Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съществуват ли извънземните или сме сами?

Извънземните форми на живот 668 гласували потребители

1. 1. Вярвате ли че съществуват или не?

• Да
      67%
      432
    • По-скоро да
      21%
      139
    • По-скоро не
      2%
      19
    • Не
      5%
      34
    • Нямам мнение по въпроса
      3%
      20

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

те си имат бази на Земята не ги мисли изобщо

:D

Те и американските извънземни наричани още янки, си имат бази у нас.

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 193,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

ако щете вярвайте

:get out:

ние не сме сами във Вселената ама вас това не ви устройва виждам

Нали знаете, че даром нищо не се дава? Те че са дошли и са ни дали тласък е ясно. Даже им носим нещо в замяна, ма не знам какво. До преди 10-20 години, излизаха космонавтите с ракети и се връщаха само по парашут.  Сега безпилотни в едната посока заминават пустите им ракети. Явно пестят от парашути. :D

• 2 седмици по-късно...

За жалост точно тези, с които САЩ са осъществили контакт са от ''лошите''.

Ако щете вярвайте в момента много раси се чудят дали да живеем.

Гледайте предаването на Стамен Стаменов по СКАТ. ( Има клипове в тубата)

Ако щете вярвайте, но ако на Земята вече има извънземни, явно сме големи каръци, тъй като нашите са по изостанали и от нас.

Ако щете вярвайте, но ако на Земята вече има извънземни, явно сме големи каръци, тъй като нашите са по изостанали и от нас.

И да са идвали извънземни в България, като са ни видели какви сме, със сигурност веднага са се качили на първата летяща чиния за тяхната планета.

Гледайте предаването на Стамен Стаменов по СКАТ. ( Има клипове в тубата)

Аз не се чудя. Разбрал съм, че от както човек е хванал за първи път пръчка в ръката си  е разбрал, че може да я забучи в друг човек. Харесало му, че другият се уплашил. Уплашеният си направил по дълга и дебела пръчка за да си го върне. Така до ден днешен се върти колелото. Задавам си въпроса - човек не е ли една голяма грешка? Но пък познавам много душички приличащти на хора, та си мисля, че извънземните са между нас и са ни пленили отдавна. :mad:

Редактирано от nikolela (преглед на промените)

Гледайте предаването на Стамен Стаменов по СКАТ. ( Има клипове в тубата)Евалла

Май аватарът ти не е случаен. Наблюдава се доста голямо сходство в интелектуалните заложби от твоя страна и от тази на аватара ти.

Аз не се чудя. Разбрал съм, че от както човек е хванал за първи път пръчка в ръката си  е разбрал, че може да я забучи в друг човек. Харесало му, че другият се уплашил. Уплашеният си направил по дълга и дебела пръчка за да си го върне. Така до ден днешен се върти колелото. Задавам си въпроса - човек не е ли една голяма грешка? Но пък познавам много душички приличащти на хора, та си мисля, че извънземните са между нас и са ни пленили отдавна. :mad:

Да точно така, много правилно си задаваш въпроса. :)Именно заради това , че сме грешка ще се  самоунищожим без чужда намеса. 

Именно заради това , че сме грешка ще се  самоунищожим без чужда намеса. 

извънземните ни спасяваха много пъти, ама сигурно им писнало вече от нас и с право

ние сме срам за цялата Вселена

извънземните ни спасяваха много пъти, ама сигурно им писнало вече от нас и с право

ние сме срам за цялата Вселена

Не, няма да им писне от нас. Въпреки простотията, която излъчваме те държат на нас.

Не е ли ясно на всички, че нашия свят е един експеримент и експериментиращите, както си е редно, нямат никаква милост или пристрастия към изучаваните обекти. По- лошото е, ако всъщност се окаже, че експеримента не е оправдал нечии очаквания и е изоставен да се развива на произвол.

Не, няма да им писне от нас. Въпреки простотията, която излъчваме те държат на нас.

и аз така мисля

иначе нямаше да ни спасяват мда

а ако простотията е равна на първобитност - ми такива сме - низши и първобитни че и не щем да си научим уроците, да помъдреем поне малко

Не е ли ясно на всички, че нашия свят е един експеримент и експериментиращите, както си е редно, нямат никаква милост или пристрастия към изучаваните обекти. По- лошото е, ако всъщност се окаже, че експеримента не е оправдал нечии очаквания и е изоставен да се развива на произвол.

не мисля че законите на Вселената ще търпят произвол

то се търпи до едно време

и аз така мисля

а ако простотията е равна на първобитност - ми такива сме - низши и първобитни че и не щем да си научим уроците, да помъдреем поне малко

Е то тия дето експериментират с нас са създали и "законите на вселената". И под "развиване на произвол" имам предвид, че са ни създали, наблюдавали що наблюдавали и после се прибрали оттам отдето са дошли, а ние тук се развиваме, ако това е развитие, без някой да контролира и напътства в някаква "правилна посока". Все едно да пуснеш риби в някоя локва/ аквариум/ река/ океан и да ги зае**еш да се оправят както могат.

При тях "законите на вселената" (тяхната) може да са съвсем други. Може това, което са за нас планети, звезди, дори галактиките, да са просто едни елементарни частици, с които те изграждат обектите си за експериментиране и всичко останало.

Редактирано от ivankrivodol (преглед на промените)

Е то тия дето експериментират с нас са създали и "законите на вселената". И под "развиване на произвол" имам предвид, че са ни създали, наблюдавали що наблюдавали и после се прибрали оттам отдето са дошли, а ние тук се развиваме, ако това е развитие, без някой да контролира и напътства в някаква "правилна посока". Все едно да пуснеш риби в някоя локва и да ги зае**еш да се оправят както могат.

