Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съществуват ли извънземните или сме сами?

Извънземните форми на живот 668 гласували потребители

1. 1. Вярвате ли че съществуват или не?

• Да
      67%
      432
    • По-скоро да
      21%
      139
    • По-скоро не
      2%
      19
    • Не
      5%
      34
    • Нямам мнение по въпроса
      3%
      20

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Не се прави, че не разбираш за коя точно мумия говоря.

Опитваш се да се измъкнеш, което достатъчно красноречиво говори, че осъзнаваш гафа си.

Не приемам, че има някакъв гаф. Аз ти отговорих какво е моето мнение по въпроса за мумията, но ти май не можеш да дадеш отговор на моя въпрос.

Затова спирам дотук, и ти пожелавам лека вечер, защото нямам намерение повече да си губя времето в празни приказки. :)

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 193,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Няма ли да спрете вече?Карайте се ,но с факти,а не единият да казва че ги има ,другия не!Нали за това е темата.Аз вярвам,че са тук сега... :top secret:

Аз под "факти" разбирам нещо неоспоримо и всепризнато. Разни жълти сензационни статийки от рода на "Президента Айзенхауер отишъл да вечеря с извънземните си приятели" за мен са нескопосани опити на американската жълта преса да впечатли малоумните си читатели... Няма сериозен човек, вярващ на подобни глупости...

Няма сериозен човек, вярващ на подобни глупости...

Ще кажа обратното,само несериозен човек може да сi мисли,че не съществуват.След толкова много артефакти от миналото,след чудовищната скорост на развитие на техниката,в момента!Кой според вас,го прави всичко това?

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

Ще кажа обратното,само несериозен човек може да се мисли,че не съществуват.След толкова много артефакти от миналото,след чудовищната скорост на развитие на техниката,в момента!Кой според вас,го прави всичко това?

Не ме разбра. Аз не казвам, че не съществуват. Възможно е, разбира се. Просто са ми смешни подобни сензационни и малоумни статии от типа на гореспоменатите...

Ще кажа обратното,само несериозен човек може да се мисли,че не съществуват.След толкова много артефакти от миналото,след чудовищната скорост на развитие на техниката,в момента!Кой според вас,го прави всичко това?

Хората Митко,. Не ни подценявай и не ни причинявай ненужни наполеонови комплекси. Всичко става с нашето участие, или поради нашето бездействие.

след чудовищната скорост на развитие на техниката,в момента!Кой според вас,го прави всичко това?

Хората. Толкова ли е трудно да възприемете, че са съществували и съществуват изследователи и откриватели?

Знанията се трупат и се съхраняват за да може да се предават от поколение на поколение.

Правят се научни открития, след което се търси тяхното приложение в практиката, а всички тези знания се съхраняват.

Има още много да учим, да откриваме. 

Редактирано от Blue ':^) (преглед на промените)

http://www.youtube.com/watch?v=ygYwrCVWcAg&feature=youtu.be

Деренкую - подземният град, построен от извънземни!

Деринкую е най-старият подземен град на Мидийската империя, най-големият намерен и изчистен град в Кападокия. Бил е открит и частично изследван през 1963 г. Деринкую е град в пълния смисъл на думата. Заема площ от около 4 кв. км, влизайки под земята на дълбочина примерно 55 м. Изследователи считат, че градът може да има 20 етажа, но досега са изследвани само 8 от тях.

Според историците, създаването на подземния град е било започнато от хетите преди около 2000 години пр. Хр. Първи християните са преустроили и са довели до съвършенство започнатото от хетите.

В подземния град всичко, необходимо за един добър живот, е измислено до съвършенство. Жителите са построили 52 вентилационни шахти, даже на най-ниските нива се е дишало леко. В Деринкую населението е водело активен живот до VIII в. След това векове наред градът е бил забравен и практически изгубен.

Уфолози и някои учени смятат, че подземния  комплекс е построен от извънземни! Градът е най-вероятно построен преди около 10 хиляди години, когато хората са били далеч от подобни строителни постижения!

Невероятни снимки

ПЛЕЯДИТЕ - ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ЕДИН ЕКСПЕРИМЕНТ

А ние какви сме само да попитам, хора животни насекоми или молекули? Странно ми е един интелигентен човек да си мисли че е единствения във вселената :D  може би просто е интелектуалец и живее сред мухи мъахахах, вярвате поне в себе си вие сте доказателството че има и други като нас :)

Странно ми е един интелигентен човек да си мисли че е единствения във вселената :D 

то да беше само един

"интелигент"

то да беше само един"интелигент"

Всеки има уникално развитие на гордостта , емоционалните и интелктуални знания :D

В последните няколко страници от темата, да сте видял някой да е твърдял, че не е възможно съществуването на живот извън нашата планета?

Не е логично нашата планета да гъмжи от живот, а цялата Вселена да е изпълнена само от камъни и газ летящи около огнени топки. Проблема не е дали има извънземен живот или няма, а в абсурдните разстояния които ни делят. Ако те не са в нашата слънчева система, тогава може би никога няма да се срещнем, но доказателства за съществуването на едните или другите може да намерим в множеството еони време. С две думи на този етап не ни грее има или няма извънземни. Не сме сами, как е възможно да сме сами, та нали сме граждани на Млечния път  :)

В последните няколко страници от темата, да сте видял някой да е твърдял, че не е възможно съществуването на живот извън нашата планета?

Ама за n-ти път повтарям: Не отричам възможността за съществуването на извънземни! Отричам това, че са ни посещавали. За което не са нужни факти. Факти трябват, за да се потвърди наличието, а не отсъствието на нещо.

той не отрича, ама не са били идвали тука

:D

А ако ти кажем, че са идвали, ще се успокоиш ли ?

ама ти за мен ли баш се притесняваш

благодаря за което ама аз знам не само че са идвали

те не са напускали Земята

ама ти за мен ли баш се притесняваш

благодаря за което ама аз знам не само че са идвали

те не са напускали Земята

Ами хубаво. Знай си го.

То вода вече отркиват по другите планети в наща слънчева пък какво остава за милярдите галактики :D

То вода вече откриват по другите планети в нашата слънчева пък какво остава за милиардите галактики :D

Редактирано от Ken (преглед на промените)

То вода вече отркиват по другите планети в наща слънчева пък какво остава за милярдите галактики :D

Той живота във формата му в която ни е познат не е само водата единствената предпоставка за зараждането му. Добре че е бил ония метеорит преди 65 милиона години че щяхме да сме храна на динозаврите.

п.п и да се надяваме на извънземните да дойдат и да ни избавят.

Опсс те ни пратеха метеорита и ни оставиха да се оправяме сами.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

п.п и да се надяваме на извънземните да дойдат и да ни избавят.

както казах и по-горе те винаги са били тук

само че дойде момента, в който трябва да се избавят от нас защото не ставаме за нищо

както казах и по-горе те винаги са били тук

само че дойде момента, в който трябва да се избавят от нас защото не ставаме за нищо

Ти да не си някоя от водещите на предаването "Звездите ми го говорят" ?

Искам да те помоля, като правиш заключения базирани на мнението ти за себе си, да не включваш и всички останали към него.

Ти да не си някоя от водещите на предаването "Звездите ми го говорят" ?

Искам да те помоля, като правиш заключения базирани на мнението ти за себе си, да не включваш и всички останали към него.

то ти правиш заключения смешни хахаха

запознай се с професор Лъчезар Филипов

http://vbox7.com/play:19a28fe814

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.