Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой ще е световен шампион?

Кой ще спечели световното? 63 гласували потребители

1. 1. Вашият фаворит е?

• Германия
      26%
      12
    • Португалия
      8%
      4
    • Италия
      51%
      23
    • Франция
      13%
      6

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

• Автор
Май не е зле да "осъвремените" анкетата biggrin.gif Май някой отбори с по 8% и 0% не са изхвърляне biggrin.gifbiggrin.gif

Анкетата е обновена.

• Отговори 134
  • Прегледи 8,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Вече остава Португалия да е шампион.. много искам да са те, след като Бразилия отпадна. А на 2-ро място да е Франция. Само да не е Германия.. ;)

Аз пък от останалите отбори искам шампион да стане Франция ! :clap: Италия просто с играта си не заслужават , Германия отстраниха ( по последни данни ) нечестно моят фаворит , а пък към Португалия нямам никакво отношение ......абе наядяввам се шампиони да не станът отборите на Италия и Германия , пък нататък.....

Аз не харесвам Португалците и с играта до момента не заслужават титлата, Франция последния мач бяха страхотни заслужиха победата, За Италия мога да кажа само че има какво още да се желае, а Германия играят доста силно направо да не повярваш.Така че да се надяваме че италианците ще се постарят достатъчно за титла :clap:

То какво ни се иска и какво става са две различни неща!

Аз мисля че Германия ще стане световен шампион, просто натам са тръгнали нещата! Иначе и аз бях за красивия футбол! А знаете ли какъв ще бъде мача между Италия и Германия? :clap:

Всеки ще си пази гърба! Все пак наистина от четворката Германия ще стане шампион а и те заслужават, въпреки че ощетиха Аржентина!

Много искам да бъде Италия, но като гледам Германия ще вземе световната купа.....

Вече остава Португалия да е шампион.. много искам да са те, след като Бразилия отпадна. А на 2-ро място да е Франция. Само да не е Германия.. :)

И аз вече се надявам на Португалия и не искам да е Германия, обаче това дето го искаш ти Францата и португалците да бъдат първи и втори няма как, защото на полуфинал се срещат двата отбора и някой от тях напуска.

Като че ли Португалците са с най-много симпатии от останалите отбори, хайде да им стискаме палци пък може и да стане чудото! :wors:

Световен шампион ще е Италия.Доволен съм от играта им!Заслужават и имат шанс! biggrin.gif

Ако Липи не ги прецака е много вероятно :)

Абе двама се карат трети печели и този трети е отборът на Германия. Не мога да ви се начудя на акъла как така може да подкрепяте първо петлите заради които можеше да не отидем на световно и второ жабарите, които ни прецакаха на полуфинала 94. Вярно е че сега изборът вече е много малък, но лично за мен фаворити са Германия и Португалия какъвто ще е и финалът

Наздраве Пиле!!!

Франция са най-опитни и с много стабилна защита, но Германците са толкоз надъхани, че от тях очаквам всичко.

Аз си казах , че докрая на първенството , след като отпадна моя фаворит ще бъда за Франция и мисля , че те ще надделеят над Португалия :)

много са слаби французите и не заслужават световната титла.Италия показа достатъчно снощи за да бъде достоен фаворит :)

Португалия - Италия е финала , който искам, а иначе съм за Португалия да спечели Световното :)

е как ще са слаби французите. Играят все по-добре с всеки изминал мач! Гледа ли Зидан какво правеше срещу бразилците?

Абе двама се карат трети печели и този трети е отборът на Германия. Не мога да ви се начудя на акъла как така може да подкрепяте първо петлите заради които можеше да не отидем на световно и второ жабарите, които ни прецакаха на полуфинала 94.

Е, докога ще се сърдим на италианците заради 94? Снощи след мача коментарите по К1 бяха: Радваме за италианците, макар още да им се сърдим. cool.gif

Е, докога ще се сърдим на италианците заради 94? Снощи след мача коментарите по К1 бяха: Радваме за италианците, макар още да им се сърдим. cool.gif

Аз лично никага няма да им простя тъй като такъв шанс идва веднъж на 100 години!!! :)

Виновен е Баджо, че ни набута два чудни гола и френският главен съдия. Няма какво да се сърдим на италианците, не те свириха срещата. И ние бихме се радвали да победим по същия начин. Виж на Костакура няма да му простя,... трябваше да стане волейболист.

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Франция - Италия на финал, и Португалците не са слаби, но не ми се вярва да задръжат формата. А ми разправяха, че Германците ще вземат титлата щото са домакини...

Всъщност знаете ли кой ще е Световен шампион? България, разбира се biggrin.gif /само, че на някой друг Мондиал/ :)

След сегашния мач-твърдо съм зад Италия.Португалците просто не издържаха на темпото,но Франция няма да победи!

Аз този финал не се наемам да го прогнозирам. Ако Липи не направи някоя глупост и се инати предполагам, че Италия може да победи, но най вероятно да се стигне до продължения :)

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.