е да де същите, Висшите

само че аз не смятам че са ни изоставили

:nono:

защото ако ни бяха изоставили, както ти смяташ, то на това Вселената отдавна да сме й таковали мамата без извинение

щот нас много ни бива

Аз по- нагоре казах, че само предполагам, че експеримента е зае*ан (възможно е още да е активен), което не променя факта, че експериментиращите не ги боли к... фара за обекта на експериментите- т.е. ние

Редактирано от ivankrivodol (преглед на промените)

и аз така мисля

простотията е равна на злоба и омраза към хомо сапиенса до теб

Аз по- нагоре казах, че само предполагам, че експеримента е зае*ан (възможно е още да е активен), което не променя факта, че експериментиращите не ги боли к... фара за обекта на експериментите- т.е. ние

Експеримента е неуспешен, защото вместо нормална раса сме станали злобни и първобитни същества :) сега се опитват да ни вкарат в правия път, но ние сами не искаме...

простотията е равна на злоба и омраза към хомо сапиенса до теб

Експеримента е неуспешен, защото вместо нормална раса сме станали злобни и първобитни същества :) сега се опитват да ни вкарат в правия път, но ние сами не искаме...

искаме да си мерим играчките от единия край до другия

зер наша тая планета

ама то кат стане един бум и май ша рахатясат от нас

:(

и аз така мисля

Според библията, Бог се е реел в космоса и е намерил подходящо място на което да си сътвори нашата планета, като я преустроил за годен  живот. На нашата планета си създал човек, по свой образ и подобие, както и други животни. Ако се вгледам подробно в това, то Бог е извънземен, който за да създаде по свое подобие нещо, ще рече генно инженерство. Като се вгледаме и в историята ни, човек е бил погубван около 5 пъти и е пресъздаван на ново. Учените го нарекли еволюция, но ако е така, нямаше да имаме празно петно във далечното минало. Сегашното човешко съзнание има реална представа за около две хиляди години на зад. Като видят учените нещо по старо от това, като строежи или предмети, гледат като телета. Това ме навежда на мисълта, че извънземните, могат отново да ни затрият и да подобрят следващото поколение хора. ;) Не се знае, кога ще им писне и ще насочат една комета в правилната посока. :hush: За момента, най-голямата човешка простотия, е продължаването на използването на HAARP, с което загряват атмосферата, тя се издига охлаждайки се рязко кондензирайки се в проливни дъждове над малка концентрирана област. Така, дали не изтънява атмосферата? За какво ни е още вода? Пък ако влкючват и изключват с определена честота, подскоците на атмосферата причиняват земетресение. :ohmy: Тази система е измислена от арабин, който със малки удари на атмосферата по земята намирал нефт.  Използваната от него енергия е стотици пъти по малка от на HAARP.

Редактирано от nikolela (преглед на промените)

Това ме навежда на мисълта, че извънземните, могат отново да ни затрият и да подобрят следващото поколение хора. ;)

тя вече е тук - Шестата раса

демек в нея им е следващата надежда

:)

Ооооо, много си назад.

Тук са даже Седмата, че и Осмата.

Деветата я чакаме догодина.

10лв

Учени получиха извънземен сигнал... от кухнята

Необичайните импулси идвали от микровълнова фурна

Учени от Австралия са получили сигнали от извънземни, но от микровълнова фурна, предаде ДПА.
Специалисти, работещи с мощния телескоп на обсерваторията "Паркс" в Западна Австралия, изследвали странни сигнали, за които допуснали, че идват от далечни галактики. Установено било, че въпросните "бързи радиоимпулси" с продължителност една милисекунда и отдалеченост милиарди светлинни години, всъщност са много подобни на сигнали със земен произход, наречени перитонове. Източникът им се оказал твърде прозаичен - микровълнова фурна в обсерваторията.
"За нас беше мистерия, не успявахме да разгадаем източника на сигнала. Смята се, че бързите радиоимпулси идват от сблъсъци на неутронни звезди. Въпросните сигнали са много сходни, но достатъчно различни, за да идват от локален източник", споделя ученият Джон Саркисян от обсерваторията "Паркс".
С помощта на усъвършенствано оборудване за откриване на сигнали, специалисти от Технологичния университет "Суинбърн" в Мелбърн са проследили източника до сградата на обсерваторията. "Бяхме обезсърчени, тъй като разполагаме със специални стаи, в които се помещава цялото ни електронно оборудване", допълва Саркисян.

Източникът обаче е проследен до най-необичайното място - използваната от персонала стая за пиене на чай, и по-конкретно микровълновата фурна в нея. Оказало се, че когато някой отвори вратичката на микровълновата преди приключването на цикъла й на работа, уредът излъчва много бърз радиосигнал за самоизключване, силно наподобяващ "извънземния".

"Радиоемисиите от микровълновите фурни обясняват загадката с перитоновете. Бяхме изненадани колко много хора, в това число и учени, отварят вратичката на микровълновата, преди първо да я изключат. След разрешаването на случая забранихме използването на микровълнови фурни", казват изследователите. 

(БТА)

Че те микровълновите фурни и без това са измислени от извънземните- така, че тия сигнали практически са си били именно извънземни!

Мнее 

надеждата име в следващите 10 г. Такъв период са ни отпуснали за да се вразумим. Което не се вижда как ще стане.

Мнее 

надеждата име в следващите 10 г. Такъв период са ни отпуснали за да се вразумим. Което не се вижда как ще стане.

то не мина ли вече тоя период

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.