Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съществуват ли извънземните или сме сами?

Извънземните форми на живот 668 гласували потребители

1. 1. Вярвате ли че съществуват или не?

• Да
      67%
      432
    • По-скоро да
      21%
      139
    • По-скоро не
      2%
      19
    • Не
      5%
      34
    • Нямам мнение по въпроса
      3%
      20

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Е точно ние няма как да сме като извънземни! Нали сме от Земя-та а не от извън нея. Може да сме извънлунни или извънплутонни ама не и извънземни.

Човекът се е изразил метафорично, не бъди буквалист. Отделен е, обаче, въпросът какво е имал предвид с това, че нашата цивилизация е извънземна спрямо другите. Тук ще ми е нужен жокер "помощ от автора на мисълта".

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 193,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

По смисъла на теорията на вероятностите няма как да сме единствена съществуваща цивилизация в безкрайна вселена.  Съвсем друг е въпроса какви са разстоянията и дали е възможен контакт между различни цивилизации.   Те са си на свои планети и няма значение как ги наричат  - а ние сме реално съществуващи извън техните планетни системи. Логично е да има други цивилизации, както и други непознати за нас форми на живот.

• 1 месец по-късно...

След земетресенията в Непал се появява извънземно дете

Presentation1_56.jpg?itok=fYRskdZY

Излизат много свидетелства, че след унищожителните земетресения в Непал, на различни места в страната се появява „извънземно дете“ също описано като млад джин!
Появявало се изневиделица от нищото и помагало на различни хора, след което също толкова бързо и мистериозно изчезвало.

Това е прието за поредната народна легенда от там, докато не се появи този изумителен запис, който улавя как детето се появява! За секунда се отваря портал от други измерение, от което детето изскача и се затичва нанякъде, явно някой има нужда от помощ!

ВИЖТЕ ИЗУМИТЕЛНОТО ВИДЕО:

bradva.bg

:)

`Ми той , Терминатора така идва !

Не си ли го гледала....ехеее , коя година беше...! :)

`Ми той , Терминатора така идва !

Не си ли го гледала....ехеее , коя година беше...! :)

не съм, пропуснала ли съм нещо важно

:rolleyes:

По смисъла на теорията на вероятностите няма как да сме единствена съществуваща цивилизация в безкрайна вселена.  Съвсем друг е въпроса какви са разстоянията и дали е възможен контакт между различни цивилизации.   Те са си на свои планети и няма значение как ги наричат  - а ние сме реално съществуващи извън техните планетни системи. Логично е да има други цивилизации, както и други непознати за нас форми на живот.

Каква теория , какви вероятности бе !

Следствие сме на генен експеримент от извънземни правен , т.е. и ние сме извън земни !

Виж за шумерите ....!

https://www.youtube.com/watch?v=o2lyupNPJMU

не съм, пропуснала ли съм нещо важно

:rolleyes:

Дали е важно не знам , ама макар и от 84-та година , все още кефи...вече повече от 30 години !;)

Съвсем си е истински : :)

vlc-record-2015-09-24-16h34m41s-Terminator.DVDRip.BG-EN_audio-K79.avi-.mp4

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Мумия на извънземно пристига в София

http://vbox7.com/play:a6b241b1b0

Мумифицирано тяло на 50-сантиметрово извънземно ще бъде показано в София. То пристига от Мексико и ще бъде изучено по време на конференцията, която от петък събира учени от цял свят, съобщава Нова ТВ.

Извънземните съществуват и дори се срещат с нас, твърдят експерти. В интернет има хиляди кадри. За достоверността им обаче никой не гарантира.

Проф. Лъчезар Филипов е убеден, че извънземните контактуват с нас и недоумява защо мислят за луди тези, които вярват в това.

„Ирландските учени са получили 1 млн. долара за направата на камера за заснемане на извънземни. Колегите от Франция имат държавно финансиране", обяснява професорът.

У нас такова чудо няма. Но пък проф. Филипов компенсира това, като кани учени от цял свят.

Мексиканците пристигат, за да покажат истинско извънземно. Създанието било крито от света дълго време.

Аутопсия не му е правена, тъй като е изсушено. Открито е в гробница на маите.

vesti.bg

Професор Филипов да вземе да се замисли защо извънземните контактуват само с нас а него упорито го избягват.
Докарването у нас на мексиканския цирк едва ли ще промени мнението им за него.

