизации и за която в космогонията навсякъде по Света се спряга за "небесна",дошла от Космоса!Ако щеш в понятие за небесни Инженери,Създатели или Конструктури и чиито експеримент сме Ние.. :) 

Сори, Хени, Виманика Шастра е писана през 20 век.  ;)

За мен не е достоверен източник. Това не ми пречи обаче да знам, че древните са си подхвърчали насам-натам из галактиките. :halloween7:

Сори, Хени, Виманика Шастра е писана през 20 век.  ;)

За мен не е достоверен източник. Това не ми пречи обаче да знам, че древните са си подхвърчали насам-натам из галактиките. :halloween7:

И явно така и не са намерили по-подходящо място от добрата стара Земя.

И явно така и не са намерили по-подходящо място от добрата стара Земя.

Е, тук вече грешиш.

Убеди ме тогава.

Няма нужда да те убеждавам.

Древните са описали тези светове: http://en.wikipedia.org/wiki/Loka

# Planetary system name

01 Satya-loka

02 Tapa-loka

03 Jana-loka

04 Mahar-loka

05 Svar-loka

06 Bhuvar-loka

07 Bhur-loka

08 Atala-loka

09 Vitala-loka

10 Sutala-loka

11 Talatala-loka

12 Mahatala-loka

13 Rasatala-loka

14 Patala-loka

Редактирано от дакини (преглед на промените)

Къде са ги описали ? На онези светове ли ? Или тук ?

Тук са оставали писмени документи за други светове.

В Бхагавата пурана се съдържа достатъчно интересна информация по тези въпроси - 18 хлд стиха, разделени в 332 глави - не съм в състояние да ги преразкажа набързо. 

Точно пък "Космос" да е манипулирано... Изобщо гледали ли сте го?

Нийл Деграс Тайсън е известен астрофизик.

Ако това е манипулирано, то тогава много научни знания от областта на физиката, химията, астрономията, астрофизиката, геологията, геохимия и т.н.  са погрешни. Знания благодарение на който човечеството има сегашното ниво на развитие.

Mанипулирано,но в смисъл премълчаване,скриване на истината.Иначе съм го гледал...

Тук са оставали писмени документи за други светове.

В Бхагавата пурана се съдържа достатъчно интересна информация по тези въпроси - 18 хлд стиха, разделени в 332 глави - не съм в състояние да ги преразкажа набързо. 

И според теб това е доказателство, че съществуват извънземни ?

Какво ще кажеш тогава за "Алиса в огледалния свят" ?

Стамен Стаменов - Лудия. Колко голямо отрицателно число трябва да е коефициента на интелигентност на вярващите в него?

Стамен Стаменов - Лудия. Колко голямо отрицателно число трябва да е коефициента на интелигентност на вярващите в него?

Понякога лудите имат много точни прозрения. :)

Нито една теория не е за пренебрегване, защото всяка една съдържа частица от Истината.

Това което представлява истина за теб, май няма винаги покритие с това, което е истина за мен:)

Това което представлява истина за теб, май няма винаги покритие с това, което е истина за мен :)

Всеки сам избира в коя истина да вярва. :) За едни съществуването на извънземни е истина, за други лъжа, също както за едни съществуването на Бог е истина, а за други лъжа.

Нека се разберем. Едно е да знаеш факти, друго е да вярваш в нещо, само защото някой който по някакъв начин е придобил известност, го е казал/написал. И в древните времена, но особено днес, е твърде лесно да станеш известна личност. Само трябва да подхвърлиш малко зоб на стадото да я сдъвче...

Нека се разберем. Едно е да знаеш факти, друго е да вярваш в нещо, само защото някой който по някакъв начин е придобил известност, го е казал/написал. И в древните времена, но особено днес, е твърде лесно да станеш известна личност. Само трябва да подхвърлиш малко зоб на стадото да я сдъвче...

Не разбрах, ти отричаш ли фактите които се дават за съществуването на извънземните ?

Не разбрах, ти отричаш ли фактите които се дават за съществуването на извънземните ?

Отричам, че има факти. Никъде не съм оспорил възможността за съществуването на извънземни. Няма дори едно доказателство обаче, че когато и да е било през историята ни, сме били посещавани. Всичко което до този момент съм намирал при сърфирането и в нета е било фалш.

Къде са фактите?

Ако имаше факти за съществуването на извънземни, то тогава щеше да означава че съществуват.

Факти за сега за съществуването на извънземен живот липсват.

Редактирано от Blue ':^) (преглед на промените)

Досега в темата ви се дадоха предостатъчно факти, а това че вие не ги приемате, не означава, че не са истина.

