Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съществуват ли извънземните или сме сами?

Извънземните форми на живот 668 гласували потребители

1. 1. Вярвате ли че съществуват или не?

• Да
      67%
      432
    • По-скоро да
      21%
      139
    • По-скоро не
      2%
      19
    • Не
      5%
      34
    • Нямам мнение по въпроса
      3%
      20

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

и така да е, но едва ли

има една дума и тя е страх

Страх!? Че от какво ги е страх? 

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 193,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Страх!? Че от какво ги е страх? 

от неизвестното, ами ако са настроени враждебно м

от неизвестното, ами ако са настроени враждебно м

Това е големия проблем на тия де чакат извънземни. Като дойдат как ще бъдат настроени !!!

Аз в този живот извънземни не чакам. Доколкото имам повърхностни знания знам че няма от къде да дойдат.

Това е големия проблем на тия де чакат извънземни. Като дойдат как ще бъдат настроени !!!

Аз в този живот извънземни не чакам. Доколкото имам повърхностни знания знам че няма от къде да дойдат.

те вече са дошли, тук са

те вече са дошли, тук са

Ти понеже си по на вътре в нещата и разполагаш с информация от първа ръка не ти ли казаха какво смятат да ни правят и каква е целта на визитата им ?

Или са тук на секс туризъм и ще си тръгнат края на лятото. Кораба им на околоземна орбита от началото на сезона викаш а.

Аз като съм виждал и не само аз НЛО с форма на чиния какво означава?

Аз като съм виждал и не само аз НЛО с форма на чиния какво означава?

Означава че тия извънземни са видими само за малка група от хора. Добре че не съм сред тях.

НЛО с форма на чиния, задължително ли трябва да са извънземни, просто питам!

НЛО с форма на чиния, задължително ли трябва да са извънземни, просто питам!

Те ако са земни няма да ги видим понеже разполагат със СТЕЛТ технология ама тия извънземни нали са изостанали кой знае с колко века по назад и още я нямат на разположение и за това ги виждате вие.

Обвиниха НАСА, че е покрила запис на НЛО

http://www.youtube.com/watch?v=PCdtfZ4mZWE

Ентусиазирани уфолози алармираха, че камери на НАСА са засекли странни неидентифицирани обекти, но космическата агенция цензурирала кадрите.

"Светещият диск" е бил уловен от камери на Международната космическа станция, но след като са били излъчвани онлайн в продължение на около 30 секунди, в един момент предаването прекъснало.

Скот Уеъринг, уфолог и известен блогър, бе първият, който писа за случая. Той е поместил видеоклип на сайта си с коментара: "Направих скрийншот на НЛО и го увеличих."

Уеъринг обвини НАСА, че крие истината - в момента, в който обектът започнал да се приближава до камерите, изведнъж предаването прекъснало и се появил син екран. Наблюдавал странния запис онлайн коментира в мрежата: "Можеш да си представиш как в момента, в който обектът се приближава, цензурите си казват: "О, не, още един ли?" НАСА, излезте най-после пред хората и кажете с какво точно се занимавате!".

actualno.com

Те ако са земни няма да ги видим понеже разполагат със СТЕЛТ технология ама тия извънземни нали са изостанали кой знае с колко века по назад и още я нямат на разположение и за това ги виждате вие.

Каква е разликата между "ние" и "вие"?

Каква е разликата между "ние" и "вие"?

Разликата че едните виждат извънземни а другите нямат тая "дарба". Сам може да се досетиш от кой си. От ние или от вие.

Разликата че едните виждат извънземни а другите нямат тая "дарба". Сам може да се досетиш от кой си. От ние или от вие.

ти какво плачкаш - че не ги виждаш ли -

ами просто ги повикай, лесно е

ти какво плачкаш - че не ги виждаш ли -

ами просто ги повикай, лесно е

Защо ми е ? Ти си отличен интерфейс между тях и нас (ние).

Живота ми е доста шарен и без извънземни не искам още да го разнообразявам.

Всеки ,който изгледка и прослуша таз документалистика и Не му "блеснат" логични навързаности още от самата Древност/писмености,артефакти,скални надписи/,продължава да плямпа,като латерна,че Извънземен живот НЕ СЪЩЕСТВУВА - ще си остане мнооого Неграмотен и само ще е пъпчив,ходещ на два крака бозайник  с надървена и неудоволетварена "патка" на когото вече няма как да му заплащат и лев!! :)

https://www.youtube.com/watch?v=ygYwrCVWcAg

иии дори на 2-езика,та да има ракурси за сравнения :https://www.youtube.com/watch?v=GjqM1DovCKA

А доказателства ? 

Само на едно голо неверие не вярвам

Вярата не е доказателство, нито неверието. Да иска някой да му се докаже че нещо не съществува, не знам колко трябва да е глупав, при положение че преди това не е доказал, че въпросното нещо съществува.

Редактирано от Śūnyatā (преглед на промените)

А доказателства ? 

Публикувано изображение доказателствата са пустиПубликувано изображение

2 думи научих от тебе!може да не знам какво означават,ама ги запомних!Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображение доказателствата са пустиПубликувано изображение

2 думи научих от тебе!може да не знам какво означават,ама ги запомних!Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Ами ако кажа, че Бог не се нуждае от доказателства, как ще ти прозвучи. 

Това означава, че доказателствата са пусти. Те нямат значение пред всевишния. 

Иначе пред хората, зависи какъв е договора между хората.

да се върнеме на извънземните!в другата тема по история всички доказаха,че по древен народ от нашия няма!писминост,астрология,математика,технологий,всичко започва от нас!и изведнъж  -сирианци,гутанци....Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

да се върнеме на извънземните!в другата тема по история всички доказаха,че по древен народ от нашия няма!писминост,астрология,математика,технологий,всичко започва от нас!и изведнъж  -сирианци,гутанци....Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

и защо изведнъж - ти ако си мислиш че ние сме най-древните

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.