аз пък ще ида да го видя извънземното

преди 3 часа, Ken написа:

Професор Филипов да вземе да се замисли защо извънземните контактуват само с нас а него упорито го избягват.
Докарването у нас на мексиканския цирк едва ли ще промени мнението им за него.

"Професор" Филипов е един от многото шарлатани, чести гости в предаването на Стойчо Керев "Въпрос на гледна точка". Горещо препоръчвам въпросното предаване на haidukpikasso! Зрителите му са точно такива като нея.

преди 9 часа, Бате Милко написа:

"Професор" Филипов е един от многото шарлатани, чести гости в предаването на Стойчо Керев "Въпрос на гледна точка". Горещо препоръчвам въпросното предаване на haidukpikasso! Зрителите му са точно такива като нея.

хахаха а ти що си го гледал бе

:lol6:

преди 12 часа, haidukpikaso написа:

аз пък ще ида да го видя извънземното

Както се оказва, ще бъде показано ... но само на филм :)

преди 18 минути, Ken написа:

Както се оказва, ще бъде показано ... но само на филм :)

а да бе не позна - днес ще го покажат извънземното в Руския културно-информационен център

http://www.blitz.bg/news/article/372795

преди 9 минути, haidukpikaso написа:

а да бе не позна - днес ще го покажат извънземното в Руския културно-информационен център

http://www.blitz.bg/news/article/372795

Ако съм познал ще се извиниш ли публично ?

преди 9 минути, Ken написа:

Ако съм познал ще се извиниш ли публично ?

хаха немаш ли си други теми за заяждане па ти

забрайх - аз съм ти слабост

:lol6:

Какво стана ?
Толкова привърженици на идеята за извънземни на Земята а един не отиде да види мумията на живо и да сподели впечатления.
Стиснати, като евреи.

преди 9 минути, ined написа:

Ми ако радиоактивна - за едно виждане да се задтриеш :no-no:

Е как бе ? Добрите и честни учени, като пр0ф. Филипов няма да направят такова нещо. Може да вземат по 40лв вход да хвърлиш едно око на снимките на парцалената кукла на бабата на мексиканския учен, но чак радиоактивна ?

преди 17 часа, Ken написа:

Какво стана ?
Толкова привърженици на идеята за извънземни на Земята а един не отиде да види мумията на живо и да сподели впечатления.
Стиснати, като евреи.

е нали го видях на снимката извънземното ко да ходя

ако беше в БАН той до мене щях да ида ама Руския на майната си

:P

преди 29 минути, haidukpikaso написа:

е нали го видях на снимката извънземното ко да ходя

ако беше в БАН той до мене щях да ида ама Руския на майната си

:P

http://andrewchen.co/wp-content/uploads/2015/05/unicorn1.jpg

преди 10 минути, Ken написа:

да ходя с тоз кон ли

не мога да яздя

:D

преди 9 минути, haidukpikaso написа:

да ходя с тоз кон ли

не мога да яздя

:D

Не бе ! Ако някои ти каже, че няма еднорози да му я показваш.

преди 9 минути, Ken написа:

Не бе ! Ако някои ти каже, че няма еднорози да му я показваш.

аха ясно, добре, мерси

• 1 година по-късно...

Гонят професор от БАН заради НЛО и гущери на Венера

Колеги от БАН на астрофизика Лъчезар Филипов поискаха той да бъде отстранен заради лъженаучни твърдения, съобщава днес на първа страница "Стандарт".
Против хипотезите му, огласявани в медиите, първо възроптаха студенти. Те бяха подкрепени с открито писмо до шефа на БАН акад. Юлиан Ревалски от осем учени.

"Медийните изяви на Филипов относно извънземни, венчелистчета и гущери на Венера, нещо, което диша под повърхността на Mapc, нещо, което засмуква слънчева плазма от енергийни дупки и т.н., са абсолютно  недопустими за служител на академията", се казва в писмото.

"Това е манипулация cpeщу мeн - коментира пред "Стандарт" Филипов. - Писмото е пълно с лъжи."

Професорът призна, че има наложена забрана при медийни изяви да се представя като учен от БАН.

"Отивам да чета лекции в Италия, продължавам с моята научна дейност", заяви още синът на соцвеличието Гриша Филипов.
  • 2 години по-късно...

Извънземни посещават село Царева поляна

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.