Досега в темата ви се дадоха предостатъчно факти, а това че вие не ги приемате, не означава, че не са истина.

Това не са факти, а са лъжи. Разбира се, нямам намерение да ти преча да вярваш в лъжи.

Това не са факти, а са лъжи. Разбира се, нямам намерение да ти преча да вярваш в лъжи.

През нощта между 20 и 21 февруари 1954 г. президентът Айзенхауер внезапно „изчезнал“ и никой не можел да посочи със сигурност къде е бил в тази нощ. На следваща сутрин президентът внезапно се появил в Лос Анджелис.Президентската администрация подготвила спешно версия за внезапното и загадъчно пътуване на Айзенхауер.По време на това пътуване президентът и придружаващата го неголяма група от експерти и съветници се приземили на пистата „Мърок“ край Лос Анджелис.По-късно се разбира, че целта на Айзенхауер е била осъществяването на първа среща с представители на извънземна раса.50 години по-късно, след като се разсекретяват документи, стават известни и други подробности за първия контакт на най-високо равнище с извънземните.Директорът на Фонда за специални изследвания Джерал Лайт пише:„Аз бях един от експертите от групата, в която влизаха още, Едвин Ноерс – екссъветник по финансовите въпроси на президента Труман, Франклин Ален – и двамата високопоставени офицери, както и представителят на Ватикана кардинал Джеймс Френсис Макитайр. В едно неголямо помещение във ВВС базата край Лос Анжелис, от една странична врата в залата влезе президентът Айзенхауер, много концентриран и изпълнен с енергия. Размени тихо няколко думи с кардинал Макитайр, след което напомни на всички присъстващи за спазването на пълна тайна за мисията.“Джералд Лайт не споменава нищо конкретно за същността на „мисията“.Сега обаче става известно, че след 21 февруари 1954 г. са били осъществени още две или три тайни срещи за постигането на сепаративни съглашения с представители най-малко на една извънземна цивилизация. Целта на съглашението е било изгодите от него да са в интерес на САЩ.Eто какво казва за тези тайни преговори Чарз Л. Сагс бивш главнокомандващ на военния флот на САЩ, който също придружавал президента Айзенхауер по време на тайното му посещение във военновъздушната база на 21 февруари 1954 г.:„Аз и още няколко офицери от базата трябваше да посрещнем извънземните представители на мястото на кацането им край сградата на администрацията.“Ексдиректорът на ЦРУ Уилям Колби (на снимката в лряво) също потвърждава, че по време на тази първа среща не е било постигнато споразумение, изгодно за президента и САЩ. Според него и двете страни настоявали за взаимно неприемливи условия за онова време.На 21 февруари 1954 г. извънземните ултимативно настоявали да се постигне споразумение, което да задължава САЩ да не влизат в контакти с представители на друга извънземна цивилизация, която била наречена „Сивите“.Извънземните обещали на президента Айзенхауер, че ако съглашението бъде подписано с тях, расата им ще ни помогне да се избавим от „сивите”, които били „безмилостни завоеватели“.

........

„През 1954 г. администрацията на Айзенхауер сключи в разрез с конституцията съглашение с космическите пришълци. То бе подписано под името „1954 Greada“. Въз основа на него НАС разработи проекти за модернизирането и изграждането на няколко нови многоетажни подземни обекта за разделна или съвместна работа с извънземните. В болшинството от тези съвместни работи ние си сътрудничехме с расата на „Сивите“, разкрива Фил Шнайдер.За разкрития свързани с извънземните и американските изследвания Фил Шнайдер беше убит от ЦРУ на 17 януари 1996 г. в своя апартамент в Уилсънвил в Портланд, Орегон.За подбни разкрития същата съдба споделя и служителя на ЦРУ Уйлям КупърСамо година след подписването на тайното съглашение става ясно, че извънземните не само не връщат всички отвлечени от тях хора, но и че изобщо не се съобразяват с договорените клаузи.

http://razuznavane.com/?p=7476

Редактирано от Aumi (преглед на промените)

Това е един добре изфабрикуван и обгрижван мит. Почна се с описаното, в последствие му се прибавя и предистория и продължения. Нещо като приказка без край :D

Това е един добре изфабрикуван и обгрижван мит. Почна се с описаното, в последствие му се прибавя и предистория и продължения. Нещо като приказка без край :D

Когато човек е предубеден, каквито и факти да му се дават, пак ще ги отрича. :D

Редактирано от Aumi (преглед на промените)

Когато човек е предубеден, каквито и факти да му се дават, пак ще ги отрича. :D

Фактите са само един вид. Няма видове факти. Ако няма факти, това значи просто че няма факти, а не че има друг вид "факти". Не всяка информация съдържа истина и факт в себе си.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.